Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Sors Fintora...

Beküldő:LaHermandad


Már fiatal suhancként az iskolában is dominánsabb voltam a sorstársaimnál-kortársaimnál. Erős testalkatom, erős jellemvonásaim olykor olykor erőszakos viselkedésemmel igen csak kilógtam a tizenévesek sorából. Ilyen igazi vezéregyéniség voltam-az alfahím! Sanyi a nevem.

Édesapám korán meghalt, anyám és a családja nevelgetett úgy ahogy. Volt egy jó nevű keresztapám, aki egy megyei rendőr-főkapitányságon elég jó pozíciót töltött be. Így nagyon sokat segített elsimogatni fiatalkori kisebb, nagyobb csínytevéseimet. Igazából elég hamar kimaradtam iskolából. Rendkívül utáltam tanulni. Amint a 18. életévemet betöltöttem, egy gyerekkori barátommal be álltunk a seregbe katonának. Elég hamar kitűntem ott is a többiek közül. Elég komoly pozíciókat töltöttem be elit egységekben. Több háborús területen is szolgáltam, veszélyesebbnél veszélyesebb helyeken. Ami azzal járt, hogy harminc egynehány éves koromban úgy mond el mehettem nyugdíjba, mindemellett rengeteg pénzre, kisebb vagyoknra tettem szert. Menő helyen, menő házam stb.
Fiatal gyerekként talán 17-18 sem voltam, amikor volt egy barátnőm, akit használtam, ha olyanom volt. Ő egy félig roma lány volt. Ivett volt a neve. Nagyon szép, és csinos lányka volt. A legszebb a környéken. De emlékszem volt neki másik pasija is, aki járt hozzá. A lányka teherbe esett, de sosem vállaltam el. Hisz más is járt hozzá. Meggyőződésem volt, hogy semmi közöm a babához.

Majd 35-36 évesen nem volt komoly barátnőm, párom. Alkalmi, bejárós nőjeim voltak, élveztem az alfa hím életét. Volt elit katona, több szézezres nyugdíjjal fiatalon. Vonzottam a jobbnál jobb nőket. Az Ivett, a fiatalkori barátnőm megszülte a kislányt, akit én sosem fogadtam el. A neve Málna. Viszont anyám családja nevelgette, mivel Ivett drogos lett, tönkre ment majd később eltűnt. Egy időben a családja engem próbált gyanúsítani az eltűnésével kapcsolatban, de semmi közöm nem volt hozzá. Amikor anyám lebetegedett és a rokonaihoz került gondozásra, a lányt rám erőszakolták úgy mond. Anyám mindig mondta- ez a lány a tiéd. -volt hogy el is hittem. De nem érdekelt. Még is csak hozzám került, az udvarban lévő vendégházban kapott helyet. Megegyeztem vele, hogy nem szeretném, ha zavarná a mindennapi életvitelemet egyebeket. Kap pénzt meg ami kell, de minél kevesebb lesz a kontakt annál jobb nekem.

Egy régi haverral nyitottunk pár kisebb vállalkozást és egész jól működtek. Málna élte a tinik minden napi életét, barátnők, néha néha egy-két kis pasika is megfordult a kis házikójában. Igen formás, és szemre való lányka cseperedett belőle, szinte havonta látszott rajta a fejlődés. Jött takarítgatott nekem, elvoltunk kezdett közelebb kerülni hozzám. Volt egy nagyon sexi kis barátnője, aki tetszett, de tizenéves lányokra nem utaztam, eddig! Sára többször bejött és beszélgetett. Fiatalka, magas vékony, de combos formás lányka volt eredeti vörös hajjal és szőrzettel. Egész jó lett a kapcsolat vele is és Málnával is. Eljártunk bulizgatni, mulatozni egyebek. Majd jól le ittuk magunkat és ott aludtak nálam. A kis Sárát úgy elintéztem az nap éjjel, azt hittem meg sem marad szegénykém. Attól féltem szétesik alattam. Még akkor is keféltem, amikor már nem bírt mozdulni sem. Ez szépen rendszeressé vált.
