Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Beszívott a nagyi,és megbasztam

Beküldő:Jácint

Mint minden 16 éves, nagymamám (id. Sasvári Mária, nyugdíjas) eme óhajának nem tudtam ellenállni. Ti minden bizonnyal nem ismeritek a nagymamámat, így nem érthetitek meg, hogy milyen érzések kavarognak bennem (és általában a 16 évesekben) a nagymamám iránt. Az a selymes hang! Azok a mélyen ülő, okos szemek, az a comb!!! Úhh. Beleborzongok, ha begondolok.

Na de térjünk vissza az én történetemhez! A fenti, számomra emlékezetes mondat 2005. április 7.-én, a balatonszentesi bungalónkban hangzott el. A következőkben pedig bemutatom, hogy valójában miért is ilyen jelentékeny a storyboard-on ez: Hozzál, kérlek egy jó meleg tejet a nagymamádnak!

Szóval ezen a bizonyos csütörtökön hihetetlen jó idő volt a Balaton partján. Az ég kék volt, a madarak csiripeltek, mint állat. A nagymamámnál nyaraltam éppen, mert beteg (hastífusz) voltam, és olyankor mindig otthon kellett maradnom, ami Pesten van, de úgy gondoltam, hogy lemegyek szeretett nagymamámhoz. Kapcsolatom vele jó régi már a születésemen is ott volt, szóval nem egy mai pipit kell elképzelni, de ettől függetlenül túl szépet sem. A lényeg viszont, hogy már ötödik napja voltam a nagyinál, és mint lejövetelem napján megtudtam *172 a papi elment két hete a távoli rokonaihoz Sri Lankára, ahol nem tisztázott körülmények között feldobta a lábát. No nem baj gondoltam magamban úgyse nagyon szerettem az öreget. Szóval kettesben maradtam a nagyival két csodás hétig.

Maga a nagyi nem nagy cucc, de a kopott külső értékes jellemet rejt. A hangja pedig oly csengő és lágy, mint Andrea Bocellinek. Így már gyerekkoromban belészerettem, de erről nem beszéltem idáig senkinek.
Na akkor most abbahagyom a sódert és jöjjön az akció:
Éppen az ablakunkon kandikáltam kifele, amikor nagymamámmal (aki az ágyába feküdt) elkezdtem beszélgetni.

Meséljél már a nagyinak Jácint egy kicsikét az iskoláról!
Hát semmi különös.
És milyen lesz az év végi bizid?
Szar! Őőő akarom mondani, nagyi, nem lesz olyan fényes.
Ekkor felvonta azt a szexy szemöldökét, lejjebb tolta az orrán a szemüvegét (nagy és vastag), és így szólt:
Meg kellene téged jobban fegyelmezni! Nem gondolod?!
De hát nagyi! Én szeretlek!
Akkor bizonyítsd be, büdöskölök!
Bármit megteszek, nagyi. Kívánj, amit akarsz! Teljesítem a legtitkosabb vágyaidat is!
Pista!
Igen?
Hozzál, kérlek egy jó meleg tejet a nagymamádnak!

Ekkor megindult bennem valamilyen bizsergetően zavarba ejtő érzés. Felfutott a lábamon, áthatolt a nemes és szép falloszomon, majd belecsusszant az agyamba. Tudtam, mi ez: ez a gyermekkoromban elfojtott szexuális vágyaim feltörése, melyeket a nagymamám iránt tápláltam, és táplálok mind a mai napig. Testem hirtelen egyetlen akarattá merevedett ma meg kell kuffantanom a nagyit! Ekkor olyan céltudatosnak éreztem magam, mint még életem során soha.

Ekkor kimentem tejért. Nagymamám biccentéssel nyugtázta. Magamban mindvégig mondogattam: Ma meg kell kuffantanom a nagyit, ma kell kuffantanom a nagyit . A spájzban leültem a földre gondolkodni, hogy kiötöjek egy tervet, közben betekertem egy kis füvet, benyáladztam a szent cigipapírt, viharálló öngyújtó és pöfék. Annyit dolgozott a kis agyam a kis spájzban, mint Asimovnak egész élete során. Ekkor csakhamar felcsillant a fény! A nagyinak be kell szívnia! A hatalmas ötlet csupán egy pillanat alatt pattant ki, de úgy látszott, egész addigi életemet véglegesen megváltoztatja! Hiszen nagyi kuffantásról volt szó. Kisvártatva hatalmasra nőtt önbizalommal léptem ki a kis, sötét helységből a boldogságot jelentő hálószoba felé. Az ajtó küszöbét léptem éppen át, amikor nagymamim megszólalt:

Na végre, Jácint! Már azt hittem, sohse érsz ide! No add má oda a tejemet!
Jól van már! Veled meg mi a fasz van, he? Meggágyultál? Agyadra ment az SM?

