Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egyetemi kalandok 6

Beküldő:Egyetemista srác


Elindult a felvétel. Anita matrózblúzban videózza Lénát.
- Nagyon csini vagy - mondta Anita nyávogósan - Kinek csípted így ki magadat?
- Hát a szeretődnek, szeretném ha engem is megdugna?
- Igen? Mutasd meg mit tudsz.
Léna megfogta a nyakát Anitának mélyen a szemébe nézni és vadul ujjazni kezdi. Anita nagyokat sóhajt, majd fél perc múlva megszólal:
- A kezeddel ügyesen bánsz, de vajon a száddal is tudod-e ezt a szintet.
Léna felhúzza Anita szoknyáját és nyalni kezdi. Egy perc múlva Anita újabb utasítást ad:
- Jól csinálod, most vedd fel ezt és kúrj meg vele.
Meztelenre vetkőztek. Anita és Léna szexelnek. Izgalmas volt kívülről nézni, ahogy egymás dugjáka felcsatolható műfasszal. Lobognak a cicik, hajak, remegnek a popsik, hatalmasat nyőg mindkét lány. Anita leszedi a műfaszt Lénáról és kétkezével ujjaza lyukait. Léna visít az élvezettől. Ölellkezve csokólózta, majd Anita felemelte a kamerát és mindketten belenéztek.
- Reméljük sose felejted el ezt a hétvégét - mondta Anita majd kikapcsolta a kamerát.
Elég jó volt amatőr pornóhoz. Gyorsan visszatekertem a szexelős jelenethez és kivertem. Lassan telt a hét, Anitával nem is találkoztam, de Lenával sokat beszélgettünk. Végül eljöttt a péntek Anita hívott.
- Gyere át hatra, a fiúk hétre jönnek.
- Hányan?
- Mindent megbeszélünk előtte.
Hat előtt érkeztem Anita épp gyantázta magát. Hamar a tárgyra tért.
- Öt srác jön, mondtam nekik, hogy videó is lesz. Szeretném ha közölnéd velük a szabályokat, hogy addig durvulnak amíg nem sok nekem, az elején egyszerre 2 fasz nem lehet csak a számban. Aki elélvezett öltözik és megy.
- Oké, más?
- Mibe legyek?
- A szürke - rózsaszín kockás fodros mimkszoknyádba, fehér mélydekoltázsú blúz, harisnya és tűsarkú - soroltam - ja és valami szexi fehérnemű.
- Oké - mondta Anita és elment felöltözni.
- Nagyon csinos vagy - mondtam neki - én is megkúrnálak ebben a szerkóban
- Beszállhatsz ha gondolod - mondta Anita és kicsatolta az övem. Szopni kezdett. Éreztem hogy izgul.
- lassan hagyd abba, mert elmegyek és akkor nem hiszem hogy végig tudom csinálni. Izgulsz?
- Igen, de nagyon vágyom rá.
Szép lassan elkezdtek érkezni a srácok. Anita elbújt Dóri szobájában. Leültettem mindet a kanapéra. Töltöttem nekik 1-1 vodkát hogy oldódjon a feszültség. Közöltem velük a szabályokat, és mi jár ha valaki megszegi. Hozzátettem egyet én is:
- Nincs buzulás, egyébként meg érezzétek jól magatokat, és hozom Anitát. Bemenetem Anitáért reszketett
- Kész vagy?
- Igen.
- Akkor indítom a felvételt és utána gyere.
Beálltam az ajtóval szembe és indítottam a felvételt. Anita a kopó cipőjével odasétált a kanapéhoz, ahol már meztelenül állt az öt srác. Közepesen kisportolt volt mind. Négy srácnak kis farka volt némelyiknek vaskosabb. Az ötödik az velem vetekedett, csak vastagabb volt jóval nálam. Anita letérdelt, a srácok körbe állták alig fértem oda kamerával. Felváltva szopta őket, kettőnek meg verte. Hamar túl volt az első patronon. Az egyik srác teleélvezte a száját. Már csak négyen voltak versenyben. Letépték róla a ruhákat, csak a szoknyája maradt rajta. A nagyfarkú a kanapéra ült és ütemesen baszni kezdte. Anita szopta és verte közben a többiek faszát, folyamatosan folyt belőle az első srác gecijeAz egyik vekonyfarkú Anita felé mászott és elkezdte dugni a seggét. Anita nyöszörgött mikor már ketten voltak benne.
- Ezazz, nagyon imádlak - mondta miközben a kamerába nézett. Fogta a két szabad srácot és egyszerre szopta őket. Megszólalt a nagyfarkú:
- Most enyém a segge!
Bekente magát vazelinnel és felnyársalta Anitát.
- Áhhhh ez de vastag - sikította Anita - dugjál csak tovább. Az egyik rövid de vastagfarkú a punciját kezdte dugni. A harmadik ütemesen dugta a negyediknek verte. A nagyfarkú abba hagyta.
