Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Volt anyósom.. Folytatás 3..

Beküldő:Zolika81


Egyedül voltunk otthon.. Kertes ház Érden..
Nyári tikkasztó meleg.. Én *232 bredeztem , a barátnőm a nagy szüleinél hétvége.. *200 n nem tudtam menni vele , mert dolgoztam , mint mindig.. Maradt vasárnap estig..
Mint írtam tikkasztó nyári délelőtt.. Fel kelek , be nézek imádott anyósom szobájába és ő nincs benn.. Szomorú lettem , vajon hol lehet,,kinéztem a konyha ablakán és láttam h kinn kertészkedik..
Gindoltam meg lepem,,egy finom limonádéval.. Magamat egy kávéval..
Amíg készült a kávé néztem őt..
Hosszú barna haja copfba fogva.. Mezítláb,,egy nagyon picike pólóban és bugyiban térdelt.. Hatalmas hátsóját eovezeztel néztem , Istenem azok a combok azok a talpak.. A hasa kissé nagy volt ,mellei dölöng *232 ltek a pólójában..
El kezdtem verni a farkamat a látványára,, ahogy mozgott a teste , el mondhatalanul élveztem a látványt és ahogy vertem a farkam , limonád *232 ja készen volt a farkamat bele mártottam ,h nedves legyen a hideg limó , még jobban esett.. El jött a pillanat és bele élveztem a a pohárba..
Meg indultam ki a kertbe hátra..
Köszönök neki...
- jó reggelt édes gyönyöröm
- jó reggelt , .. Mosolygott
- hoztam neked egy limonád *232 t finom extrával amíg néztelek és el élveztem..
-hmm ..
Ugye már nyelte le a spermámat , nem volt neki probléma ,h igyon az extra italból :)
-olyan finom vagy Mária ,, nézlek és annyira kívánlak..gyere kerlek menjünk be..
-de hát le kellene tusolnom
-nem akarom ,h le tusolj..igy vágyom rád..
Be megyünk *232 s ahogy a házba be értünk,azonnal csókolózni kezdtünk,vadul hevesen,, le veszem a pólót róla , a ,,
Én egy száll alsóban voltam..
Be mentünk a nappaliba , ahol egy L alaku kanapé volt..
Kértem ,h feküdjön le és hagyja had tegyem vele amit vágyom tenni...
Le feküdt , bugyiját le vettem róla.. Lábait fel emeltem , ami Földes volt a kinti kerti munka miatt.. De nem érdekelt , kezemmel amennyire lehetett le tisztitottam és ,, csokoltam ..szinte a gyomromig le toltam a lábát a számba.. Őrűlten élveztem és ő is...
Le vettem az alsómat , és a szájához teteem majd szet durranó farkamat.. ,,és csak szopta ,szopta és nyalta , amilyen m *232 lyre csak tudta , le nyomta a száján.. Kérte ,h kezdjem dugni a száját..fejét meg fogtam és amilyen gyorsan csak tudtam , basztam a szajat a torkát.. Abba hagytam , csókolóztunk,a nyakán keresztül mentem lejjebb és édes izzadtság illata volt.. Számomra illaz volt és nem kellemetlen , még jobban be indultam.. Szagoltam a hónalját és csókoltam , szoptam róla az izzadtságot.. A melleit embertelenűl élvezte ahigy k *232 nyesztettem , ,,
Le nyúltam az áhított puncijához éreztem ,h embertelenűl folyik ömlik belőle a drága nedű.. Majd ahogy csak volt ,, el kezdtem nem nyalni , hanem szívtam ki amennyire csak lehetett a draga nedűt.. El mondhatatlanul finom volt..illata mámorba ejtett.. Teljesen..
Újra csókolóztunk .. .. *232 s újra be teljesedett az érzés ami minden eddiginél tobbet adott.. ,, szeretkeztünk ,, mást nem lehet írni ,, szeretkeztünk.. Halálosan imádtuk egymást abban a pillanatban.. Kértem ,h négykézlábra helyeztkedjen.. Pucsított , drága segg lyukába finoman be nyaltam.. Dugtam a lyukát a nyelvemmel.. Élvezte , majd be tettem farkamat , finoman óvatosan.. *200 s csak basztam ,basztam.. Markolta a diszpanrat ,, erősen szorította ahogy basztam hatalmas segg *232 t.. Be tettem farkam a pinájába.. Majd kértem ,h forduljon a határa beoe akarok élvezni.. Teljesítette kívánságom.. Hevesen csókolóztunk,,egyre gyorsabban , *232 s gyorsabban basztunk.. Belém karmolt ,haraptam az ajkait a nyakát.. Halálosan éreztem magam.. Egymas szemét néztük *232 s.. Éreztem ,h jön a pillanat.. Egyre hevesebben hevesebben basztam.. *232 s jött a pillanat *232 s bepe élveztem..be élveztem *232 s csak ordítani tudtam.. *232 s szorítottam őt... Hatalmas érzés hatalmas élvezés...
Le jöttem róla *232 s a hátamra feküdtem.. Fogtuk egymás kezét *232 s el szenderedtünk..
Miután fel ébredtünk..ölelkeztünk , csókolóztunk.. Szinte egyszerre mondtuk egymásnak ,h imádlak.. Beszélgettünk.. ,, *232 s döntésre jutottam.. El hagytam a lányát.. ,, *232 s vele voltam...
Ezek a történetek amiket eddig le írtam.. Igazak.. Nincs bennük hazugság ,vagy hozzá tev *232 s.. Boldog vok ,h vele lehettem..
Ha akarjátok , írok még..
Életem egyik legszebb majdnem k *232 t éve jött ..persze titokban a lánya a volt barátnőm előtt...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (93)        Nem tetszik (105)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-10-06 23:19:37
qrw
Ezt a retek szart, vok meg ha me he, a kapanyél meg kilóg a szánkbú, menj etesd a gyesznókat inkább

2019-10-07 22:12:55
Zoli
Jó volt. Nem értem mit írt az előző xD Na de mindegy is, jó lett mind a 3.


Ezt a szex történetet 19611 X olvasták el.