Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Márti, a nagyfarkú férje és annak a szeretője 2.

Beküldő:Bogyó


Mártával, a férjével és annak a szeretőjével érdekes körülmények között jöttünk össze és szexeltünk.
Kiderült, Ákosnak nagyon nagy farka van, Márta nem bírja bevenni, ezért megengedte neki, hogy keressen magának valakit, akit kefélhet. Ági ilyen volt - annak ellenére, hogy vékony kis csaj volt, tövig be tudta fogadni magába a srác dákóját, és hatalmasakat kefélnek - Márta tudtával, sőt ahogy kiderült, vele együtt.
Egy szállodában dugtunk négyesben, illetve mi Mártival néztük őket, utána lendültünk akcióba, aztán volt minden: dugás, nyalás is. Ákosnak tényleg hatalmas farka volt, de nem csak ez volt az érdekes, hanem az is, hogy háromszor-négyszer egymás után meg tudta baszni a partnerét és el tudott élvezni anélkül, lekókadt volna neki. Ági is bírta erővel. Nem csoda, hogy Márti belement abba, hogy a férjének legyen valaki baszótársa, de azért ez nem semmi.
Ahogy láttam a két nő között is működött a kémia, igencsak szeretettel viszonyultak egymáshoz. De engem inkább az érdekelt, hogy vajon a kiscsaj le szokta-e szopni a srácot, kíváncsi lettem volna rá.
Erre hamar fény derült. A szilveszteri buli utáni hétvégén Márti szólt, menjek fel hozzájuk este. Ki nem hagytam volna.
Ő nyitott ajtót, egy köntösben volt. Szájon csókolt, és behúzott az előszobába.
- Gyere, vetkőzz le - mondta
- Teljesen? - nevettem el magamat.
- Ha akarod... válaszolta ő is nevetve
Persze nem tettem, ruhában mentem be utána a nappaliba. Ahogy beértem, láttam, hogy nyugodtan meztelenül is mehettem volna.
Ákos és Ági már ruha nélkül voltak. A srác a falnak támaszkodott, Ági előtte térdelt, és a szájában ott meredt Ákos farka. Egy pillanatra abbahagyta a kényeztetést, odafordult, elmosolyodott, és köszönt
- Szia.
Ahogy odafordult, észrevettem, hogy egy csinos, fekete keretes szemüveg van rajta. Ez a múltkor, amikor keféltünk, nem tűnt fel. Most aztán kiderült, miért is kell...
Ákos rátette a kezét Ági tarkójára, visszafordította a farka felé az arcát, ő is nyögött egy köszönést, de aztán egy sóhajtással újra benyomta a farkát a lány szájába.
Nekem azonnal felállt a farkam.
Ági a szájával a keményen meredő fasz makkját fonta körül, és közben a kezével lassan húzogatta a bőrt. Hihetetlenül szép látvány volt. Ákos keze a haját simogatta, becsukott szemmel élvezte a kényeztetést.
Azonnal megfogtam Márti fenekét, legszívesebben ott, állva beraktam volna neki. De ő eltolta a kezemet.
- Várj, most dolgom van. Ülj le a kanapéra...
- És mit csináljak?
- Amit csak akarsz, minden meg van engedve, de én most velük leszek.
Márti volt mindig a főnök, jobbnak láttam, ha engedelmeskedem.
Ő odament a párhoz, közben ledobta magáról a köntös, egy szál bugyi volt rajta csak, a mellei remegtek. Hátulról megsimogatta Ági vállát, tarkóját, majd lehajolva elkezdte csókolgatni a hátát. Mindent megértettem - a két nő is szokta egymást kényeztetni.
Ági elmosolyodott, láttam rajta, élvezi a kényeztetést. Márti a kezével a térdeplő lány combjai közé nyúlt, lassan megérintette a pináját az ujjaival.
Ági megremegett, felemelkedett a térdepelésből, mire Márti hanyatt fekve becsúszott a két combja közé, a kezével a fenekét simogatta. A lány ráereszkedett Márti arcára, aki elkezdte alulról nyalni a pináját.
Ági a mozdulattól megrázkódott, de tovább szopta és verte Ákos farkát. Ő kinyitotta szemét, lenézet, és nézte a két lány játékát.
Ezt már én se bírtam tovább. Letoltam a nadrágomat, elővettem a farkamat, ami akkor már az égnek állt mereven és elkezdtem verni, húzogatni rajta a bőrt fel-alá. Még sose láttam élőben hármas szexet, filmen már nem egyszer, szerettem ilyenre kiverni - de ez most mindennél jobb volt.
Ági eközben teljesen rázárt Ákos farkára, az arca behorpadt, ahogy szívta és közben verte neki.
Márti eközben hangosan nyalta alulról a lány csiklóját, hallani lehetett, ahogy a nedves pinában jár a nyelve. Arra gondoltam, odafekszem, benyalok neki is, de ő gondoskodott magáról. A keze a bugyijában volt, és ingerelte magát, maszturbált.
Rájöttem, hogy nem először csinálják így, összeszokott hármast alkotnak.
Talán 4-5 perc telt el így, amikor egyszer csak Ákos arca eltorzult, a teste összegörnyedt és egy erőteljes nyögés hagyta el a torkát. Ági tudta, mi következik, mert ebben a pillanatban elengedte a kőkeményre duzzadt faszt a szájából, jó arasznyira eltartotta a fejét, és egy erőteljes húzással hátrarántotta a bőrt a makkjáról.
