Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem közpréda 3.

Beküldő:RadványiKarcsi

Mivel előző feleségbaszó emberünk eltűnt, nem sok ötetünk maradt. Anyu közen elkezdte szedni a fogamzásgátlót tudod mástól nem várhatom el hogy úgy vigyázzon mint te jeligével. Bepróbálkoztam a legsármosabb barátomnál, akit anya kiszúrt magának, de ő a régi barátságra és a kapcsolatára hivatkozva elhárította a dolgot. Korrekt álláspont, tiszteletben tartjuk.

Jobb tervem nem lévén egy hónapja regisztráltam a páromat a legismertebb erotikus társkeresőre. Persze először lebaszott te nem vagy normális, minek nézel te engem stb. de aztán rákapott az ízére. Már az elején is jöttek a levelek, de amikor sikerült rábeszélnem hogy tegyen fel magáról (szigorúan arc nélküli) képet, elkezdtek özönleni a hódolók . Az elején poénnak szántam, gondoltam ilyen helyen nincs normális ember, írnak mindenféle gusztustalanságot, ha kiröhögtük magunkat majd töröljük a reget.

Anya nem volt rest, a szimpatikus jelentkezőktől rendre kért - és kapott - képet, persze az idióták a farkukat küldték el premier plánban, de már másnap talált egy szimpatikus fiatal srácot, aki ráadásul a közelben lakik. Még aznap este összehoztak egy személyes találkozót, ami teázásos ismerkedésnek indult, és egy autós csókolózós pettingel (ruhában) végződött. Anya itthon megjegyezte: huh, nincs kis farka -)

Legszívesebben már aznap egymásnak estek volna, de nem volt rá lehetőség. Sokat nem kellett várni, másnap este újra tali, ezúttal már egy panzióban. Az ajtó még be sem záródott mikor egymásnak estek. Párom felhúzta a pólóját és le a nadrágot: nagy is volt és vastag is, muszáj volt bekapnom -) mesélte utólag itthon. Közel négy órán keresztül a legváltozatosabb pózokban szeretkeztek. A feleségem puncija megismerkedésünkkor olyan szűk volt, mint egy szűzlánynak, úgyhogy komoly gondot okozott neki az extra méret, de azért derekasan tűrte ahogy az ifjú titán az összes lehetséges pózban a puncijába mártogatta a méretes farkát. Barátunk félidőben nem bírta tovább, egyre vadabbul dugta, aztán egy hatalmas nyögés kíséretében telespriccelte a feleségem punciját a spermájával.Gyors fürdés a zuhanykabinban, ami persze újra szeretkezésbe torkollott, aztán a fiú még vagy két órán keresztül mártogatta a feleségem puncijába a méretes farkát szakadatlan hévvel. A randevúnak az vetett véget, hogy anya nem bírta tovább. Most nem volt mosolygós mikor hazaért, inkább úgy nézett ki, mint akit agyonvertek. A fiú gyakorlatilag úgy szétdugta, hogy alig tudott menni... Egy napot kellett várnom mire kipihente a fáradalmakat és az élménybeszámolón felizgulva jó alaposan megtömhettem. Jó ötlet volt tőle ez a gyógyszer, kellemes érzés volt végre újra gumi nélkül beleélvezni a puncijába.

Ez a kaland már jobban indult mint az első, egyrészt azért, mert ez a kis kuka a bátorításomra végre bekapta a fiú kukiját. Nagyon felizgat a tudat, hogy más hímvesszőjét is a szájába veszi. Szívesen végignézném egyszer ahogy orálisan kielégít valakit, egészen az orgazmusig. Szeretném látni, ahogy a lüktető hímvesszőből a szájába csorog a sperma. Időnként engem is lecumizik a drága, és fantasztikus érzés a szájába élvezni! Persze utána szalad a mosdóba...

Másrészt pedig azért, mert barátunk habozás nélkül belemártotta a farkát óvszer nélkül a feleségem puncijába, és volt olyan bevállalós, hogy amikor már nem bírta tovább, igazi hímhez méltóan nemes egyszerűséggel a hüvelyébe ürítette a heréi tartalmát. Örülök hogy a feleségem szeretkezett ezzel a fiúval, és annak különösen, hogy óvszer nélkül beleélvezett a puncijába.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (60)        Nem tetszik (73)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-10-07 09:24:02
R. Karcsi
A nejem maszkban dolgozik, lukat vágott rá hogy tudja szopni a srácokat


Ezt a szex történetet 12065 X olvasták el.