Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az első megcsalás

Beküldő:Tommyboy

Hölgyek, Urak! Elérkezettnek láttam az időt, hogy tollat ragadjak és elmeséljem a legelső különös és izgalmakkal teli szexkalandunkat. Az eset immáron 12 esztendeje volt, de a mérföldkő-szerű jelentősége miatt úgy az emlékezetembe vésődött, mintha tegnap történt volna. Azóta gondolatban többször is átéltem. Újra és újra. Nosztalgikus emlékeket ébreszt bennem az a 2 év, amit ez a néhány órás délutáni kaland indított el.

Az előzményeket tekintve klasszikus módon indult az egész. Feleségemmel a kapcsolatunk 8. évében terveztünk valami újat, hogy feldobjuk vele a szép lassan unalmassá váló szexuális életünket. Megjegyzem, hogy az unalmas jelző nem feltétlenül jelent rosszat. Szépsége a természetességében rejlik, ami fejlesztésre, tökéletesítésre ösztönzi az embert. Első próbálkozás, a vibrátor használata, szexi ruhák viselése és extrémebb helyeken való kefélések nem hozták meg a kívánt radikális változást. Én ismervén a feleségem szabadelvű mentalitását, előrukkoltam egy új ötlettel

A feleségemről annyit érdemes tudni, hogy csinosan vékony alkatú volt, középhosszú szőke haja, sima combja, feszes feneke miatt rengetegen csapták neki a szelet és a közvetlen környezetünkből is sokan igyekeztek bókolni neki. Megállapodásunk előtt, lány korában ezt ki is használta. Én lettem az első hosszú kapcsolata. (Nekem is ő) Tisztában voltam vele, csak idő kérdése, hogy egy laza kis összeszólalkozásunk után, vagy egyéb csekély átmeneti haragot követően elfogadja valamelyik srác nyomulását. Akkor már tudjak róla és hadd élvezzem már ki én is.

Ekkor jött a képbe, hogy szexeljen mással is. Ha egyelőre nem akar előttem, kezdetekben külön is kefélhet, de minden esetben ki- ill. megbeszéljük. Első válasz rögtön a jól ismert Fúj másik férfi , meg Ha idegen hozzám merne érni, kapna akkora pofont ! Hagyjuk a szűzies sablonszöveget! Mindkettőnknek voltak már partnerei, nincs abban semmi kivetnivaló, ha neki lesz is még. (Mikor a 3. szeretőjénél tartott, emlékeztettem erre a kijelentéseire, hogy ugye milyen messze jutottunk onnan). Még néhányszor emlegettem, hogy most már tényleg szerezhetne magának szeretőt. Néha vicceltem is vele, hogy a barátnődhöz/dolgozni mész vagy a pasidhoz? Hatra hazaérek, a pasiddal akarlak itt találni. Telefonbeszélgetés végén: ugye a pasid is ott van? Stb Ezeket mindig viccesen lekezelte, azonban egyszer csak komoly választ adott. Ha még mindig akarom, hogy szeretőt tartson, megfelel-e, ha a barátnőjével és 2 pasival elmegy randira. Mi az hogy! Naná! Szexrandi lesz? Á, dehogy, csak beszélgetni fognak. Igazából a barátnője akarja felszedni a kiszemeltjét, csak nem független révén ők ketten csak a feltűnés elkerülése miatt lesznek ott. De ha szimpatikus lesz neki az illető, bármi lehet belőle. Számomra felcsillant a remény, hogy a feleségemnek végre lehet valakije

A csak randi meghozta kívánt eredményt. A legörömtelibb hírrel szolgált utána. Sok mindenről beszélgettek, a szexről is. Van a srácnak barátnője, akit hamarosan feleségül vesz, ezért nem akarja hosszú távon megcsalni. De ő annyira tetszett neki, hogy egy alkalomra kivételt tenne. Tehát a részéről egyalkalmas szexről lehetne szó. A feleségem még meggondolja, de valójában velem akarta megbeszélni, hogy nekem is jó lenne-e, ha belemenne ebbe az egyalkalmas szexkapcsolatba. Mivel én nem leszek ott, tiéd a választás. Ha neked tetszik és igényes, szerintem ne hagyd ki. Igen az, és van még valami. Ő nem szeretne gumit használni, én sem rajongok érte. Szerinted húzzak majd rá gumit? Úgy gondoltam, párom védekezik, teherbe nem eshet, a szexpartnere hűséges, stabil párkapcsolatban él, miért ne élvezzék ki maximálisan a szexet? Ne használjatok, ha úgy jobb nektek. Akkor gondolom beléd is élvez majd. Mondta neki, hogy kiszállni sem kellene, de arra nem felelt. Amúgy gondolja igen, melyik pasi nem szereti beengedni? Ha úgy dönt, belemegy a szexbe, x időben kellett egy parkolóban lennie, ahol találkozik a fiúval.