Egy éjjel, amikor haza értünk a buliból Málna bement a szobájába Sára meg mondta, hogy ki megy lefürdik, majd jön, de várjam meg. Nagyon álmos voltam, arra ébredtem, hogy valaki mászik fölfelé a paplanom alatt.
-naaaa, már végeztél is, de gyors vagy.... erre
-Pssszt!
Lassan kibontotta a farkamat a gatyából és érzéki de nagyon finom szopásba kezdett. Azt hittem rögtön felrobbanok és tele élvezem a száját. De megérezhette, mert bele akasztotta a körmeit a combomba, hogy szerintem a vér is kiserkent. Erre elkaptam a fejét és teljesen le akartam tolni a torkán az egészet... nehezen, de lement. Nem akartam felengedni, de újra karmolt és karmolt. Combjaim, hasam alsó részét, ahol érte... majd óriási rándulások közepette rengeteg spermát pumpáltam a szájába... éreztem, ahogy kifolyik a szájából és a combomra csorog. Persze szépen eltüntetett a nyelvével minden maradékot, rendes kislányként. Pár csókot nyomott a combom belső részeire. Majd szépen kimászott a paplan alól és lelépett a fürdő felé. majd elaludtam
Reggel már arra ébredtem, hogy sutyorognak, nevetgetnek a konyhában.
-kész a kajám csajok, farkas éhes vagyok?
-igen, gyere csak.
Lassan feltápászkodtam. Kiballagtam azzal kezdtem, hogy neki estem a kajénak, nagyon éhes voltam. Nagyon szeretek ennyi. Pina-kaja egál nálam. Majd Málnán végig néztem... szinte alig volt rajta ruha...
-aztaaa, te hogy nézel ki? Majd nem mesztelen vagy teee, huzzál be felöltözni, de gyorsan.
-jajj már, nem vagyok kis baba, megyek naaaaa...amúgy se nincs itt idegen és nekem így a kényelmes.
-persze, szinte mindened kivan, nézd már...
Majd szépen felballagott. Felálltam és a combaimra néztem és a hasamra. Nem kevés karmolás nyom volt rajta, volt ami egész mélyre ment.
-Ejjj Sára basszus, ezt nem kellett volna azért...
-mi a baj Sanyi, ezt most nem értem
Megfogtam a nyakát, neki szorítottam a konyhaszekrénynek és vadul csókoltam őt. Majd a fülébe súgtam...
-ha még egyszer össze karmolsz, addig kúrlak, amíg meg nem halsz.
-menj már, mire végeztem a fürdőbe elaludtál... bebújtam a paplan alá és aludtam, és egyébként is nincs körmöm, nézd. De hol karmoltalak meg, nem értem. Nincs mivel karmolnom, sosem volt körmöm.
Ekkor hideg zuhany, leültem és annyit mondtam...
-sehol. Öltözz fel és menj haza, most.
Meg is tette, elköszönt Málnától is és elment. Én ott ültem a konyhán és mozdulni sem bírtam. Majd Málna jött és elpakolt a konyha asztalról. Csak fél szemmel les. Nézem a körmeit és alkapom a kezeit.
-azta mindenségét... ezeket te csináltad tegnap éjjel? Mutattam a sebekre...
-nem, nem, de hogy is....
Ahogy csak bírtam megrángattam. Azt hittem széthull szegénykém. Én 190 cm magas 110 kg tiszta izom. Málna alig 160 cm és kb 45-50 kiló, ha van vaságyastól. Majd ránéztem és...
-mégegyszer nem kérdezem szépen.
-ezt te csináltad?
-nem, modtam na.
Ekkor egy akkora pofont adtam neki, hogy elesett. majd amikor nyögdécselve felakart állni rátapostam a combjára.
