Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az első szexem

Beküldő:donkopil


Első szexuális élményem 13 éves koromban volt. Hogy mikor fedeztem fel, hogy mire való a fütyim és milyen jól lehet vele játszani nem emlékszem. De tudom, hogy akkor, 13 évesen már javában maszturbáltam. Amikor csak lehetett játszottam a farkammal, fogdostam csavargattam és huzigáltam a bőrét. És képzelődtem, álmodoztam.

Ezen a nyáron az unokatestvéreimnél nyaraltam. Az unokatestvéreim egy 16 éves lány, Ági és a bátyja, Sanyi, aki 18 éves volt.

Egy napon benyitottam Ági szobájába és ott találtam bugyiban és melltartóban állt a tükör előtt és fésülködött. Valami bocsánat félét nyögtem és gyorsan bezártam az ajtót. Nagyon felizgultam a látványtól. Kimentem a WC-be és kivertem a fütyim.

Ettől fogva lesni kezdtem Ágit. Másnap a kulcslyukon át lestem miközben öltözködött. Pont a kulcslyuk előtt állt meg bugyiban és így most nem is láttam belőle mást, csak a popsiján feszülő fehér bugyit. Előre hajolt valamiért és éppen a szemem előtt domborodott ki a szép kerek popsi és a bugyija kicsit bevágott a fenekébe. gyönyörű, izgató látvány volt! Rohantam a WC-be és pár pillanat alatt elélveztem. Aznap este elég volt a szép lánypopsin feszülő bugyira gondolni és már állt is a farkam.

A következő napon nem sikerült meglesnem. Őrülten vágytam rá, hogy megint láthassam.

Közben egyedül maradtam a házban, hát bementem az Ági szobájába és a szekrényből kivettem egy bugyit. Megszagoltam, nézegettem, és nem is tudom hogy, de azon vettem észre magam, hogy a tükör előtt próbálom fel a bugyikat.

A farkam már állt, de én a lábam között hátra tettem és így próbálgattam fel sorban a bugyikat. Forogtam a tükör előtt, simogattam magam. Aztán felvettem egy melltartót is és kitömtem két bugyival. Teljesen szokatlan, új érzés volt számomra. A melltartó szorította a testem és felizgatott. A farkam most előre tettem, a bugyi rászorította a hasamra. Így nézegettem magam a tükörben, hogy milyen szép lány lennék. A bugyin keresztül simogattam magam és nagyon felizgultam ettől az új érzéstől és a látványtól.

Ekkor kinyílt az ajtó és belépett Sanyi. Megijedtem, összegörnyedtem és megpróbáltam kiszaladni mellette. De elkapott, megszorította a karom és végig nézett rajtam. Szó nélkül bezárta az ajtót és felvett az asztalról egy hosszú műanyag vonalzót.

- Gyere ide! - mondta és megrázott. Leült az ágy szélére és a térdére fektetett.

Meg sem tudtam szólalni, csak feküdtem és vártam mi lesz. Felhúzta a bugyit, hogy feszüljön a popsimon és ráütött a vonalzóval.

- Ne! - visítottam.

- Hallgass te kis ringyó! Te kurva! - kiáltotta és verte a popómat a vonalzóval.

Sírtam és nyöszörögtem. Ő meg ilyeneket mondott miközben vert:

- nesze te szopós kurva, nesze te szuka! mindjárt lehúzom a bugyid és megnézem a büdös pinád! Hallgass, mert betömöm a szopós szádat a faszommal!

Közben a bal kezével, amivel eddig a hátam nyomta le, most alulról benyúlt a lábam közzé a bugyiba és megfogta a fütyim. Jobbal tovább verte a popsim, ballal pedig húzogatta a farkam. Már majdnem elélveztem, amikor abbahagyta a verést és felállított.

Ott álltam előtte melltartóban és bugyiban, könnyes szemmel, kipirult arccal. A popsim égett a veréstől, a farkam pedig úgy állt, hogy majdnem szétszakadt rajtam a bugyi. Nem mertem ránézni, csak szipogtam.

