Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szomszéd milf-fel hármasban - Kriszta meséli el

Beküldő:Bogyó


Ha már Péter elmesélte, hogyan dugtunk hármasban, elmondom én is.
Szóval akkor már több mint három éve nem voltam férfival. Illetve inkább négy. Három éve váltunk el a gyerekem apjával, ő már előtte vagy egy évig nem nyúlt hozzám - akkor már megvolt a kis ribanca, akihez odaköltözött, miután szétmentünk.
Akkor azt mondtam, nekem nem kell többé férfi, nem kell a szex.
De aztán egy idő múlva nagyon hiányozni kezdett, inkább csak az, hogy jót élvezzek néha. Elkezdtem újra masztizni, amit már régen nem csináltam. De hiányzott, hogy magamban érezzek egy jó kemény farkat. Kis idő múlva egy vidéki utamon bementem Győrben egy szexboltba. Szerencsém volt, az eladó egy csajszi volt - láthatta rajtam, hogy mi a helyzet, nagyon kedves volt. Két vibrátort is vettem.
Ezután már a műfarkakkal dugtam magam, ami nagyon jó volt annyi kihagyás után, de azért hiányzott már, hogy érezzem magamban egy jó eres farok lüktetését. Meg nem csak az, hogy bennem legyen, hanem az is, hogy érezzem, amikor valaki belém élvez... azt nagyon szeretem.
Pétert már régóta ismertem, tudtam, hogy a párjával él. A gyerekeik akkorák voltak, mint az enyémek, nagyjából egyidősek lehettünk. Sokszor néztem reggelente, amikor kiállt a kocsijával (úgy, hogy ő nem látott engem). Tetszett a pasas, mindig elegáns volt, de laza, és azt is tudtam, hogy jó fej, elég értelmes. De ami igazán tetszett, az a segge volt: kicsi, férfias és nagyon izmos feneke volt - láttam minden reggel, amikor lehajolt, bezárta a kertkaput, vagy valamit tett-vett az autó körül. Nem mondom, volt amikor a fenekére gondolva élveztem el, elképzeltem, mi lenne, ha megfoghatnám.
Nem gondoltam, hogy ez is valóra válik egyszer.
Sopronban voltunk a gyerekekkel, ők átmentek Bécsújhelybe valami koncertre, amikor Péterékbe botlottam a szálloda éttermében. Együtt töltöttük az estét, a bárba is átmentünk, ahol a csapos srác udvariaskodott, bókolt nekem. Nem is lett volna rossz, de azért nem vagyok egy kurva, hogy első pakkra lefeküdjek bárkivel, főleg, hogy ott voltak Péterék is.
Annál meglepőbb volt, ami ezután történt. Éva felajánlotta, hogy menjünk fel hármasban a szobába, és ha Péter akar, megdughat. Nem tudtam mire vélni, hacsak arra nem, hogy igencsak be volt már piálva. Első pillanatra meghökkentem, láttam Péter is - de nem mondom, elkezdett benedvesedni a bugyim.
Nem hiába. A szobában aztán olyan történt velem, amit sose felejtek el.
Éva azonnal az ágyra döntötte a párját, elkezdte kigombolni a nadrágját. Én csak néztem, néztem, nem mertem megmozdulni. Egy pillanat múlva előkerült Péter farka. Nem volt nagy, de nagyon vastag volt, kemény... és eres. Pont olyan, amit én nagyon szeretek.
Alig bírtam magammal. Éva észrevette ezt, megkérdezte:
- Akarod?
Persze, hogy akartam. Éva elengedte, elkezdett smárolni a párjával, és én végre megérinthettem egy igazi, élő farkat. Megrázkódtam, és éreztem, egyre nedvesebb vagyok.
Nagyon szerettem volna bekapni, és amikor Évára rákérdeztem, ő minden további nélkül megengedte. Abban a pillanatban rábuktam, és elkezdtem csókolgatni, nyalni a szélét. Néha teljesen bekaptam és szívtam egyet-egyet rajta. Azt hiszem, ilyen jól még sose esett a szopás.
Éva egy darabig figyelt, aztán nem bírta tovább. egyetlen mozdulattal Péter arca fölé térdelt, és rászólt: nyaljál ki.
Péter pedig azonnal elkezdte nyalni őt. Néztem, miközben tovább szoptam a farkát, látszott, hogy összeszokott páros.
Én sem bírtam tovább, Péter farka fölé térdeltem, és felnyársaltam magamat a csodás kemény szerszámmal. Azt hittem, megbolondulok, annyira jó volt, évek óta nem éreztem magamban igazi faszt. Péter megfogta a csípőmet, finoman megszorított én pedig elkezdtem lovagolni rajta.
Nem kellett két perc és Éva sikítva elélvezett. Rázkódott az egész teste, a végén egy nagyon sóhajtott és lefordult Péter szájáról. Ahogy eldőlt, lecsukta a szemét és abban a pillanatban elaludt.
Ránéztem Péterre és láttam az arcán valami különös finom érzést. Látszott rajta, hogy nagyon élvezi a dolgot, hogy egy nőt baszhat, a másikat pedig kinyalhatta.