-neked van normális eszed, te szoptál le tegnap éjjel. Ezért el kellene törjem minimum 5 ujjad. Szerinted ez játék. De csak ordított. Megtanultam a hosszú évek alatt a fájdalmas pontokat a testen. Lehajoltam hozzá és a nagy ujjamat benyomtama két lengőbordája közé. Fájdalmas ordítások közepette kifakadt...
-oké, jól van, én voltam igen, csak engedj el, mert nagyon fáj. /Mondta ezt hangosan sírva./ Nem kellek senkinek, nem foglalkozik velem senki, se anyámnak se apámnak se egy pasinak se. Tessék ölj meg, mi a gecinek élek. Úgy is könnyen menne neked. Neked se kellek és nemis kellettem sosem.
-jó, ha megakarsz halni hát legyen... és megfogtam a torkát és szép lassan de egyre erősebben fogtam. Majd a két kezével elkezdett csapkodni, védekezni, de szinte semmit se tehetett. És az utolsó pillanatokban elengedtem, majd megint újra. Eljátszottam vele párszor, addig amíg a levegő már sípolva ment bele hadd ízlelje meg milyen ha megfullad. Ha már annyira meg akar halni. /Persze semmi képp nem tettem volna meg, csak hogy legközelebb eszébe se jusson/ majd amikor már kifulladt hagytam a földön feküdni. De egyfolytába sírt...majd felült.
-egy gyenge tinit sem tudsz megölni te szerencsétlen hülye. Oda mentem és a nyakánál fogva felemeltem...
-mit akarsz te elmeroggyant hülye liba...mond csak mit. Mit akartál ezzel elérni. Mire volt ez jó neked.
-Sára mindent elmondott, mit csinálsz vele, mi milyen jó, olyan boldog volt, amilyen én soha. Órákig élvez én meg még soha. Mindenki boldog körülöttem csak én nem soha. Ha nekem ilyen sors jár, akkor fejezd be, amit előbb elkezdtél és fojts meg... vagy add meg nekem is, amit másoknak megadsz.
Erre megint csak kiborultam és elindultam felé, de nem menekült. Megálltam és a kezemmel az asztalra támaszkodtam.Erre ő megfogta a kezem és a torkára tette.
-na gyerünk, tedd meg, mert nem akarom látni, ahogy mindenki boldog körülötted csak én nem. Vagy tegyél boldoggá engem is.
-szóval baszi akarsz, basznál még az apáddal is, ez igen ez kell neked, szép, ez igen, nem vagy jobb az állatoknál. Kurva vagy mint anyád, azt is baszta mindenki. Újabb pofon csattant. Vér megjelent a szája sarkában.
Majd megfogtam felültettem a konyha asztalra és leszaggattam róla a ruhát.
-Ez kell neked, na jó, legyen, megkapod és eltűsz innen örökre.
És folytattam a ruhája tépkedését. Majd hanyatt fektettem és elkezdtem nyalni. De nagyon vadul. akkorákat nyögött, mint aki meg akar halni. Csak hörgött.
-na végreeeee, istenem, még is csak van fenn valaki...áááúúúúúúúúú
Egyre érzékibbé vált a nyalás és a simogatás, ahogy kezdtem lenyugodni, és kezdett elkapni engem is a hév, a vágy. Úr isten, lehet még is csak a lányom. És őt nyalom. Majd abba hagytam felálltam ledobtam a nadrágom és...
-na szóval ez kellett...
És megmutattam neki a farkam, ami már úgy állt, mint a villanyoszlop.
-ó te jó isten. Édes istenem, te jó ég.
És úgy felnyársaltam, azt hittem kiserken a vére is. De olyan jó nedves volt nem is gondoltam volna, hogy majd ilyen jól siklik benne. Kb 4 féle pózban olyan 45 percig basztam Málnát. 3 látható orgazmusa volt. Majd kirántottam belőle és végig spricceltem a hasát az első lökettel. A másodiknak a fele az arcán csattant. Nem volt szegénykém magánál pár percig. Majd láttam mocorog.
