Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nyelni vagy nem nyelni

Beküldő:Enzós Niki


Fiatal párocska vagyunk, Én és a mennyasszonyom. Nem panaszkodhatom semmire. Én végz *245 s vagyok, *245 negyedéves, a szüleimnél lakunk az emeleten még, mert még nem engedhetjük meg magunknak a saját lakást az egyetem mellett keresett jövedelmünkb *245 l, de a szül *245 k nagyon segít *245 készek mindkét oldalról, csak már egy kicsit kínos is, hogy MÉG mindig rajtuk él *245 sködünk .

Sokszor bosszankodtam ilyen dolgokon, és Csilla látva ezt, mindig próbált megnyugtatni, kedveskedni. Korábban apámmal, aki egy nagyon nehéz esett, sokszor veszekedtünk, és a végén gyakran az volt a válasza:
- Ha nem tetszik, el lehet költözni!
Ilyenkor mindig ez a mondat jutott az eszembe. De hát hogyan? Mib *245 l? Olyan már az élet, hogyha sínen vagy akkor se biztos, hogy eléred a végállomást. A fejemen apámtól örökölt s *251 r *251 hullámok dagadtak, homlokom tengere már elég gondterheltnek látszott. Csilla felemelte fejét vállamról, felült és átdobta jobb lábát rajtam, hogy felülre kerüljön.

- Akarod? és már nadrágom gombjait bontotta, miközben Rám se nézett, hogy tovább izgasson, mert azt szeretem, ha ilyenkor mélyen a szemembe néz.
El *245 ször nem akartam, fejemben forgott a fogaskerék, a közeli álláskereséssel kapcsolatban.
- Na jó, mondta kicsit kevesebb kéjjel a hangjában akarod, hogy a számmal kényeztesselek?!
Sose mondta ki a leszopni szót, s *245 t kész csoda, hogy egyáltalán most már hajlandó orálisan kielégíteni. Falusi lány, a szülei még mindig a megye egyik legkisebb falujában élnek, és szigorú, majdnem aszkétikus vallási nevelésben részesítették. Ha a középiskola alatt nem lett volna kollégista, és a barátn *245 i nem vezetik be az Életbe, talán még a házasság el *245 tti szex is tabu maradt volna neki.

Ez már azért beindította a fantáziám, nem mindennap ajánlja fel így, csak a hév viszi rá, hogy megtegye. Látta, hogy erre már felfigyelek, és már kezdte is a herék simogatásával a nadrágon keresztül, amit *245 l máris beindultam. Agyamra rászállt a rózsaszín köd és már nem volt más a fejemben: BASZNI! Lüktetett a tudatalattimban az elemi érzés, és egyb *245 l elfelejtettem mindent. Lehunytam a szemem, és lentebb csúsztam már majdnem teljesen elnyúlva az ágyon.

Kiszabadult hímtagom és már járt is a keze az én kiscsillagomnak. Szuszogásom, hangos lihegéssé vált. Csukott szememmel is láttam, hogy *245 elmosolyodik. Akármennyire is próbálták visszafogni ezt a lányt szülei, nem sikerült a bestiát kinevelni bel *245 le. Mikor el *245 ször elégítettem ki, olyan hatalmasat sikított, hogy még a pincében elkvártélyozott öcsém is hallotta és gúnyosan mosolygott másnap reggelinél. De még ráadásul olyan huncut kis bestia, hogy mikor el *245 ször élveztem el a kezei között, felkacagott, mire én teljesen elképedve:
- Mi van?!
- Tudod milyen fejet vágsz, amikor ? ezt sem mondta ki, talán csak azért mert újra elnevetett magát.

Mire teljes méretem elértem már éreztem lihegését a combjaimon és lassan, óvatosan csókolgatott egyre feljebb. A kis kurva, hogy húzza a dolgot, talán azt várja, hátha korábban elsülök és megússza. A hajába kaptam és felrántottam, ami azért kicsit durvára sikeredhetett, mert felsikkantott, de azért értette a célzást és már a nyelve járt a farkamon. Fel-le a golyóktól egészen a csúcsáig, istenem, ha az apja tudná, hogy szopik a kicsi lánya? Ett *245 l a gondolattól kicsit elszégyelltem magam, hogy így kihasználom a lányát. Úgy voltam vele a kezdett *245 l, hogy: ha adtál csak akkor kaphatsz , ami nem is volt egy rossz meggondolás, mert így sikerült tökéletes partnerré formálnom kedvesem, aki ekkor már szájába véve makkom nyalta körbe-körbe.