Látszott, hogy nem először csinálja, mert ebben a pillanatban irtózatos erővel, vastag sugárban lőtt ki a srác vakítóan fehér gecije, beterítette az arcát. Nem véletlenül kellett a szemüveg. A lány hajáról, arcáról vastag cseppekben csorgott le az ondó. De ő nem sokat gondolkozott ezen, azonnal bekapta az előtte lüktető faszt és elkezdte szívni, szívni belőle a gecit.
Ákos üvöltött a gyönyörtől, a farka lüktetve pumpálta az anyagot a lány szájába. Ő nem nyelte le, a szája két sarkában engedte kifolyni, az állán, a mellén csorgott lefelé.
Ezt már én se bírtam tovább. Két-három erős húzás a faszomon, és érzetem, hogy belőlem is kirobban az anyag. Legalább egy percen át bugyogott kifelé, ahogy hokiztam, a farkamon, az ujjaimon csorgott le.
Arra tértem magamhoz, hogy Márti előttem térdel, és nyalogatja a farkamról a spermámat. Oldalra nézve Ágit láttam, ahogy féloldalra dőlve még mindig Ákos faszát veri, de közben lihegve kapkodja a levegőt és az összezárt combjai reszketnek. Úgy látszik, amíg én elsültem, Márti a végére ért annak, hogy kinyalja, elélvezett a pinája.
- Most már én is el akarok menni - szólalt meg.
Eddigre már újra állt a farkam. Rohadtul értett hozzá, hogy állítsa fel.
Odahajolt Ágihoz, sugdolóztak valamit.
Ránéztek Ákosra, aki szintén ekkorra lett túl az első orgazmusán, a farka mereven állt előre, nedvesen a kieresztett ondótól.
Ő is bólintott, mire Márti odajött hozzám és minden teketória nélkül nekem háttal ráereszkedett a farkamra, felnyársalta magát. Könnyű dolga volt, a farkam csupa geci volt még, de az ő pinája is nedves volt az előző, be nem fejezett masztitól.
Tövig rám csúszott, széttette a lábait, és eztán jött a java. Ági elénk térdelt, Ákos mögé ereszkedett és egy erős mozdulattal beakasztotta neki a mereven álló dákóját. Ági ezt a már jól ismert sóhajjal fogadta, Ákos így elkezdte lassan, finoman baszni hátulról.
És ekkor Ági előrehajolt, két kezével a combomba kapaszkodott... és elkezdte nyalni Márti pináját.
- Te édes... - suttogta Márti.
Attól, ahogy a széttett combokkal a faszomon mozgott, és közben nyalták a csiklóját, valami leírhatatlan nyögések, apró sikolyok hagyták el a torkát. Éreztem a pinája lüktetését, kezdte elveszíteni az önuralmát. De nem ő élvezett el először, hanem Ági, attól, ahogy a párja hátulról baszta. A szája Márti pinájára tapadt, amikor elérte az orgazmus, csak az ütemes nyögésekből lehetett kivenni, ahogy elélvez. Ákos is vele egyszerre sült el, ezt a hangot már ismertem, amikor megtölti a lány pináját, hörgött, hangosan nyögött, ahogy elélvezett a farka.
A kettőjük orgazmusa, a benne mozgó farok és a csiklója ütemes nyalása olyan orgazmushoz juttatta Mártit, mint még soha. Felsikoltott, a teste összerándult, majd rázkódni kezdett, mint akit áramütés ért. Sorozatos sikolyok hagyták el az ajkát, a pinája rászorult a faszomra.
Csodálatos látvány volt. Ági csak nyalta, nyalta, Márti pedig visítva élvezett legalább 2-3 percen át.
Az én farkam még akkor is mereven állt, mikor Márti kimerülve mellém borult a kanapéra. A széttárt combjai között ott vöröslött a pinája, amiből a nedve csorgott ki.
- Ez csodálatos volt - suttogta erőtlenül - ki is lettem nyalva és meg is lettem baszva...
A látványtól a farkam még merevebb lett... és ezt Ági is észrevette. Miközben Ákos tovább kúrta hátulról, ő rábukott a farkamra. De most nem csak a makkra koncentrált, tövig benyelte. A fejét fel alá mozgatta, miközben alulról ingerelte a heréimet. Nagyon értett a szopáshoz.
Én közben azt néztem, ahogy Ákos hátulról tovább bassza őt. Tudtam, hogy a srác farka két-három elélvezés után is mereven áll. Nem kellett sok, és éreztem, hogy jön az újabb spriccelésem. Ági körbezárta a makkomat az ajkaival, ugyanolyan erősen, mint az előbb Ákosét, szívni kezdte, és egy pillanat múlva elsült a faszom. Üvöltve élveztem el, de ő nem hagyta abba szopást, kiszívott belőlem mindent gecit. Ám nem engedte ki a szájából, lenyelte az összes anyagomat.
Csak akkor engedte el a szájával a faszomat, amikor Ákos újra tövig nyomta neki, és elkezdte megtölteni hátulról. Felemelte a fejét, behunyta a szemét és ütemes rándulásokkal jelezte, hogy újra elélvez.
Ez volt életem legjobb szopása.
Utána még sokszor voltunk együtt, sőt, nemsokára megkefélhettem Ágit, Ákos pedig megbaszta a szűk kis feleségét... és engem is. De ezt majd máskor mesélem el.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (117)        Nem tetszik (108)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15477 X olvasták el.