-na most pedig menj, ne lássalak többet, olyan kurva vagy, mint anyád volt. Benned van a vére. Össze pakolt a kis táskájába és elment.
Én ezek után bementem melózni, semmi kedvem nem volt egész nap. A reggeli-délelőtti dolgon járt az agyam. Meg meg botránkoztam rajta, ugyan akkor forró izgatottság és vágy kavargott bennem. Olyan édes, puha, és meleg volt odabent, hogy talán tiniként éreztem ilyet utoljára... az anyjáét. Ez izgalmas volt, de ugyan akkor rémisztő is. Kb 1 hétig nem láttam, hallottam róla semmit. Majd Sárának szóltam mondja neki haza jöhet, ha akar, ha nem nem, de akkor ez végleges ! Estére otthon is volt a kis házikójában. Át jött és mondta bocsájsak meg. Fiatal és hajtotta, hajtja a vágyakozás. Sára mindent elmondott neki és irigy is volt és izgatta is.
-remélem azért megtudsz bocsájtani, nem akartam, hogy ki készülj. Rajtad kívül már tényleg nincs senkim. nem akarlak elveszíteni. És Sárában azt az ellenséget láttam, aki majd elveszi tőlem az egyetlen embert, aki még maradt.-semmi baj, ülj csak le... ja és vetkőzz!
-mi? ímit mondasz?
-ha még egyszer mondani kell, az fájni fog. Jobban mint múltkor, vetkőzz, de azonnal.
Majd lassan elkezdte leszedni a ruhájait. Pár pillanat múlva ott állt teljesen mesztelenül.
-Málna, nagyon szép vagy, olyan igazi kis tökéletes darab. 18 éves volt, de 15 nek nézett ki arcra. Igazi kis latinos testalkat. Kicsi de formás mellek, és keres segg, szuper combokkal. Húsos puncival. lapos has. Minden tökéletes, sosem láttam még így egyébként.
-na kezd el, ujjazd, izgasd magad, aztán majd átveszem a dolgot.
Nem szólt csak tette, amit kell. Rózsaszín ajkait szétnyitotta és érzéki, majd vad ujjazásba kezdett. Majd intettem neki, hogy hajoljon közelebb már keményen álló farkamhoz.
-most addig kell szopnod Málna, amíg el nem élvezek, oké? Csak bólintott semmit nem szólt, de láttam rajta, hogy boldogság járja át a testét. Néha -néha meg -meg remegett, amikor hozzá értem. Feltűnően jól nyelte a 21 centis ijesztően vastag botomat. Kb 15 percet dolgozhatott rajta egyre vadabbul, és tempósabban, amikor éreztem, hogy itt a végem. Tele nyomtam a száját, mindent eltüntetett, egy csepp se ment mellé. Tiszta anyja volt.
-nincs vége, mindjárt folytatjuk Málna.
-rendben, pisilek úgy is pihenned kell, a pasiknak kell ilyenkor, hogy tudják folytatni.
Amikorra vissza ért már majd nem félkemény voltam.
-húha, úgy látom neked nem kell szünet az élvezés utén, vagy csak kevés, vagy ennyire izgat a helyzet.
-is is is. És kacsintottam.
-feküdj hasra lányka, ki fogom nyírni a kis méhecskédet. Szerintem tuti kilököm a helyéről csak idő kérdése.
-hmm, szerencslre jó mélyen van az, mondta mosolyogva.
Aztán betoltam neki hason fekve, szinte felsikkantott. Majd szépen lassan ütemes, de kíméltlen lökésekkel árasztottam el a forró puncukáját. Nem tudom meddig baszhattam, de már azt hittem össze esek. 2x tuti elment, mert letépte a párnáról a huzatot. És a fejét verte az ágyba, de nem lassítottam, sőt ! Majd nagy rándulások közepette tele pumpáltam a punciját. Olyanokat sikkangatott, hogy sosem hallottam ilyet. Ki szálltam belőle, de csak nehezen, oylan jó meleg és puha volt bent, ki se akartam venni. Benne ernyedtem el.
