Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Feleségem új szeretője

Beküldő:Tommyboy

Kedves olvasók, történetemet a feleségem félrekefélési sorozatából a rosszul sikerült alkalomtól folytatom:

látható, hogy ez a félrekefélgetős életmód sem tündérmese, hanem hullámvölgyekkel tarkított valóság, amit szükséghelyzetekben ugyancsak ápolni és megreformálni szükséges

Az utóbbi tragédiát követő hetekben teljesen csend honolt a szerető keresés-tartás terén. Kapcsolatunk kezdett visszasüllyedni az unalmas hétköznapokba. Szeretkezéseink is kezdték elveszíteni a lendületüket. Sokat töprengtem rajta, hogy nagyon elbaltázott döntés lenne két partner és négy alkalom után feledésbe meríteni az egészet, hiszen éppen csak megízleltük a jó oldalát is. Kár volna a legutóbbi rosszul elsülő alkalom miatt általános képet alkotni. Erőltetni nem akartam a folytatást, ezért úgy döntöttem, ezt a problémát is ki kell beszélnünk, csak úgy adhatunk esélyt a megoldásnak és talán még a feleségemnek is új szeretője lehet.

Abban egyetértettünk, hogy a jól sikerült alkalmak kedvező hatást gyakoroltak kapcsolatunkra és a szervezés, együttműködés is megfelelő volt. Kár volt ennek a suttyónak elrontania az önző gyorsmenetével. Arra jutottunk, hogy az elképzelés jó, de a szerető személyét jobban meg kellene válogatni. Ezentúl hagyjuk a fiatalokat, akiknek csak trófeának vagy strigulának számít más feleségét kúrogatni. Az idősebb korosztály felé orientálódunk, akik már régi párkapcsolatban élnek és nem csak a hecc kedvéért csalnák meg a párjukat. Ők kitartóbbak is lehetnek az ágyban és képesek jobban megbecsülni és kielégíteni szeretőjüket. A megoldást az ilyen elméleti mintaszeretőben láttuk, melynek segítségével újra visszaemelkedhetünk a jelenlegi mélypontról. Hirtelen az egyik munkatársa jutott eszébe ezzel kapcsolatban, akivel még le is feküdne, ha arról lenne szó. Megegyeztünk, hogy munkatárssal csak legvégső esetben fog viszonyt folytatni, az emiatt feszélyezetté válható munkahelyi légkör és a szóbeszéd elterjedése miatt. Több számításba jöhető személy, ismerős is végül elvetésre került.

Reménysugár az utastársa személyében mosolygott ránk. Korábban a munkába utazva ült mellé a szempontoknak megfelelő pasi. Eddig még csak a munkájukról beszélgettek hébe-hóba. Feleségem úgy vélte, érdemes lesz mélyebbre hatolni a beszélgetésekben és meglátja mi sül ki belőle. Idővel megismerte a magánéletét, családi hátterét. Régóta csak a felesége van neki, akivel már egyre ritkábban búj ágyba. Véleménye szerint beférne neki egy szeretői kapcsolat. Ideje volt rákérdeznem konkrét tervekre, hogyan kívánja meghódítani őt egészen a szexig. Nagyon hódítani nem kell, a beszélgetésük elmélyülésétől kezdve ő is tett célzásokat rendszeresen. Terve szerint majd találkozik vele a városban és megbeszélés alapon beülnek valahova és onnantól már minden megy a maga útján. A terv tetszett és szorgalmaztam a megvalósítását, ha már készen állnak rá.

Áldottam azt a pillanatot, mikor Kedvesem bejelentette a randijuk időpontját. Egy délutáni időpontra beszélték meg a fő térre. Örömömet fokozta, hogy burkolt formában, de beszéltek a szexről is. Párom is nagy esélyt látott rá, hogy a randit szexszel fogják befejezni. Nem győztem ezért dicsérni és győzködni kezdtem, hogy valóban legyen szex. Nyugodjak meg, lesz, hiszen azért csináljuk az egészet. Én nem érek haza addigra, de kezdjék el nyugodtan és remélem Ő fog később hazaérni. A randit megelőző együttlétünk alatt a friss lendülettel, tele optimizmussal én már készpénznek vettem, hogy legközelebb már az új szeretője fogja teledurrantani az aranyos, csupasz kis punciját. Még mosolyogva rákérdeztem, gumit használnak-e majd? Hamar megvolt a gyors válasz: minek az ilyenkor?

