Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egyetemi kalandok 3.

Beküldő:Egyetemista srác


Szombaton 10 után ébredtem eléggé elfáradtam az elmúlt 2 nap eseményeiben. Szép lassan nekiálltam tanulni, mert vasárnap megint dolgozni mentem. Délután rám írt Anita:
- Szia
- Hellóka, milyen volt a buli?
- Hát elég sokat ittam, és végén lefeküdtem egy sráccal, kár hogy nem jöttél.
- Nem járunk, szóval azt csinálsz amit akarsz. És lekörözött?
- Kisportolt volt, de a farka eltörpült melletted. Na meg 10 alatt végzett.
- Értem, biztos jó okod volt.
- Szeretnélek kiengesztelni valahogy... Mikor érsz rá?
- Szerdán 12-kor végzek. Felugorhatok.
- És van valami ötleted?
- Gimis egyenruhádba várj.
Ezután pár percig beszélgettünk, majd folytattam a tanulást. Nem is igazán foglalkoztam a dologgal, el is felejtettem, hogy mit kértem. Szerdán előadás vége felé kaptam egy fényképes üzenetet. Anita volt. Tükör előtt lefotózta magát. Iszonyatosan dögös volt. Legalább 15 cm fekete tűsarkú, feszülő miniszoknya ami a dereka fölött ért véget. A matrózbúlza beletürve felül ki volt gombolva, nyakáig felhúzta a melleit így elég sok látnivaló volt. Kurvásan kismikelte magát, haját még szőkebbre festette mint legutóbb és be is hullámosította. Egyből merevedésem lett. Titkos vágyaim között ez a ruhás szex is szerepelt. A kép után hozzátette:
- Remélem nem felejtetted el.
- Nem - válaszoltam gyorsan. - Fél óra és ott vagyok.
Siettem, nagyon felizgatott a látvány. Amikor odaértem a lakás ajtajához nem volt zárva az ajtó ezért benyitottam. Anita a fürdőben lehetett.
- Szia Anita én vagyok.
- Szia, nyitva volt? Ott a kulcs zárd be, aztán foglalj helyet . Az előszobából léptem be Anita szobájába. Az ajtóval szemben volt egy kanapé ahova leültem.
- Egyedül vagy? - kérdeztem kicsit hangosabban közben a telefonom basztattam.
- Igen - valaszolt Anita halkan. Az ajtófélfának támaszkodott, kinyújtott keresztbe tett lábakkal, enyhén előre hajolva. Lassan megindult felém, cipőjének kopogása még izgatóbbá tette a helyzetet. Folyamatos szemkontaktust tarva a dohányzó asztalon négykézláb átmászott az ölembe és megcsókolt.
- Hogyan kezdetem a kiengesztelésed?
- Videózni akarlak, utána kitöröljük.
- Oké - vágta rá egyből. Elővettem a táskámból a fényképezőgépemet. Bekapcsotam és elkezdtem videózni.
- Állj fel! - mondtam neki és ő engedelmeskedett - Vedd le a bugyid és tedd fel a jobb lábad az asztalra.
Letettem a kamerát úgy hogy látszódjon minden, alátérdeltem Anitának és elkezdtem nyalni. Élvezte,hangos nyögésekbe kezdett. Abbahagytam mielőtt elélvetett volna és felálltam. Anita kicsit szédült még az előzőtől, ezért folytattam az irányítást és a kamerát a kezembe vettem, amit Anitára irányítottam.
- Tetszett? - kérdeztem
- Aha - válaszolta
- Akkor üllj le és folytasd magadnak.
Benyálazta 2 ujját és elkezdezt maszturbálni. Az arcától indítottam a felvételt és haladtam lassan lefelé. A halk nyögések és a látvány, hogy egy csaj matrózblúzba csinálnja mindezt teljesen beindított. Felátam és őt is magam elétérdeltettem. Tudta a dolgát. Kicsatolta az övem kivette a farkam és elkezdte szopni. Nem volt olyan ügyes mint Kriszti de a látvány mindennel kárpótolt. Lassan elnyúltam a kanapén őpedig hol bele-bele pillantva a kamerába szopott tovább. Mikor kellően bemerevedtem megszólaltam
- A másik sráccal a is gumi nélkül voltál?
- Nem, szóval neked most nem muszáj gumit húznod.
- Szeretnéd hogy megint megdugjalak? - kérdeztem a felvétel kedvéért. Anita is levágta a szitut.
- Igen, akarom a farkad bennem érezni. Kúrj meg keményen.