-húú jó tele voltam nyomva, honnan jön ennyi gecid. Ám nem kellene belém nyomni így, nem akarok gyereket szülni még. És nevetett.
-neked elment az eszed, tőlem soha nem lehet gyereked, ezt jegyezd meg.
Ezek után éltük tovább a mindennapjainkat. Sára még járt hozzám,de már egyre kevesebbet. Egyre többet élveztük egymást Málnával, és egyre vadabbul. Majd egy nap elő álltegy dologgal, hogy mivel igazából nem tudunk együtt lenni a családi kapcsolat miatt nyilvánosan stb, menjünk el máshová lakni. Én kivettem a cégekből a rám eső részeket és vettünk egy lakóautót, hogy azzal bejárjuk a világot, és mindenhol kúrunk. Nem dolgoztunk csak szórakoztunk. Alkalmanként nekem is neki is volt másik partnere. Már mint szex téren. Érzelmi kötődés nem igen volt közöttünk, csak a vad erotika. Regeteg helyen jártunk szerte európában. Rengeteg vad és bonyolult dolgot vittünk végbe. Pl, autót loptunk egy egy körre. Autót törtünk fel kis kutyáért. Kerékpárt loptunk mert a miénket egy este ellopták. és persze a kielégíthetetéen szexualitás is. Egyre többet kúrtunk idegenekkel. Külön is, 3-asban, 4 esben. Volt hogy eljátszottuk én futtatom és egy fesztiválon pénzért szexelt, én voltam a strici. Nem mint ha nem lett volna pénzünk,de jó poén volt. Egyszer felvettünk hollandba egy emberkét, akinek volt magyar kötődése. Spanyolországi Vigo városába tartott a spanyol feleségéhez. Az úton felváltva vezettünk. De ugyan akkor felváltva basztuk Málnát. Szerintem 1 év alatt nem kúrt annyit, mint akkor kapott 4 nap alatt ! Azt mondta a holland.
-Sanyi, ez a lány nem beteg? Sok nővel volt már dolgom, világutazó vagyok,de ez már sok, abnormális.
Volt, hogy naponta 2x-2x is megbasztuk. De nem nyugodott a puncija. Ki ült közénk az első ülésre és egy hatalmas kígyó uborkával kínozta a punciját. 4 baszás után. Csak ámultunk rajta, majd nevettük.
-hiába srácok, egyszer kell rá érezni az orgazmus ízére... utána már nincs megállás. /És hangosan nevetett/. ma keresünk valami bulit? Partizni akarok...ja és kellene egy új pasi is, elég volt veletek össze zárva 3 napig ebben a kis autóban.
-persze neked majd álmodban, mondtam én. 1 hét sex megvonás, na az jár majd neked ez után.
-jajj jajj, szerintem 1 napot se bírna ki fasz nélkül, szólt a holland.
-4 órát alig bírok ki, itt van 2 baszos pasi, ne hogy már ne dőzsöljek. /Újabb nagy nevetés/ Sőt ma már össze barátkozhatnátok jobban és egy is pialás után ketten nekem foghatnátok, mert egyesével már nem telek be veletek.