Azon a jeles napon az izgalomtól kissé bódult állapotban értem haza. Gondolataim kizárólag a feleségemre és új szeretőjére összpontosultak. Százszor elképzeltem szeretkezésüket és ki is találtam, most ebben a pillanatban milyen pózban dugja Őt. Nagyon reméltem, hogy ezúttal boldogabban fog hazatérni. Sok idő telt el, biztos jól érzik magukat, gondoltam. Nem ment a vacsora sem, az izgalom erősebbnek bizonyult az étvágynál. Telefonom nem volt messze, de mindent levertem igyekezetemben, mikor az megcsörrent. Közölte, hogy a buszmegállóig hozatta magát, mindjárt jön a busz. A szex viszont isteni volt és bele is élvezett. Nagyon érdekelt, hogy leszopta-e? Igen, mert ő is kinyalta. Az örömhír hallatán majdnem leejtettem a telefont és kis híján megszédültem. Kedvem lett volna cigánykerekezni, de sose tudtam. Ezek szerint az orál kérdésében is megtört a jég. Ő volt az első szeretője, akit szájjal kényeztetett. Faszom, mint a nyitott sorompó, nem fért meg a gatyámban. Siettem a vécére kiverni. Le kellett nyugodnom valamennyire.

Hazaérve úgy ugrottam a nyakába, mintha hetekig nem láttam volna. Azonnal a történet elmesélését kértem. Leülve, mosolyogva a következőket mesélte el, amit egyre kikerekedettebb szemmel hallgattam.

A téren már véget ért a puhatolózás. Tudtuk, miért találkoztunk. Beszélgetni a buszon is tudunk mindig. Meghívott egy italra, mialatt végig a szexről beszéltünk. Megbeszéltük, hogy mit várunk egymástól. Egyetértettünk a hosszú távú szeretői kapcsolat kérdésében. Csak szexelünk és más semmi. Neki nagyjából hetente, kéthetente fér bele egy alkalom. Megegyeztünk abban is, hogy nem használunk gumit, mert ő sem szereti. Örült is, hogy védekezek, mert nem szeret pont a legjobb pillanatban kiszállni. Azért ezt az időpontot javasolta, mert most mehetünk hozzá. Nála leültetett az ágyra és odaült mellém. Sokat simogatott, csókolgatott. Lassan vetkőztetett. A melleimnél is sokáig elidőzött. Már csak bugyiban voltam, mikor félrehajtotta és elkezdett nyalni. Jól csinálta. Később mondtam, hadd viszonozzam. Felállt és levetkőzött, én levettem a bugyimat. Megláttam az átlagos méretű, egyenes farkát, ami már állt neki. Elég nagy makkja van. Elfeküdt, én megmarkoltam a faszát, párat húztam rajta és bekaptam. Láttam rajta, hogy élvezi. Utána fölé mentem és óvatosan ráültem a faszára. Nem sokára már tövig magamba engedtem. Nagyon gyorsan lovagoltam rajta. Kérdeztem, nem akar-e felülre jönni. De, szívesen. Mondtam, jó mélyre hatoljon belém. Közben a lábaimat összekulcsoltam mögötte és szóltam, hogy basszon erősen, mindjárt elélvezek. Annyira határozottan mozgott és körözött is bennem, hogy rövidesen el is élveztem. Jelezte, hogy ő is jön mindjárt. Mozgott még egy ideig, majd benntartva jó mélyen fasza megfeszült és éreztem, hogy előtör belőle a sok geci. Nagyokat sóhajtozva sokat lövellt belém. 5-6 spriccet éreztem. Kiszállt, lefeküdt mellém kifújni magát. Kérdeztem, hogy neki mindig ennyi gecije van-e? Általában ennyi. Szuper! Muszáj volt a vécére mennem, kifolyatni azt a sok ondót. Végül buszmegállóig hozott. Hát ennyi volt.

Ettől a történettől teljesen önkívületi állapotba kerültem. Faszom újra gránitkemény lett. Feleségemnek ilyen jól sikerült szexrandija még nem volt, mióta belekezdtünk a projektbe. Értelmetlen kérdés volt, találkozik-e még vele? Még szép! Amíg letusolt, egy pillanatig sem lankadó fasszal vártam Őt az ágyban. Nagyon vártam már, hogy benne lehessek az előbb használt, tűzforró, nedves puncijában. A jubileummal felérő szeretkezésünk minden mozzanata örök emlék maradt, amire nem volt hasonló példa a közel-távoli jövőben és múltban sem.

Elégedettségemet nem lehetett szavakba foglalni és papírra vetni sem. Nagyon szerencsés döntésnek bizonyult alapos partnerválogatással folytatni a félrekeféléseket. Ezen a napon egy újabb, élvezetekben gazdagabb, modernebb korszak vette kezdetét a zuhanórepülésből kikerült kapcsolatunkban. Szexuális életünk egyre szabadabbá vált. Szinte bárhol, bármikor képesek voltunk egymásnak esni. A szeretőjével is úgy kezdett találkozgatni, mintha csak vásárolni menne.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (78)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8957 X olvasták el.