Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megbasztam a nevelt lányomat.

Beküldő:Attila


Egy téli délutánontörtént, mikor a párom délutános műszakban dolgozott!
Arra értem haza, hogy Kata éppen össze veszett a barátjával, akit személy szerint utáltam ezért a veszekedésnek véget vettve a srácot kidobtam a lakásunkból. Erre Kata síró görcsöt kapott és berohant a szobájába, én természetesen utána mentem, hogy meg vigadztaljam.
Kata 21 éves gyönyörű lány volt, mindig is tetszett már amikor össze jöttem az anyjával akkor is egy igazi bombázó volt, rengeteget álmodoztam róla, gyönyörű kerek feneke feszes mellei hosszú combjai és gyönyörű arca mindig felizgatott.
Szóval utána rohantam a szobájába ő az ágyán hisztizett, én oda térdeltem elé és megsimogattam az arcát, amint hozzá értem áris felállt a faszom, mondtam neki ne sírj te s fiúk után, hiszen minden újjadra tíz akad, közben megpusziltam az arcát la pusziltam a könnyeit, nem tiltakozott, azt mondta ez nem igaz ő csúnya senkinek nem kell, hiszen most is faképnél hagyták, erre én elkezdtem dicsérni, hogy mennyire szép és közben a puszik csókokká váltak a simogatásokból tapogatás lett, folytattam mert nem ellenkezett, megmarkoltam a seggét, aztán csókoltam a nyakát a melleit kiszabadítottam a pólója alól, már nem tudtam megállni a faszom majd szét durrant egyre parancsolóban fedeztem fel a testét, egyszer csak elhúzta magát, kiakadt mit képzelek mit akarok én tőle az apja lehetnék meg elmondja az anyjának,de már nem tudott megállítani vágytam rá vágytam a testét a csókjait a kopasz punciját a szűk popsiját, mint az őrült letepertem vissza az ágyba és ellenkezést nem tűrve elkezdtem nyalni a pináját, forró volt és lucskos finom volt, végre az enyém leszel suttogtam, ekkor már nem ellenkezett, nyaljál szét szopd ki a picsám és bassz meg, ahogy csak bírsz üvöltötte a kéjtől, mikor már a nyalástól elfáradt a nyelvem oda mentem a szájához és szopatni kezdtem, jól csinálta finoman majd egyre keményebben szopott, ekkor belemarkoltam a hajába és baszni kezdtem a száját, mélyen nyomtam le a nyelőcsővéig majdnem megfuladt, közben a punciját kezdtem ujjazni, aztán abba hagytam a szopatást és beraktam a faszomat a puncijába, forró szűk és kibaszott nedves volt, annyira jó volt, hogy leírni sem tudom szóval elkezdtem basszni, először lassan játszottam vele, ő már teljesen átadta magát nekem élvezte élveztem szóval imádtunk baszni, a lassú játékból egyre vadabb sex lett, teljes erőmből toltam neki, szólt hogy fáj, de már nem érdekelt annál jobban basztam, és élvezte élveztem a nyögéseink közepette egyszer csak rám szól Attila azt mondtad, hogy tetszik a seggem erre én igen kicsim nagyon tetszik, akkor basszd meg azt is és meg basztam, szűk volt nagyon semmi sikosítás nélkül csak a punci létől nedves farkam toltam a seggébe, neki is nekem is fájt, de ez a fájdalom mindent megért aztán mikor össze szoktunk onnantól kezdve maga volt a mennyország imádtam basszni a szűk popsiját, úgy negyed óra telhetett el mikor elélveztem életem legnagyobb élvezésd volt bele az összes gecimet a seggébe amit csak bírtam!
Mikor végeztünk össze bújva csókólóztunk és az nap még kétszer meg ismételtük azóta majd minden nap! Imádom a kis Katámat de az anyja sincs elhanyagolva.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (287)        Nem tetszik (162)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-11-04 08:57:24
Zum zum Zoli
Azt mondta szopd ki a picsam? Cigany a csaj?

2019-11-08 18:06:49
apu
Persze hogy cigány minden résztvevő

2019-12-29 16:14:44
Attila
Gondolom izgar a cigány szex vagy, miért olvastad? Nem akarom elvenni az álmodat, de sem Kata sem én nem vagyunk cigányok, de ha azok lennénk, mi akkor is jót kefélünk te meg verd a faszod hülye gyerek!

2019-12-29 21:40:05
Szobi lucenbacner
romáknál megy a családi szex nagyon

2022-07-25 18:00:14
sex.75@freemail.hu
Izgató szitu és én is megdugtam volna !

2023-11-19 12:35:12
Gábor
Attila! te meg álmodozol, de még az sem biztos, hogy élő puncit láttál. Beteg képzelgő vagy, aki állom képekben elégül ki.

2024-05-17 20:00:58
Gábor
Jártam én is a 4-es úton Debrecen - Nyíregyháza közt, egy lányt megismertem én is. Kérdeztem tőle ki volt az első, mondta az apja vette el a leányságát, náluk így szokták.


Ezt a szex történetet 59141 X olvasták el.