Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
3 roma... megerőszakolt (?) újabb folytatás

Beküldő:BellaT


Remegtem. Becsuktam a szemem, mert nem akartam látni, amit csinálok. A levegőben lévő lábamat finoman csúsztattam le a férfi felső testénnek oldalán, majd csúsztattam vissza fel. A farka a hatalmas orgazmus után is még félig keményen meredt bennem. Elkezdte csókolgatni a nyakam. Nagyon élvezte, ahogy a feszes, mégis puha combommal simogatom a testét. Azonban, hangosan felnyögött amikor megérezte, hogy miért csinálom mindezt. Az egyik lábam feszesen a földön állt, a másik viszont, ollószerű mozgással, felcsúszott, ezzel nagyon kinyitott, majd lecsúszott a csípőjéig. Megint felcsúszott, majd lecsúszott a lábam a csípőjéig. Ennek a lassú, olló szerű mozgásnak az eredménye pedig az volt, hogy a bennem meredező farkában olyan érzést keltett, mintha a félig még álló farkát elkezdte volna szopkodni a húsos puncim.
-Imádom a puncid. Kis fiatal, szűk. Diáklány vagy még, igaz? Egy kis kielégítetlen kis diákpunci. Az vagy?
Némán bólintottam.
-Gyönyörű az arcod. És a szád.
Meg akart csókolni, és elkezdett újra taperolni, de észrevette a haverjait közeledni, és az szerencsére elvonta a figyelmét.

Mikor a többiek odaértek hozzánk egy, laza mozdulattal kihúzta a petyhüdt, de még nagyon érzékeny farkát belőlem. A cuppanás hallható volt a néma falak között. Már állt is elém a harmadik férfi, hogy ő is megdugjon. Annyira elfogadtam, ami jönni fog, hogy még a lábaimat se zártam össze, mikor az előző kilépett közülük. Viszont ami jött, arra nem számítottam.
-Állj. Velem még van egy kis dolga mondta az előző.
A szemembe nézett, majd pár pillanattal később a már-már lógó farkára. Nem csak a farkára, hanem a makkja közepéről lefele lógó, kb 6-7 centis nyúlékony, átlátszó kéjnedvére. Az ondója. Valószínűleg az erőszak utáni kis utójátékom eredménye.
-Ezt nem hagyhatod így itt. Gyere közölte ellentmondást nem tűrően.
Mondta, majd felült egy régi, de stabilnak tűnő íróasztalra, amely egy szőnyegen állt pár egyéb, ósdi bútorral az elhagyatott udvaron. Odamentem hozzá, nem foglalkoztam azzal, hogy a ruhát lejebb (vagy feljebb) húzzam magamon. Úgy állt rajtam a gyönyörű fekete, elegánsnak mondható ruha, mint egy extra mini szoknya. A ruha felső részéből még a motorháztetőn kibújtattak, az alsó rész pedig kellően felhúzódott az előbbi aktus során ahhoz, hogy szinte mindent mutasson. Gyakorlatilag, a fekete ruhám a köldökömtől a fenekem közepéig (se) takart. A kis szűk fekete tangám pedig a motorháztető óta, a jobb combomon felsodródva ékeskedett. Így gyalogoltam az asztal elé. Hezitáltam. Nem hittem el, mit fogok tenni, mire készülök. De muszáj. Nem akarom, hogy bántsanak. És egyébként is... ahogy farkasszemet néztem az előttem lógó farokkal... ami percekkel ezelőtt megsikíttatott... Amit okozott bennem Megráztam a fejem, elhesegetve a gondolatokat. Visszanéztem a farokra. Ahogy a kéjnedv izgatóan nyúlik lefelé belőle. Hát. Ezt tényleg nem hagyhatom csak így ott.

