Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Volt anyos es a lábfétis kezdete

Beküldő:Zolika 81


Volt anyósom, egy kimondhatatlanul gusztusos , finom , vonzó csodálatosan ( utóbb kiderült ) finom nő volt.
20-évesen be kerültem ebbe a családba , nem szerettek túlzottan ,mivel roma származású vagyok :) A lánnyal nagyon jól meg voltunk ( 5 evig tartott és az utolsó félévben történt meg ) . Édes anyja ,ahogy oda költöztem k *232 t évig , sűrűn láttam egy száll pólóban és egy bugyiban.. ( ha tusolt láthattam meztelenül is ,olyankor ha lehetőségem volt mindig ki elégítettem magam a látványára ,mivel az ajtó mindig nyitva maradt ) ahogy tusolt szappanozta simogatta magat,, Jézusom ,most is bele remegek ) Mindig úgy ült vagy feküdt ,h láthassam a finom combjait a drága , lábujjait..pfhhhu Azt hittem termesztés számára ,mivel orvos volt.,, Sokszor csináltam ,h a használt bugyiját szagolgattam , bele vertem a farkam és vissza tettem a szennyesek közé.. Biztosan észre vette ,mert hagytam alaposan folyadékot bennük mindig :) Sokszor mikor reggel el ment a lánya melózni *232 s tudtam ,h az anyja otthon maradt,, mindig el keztedtem verni a farkam és hagytam *232 n is nyitva az ajtót.. ,, de ,h latott e , akkor meg nem tudtam a bugyikat sem..
Lényegre térek , mint egy valóra vált álom..
Egyik este azzal állt elő ,h másnap reggel vigyem őt ide ,oda az autómmal,, orommel mondtam igent , legalabb egész nap együtt kettesben lehetünk , amire , remegve vágytam már nagyon.. El kezdődött az utunk , egész nap figyelmes voltam , nyitottam neki az ajtókat , előzékeny voltam,láttam rajta ,h remeg a boldogságtól..sokszor amikor valtottam a kis ujjam mindig hozza ert a combjához, meleg volt nagyon julius közepe.. Nem kapcsoltam klímát ,, azt hazudtam ,h eo romlott..akartam ,h izzadjon érezzem az izzatságát,, Finom édes vonzó illata volt ... ( kémia )
Jöttünk mentünk egyszercsak belém karolt.. Pfhuu édes Istenem.. Micsoda finomság...
Utunk végén haza fele menet , mondja nekem ,h koronázzuk meg a mai napot ,,, Nah most mit is mondjak,,, Rendben én is így gondoltam,, akkoriban még működtek a video t *232 kák.. Mondtam neki ,h ki veszek egy jó horrort , és rendeljunk ételt.. Bele eggyezett és csak mosolyogtt , a lánya az akkori barátnőm sokáig volt az nap a munkahely *232 n . Haza értünk,mondja nekem ,h le tusol és k *232 rt ,h én is tusoljak.. Gondoltam sinen vagyok..meg oesz ma álmaim vágya , a számomra igaz milf... Néztem őt és borotválatlan finomságát.. Kicsit megintcsak nyitva maradt az ajtó.. Hát en kezembe vettem a későbbi játszó dolgát és rá vertem a fürdő ajtajára.. Utána fel le járkáltam torkomban dobogott a szivem..
Kijött a vágyaim nője egy száll köntösbe.. Annyit mond siess.. Mint a villám le tusoltam , be a szobába , egy száll alsóban ,, mint írtam nem voltak nagyon magy dolog a nem teljes ruha viselet.. Be tettem a filmet ,közben meg jött a rendelt étel,, El feküdt az ágyon én a lábainál ültem a falnak dőlve.. Combja félig ki látszott a lába szinte a combomhoz ért.. Jöttek az ijesztő jelenetek a horrorban..a lábacskáit mindig hozzám erintette ezeknél a jelenetekn *232 l .. Nah ki próbálom ,, a jobb kezemet ugy tettem ,h az egyik ilyen meg mozdulásánál ,a kezemre tegye a lábát..rá tette , vártam és el kezdtem mozgatni az ujjaimat , ő is mozgatta a lábujjait finoman ,, hirtelen , gondoltam meg fogom a lábfej *232 t,, simogattam , ránéztem és be csukta a szemeit , halkan sóhajtozott,, utána már biztos voltam a dolgomban és el kezdtem csokolgatni a , talpát a sarkát,,az ujjacskáit egyenként vettem a számba és szoptam minden egyes ujját..haladtam fel felé , a lábain és a combjain keresztül el jutottam a kissé szőrös de annál lucskosabb és finomabb édesebb gyönyör barlangjához ,, egymás szemébe néztünk és ahogy finoman el kezdtem nyalni annál jobbam hevesebben nyaltam és szívtam ki drága finom , édes nedűt a pinájából.. Egyre hevesebben szihált , a csikloját nyaltam és közben ujjaztam a segg lyukát is nyaltam ujjaztam , azt sem tudtam mit *232 s hogyan csináljak.. Meg voltam bolondulva.. Felhúzott magához és egymás szemébe nézve , el kezdtünk csókolózni..Istenem , úgy éreztem ha most halok meg , mindent meg kaptam amire vágytam.. K *232 rt ,h forduljak a hátamra és el kezdte a szájával kényeztetni a farkamat.. Olyan finoman csinálta ,h a lábaimat nem éreztem,, miközben szopott engem , ugy mozdultam ,h tudjam nyalni.. Halálos ,halál amit éreztem akkor.. ,, eljott a pillanat és bel *232 hatoltam , remegtem a gyönyörtől.. Hevesen csokolóztunk ,, alig alig bírtam ,, belé élveztem.. Egyszerűen nem bírtam tovább.. Egyszerűen amikor az embernek teljesül a több éves vágya és ,, ott vagy ,, egyszerűen ott halsz meg lelkileg egy életre.. Persze jó értelemben.. Utána csókolóztunk *232 s ölelkeztünk , de sietni kellett.. Utána még voltak szeretkez *232 seink..
Elsőm volt és igaz történet.. Remélem azert nem volt olyan rossz... ,,de tényleg igy történt..egyszerűen ha tehetném ,, vele éln *232 k a mai napig.. Most ő 59 éves..néha látom , de van egy lányom és feleségem..neki pedig 3 unokája :)..
Ha akarjátok írok még,, a tanácsokat is szivesen fogadom...
Sziasztok :)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (99)        Nem tetszik (112)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-10-05 16:40:15
Majom
Butus indian

2019-11-14 14:42:39
Cigany gyulolo
Buta náváhó


Ezt a szex történetet 12915 X olvasták el.