Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szabadnap a szexért

Beküldő:Edit


Tomival való újabb nagyszerű kefélésünk után sokat agyaltam a következő találkozásunkon. A hétvége valószínűleg nem lesz jó és én már hamarabb akartam vele lenni. Kitaláltam, hogy titokban szabit kérek, férjem úgy sem tudja mennyi van. Szerdára sikerült egyet kikönyörögnöm.

Én akkor délutános voltam, Tomi 5 előtt ér csak haza. Mártin keresztül kaptam lakáskulcsot. Otthonról úgy indultam el mintha munkába mennék. Tominál még volt 3 órám a megérkezéséig. Összeütöttem egyszerű sonkás tésztát, hogy legyen ennivalója ha hazaér. Pihentem kicsit és végül rendbe szedtem magam, rákészülve a szexre. Meztelenül vártam az ágyban. Már nagyon vártam, hogy újra megkaphassam.

Végre megjött és leült az ágyra mellém. Örül, hogy itt vagyok. Mesélt volna valamit, de én belefojtva a szót letámadtam. Ágyra fektetve vetkőztetni kezdtem. Nagyon benne volt ő is, de kérte hadd menjen el tusolni előtte. Én annyira be voltam rá indulva, hogy nem engedtem ki. Nem éreztem rajta, hogy olyan nagyon szüksége lett volna rá. Farkához nem sokat kellett hozzáérnem, máris kemény volt. Készen állt arra, hogy belém hatoljon végre. Fölé térdeltem és a makkjával izgattam a csiklómat és köröztem vele a hüvelyemnél. Mikor már a nedvesedő puncim nagyon kívánta a kemény farkát, szép lassan magamba csúsztattam. Fokozatosan engedtem egyre mélyebbre. Tövéig beleülve éreztem azt a felemelően kellemes érzést, hogy teljesen kitölt. Egyre gyorsabba lovagoltam, amit ő is nagyon élvezett. Nadrágja csak combközépig volt letolva és az ing is rajta maradt kigombolva. Szólt, hogy jönne felülre, mert így lehet megint elkésnénk a kiszállással. Leszáltam róla, ő levetett magáról mindent és én határozottan magamra húztam őt. Faszához nyúlva újra bevezettem a puncimba. Lassan kezdett mozogni bennem. Erősen fogtam a fenekét mintha attól félnék, hogy kiveszi belőlem. Felemelte a lábaimat és egyre mélyebbre hatolt. Azt kérte, verjem ki a farkát ha kiveszi. Rendben. Éreztem, nem sok van neki hátra. Kirántotta belőlem és én rögtön kezelésbe vettem. Már azelőtt lőtt egyet, mielőtt megfogtam. Jól kiszámította a kiszállást. Gyors kézimunkám alatt még jónáhányat spriccelt a hasamra és a dombocskámra. Utolsó cseppeket szétkentem a makkján. Megcsókolt és most már tényleg hagytam zuhanyozni menni.

Letöröltem magamról az ondóját és úgy döntöttem bemegyek hozzá a fürdőbe. Nem volt ellenére a társulásom, örült is neki. Megegyeztünk, hogy egymást fürdetjük. A tusfürdővel való bekenés eléggé felcsigázott minket kölcsönösen. Tomi keze mindig elidőzött az érzékeny pontjaimon. Én is így tettem. Amikor a faszánál tartottam, szép lassan újra megkeményedett. Lemostuk magunkról a tusfürdőt és a combjaimmal a pinámhoz szorítottam a farkát. Ő ösztönösen mozgatni kezdte ki-be. Közben nem felejtett el magához szorítani és megcsókolni. Nagyon izgató volt. Kívántam magamba újra az imádott faszát. Megfordulva lehajoltam előtte és ő tudva a dolgát, nyomta is belém a kőkeményre merevedett hímtagját. Kértem, dugjon erősen, élvezni akarom. Ennek eleget téve, gyors és határozott mozdulatokkal nyársalt fel folyamatosan a farka teljes hosszában, közben hangosan csattogott a fenekem. Tisztán lehetett hallani a kívánósan nedves puncim cuppogását is, ahogyan Tomi dolgozott bennem. Istenien ráérzett, mit kívánok. Átnyúlt a csiklómhoz és erőteljesen masszírozta. Még néhány perc kellett és hangosat sikítva elélveztem. A lábaim is beleremegtek, kis híján összerogytam. Talpon maradtam és megvártam Tomit. Rövidesen ő is elélvezett, nálam nem halkabban. Utolsó pillanatban kirántotta belőlem és éreztem, hogy a fenekemre élvez. Az orgazmustól még mindig mámorosan megfordultam és bekaptam a farkát. Lenyaltam a maradék gecit róla. Ügyes voltál, mondtam. Megtörölköztünk és enni mentünk.