Számomra a várakozás örökkévalóságnak tűnt, amíg eljött a feleségem első félrekefélésének napja. Nagyon izgalmas volt látni, ahogyan készülődött. Megfürdött, hajat mosott, leborotválta a pináját, mellét félig kirakta Nagyon kívánatos volt. Valóban így kell szexrandira menni. A parkolóból még egyszer felhívott, hogy biztos akarom-e, mert ha megjön és beszáll az autójába, már biztosan le fog vele feküdni. Természetesen. Érezd jól magad és hívj, ha végeztetek.

Amíg távol volt, nem kötött le sem a tévé, sem az internet. Gondolataim a feleségemen és új partnerén jártak. Annyira izgatott a tudat, hogy most ezekbe a percekben más keféli Őt és bizonyára élvezi is, remélem. Annyira nem bírtam már magammal, hogy ki kellett vernem. A lábam sem érte a földet, úgy repültem a telefonomhoz, mikor az megcsörrent. Hívott, hogy minden jól alakult, de nem belé, hanem a hasára élvezett. Majd elmeséli, csak menjek érte. Azokban a pillanatokban a legboldogabb embernek éreztem magam. Túl vagyunk a feleségem első szexrandiján, ami jól sikerült. Álló fasszal pattantam autóba és útközben az összes létező közlekedési szabályt megsértettem, csak minél hamarabb hallhassam a beszámolót.

Beszállt, kaptam egy mosolygós puszit és türelmetlenül mondtam, hogy na, mesélj. Gyerünk! Majd *8217 elolvadtam, mikor a szőke hajával, csókra termett szájával mosolyogva, elégedetten mesélni kezdett. Legszívesebben félreálltam volna, hogy letámadjam és jól megdugjam, de uralkodtam magamon, és mindent a maga idejében csináltam.

Nos, először csókolóztunk, mindenhol puszilgattuk egymást és izgattuk egymást kézzel. Már nadrágon keresztül éreztem, milyen kemény a farka. Kicsatoltam az övét, lehúztam a sliccét és benyúltam a faszához. Jó meleg volt bent. Közben már ő is a bugyimban nyúlkált és az ujját benyomkodta a pinámba. Levetettem a nadrágomat és a bugyimat, hogy jobban hozzám férjen. Ezután ő kiszabadította a melleimet és simogatni, csókolgatni kezdte. Ő is levette a nadrágját és megláttam a borotvált, enyhén felfelé görbülő, átlagnál kicsit kisebb méretű faszát. Húzogattam rajta a bőrt, a megjelenő vágycseppeket szétkentem a makkja tetején. Fölé térdeltem és a makkját a pinámhoz igazítottam. Szép lassan rácsúsztam. Kicsit helyezkedtem még és több, mint a feléig belém tudott jönni. Egy ideig így lovagoltam, majd szólt, hogy szívesen folytatná felülről. Elfeküdtem, combjaimat felemelte a vállaiba és a faszát én segítettem berakni. Ellazítottam magam, hogy minél mélyebbre befogadjam. Pár húzás után már tövig belém nyomta és úgy mozgott ki-be. Rövidesen éreztem, hogy mindjárt elélvez. Vártam, hogy spricceli belém a meleg ondót, ám egyszer csak megfeszült a farka és gyorsan kirántotta. A hasamra engedte a gecijét. Nem is értettem, miért nem élvezett belém, rá is kérdeztem, hogy miért vette ki. Azt felelte, csak a barátnőjébe élvez bele, most az egy alkalom miatt véletlenül sem akar felcsinálni. Ne aggódjon, tutira szedek gyógyszert, nyugodtan visszateheti. Odanyúltam és megpróbáltam visszaigazítani belém. Éreztem rajta, hogy puhább lett. A makkja éppen a pinámhoz ért, mikor elrántotta, hogy nem menne neki. Így letettem a második menetről. Hát ennyi.

Hazaérve magamhoz szorítottam az én hősömet, aki merte fel- és bevállalni ezt az egyalkalmas dugást. Egyrészt azért, hogy a kedvemben járjon, másrészt a saját szükségletein is segítsen. Közöltem, hogy most akarom Őt, azonnal. Előbb letusol és az enyém lesz. Meztelenül vártam és be-bekiabáltam, hogy siessen. Könnyedén csúszott rám. Érezhető volt, hogy megdolgozták. Lovaglás közben pulzusomat az egekbe szöktette azzal, hogy kéjesen suttogta, ha azt akarom, hogy folytassa, van rá kiszemeltje, akit könnyedén becserkész és egy istenigazit fog vele kúrni. Ezzel kész voltam. Akkorát élveztem, mint még soha. Idő kellet, mire magamhoz tértem.

Tisztában voltam vele, azon a délutánon minden megváltozik. Ezentúl minden másképp lesz. Az események felett is elveszíthetem a kontrollt. De ha már hosszabb-rövidebb ideig tudunk örülni a kiaknázható lehetőségeiknek és maximálisan ki is élvezzük azt már megérte. Ez az életmód a kölcsönös és összehangoltan működő bizalmon alapult és tartotta életben. Életem nagy elszalasztott lehetőségeként értékeltem volna, ha veszni hagyom ezeket a megvalósítható opciókat.
Soha sem bántam meg azt a délutánt !

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (20)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8806 X olvasták el.