A szőnyegen térdeltem, tűsarkú cipőim és a puncim hátra, a másik két férfi felé mutattak, akik nem messze álltak mögöttem. Figyelték, hogy mi lesz. Mindhárman engem néztek. Belül szinte felkacagtam, micsoda rivaldafény. Lényegtelen. Résnyire nyitottam a szám, becsuktam a szemem, és lassan kiengedtem a nyelvem. Megnyaltam a lefelé lógó kéjnedvet, aminek hatására az egyből a nyelvemhez tapadt. Néma csendben figyelték, ahogy alulról, felfelé nyaló mozdulatokkal lassan a számba nyaltam a farkáról lelógó ondót. Az utolsó nyalás a makkját is érintette. Csukott szemmel, nagy élvezve felsóhajtott, ahogy a nyelvem a makkjához tapadt, és a számba nyaltam ejakuációja végtermékét. Aminek nagy részét pár perce töltötte belém alul.
-Ezaz, finoman szopd túrt bele a hajamba.
Előtte térdeltem, mint egy kis kurva, és lágyan puszilgattam a nemrégiben belémélvezett cigányfaszt. Nyalogattam a makkját, nagyon élvezte ahogy az érzékeny makkjára tapad a nyelvem, és puhán nyaldossa. Ekkor gondoltam mutatok neki valamit, amit még tuti nem kapott. A nyelvem hegyével elkezdtem birizgálni, játékosan nyalogatni a faszlyukát, miközben az ajkaim puhán szopkodták a makkját. Izgatóan, körbe-körbe nyaldostam az elélvezett farkát, és a nyelvem erősen hozzányomtam a faszlyukához, belenyaltam a farka közepén lévő hugycsőnyílásba, ahonnan az ondója nem rég belém érkezett. És ekkor láttam, hogy jól gondoltam. Amikor elhúztam a nyelvem a makkjától, egy nagyon hosszú és vastag, fehér ondóváladékot húzott ki a nyelvem a makkjából, a farkából. A másik két srácnak tátva maradt a szája. Aki még nem dugott meg most mögém térdelt, és kegyetlen erővel dugta a merev farkát hátulról a hüvelyembe. Éreztem ahogy az újabb idegen fasz is birtokba vesz, ráadásul a másik két haverja spermáit tömködte bennem ahogy elkezdett durván megbaszni hátulról. A harmadik cigány mellém állt, és ő is elővette a farkát.
-Ebből a szopásból én is kérek bébi.
Elkezdtem felváltva szopni őket. Egyszer az egyik faszból szívtam és nyaltam ki a spermát, egyszer a másikból. Közben a formás melleim fogdosták, markolászták, csapkodták. A mögöttem lévő cigány, aki hátulról baszott a szőnyegen térdelve, előre nyúlt a combjaim közé, és miközben dugott, egyik kezével a puncim csapkodta, másikkal a fenekem markolta. Így basztam egyszerre három fasszal a sötét, romos udvarban.
Aztán...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (135)        Nem tetszik (120)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-08-10 22:35:42
Zoli
Ez talán egy picit rövid lett... De attól még jó. Várjuk a folytatást.

2019-08-13 08:11:48
gabor.albrecht
Nagy vagy Bella, pont olyan izgi mint az első rész volt :)

2019-08-13 15:21:56
BellaT
Tudom bocsi, csak nyaralunk. Így is titokban írtam, amíg a barátom aludt:) Amint hazaérünk befejezem.

2019-09-26 14:06:24
Aslan21
Nagyon szeretnelek meg ismerni bellaT

2019-09-29 19:26:58
Luluka
Nagyon izgató!

2020-07-27 23:56:07
BellaT
Miért szeretnél megismerni Aslan21? :)

2020-07-29 07:00:51
Plachanger
Azért akar megismerni, hogy rájöjjön hogy egy 60 éves travi vagy aki az anyja ruháit hordja

2022-11-04 18:33:56
István
Én is szívesen megismernélek Bella,hátha valami izgalmasat átélnénk együtt!


Ezt a szex történetet 31608 X olvasták el.