Leszálltam róla, mondtam neki, menjünk le a földre, Éva hagy aludjon. Hanyatt feküdtem, széttártam a lábaimat. Odanyúltam a pinámhoz, széthúztam a két ujjammal, éreztem, hogy már csorog a nedvem. Ő rám feküdt és egyetlen lassú mozdulattal belém tolta a merev farkát. Azt hiszem, én még ilyen finomat nem éreztem. Mesteri módon, lassan elkezdett baszni, éreztem, ahogy a vastag fasza ki-be jár a hüvelyemből. Megmarkoltam a két seggét, ez volt az, amire már mióta vártam, és magamba húztam, amennyire csak lehetett. Ő pedig csak baszott, és baszott. Lehunytam a szemem, a lihegését hallgattam, és éreztem, hogy végre eljön az orgazmusom, amire olyan régen vártam.
Nem tudom, hogyan csinálta, de nem csak a hüvelyemben éreztem a gyönyört, hanem úgy nyomkodta a szeméremdombomat és a csiklómat is, hogy egyszerre két irányból indult el az orgazmus. Éreztem, hogy megrázkódik a testem, utána már nem tudtam parancsolni magamnak. Sikítva élveztem el én is, miközben hallottam, hogy Péter is hörögni kezd, és a farka lüktetve pumpálja belém az ondóját.
Én pedig tovább markoltam a fenekét, és nem engedtem, hogy kihúzza azt az édes, kemény farkat.
Percekig tartott, amíg lenyugodtunk. Amikor kivette a farkát, éreztem, ahogy a nedve csorog le a fenekemen - évek óta nem volt bennem anyag, kimondhatatlanul jólesett.
A meglepetés ezután következett: kiderült, hogy Éva már nem aludt, hanem minket nézett és közben maszturbált. Feltérdelt, és a szétterpesztett lábai között az ujja eszméletlen tempóban mozgott. Szinte azonnal el is élvezett, rángatózott a teste, nyögött, kapkodta a levegőt.
Ezt már Péterrel együtt néztük végig... nagyon jó volt.
Aztán együtt aludtunk hármasban.
De történt még valami, amiről Péter nem tud.
Még sötét volt reggel, amikor felébredtem. Halkan kimentem a fürdőbe, hogy letusoljak. Alig nyitottam meg a csapot, amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. Éva jelent meg a zuhanynál. Nem szólt egy szót sem, csak nézett, nézett. Rám folyt a víz, percekig néztük egymást... majd Éva letérdelt elém, átkarolta a combjaimat és lassan, nagyon lassan rátette a száját a hasam és a pinám között a testemre, és megcsókolt. Még sose voltam nővel, de ez a mozdulat elindított bennem valami olyat... Ilyen finoman még soha senki nem ért hozzám.
Anélkül, hogy egy szót is szóltam volna, széttártam a combjaimat. Éva csak erre várt, a száját a nagyajkaim közé nyomta és finom apró csókot adott a csiklómra. Azt hittem, összeesek. De ő megtartott, továbbra is ott térdelt előttem, a hajára, az egész testére folyt a víz a zuhanyból... és elkezdett nyalni.
Évek óta nem voltam megdugva... kinyalva pedig még régebben. A férjem korábban gyakran tette, de az utolsó időkben hallani sem akart róla. Az idejét sem tudom már, hogy mikor volt, hogy valaki a nyelvével a csiklómhoz ért volna - talán ezért, vagy mert Éva fenomenálisan csinálta, pillanatok alatt orgazmus közeli állapotba kerültem. Azt hittem, elájulok - de ő csak folytatta, folytatta. Megsimogattam a fejét, miközben még széjjelebb tártam a combjaimat - és Éva nyelve egyre nagyobb gyönyör okozott. És ezt még fokozta is: a jobb kezének középső ujját lassan, nagyon lassan feltolta a hüvelyembe.
Sokáig el tudtam volna viselni, de ő nem hagyott rá időt. A nyelvcsapásai következtében úgy éreztem, hogy a csiklóm szétrobban, kezdtem elveszíteni az önuralmamat. Éva ujja még mélyebbre hatolt, a hüvelyfalamat masszírozta, és egyszer csak elért egy olyan pontot, amitől mint egy villámcsapás robbant belém az orgazmus. Hangosan felsikoltottam, a testem összerándult, és az orgazmus végigszáguldott a testemen. Elvesztettem az egyensúlyomat, de Éva megtartott és még erősebben járt a nyelve.
Kész voltam, elélveztem. Így még nem nyalt ki senki soha.
Elhomályosult előttem a világ, nem tudom, hogyan váltunk ketté, csak azt éreztem, amikor kihúzta az ujját a hüvelyemből, hogy szeretném, ha örökké bennem maradna.
Felemelkedett, átkarolta a nyakamat és szájon csókolt.
- Nagyon jó volt, suttogtam.
- Nekem is - válaszolta. - én is elélveztem.
Kérdően néztem rá.
- Közben magamhoz nyúltam - mondta mosolyogva.
Ezt én nem észleltem, annyira el voltam foglalva magammal. De valami más érzés is elindult bennem. Még sose nyaltam nőt, most szívesen megtettem volna.
- Nagyon-nagyon jó volt - mondtam. - akarod neked is?
- Most nem. Majd legközelebb... - válaszolt. - Lesz rá alkalom. Ígérem...
Így derült ki, hogy Éva a nőket is szereti. Alig vártam a legközelebbet.
Péter nem tudta meg a reggeli akciónkat.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (155)        Nem tetszik (122)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-08-08 17:01:13
Lali55
Isteni volt,óriásit élveztem,de a vége is fenomenális


Ezt a szex történetet 14939 X olvasták el.