Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megerőszakolt a kolléganőm

Beküldő:Tibi


40 éves cégvezető vagyok és a múlt héten az ország másik felébe kellett mennem egyszerre 2 előadást is tartani. Egyedül nem tudtam megoldani, ezért megkérdeztem a kollégákat és kolleganőket, hogy ki vállalja. A 25 éves kissé telt roma származású kolléganő vállalta. Ottalvós meló volt, mert 8 órakor kellett kezdjünk, ezért mondtam neki, hogy szerezzen szállást.
Oda is értünk estére. Kissé meglepődtem, hogy csak egy szobát vett ki, de nem törődtem vele. Előbb én mentem fürdeni, aztán ő, tehát ő kapcsolta le a villanyt. Villanyoltás után megkérdezte, hogy adhat - e jó éjt puszit. Ekkor kezdett valami gyanús lenni. Meglepetten mondtam, hogy persze. Erre egy csattanó csókot adott a számra. Aztán még egyet és még többet, majd átmentünk heves smárolásba. Be és kidugta a nyelvét a számba és finom nyála folyamatosan folyt a számba. Még soha nem voltam roma csajjal, így nem gondoltam, hogy ilyen jól smárolnak. Persze ez felizgatott és felállt a farkam. Ezt ő is gondolta, mert 15 perc heves smárolas után nyúlkálni kezdett és észrevette ágaskodó farkamat. Előbb csak a pizsamán keresztül simogatta, majd benyúlt alá, végül kivette és rövid veregetés után azt mondta, hogy le szeretné szopni a farkamat. Nem ellenkeztem, így legugolt, vegignyaldosta előbb a dákót, majd a golyókat is, végül bekapta, tövig is, majd hevesen elkezdte szopni. Nem kellett sok, beleélveztem a szájába. Láttam lenyelte az egészet, majd megjegyezte, hogy finom gecim van és nem is kevés. Ezután mondta, hogy én következem, ő is szeretne a számba élvezni. Nem tiltakoztam, így felém térdelt. Éreztem a nedves puncijának finom illatát. Még egy kicsit maszturbált is fölöttem, majd ráengedte a számra a puncijának. Jól be volt nedvesedve. Elkeztem nyalni a csiklóját, majd be-ki dugdostam a nyelvem a lukban. Bedugtam amíg tudtam, majd újra a csiklóját nyaltam. Előbb halkabban, majd fokozatosan egyre hangosabban élvezett és el is ment a számba. Nem gondoltam, hogy egy roma csajnak ilyen finom ize lehet. Amikor jól kiélvezte magát, leszállt és mondta, hogy basszam meg. Erre beleült újra ágaskodó farkamba. Jól meglovagolt, majd kérte, hogy menjünk át az ő ágyába, mert az nagyobb. Úgy is lett, kifeküdt az ágyra és mondta, hogy most ő lesz alul. Bedugtam a farkam és dugtunk. Nagyon élveztük mind a ketten. Beleélveztem a puncijába, de nem engedett kijönni, szorított magához és mondta, hogy basszam még. Így is tettem, tovább dugtam, míg ő is elélvezett. Ahogy kivettem ágaskodó farkamat, hirtelen megfordult, két kezével széthúzta a fenekét és azt mondta, hogy dugjam meg a seggét is. Még soha nem dugtam feneket, főleg gumi nélkül, de már bent is voltam. Nagyon jó volt a szűk seggluka, de érződött, hogy nem először jár benne fasz. Nem kellett sok, a seggébe is elélveztem. Nagyon jó volt vele, mindenkinek ajánlom a fiatal, kissé telt roma csajokat.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (111)        Nem tetszik (118)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-08-22 06:17:17
Gerzson
Nagyon jó

2019-08-22 10:03:11
Gréta
Én azért ezt nem nevezném megerőszakolásnak hiszen te sem ellenkeztél.

2019-12-13 16:40:11
Tibi
Azóta együtt vagyunk

2019-12-13 16:44:47
Tibi
Vagyis azután többször szexeltünk az irodában, otthon nálam és nála is, de már 2 hónapja mindketten elváltunk és együtt vagyunk. Nagyon jó a szex egymással, minden nap megkapom mindhárom testnyílását a számmal és a farkammal is.


Ezt a szex történetet 26866 X olvasták el.