Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
2-resz,,Volt anyósom lábfétis,, folytatás..

Beküldő:Zolika81


Meg történt a csoda számomra..
Haza jött az áhított nő lánya a barátnőm..
Fekvés alvás..
Szombat hajnal következett.. Hajnal 4-5 óra lehetett..
A szobája ajtaja nyitva , ki takarózva,,meleg nyári idő.. Szívem ismét a torkomban dobogott , nem rég érintettem , csókoltam és szorosan ölelhettem magamhoz.. Ittam minden cseppj *232 t , drága gyönyörű élet barlangjának..
Beléptem a szobába,halkan szuszogott az imádott már már szerelmes vágyat adó gyönyörűség..
Közel hajoltam arcához,meg csókoltam, fel *232 bresztettem.. Rám nézett , ki akart küldeni,de meg nyugtattam ,h alszik a lánya.. Be hunyta a szemét és el mosolyodott.. Ismét meg csókoltam és le mentem a lábaihoz,, el kezdtem csókolgatni a talpát a sarkát amennyire tudtam a számba tettem,, és elmondhatatlan érzés volt.. A labujjacskáit is a számba vettem a sarka után és egyenként a számban tartottam..és csak szoptam az ujjait.. Élvezte és zihált..
Gyönyörű labujjai voltak,, édes formás kicsikék.. Ápolt finomságok..
El kezdtem haladni felfele a lábán ,amennyire finoman csak lehetett harapdáltam..Kértem ,h forduljon a hasára..
Gyönyörű feneke,gömbölyű volt es széles..halálosan gyönyörű..
(Telt alakú halálos vágy a teste... )
Szét húztam két kezemmel és bele nyaltam a fenekébe,,gyerekek ez az érzés,, a hatán mentem felfele csókjaimmal.. Meg fordult a határa,,csokolóztunk..
Fel álltam és a szájába tettem a farkam ami sz *232 t durrant már..és csak szopta *232 s csak szopta.. A drága gyönyör barlangjához fordultam miközben ő hevesen szopott egyre mélyebben és mélyebben a torkára..
Fel tárult előttem ismét és csak nyaltam *232 s nyaltam finom , izzó a nedv *232 től csillogó pináját.. Teljesen szárazra nyaltam.. Utána , meg fogtam k *232 t gyönyörű formás áldott labacskáit.. ,, és a farkamat közéjük tettem..és dugtam a lábait..ráköptem a lábaira *232 s dugtam a lábait.. Elmondhatatlan érzés volt..
Utána felemeltem lábait , bel *232 hatoltam és csak dugtunk..azt hittem ott halok meg az érzéstől,, közben a lábait a számhoz tettem és csak nyaltam nyaltam és szopkodtam a lábait..ő csak halkan nyogott es jajgatott.. Közben ,ki be jartam a pinájában ,közben minden egyes lábujjai a számban voltak , szoptam a talpait a sarlait.. Édes mennyország.. Éreztem ,h el élvezem.. Rá borultam *232 s szorítottuk egymást..és eljött a pillanat ,bele élveztem , a hatamat karmolta és szorított ő is magához.. Egymás mellett feküdtünk..és csak halgattunk *232 s ziháltunk.. Istenem ,, újra és újra átélni..áhhh.. Gyerekek ez maga a nem tudom mi..
Utána még rengetegszer , szeretkeztünk.. A lábait amikor csak tudtam szoptam , dugtam a talpait.. Hmm.. De finomság volt minden porcikája és az izzadsága az íze..az illata.a mosolya , mindene... Hmmm... Ezt nevezzik az ember életében.
...Tökéletes k *232 miának..és tökéletes nőnek...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (79)        Nem tetszik (99)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8851 X olvasták el.