Evés közben beszélgettünk. Tomi folyton engem méltatott. Mióta kapcsolata van velem, máshogy érez. Már Márti sem kell neki. Mindig csak én körülöttem forognak gondolatai. Azt szeretné, ha vele aludnék. Nem akartam mondani, hogy én is hasonlóan érzek iránta és Márti már nem is igényli őt már sokáig, rövidesen tovább fog lépni. Én is szívesen vele tölteném az éjszakát, de a családom miatt nem lehet. Férjem sem tudhat meg semmit. Ahányszor csak meg tudom oldani, találkozni fogunk és hatalmasakat kefélünk, ahogyan eddig is. Tudomásul vette és fontosnak tartja, hogy az együtt eltöltött időnk akkor már legyen a legélvezetesebb.

Tomi felállt és a lábaim közé jött. Azonnal lehúzta a bugyimat és nyelvével rácuppant a csiklómra. Olyan ingerek értek, hogy testem folyamatosan rángatózott. Felfektetett a konyhaasztalra és úgy folytatta a nyalást ujjazással bővítve. Olyan gyorsan pörgött a nyelve és járt a keze a puncimban, hogy sikongattam az élvezettől. Rövidesen vonagló testtel átéltem újabb nagyszerű orgazmust. Próbáltam elernyedni, de nem volt idő a pihenésre. Székre ültetett és már rakta is a faszát a számba. Jó intenzíven kellett szopnom, hogy újra kemény legyen. Azután a falhoz nyomta a széket és a fejemet is a falnak szegezte. Úgy kezdett szó szerint szájba kúrni. Ezt még senkinek nem engedtem, de neki hagytam. Hadd csinájon velem, amit akar. Már sok kedves percet/órát okozott nekem. Élvezzen ő is. Tenyeremmel mindig visszatartottam, ha már túl mélyre myomta a kemény faszát. Nagyon sokszor a torkomig jött. Visszafektetett az asztalra és úgy hatolt belém. Lábaimat a vállaira raktam. Ellazítottam magam és átadtam magam neki, testem az övé volt. Nagyon élveztem, hogy minden lökésnél tövig jön belém. Nagyon határozottan döfködte belém kőkemény szerszámát. Rövidesen éreztem, hogy megfeszül a farka és hangos felnyögések közepette kirántja belőlem és a puncimra spricceli azt a kevés ondót. Lihegve csókolóztunk még és a fürdőbe mentünk.

Még volt időnk beszélgetni. Jövőnk volt a téma. Mi lesz, ha belém szeret? Már így is nagyon kedvel, sokat gondol rám. Megint nem árultam el, hogy nálam is ez van. Javasoltam, hogy ne veszítsük el a fejünket, beszéljünk meg mindent.

Hazaérve a férjem már fáradtan aludt, nem igényelt szexet. Szerencsére. A mára már kikészített puncim miatt kibúvót kellett volna találnom. Még leszopni sem szívesen tettem volna meg. Elalvásig ismét a helyzetemen agyaltam. Vajon meddig tudom játszani ezt a kettős életet probléma nélkül? Mialatt otthon a tűzzel játszottam, egyben azon is járt az agyam, mikor kefélhetek újra Tomival. Lesz ennek határa? Vége? Tele voltam bizonytalansággal.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (94)        Nem tetszik (85)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-09-07 14:00:08
Lajos
i Irigyeltem az asszonyt nekem nekem miért nem jutott egy ilyen asszony aki ennyire szereti a faszt akit mindig faszon akar ugrálni és utána kinyalná a férje vagy ha engedi meg is bassza vagy kerítene a feleségének egy fiatala


Ezt a szex történetet 15540 X olvasták el.