Egyre csak dagadt a vágyam és lüktettem, lassan itt az ideje, hogy átadjam magam az élvezetnek. Még egy kis szívás, pár édes harapással jobbról és balról beborítva a makkomtól a heréig, úúú, hogy azt mennyire imádom, néha még kérem is hogy egy kicsit durvábban csinálja, hogy fájjon is egy kicsit (talán ez még nem mazochizmus). Újra szívás és és ÁÁÁ

Nem bírtam tovább. Fejemet hátradobva orbitálisat lövelltem a szájába, hogy még a szája két szélén meg is csillant kéjnedvem. A falat bámultam, amikor felállt és indult ki a fürd *245 szobába. Felkaptam a fejem:
- Hová mész?! ripakodtam rá telhetetlenül.
- Kikö *8217 ni! mondta artikulálatlanul.
Én perverz ilyenkor mindig azt mondtam:
- Nyeld le! persze ilyenkor nem mondott rá semmit, csak kiment, hatalmasat köpött a mosdókagylóba, hogy még én is hallom, és fogat mos. Ami engem ilyenkor marhára lekókaszt, és az esetek nagy részében elmegy a kedvem a folytatástól. Ahogy most is kezdett, de ekkor megszólalt a hang fejemben és már mondtam is:
- Ma nem! és utána siettem. Az isten szerelmére, nem méreg, nem halsz bele. Nyeld le és folytassuk! Nem várom meg a három percet! mindig betartotta, még kis homokórája is volt hozzá, hogy ne csaljon, hogy megnyugtassa magát.

Teljesen elképedve állt, miközben már lassan teljesen tele volt a szája az egyre termel *245 d *245 nyáltól. Szemében kicsit a harag, kicsit a kétségbeesés tüze égett, aztán hirtelen átrendez *245 dött az arca, valami sátáni kéj jelent meg rajta:
- Tu *8217 o *8217 mi *8217 ! Mu *8217 ass pé *8217 át!
Nem értettem. *213 sose ejakulált, vagy legalábbis nem akkorát, hogy ilyen helyzetbe kerüljek, de már válaszolt is értetlenségemre, miközben húzott be a szobába. Végignyúlt az ágyon, hálóingét felhúzta és a szájából vett mintát a lábán, majd a szemérem dombján, az ajkakon és a csiklón szétkente:
- Na tessék! nézett rám elégedett tekintettel.
- Jézusom, nem! akartam mondani, de szerencsére nem tettem. Ez egy kihagyhatatlan lehet *245 ség, gondoltam teljes perverzióm felszínre bújása közben. De közben azért motoszkált is a fejemben, ha *213 erre képes, hogy bekenje vele magát, akkor miért nem nyeli le? Aztán azért eszembe jutott, hogy azért ez mégsem volt T *245 le olyan idegen, mert gyerekesen én is sokszor szétmázgáltam a mellén, ha odakerült. Aztán mintha beleunt volna a várakozásba már készült kimenni, hogy lezuhanyozzon és bezsebelje a gy *245 zelmét felettem, mikor az ágyra térdeltem és négykézláb mászni kezdtem szétterpesztett lábai között a cél felé. Visszad *245 lt, és még egy pillantás erejéig láttam a szemében a megdöbbenést, miel *245 tt lebuktam volna.

Most saját illatához vegyült az enyém, de még mindig olyan kellemes volt, mint els *245 alkalommal. Próbáltam kicsit elmismásolni a dolgot és egyb *245 l csiklójával kezdeni, de nem engedett odáig, mert bels *245 combját szerette, ha nyalogatom. Nem is próbálkoztam tovább, megérdemli, hogy én is ugyanúgy kényeztessem. Nem ízlett saját nedvem, s *245 t majdnem, hogy undorodtam a dologtól, de akaratommal a cél felé lebegtem.

Lihegése hangosabb lett, pajkosan dorombolt mikor nyelvem hegyével csiklandoztam combját. Tovább haladtam, de megint nem jutottam a csiklóhoz.
- Nem felejtettél el valamit? vont kérd *245 re.
Hát persze. A melle és a köldöke, amit legalább annyira szerette, ha puszilgattam. A bimbóudvar már kell *245 en érdes volt az izgalomtól, hogy nyelvem nyomán a nyál kis cseppekben megmaradjon rajta. A dekoltázsát viszont én szerettem nagyon, ha számmal érinthetek. Mivel mindig az volt, amit el *245 ször megláthattam egy n *245 b *245 l, ezért az mindig az érdekl *245 désen tárgya volt. Lefelé haladtam most már semmi ellenkezés nem volt, átadta magát az élvezetnek. A köldökét ugyanúgy csiklandoztam a nyelvem hegyével, mint az el *245 bb a combját, de mást kaptam.

.Nyögdécselt, már nem bírta. Mellkasomon éreztem milyen meleg már lent, ezért hát folytattam lefelé.

Vérvörös kisajkak, duzzadó nagy ajkak, lüktet *245 csikló. Ezzel a látvánnyal nem lehet betelni, egy pillanatra megálltam, hogy újra megcsodáljam, miel *245 tt belecsókolok.
- ÁÁÁH! már nagyon várta ezt. Ajkaim az ajkain. Nyelvem ki-bejárt, míg orrommal piszét játszottam csiklójával, ez is gyermeteg elmém szüleménye volt, de azért szerette. (Mégse olyan rossz, ha az embernek kicsit nagyobb az orra.) Majd számmal fentebb nyújtottam számára gyönyört és ujjammal simogattam, a nyelvemmel elhagyott helyet.
- Még, még MÉÉÉG! nem bírta tovább, kitört bel *245 le összes visszafojtott sikoltása és, mint a satu fogta közre combjaival fejem, miközben hullámzott a kék óceán langyos habjain.

Elengedett és lábait szétvetette. Mikor odahajoltam hozzá, kinyitotta szemét és mosolyogva a fenekemre csapott:
- Te nyertél!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (129)        Nem tetszik (104)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 14759 X olvasták el.