- Tiétek a segge, nagyn finom jól kitágítottam nektek. - mondta és elkezdte szoptatni Anitát. Két kézzel markolta a farkát, haja tiszta kóc lett és összeragadtak a gecitől meg a nyáltól. Izgató látvány volt amúgy ahogy lyukasra dugták. Szemlátomást Anita is élvezte. Az egyik kisfarkú Anita mögé állt.
- Gyere ketten is beleférünk - erre felfigyeltem de Anita gyorsabban válaszolt:
- Csináljátok nyugodta. Ahh köszönöm neked ezt nagyon élveze... Mondta mire a nagyfarkú szoptatni kezdte. Amikor egy srác a pináját baszta, egy a száját tömte egy meg a seggében volt láttam rajta, hogy lankad az élvezet számára, de amikor a fenekébe a negyedik fasz visítani kezdett, már amennyire tudott. Iszonyatosan rángatta magát, a nagyfarkú teleélvezte a száját. Kis idő múlva Anita is elélvezett. Kiugrott a srácok közül és lefeküdt az asztalra. A geci folyt ki a szájából és kente szét az arcán. A nagyfarkú odament és homlokon puszilta.
- kösz ez jó volt, hívj máskor is - mondta majd elment. A 3 srác még maradt. Kamera állást váltottam, Anita feje felé tettem a kamerát.
- Rajta ti még versenyben vagytok.
A vastagfarkú az asztalhoz térdelt és dugta tovább a két popsi palyti szopatta felváltva Anitát. A vastagfarkú lihegni kezdett, Anita megszólalt:
- A hasamra élvezz!
A srác így is tett, benne is volt még anyag. A két srác közül az egyik átvette Anita punciját és dugta. A haverja nem bírta az orális kényeztetést és Anita mellére élvezett. Anita a mellibe kezte maszírozni. Az utolsó srác kiránotta a farkát és Anita arcába verte az egészet, amit Anita a hajába kent. Hamar leléptek. Kikapcsoltam a kamerát és levetkőztem. Elkeztem rángatniba farkamat.
- Nyisd ki a szád - szóltam rá és belefejtettem egész héten visszatartott spermám. Tele lett a szája. Anita szép lassan nyomta ki nyelvével és folytatta szét az arcán.
Meztelenül mellé ültem és simogatni kezdtem a fejét.
- Tetszett, a végére csak beszáltál.
- Na igen, volt bennem anyag. Honnan szerezted ezeket?
- Egy társkereső oldalon, hamar kaphatóak voltak erre. Te nem akarsz megdugni?
- Ne haragudj, de most keféltek szét téged gumi nélkül és öt csávó gecijében fürdesz.
- Basszus erre nem gondoltam, amúgy meg hat. Te is rám élveztél.
- Most ezután, mi hiányzik még a szexuális vágyaid beteljesülése közül? Voltál fiúval, voltál lánnyal, fiúval és lánnyal egyszerre, öt sráccal egyszerre. Voltál pornófilmben, leszbi pornóban, gangbang videóban. Nem igazán maradt más szerintem.
- A megcsalás még nem volt.
- Hát, technikailag megcsaltál amikor az első éjszakánk után lefeküdtél azzal a sráccal. Sőt aznap este én meg megdugtam az egyik főnökömet, szóval ha úgy nézzük én is megcsaltalak.
- A harmadik verziót nem mondtad, amikor velem csalnak meg valakit.
- Sose kérdeztem én hanyadik voltam neked? Persze lyukanként.
- Szopást nem számoltam, de olyan 30 körül lehet a maival együtt. A seggem szüzességét te vetted el, a korábbi fiúkkal sose jutottam el odáig. De te voltál az ötödik akivel lefeküdtem.
- Hát ma dupláztál, ha Lenát nem számoljuk. Gyere megfürdetlek.
Elmentünk, a zuhanyzóba hosszasan mostam a gecit ki a hajából és le a testéről. Nem mondta de éreztem rajta, hogy kezdi bánni. Megszántam. Bementem vele az ágyra elővettem egy gumit és lassan majd egy órán át szexeltünk misszionárius pózban. A végén kihúztam és ráélveztem a testére, amit testemmel kentem szét rajta. Megcsókoltam.
- Teljesítettem az utolsó vágyadat, megcsaltam valakit veled.
- Kit?
- Szerelmes vagyok Lénába. Te vagy az első akinek ezt elmondtam.
- Biztos vagy benne?
- Semmiben se vagyok az, de vele nem csak szexeltem, hanem szeretkeztem.
- Akkor nem vagyunk többé szeretők?
- Lehet, hogy találkozunk még így de ezt meg akarom próbálni. Ma este még itt alszok veled. Nem akarlak egyedül hagyni de holnap Lénával találkozom.

Lénával majd négy hónapig jártam, de végül nem maradtunk meg egymás mellett. Anitát egyszer egy évvel később részegen felkerestem, de már ő sem volt már az a nimfomán akit én ismertem meg.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (89)        Nem tetszik (93)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8526 X olvasták el.