A nagyiról tudni kell, hogy egy ritka, gyógyíthatatlan
betegségen szenved, a sclerosis multiplexben. A betegség genotípusa úgy jelentkezik fenotípusosan, hogy az axonok gliasejtjeit pusztítja el, melynek következtében a preszinaptikus potenciálhullám lassabban terjed a neuronokon, és a legviccesebb tünetek jelentkeznek.

Mi bajod van, Te kis patkány?
Hőőőőő!!!! Nagyi!!! Hiszen Te megdézsmáltad a dugi kokkantásomat (kóla)!
Na haggyá mán békén, lökjed másnak a vakerát!

Ekkor nyilallt belém a felismerés, hogy itt az idő! Végre
végre tudom hajtani ördögi tervemet. Úgy döntöttem, hogy kihasználom a nagymamám gondatlanságát hogy több utcát szipákolt a kelleténél, és elhatároztam még mindig egyetlen nagy megkeményedett akaratként , hogy romantikázni kezdek vele, aztán kufirc.

Nahát nagyi! Hogy Neked milyen nagyok a szemeid!
Csodálkozol, fiam? Beszívtam, mint a zsír!
Nahát nagyi! Hogy Neked mekkora csöcseid vannak!
Ezt komolyan mondod?
Igen, a legkomolyabban! Bámulatba ejt fényes szépséged! Korod ellenére isteni alakod van! Mióta csak megláttalak, szeretlek! Szerelmes vagyok!
Tudod, én is így érzek irántad, de sohse mertem elmondani. De most, hogy bizonyos drogok hatása alatt állok, nagyon könnyű kimondani! Kívánlak, egyetlen unokám!
Te is arra gondolsz, amire én?

Ekkor odahajoltam hozzá az ágyhoz, és lágyan megcsókoltam vágytól pirosló ajkait, de kisvártatva sajnálattal tapasztaltam, hogy egy kicsit meginog a szájüregében a protézis, ráadásul a lehelete sem volt olyan, mint egy üde húszévesé, de ennek ellenére annyira felizgatott, hogy csókolom a nagyit, hogy egyre bátrabb lettem. Elkezdtem vetkőztetni. Csodálatos volt, ahogy kibuggyantak a mellei. Elkezdtem őket a leggyengédebb gyengédséggel nyalogatni bimbóudvarait, ami kitelt tőlem illuminált állapotomban, amikor ő gyengéden felsóhajtott. Ezt a tevékenységet egy óráig folytattam, amikor már könyörgött, hogy vegyem le a bugyiját! Én már szinte önkívületi állapotban voltam. És letoltam a gatyámat, hogy amint lekerül a bugyi, beledugjam hatalmas szerszámomat a nagymamám lucskos kéjlikába. Ekkor letéptem róla a hatalmas fehér bugyogót és belényomtam a farkam! Isteni volt. Fél perc se kellett, és mindketten akkorát élveztünk, hogy az leírhatatlan, ezért meg se próbálkozom vele.

Másnap reggel amikor felkeltem a nagyim mellől, észrevettem, hogy hatalmas herpeszek vannak a makkomon. Ekkor ráripakodtam a nagyira, hogy hogyan lehet ilyen tisztátalan, és hogy soha többé nem akarom látni a gusztustalanul aszimmetrikus és ráncos fejét, meg a nyáladzó, fertőzést terjesztő pofáját. Így távoztam pénteken a nagyitól. Sajnos nem volt pénzem a vonatra hazáig, így gyalogolnom kellett, de útközben sajnos meghaltam hastífuszban. Hogy mi történt ezután, megírom, ha érdekel.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (78)        Nem tetszik (118)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2015-12-25 21:48:40
donkpopil
ez mi a szar?M??????????????

2017-08-15 17:06:01
Miklós
jó vagy

2018-08-20 12:11:38
öreg
Jó baszást mindenkinek

2020-11-04 19:35:54
rajmiki
nem tetszett közönséges


Ezt a szex történetet 62695 X olvasták el.