Akkor letolta a nadrágját és én megláttam a faszát. Nem tudtam elvenni róla a szemem, csak néztem, néztem. Most láttam életemben először valaki másnak a merev, felálló nemi szervét. Nagyon nagy fasz volt, nem olyan kis mütyür, mint az enyém.

Megfogta a kezem, rátette az álló faszára és huzigálni kezdte rajta. Közbe azt mondta:

- Szeretnél lány lenni, mi? Hogy mindig ilyen szép faszokat fogdoshass, mi? Na, akkor legyél jó kislány és szépen verd ki a faszom!

Huzigáltam a bőrt a faszán, ő pedig az összevert popsim fogdosta, simogatta.

- Térdelj le! Kapd be és szopjad! - mondta és addig nyomta a vállam, míg le nem térdeltem. Féltem, de nagyon fel voltam izgulva és kíváncsi is voltam. hátrahúzta a bőrt a makkjáról és az ajkamhoz nyomta a faszt.

- Nyisd ki a szád! - parancsolta. Én kinyitottam és éreztem, hogy megtelik a szám valami nagy, meleg dologgal.

- Szopjad! Szopjad, mert megint elverlek, te kis dög! - mondta Sanyi. és én szoptam. Vagyis hát próbáltam, de nem tudtam mit is kellene csinálnom.

- Szorítsd rá az ajkad a faszomra! - mondta. - Szívd! - Ő pedig megfogta a fejem és előre-hátra mozgatta.

- Szívd! Cumizd! Szopjad a faszom, te kis ringyó! - mondta, vagy inkább nyögte. Aztán csak lihegett és nyögött.

Kis idő múlva megrándult a fasz a számban és valami meleg spriccelt a torkomra. Sanyi a számba élvezett. kinyitottam a szám és levegő után kapkodtam, közben lenyeltem a gecijét. A nagy faszból még mindig spriccelt a geci, most az arcomra az ajkaimra és a melltartóra is csöpögött. Sanyi zihálva lélegzett.

- Nyald le a faszomról a gecit! Nyald! A nyelveddel! - zihálta és én nyaltam.

Amikor mindent lenyaltam elhúzta a lankadni kezdő faszt. felhúzta a nadrágját és végignézett rajtam.

- Na, ezt holnap is megcsináljuk! Én elverem a segged, te pedig leszopsz! Ha pedig valami nem tetszik, elmondom mindenkinek, hogy mit csináltál itt a húgom bugyijában meg melltartójában, te kis buzi!

Ezzel kiment és otthagyott. Én még mindig térdeltem, ahogy szopás közben. Az arcom ragadt a gecitől, a popsim fájt, a farkam pedig ágaskodott. Elővettem és kivertem. A gecimet a tenyerembe folyattam aztán lenyaltam. A tükörbe néztem. Kipirultam, izzadtam, lihegtem, csupa maszat voltam a gecitől. A melltartó pántja félrecsúszott és kilógott a bugyi, amivel kitömtem. A fütyim vörösen, de már lankadtan lógott ki a bugyiból. Nagyon szégyelltem magam, de furcsán boldog is voltam. Tökéletesen kielégültem.

És azóta szeretem a női fehérneműt, a bugyikat és melltartókat. Azóta szeretem ha megaláznak és elverik a popsim. És azóta szeretek szopni.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (113)        Nem tetszik (155)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-20 10:58:22
bari
finom

2016-06-22 16:28:32
lali
Még fiatal srác voltam amikor az öcsém rajzakapott mert az anyám bugyijait vettem fel és élvezjedtem benne. Ő nem vert el, de később amikor megnősültem és a feleségem más féfiakt hozott fel és megbaszatta magát velül mindig nekem kellett kiszopnom a srác

2016-08-05 19:39:30
Radios
Szuper, nagyon felizgatott a történeted! :P

2020-03-01 07:27:42
Retekegér
Inkább Ágit kurtad volna szét!


Ezt a szex történetet 34486 X olvasták el.