Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Viki és apu

Beküldő:családiszex

Vikinek nem volt felhőtlen gyerekkora. Apja egy igazi dühöngő őrült volt, aki naponta megverte és éreztette vele, hogy a nő azért van, hogy kiszolgálja a férfit mindenhol beleértve az ágyat is. Nem egyszer fordult elő, hogy meglátta ahogy apja részegen (merthogy az alkoholt sem vetette meg) vadul keféli édesanyját, többször megüti, haját húzza, megalázza. Nagy hatása volt ezeknek, Viki személyiségének fejlődésében.Viki 16. évet tölötte, amikor az apja pedzegetni kezdte, hogy ha nem jár sehova nem fog elkelni. Hogy is járhatna akárhova, ha azok a bizonyos atyai pofonok nyomai minden héten ott vannak rajta. Édesanyja unszolására hétvégén kiment a falu kis kocsmájába, a többi fiatalhoz. Azonnal összeismerkedett Józsival, a szomszéd faluból. Nagyon kedvesen bánt vele, sokat beszélgettek. Vikinek egyből megtetszett,hisz az első férfi volt az életében aki nem durván közelített felé. Otthon elmesélte, apja rögtön elhívta jövőhétre ebédre. Józsi megérkezett, mire apja leültette az asztalhoz. Nagyon megalázóan beszélt Vikiről lehordta minden kurvának, akit kordába kell tartani, meg kell fékezni, mert mindenkivel csak dugni akar. Persze ezekből semmi nem volt igaz, de Józsi mégis elhitte. Hamar összeházasodtak. Eljött a nászéjszaka is, amitől Viki nagyon tartott, hisz még soha egy férfihez sem volt köze. Józsi megnyugtatta, hogy majd ő megmutat neki mindent, hogy mit hogyan kell csinálni. De úgy alakult, hogy Józsi irdatlanul berúgott. Letépte Vikiről a ruhát, harapdálta a bimbóját, a nyakát, ahol érte. Odaért a frissen mosott, borotvált puncihoz is. Nyalni kezdte, amit Viki borzasztóan élvezett. De aztán Józsi bedurvult. Hirtelen megállt, és gondolkozott:
-Hát hogy lehet az, hogy én kényeztetlek orálisan, holott neked kéne engem? Szopj le, te kurva! - kiabálta.
Viki letérdelt elé, de nem igazán tudta hogy is kezdjen hozzá. Józsi megfogta a fejét, és ráhúzta hatalmas, meredező farkára. Úgy dugta a száját, ahogy csak tudta kevesen múlott, hogy Viki nem hányt. Lelökte Vikit a földre, felpofozta, szétfeszítette a lábát és hatalmasat döfött a punciba. Várták a vért, de semmi sem volt. Ekkor Józsi olyan ideges lett, hogy ordított:
-Csak nem voltál szűz, te büdös kurva! Hány férfi baszott már szét, mi?
Hiába állította Viki, hogy őt soha senki, csak nem hitte el.
-Na de várj csak - mondta vigyorogva - majd most megnézzük hogy a segged mennyire tág.
Azzal a lendülettel, felrakta Vikit az ágyra kutyapózba. Egy ujját bedugta a seggébe, majd kettőt. Végül a farkát és keményen elkezdte baszni, Viki formás seggét. Amikor közeledett az orgazmus, Józsi kikapta a farkát, és teleélvezte a lány arcát majd kényszerítette hogy Viki nyalogassa tisztára a megfáradt szerszámot. Viki nagy meglepetésére, élvezett mindent. Rájött, hogy szereti ha megalázzák. Így éltek boldogan és szexmániásan :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (3)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-12-21 18:33:18
andrás
én a lány unoka testvéremmel csináltam

2019-09-30 20:20:44
Cuki Bácsi
Nagyon jó megérdemelte.én hajánál fogva húztam volna 3 barátom elé hogy megkúrják elöttem.


Ezt a szex történetet 26196 X olvasták el.