- Térdelj az asztalra! És szopd még a farkam.
Így tett. Egyre jobban belejött és a kamerázást is kezte megszokni. Szép lassan kicsatoltam a melltartóját, amit ő egy rövid mozdul kihúzott a szexi matrózblúza alól. Leraktam a kamerát vele szembe, a mellei közé be lehetett látni. Elindultam mögé, feltűrtem a szoknyáját és ujjamal elkezdtem ingerelni a punciját, majd határozott mozdulattal magamra húztam. Vadul dugni kezdtem amitől ordítva élvezett. Nem sok kellett neki és eljutott az orgazmusig. Mivel még nem mentem el tovább kúrtam nagysebességgel. Iszonyatosan nedves lett. Felkaptam és ledobtam a kanapéra kezébe nyomtam a kamerát és vadul nyalntam ahogy lábait az égnek tárta. Ujjazással folytattam, mutatóujjam gyorsan ki be járt a pinájába. Sok nedvétől az ujjam megcsúszott és tövig belement a seggjukába. Anita felordított:
- Ezazzz!
- Szeretnéd hogy folytassam?
- Tudok jobbat - mondta mire felált és elment az ágyára. Kotorászott az éjjeli szekrényben és két dolgot vett ki.
- Gyere ide és hozd a kamerád is.
- Mi az ott a kezedben?
- Ez? Síkosító.
- És az a rózsaszín?
- Ez az én vibrátorom, tegnap vettem.
- Perverz vagy nagyon - mondtam és rámosolyogtam
- Videózz
Kinyitotta a síkosítót bekente a kis rózsaszín dildót és bekapcsolta. Halk zizegésbe kezdett, aminek hegyét a fenekéhez nyomta. Láttam hogy amint hozzá ért behúnyta a szemét és ráharapott a szájára. Pár körkörös mozdulatot tett még vele, majd hangos nyögéssel magába fogadta. Mellbimbói kihegyesedtek, ami blúzán is átütott.
- Nem jössz? - zihálta. Gyorsan ledobtam magamról a mardék ruhát a kamerát az íróasztalára tettem ahonnan az egész franciaágy belátszódott. Álló fasszal mellé térdeltem miközben a segében ki-be járt a dildó. Egyből elkapott és szopni kezdett. Szét téptem az alsó gombokat is a blúzán így a mellei előbukkantak.
Alig bírtam magammal.
-Pucsíts! Azt meg hagyd a seggedbe - szóltam rá.
Beraktam neki furcsa érzés volt, éreztem a vibrátort a seggében. Megfogtam és dugni kezdtem miközben ő azonos ritmussal huzogatta ki-be magából. Az észre vettem, hogy csak egyes fokozaton van kérdés nélkül felvettem maxra.
-Mit csináéálsz? - kérdezte - Ahhh ez nagyon jóóó! - ekkor már ordított.
Löktem rajta még párat, mellei lobogtak majd egyszerre eléveztünk. Kihúztam mindent belőle és mellé feküdtem.
- Nincs még vége - mondta miután felkelt és kezével elkezdett életet verni belém. Pár perc múlva ismét akcióra kész voltam erre ő pucsítva rámült. Úgy hogy kamera felé nézett a fejünk.
- Kezdj dugni! - több se kellett nekem. Remegett a haja, a ruhája, a mellei. Nagyon vadító lehetett kívülről nézve. Kezével elengedett és megint a vibrátort kezdte síkosítani, amit ismét a fenekéhez helyezett pár percig vonaglottunk így de végül orgazmusig juttattuk elernyedt fújtatva rámdőlt. Kócos haja közül csak ennyit bírt mondani:
-Sikerült kiengeszteljelek?
- Alakul de még nem.
Megfodultam lábamat lelógattan az ágyról.
- Ülj belém és nézz a kamerába.
Anita megfogta a síkosítót bekent vele és a már kitágult seggével rámült. Kb 3 percig lovagolt rajtam amikor a maradék spermám belé lőttem. Leszállt rólam és kicsorgatta magából. Szexszin lehúzta felgyűrt szoknyáját, felkapta a kamerát hanyatt befeküdt mellém és minket filmezett.
- Veled a szex mindig kiforgat magamból - mondta Anita.
- Perverz ribanc vagy amit élvezet előhozni belőled.
Kikapcsoltuk a kamerát. Lezuhanyoztunk utána toltunk egy misszionárius pózt és haza mentem. Ilyen az érzelem mentes szex.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (87)        Nem tetszik (111)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9834 X olvasták el.