Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Gizus1

Beküldő:Brinki


Ex barátnőmmel átélt kaland,megtörtént eset.
Megismerkedtem Gizussal,ő egy 45éves nőiesen gömbölyű hölgy.A kora meg sem látszik rajta a mai napig sem. Összejöttünk,és vártuk hogy mikor leszünk egymásié.Történt egyszer egy pénteki napon,hogy bevásárolni voltunk a városban,és betévedtünk a Plazaba.A C A ban sétáltunk,mikor kilyukadtunk a fehérnemű részlegen,mert szüksége volt pár női holmira a hétköznapokhoz.Amíg nézelődött,én sem voltam tétlen,kiválasztottam neki egy fekete csipkés body-t vörös díszítéssel.és a hozzá való combfix-el.
-Mi ez nálad Peti? Kérdezte.
-meglepetés estére feleltem.
hazaértünk,kipakoltunk a kocsiból én neki álltam a vacsorának ami hamar elkészült. azt tudni kell hogy Gizu majdnem minden együttlétünkhöz rendesen kimaxolta magát,hajmosás,smink stb.
-kész a vacsora szóltam.
Erre kijött egy köntösben,és magával húzott be a hálóba..
-kezdjük a desszerttel mondta,majd elindult az ágy irányába ledobva magáról a köntöst.Az a látvány...Gyönyörű volt,mintha ráöntötték volna a fehérneműt. Azonnal egymásnak estünk,vadul csókolóztunk,vonaglott alattam.Cirógattam a melleit,szoptam a bimbóit amitől nagyon tűzbe jött.haladtam lefelé a kéjbarlang felé. Szétkapcsoltam a body-t és belenyaltam illatos már nedvektől csillogó puncijába,erre ő felsóhajtott.
-abba ne hegyd,ez nagyon jóóh ahh
és ott tartotta a fejem hogy élvezze tovább a nyelvjátékomat. Hevesen ujjaztam ami gyufa volt a benzinre,közben a melleit simogatta.
Igeeen,igeeenn kiáltással nagyot élvezett. Pihegett,de nem pihent,hanem elkapta a farkam és kényeztetni kezdett.Nem éreztem még ilyet,olyan jól csinálta hogy majdnem eldurrantam.
-Szeretnél megdugni?? kérdezte
-igen,nagyon szeretnélek sóhajtozva válaszoltam.
-akkor gyere,mutasd meg mit tud az a kemény farok.
Misszionáriusba vágtam,majd behatoltam.Mintha izzó kemencébe lettem volna úgy izzott a puncija.
Csókoltam a melleit,csókolóztunk,majd fel egyenesedtem,csípőjét megemelve.Játszottam a csiklójával,és így szeretkeztünk percekig,majd látom hogy felakad a szeme,és ordtíva élvez el.Nekem sem kellett több hangosan hörögve élveztem belé. Csókolóztunk,majd picit pihentünk.Ahogyan voltunk kimentünk a konyhába vacsorázni.
Kellett az energia a folytatáshoz,én még elszívtam egy cigit majd vissza mentem utána a hálóba. A tükrös szekrény előtt volt egy fotel,ott várt.Felállt,majd elém térdelt és szopni kezdett.
-szeretem a farkadat,nagyon jó majd folytatta.
felállt és elém helyezkedett
-gyere megint érezni akarom a farkad,vágd belém mondta
-gyere kicsim válaszoltam.
Állva szeretkeztünk,közben láttuk egymást a tükörben
Simogattam a melleit,majd megálltam,de bene maradtam. Csak a melleivel voltam elfoglalva,nagyon szereti ha ezt csinálom,hihetetlen,de így is el tud menni,mint később kiderült.
Míg kényeztettem,ő a csípőjével lassan piciket mozogni kezdett a farkamon.Nagyon élveztük a pillanatot.Tűhegyesre keményedtek a bimbók.Érezte hogy megint jönni fog,és hevesen mozgott a farkamon,és akkor bummm.
Ismét nagyot élveztünk,remegett a lábunk,nem is mentünk vissza az ágyba ott a padlóra feküdtünk pihenni.Mikor vissza tért az erőnk én még rágyújtottam,ő bement az ágyba,persze előtte a higiéniai dolgokat elrendeztük.Csatakoztam hozzá,és az élmény annyira jó volt hogy a farkamat vissza tettem a puncijába,csókot adtunk egymásnak,és így aludtunk hajnalig.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (95)        Nem tetszik (90)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7692 X olvasták el.