Egymásra néztünk a hollandal...és meghúztuk a szemünket. Vagy is ez egy igen volt a részünkről. Akkor már inkább mi, mint egy idegen. Megálltunk egy kis városban észak spanyolban a pálya mellett. Egy kis hangulatos zenés fogadóban. Rengeteget táncoltunk, bulizgattunk helyiekkel is. Majd el jött a pihenés ideje és elmentünk a közeli szállóra, amit még telón lefoglaltunk reggel. Málna és a holland ment előre, én még pakoltam az autóba, kb 5 percel voltam le maradva, de amikorra felértem már úgy basztak, hogy öröm volt nézni. A holland vékony volt és nyámnyila, de fölfelé ívelő olyan dorongjavolt, hogy próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne lehessen össze mérni, féltem hogy alul maradok. Az a kis vékony tagbaszakadt ember, olyan hévvel tudta baszni Málnát, hogy azt hittem a száján fog kijönni neki. Na azt hiszem az egész együttlétünk alatt egész mostanáig, talán akkor kapott a legtöbbet Málna az élettől. Úgy be voltunk vadulva, hogy szerintem az egy negyedét mozdulatlanul, félájultan állta ki. De mi nem hagytuk unatkozni. fél 1 től hajnal 4 ig kúrtuk mindenhol, ahol lyuk volt rajta. Szinte eszméletlenül hagytuk a kanapén a nappaliba. Reggel 9 körül keltem fura hangokra, kimegyek és ugyan az a látvány tárul elém, ami tegnap éjjel, amikor felmentem. A holland észen kívüli állpotban engedte ki maga alól, azt mondta minimum 1 órája keni neki. majd a holland a szájába ment el. Őt ellökte magától és az ujjával mutatta menjek oda. Hatalmasat basztunk a kanapén, Kicsit fura volt a frissen szétkúrt pina, de nem volt rossz. A holland végig nézte, tátott szájjal szólt.
-én mondom, ez a lány beteg! nem kicsit. Őszintén hogy tettél rá szert? Hogy lehet egy ilyet beszerezni?
-elmondom, ha akarod, de nem fogsz neki örülni.... csinálni kell egyet magadnak, Előre látónak kell lenni fiatalon.
-hogy érted ezt? kérdi a holland.
-úgy hogy az apám. Szólalt meg Málna, nem 100%, de van rá esélye.
A holland leült és szólalni nem tudott. Egész reggeli alatt semmit nem mondott, de még csak ránk se nézett. majd elindultunk és késő délutánra oda értünk a holland feleségéhez, aki egy spanyol nő volt. Közös lakásuk volt ott. Felajánlotta, hogy maradhatunk éjszakára csak kényelmesebb, mint az autó.
-az asszonyod tud magyarul holland? Kérdi Málna.
-áááá nem, egy szót se, miért?
-csak mert éjjel ha elalszik ugorj fel hozzánk, legalább lezárjuk a kapcsolatot. Utolsó nagy baszás buli. Mondta hangosan majd a holland feleségére nézve így szól...síí, hmm sííí? Az embereddel többet dugtam pár nap, mint te fogsz ez évben .. síííí? Az meg síí síí. Szegénykém ha tudta volna miről van szó.
Reggel korán köszönés nélkül távoztunk. Papírra hagyott Málna üzenetet a hollandnak csak. Valami perverz dolgot, már nem emlékszem.
Aztán lassan rosszabbra fordultak a dolgok, fogyott a pénzünk vészesen. Eladtuk a lakóautót és egy kisbuszt vettünk, hogy maradjon pénz. MAjd haza tértünk, itthon pia, fű, kontrollálatlan buja erotika. Ez volt az életünk. Nem tudom mitől vagy hogyan, de képesek voltunk naponta 2x 3x is lezavarni egy egy menetet.
Majd egyszer elő jött a hülyeégével és minden megváltozott.
-lehet terhes vagyok, nem tudom tutira, de ma veszek tesztet. Pedig megettem a gyógyszert.
-áááá, egy nagy fenét, anyád picsáját. Megmondtam az elején, na ezt nem !
Úgy össze balhéztunk róla, hogy össze törtük a fél konyhát. El is zavartam. Még azon a héten eladtam a házat, hagytam neki egy ügyvénél pénzt és elköltöztem az ország másik végére titokban. Nem nyugodott, beadott a rendőrségre eltűntként. Egy igazoltatásnál azt mondta a rendőr, hogy köröznek eltűnt személyként.... felnőtt ember vagyok jogom van eltűnni, hadd keressen ne adjanak neki infót stb. Időközben hallottam, hogy oda költözött az ügyvédhez, akinél a pénzt hagytam neki. Azzal élt együtt. Teljesen elfelejtettem őt.
kb 1, másfél év múlva megyek haza a melóból és szól a szomszéd néni, hogy kerestek délelőtt.
-ki keresett Margit néni?
-nem tudom édes, csak kérdezte itt lakik e, mondtam itt, de késő jön haza, 8-18 ig dolgozik. Azt mondta majd vissza jön, meg hogy ne szóljak, egy fiatal vörös nő.
Fogalmam nem volt ki az és mit akar. Tettem vettem, kaját csináltam stb, majd csengetnek. Kimegyek és Málna ott áll. Rácsuktam az ajtót és vissza mentem a házba.
-neked is szia, rég láttalak, hiányoztál, stb...te elmebeteg fasz eltűntél, sehol nem találtalak, kerestettelek, egyebek, egy szaralak vagy ... /kiabált kígyót, békát/
Én ültem és vacsoráztam, nem igen érdekelt mit beszél.
-na ha végeztél tűnj el, és most kb 5 évig ne gyere.
-szeretnéd mi hülye gyerek...
De igazából égtem a vágytól, hogy újra megkaphassam, amikor megláttam majd nem rosszul lettem. Szerettem volna megölelni, letépni a ruháit és addig kúrni, amíg össze nem esünk... Majd mellém ült és megcsókolt... elszabadult a pokol... szó szerint faltam a punciját, rágtam a száját, aztán alig találtam be neki, annyira remegett a kezem a vágytól. Fél óráig tartott kb, iszonyatos hangosat keféltünk.
-úúhhh ez hiányzott az életemből, na várj hozok neked ajándékot, egy kis meglepit.
Majd ki ment az autójához, ahol egy nő egy kis gyereket adott a kezébe. Málna bejött a nő az autóval elment. Bejött és letette a fotelba.
-tessék nézd meg... a tiéd, itt van, a magod.
-kisápadtam, akkor esett le, hogy ez az idióta kihordta a gyereket. Mérhetetlen düh öntött el.
-fogd és vidd innen, takarodjatok mind a ketten. Semmi közöm hozzá, Az ügyvéd barátodé.
-várj te idióta barom... mit gondolsz miért kutattalak évekig. Nem csak ezért...ezt nézd te sült bolond. Majd nem tönkre tettél mindent. És egy borítékot adott ide. Kibontotam elolvastam.... Le ültem és, mint egy kis gyerek sírtam... évekig lődörögtünk a nagyvilágba, szégyeltük az ismerősök előtt, majd ott hagytam őket.... Egy DNS teszt eredmény volt nála... mi szerint tényleg jól gondoltam fiatalon...NEM A LÁNYOM ! Nem az én lányom !
-kezdjünk úrja mindent Sanyi, az elejéről. Újra talpra állunk és minden okés.
-aha, csak mindenünk oda lett szinte, nem lesz miből újra lábra állni. Lehetetlen.
-aha, nem. Amíg te lézengtél én dolgoztam a jövőnkön. Az ügyvéd, akihez hozzá költöztem. Kellett a családjának egy alibi asszony, gyerek stb. Ő tudja, hogy nem az övé a gyerek,de a családja nem. És a családi vállalkozásukat, ami évi több, mint 350 millat hoz, neki adta a családja. Ehhez kellettem én, meg a kicsi neki..de ezért busásan megkértem az árát. 60 millánk van újra kezdeni mindent. Mondtam, sosem engedlek el !
Azóta is együtt vagyunk, már 3. gyerekünk van. Szinte egymás után jöttek 1 év különbséggel. Szerencsére kitartó volt, kitartóbb nálam, pedig én jártam meg több háborús területet... De az élet bebizonyította, hogy erősebb, mint én... az a törékeny kis lányka...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (102)        Nem tetszik (121)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-12-31 09:10:11
Anyád
&*128523;&*128536;


Ezt a szex történetet 18070 X olvasták el.