Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megbasztam egy csúnya lányt

Beküldő:Bogyó


Erikát már vagy két éve ismertem.
Abban a raktárban dolgozott, ahonnan a cégünk vásárolta a gépalkatrészeket, hetente egyszer-kétszer mentem hozzájuk a kis furgonommal.
A csaj kifejezetten csúnya volt.
Fekete haj, nagy széles orr, a nagy szemei egészen közül ültek az orrához. Széles, penge szája, és elálló fülei voltak, ami mögé a haját mindig mögé tette, hogy még jobban elálljanak a fejétől. A karjára pedig vékony, de jól látható, fekete szőr simult.
És emellett ahogy öltözött... Sötétkék köpenyt hordott, alatta mindig, télen-nyáron egy szövetnadrág - úgy nézett ki, mint egy matektanárnő. Az egész csaj olyan volt, amire azt mondta az ember, hogy legalább 2 liter bor kellene, hogy hozzányúljak.
Ja, és mindehhez valami 70-es évekbeli seszínű nagy, szögletes keretes szemüveget viselt.

Szóval, már vagy két éve ismertem, amikor történt az eset.
Sok kis biszbaszt kellett vennem, vagy két tucatnyi, dobozba csomagolt alkatrésszel vacakoltunk. Segíteni akartam neki kihozni hátulról a pulthoz, amikor kiesett a kezéből öt-hat kis doboz, amit fogott. Én odakaptam, de a dobozok helyett a combját fogtam meg. Megijedtem, elkaptam a kezem, de ő megfogta.
- Akar valamit, István?
- Öööö, nem - válaszoltam ijedten.
- Kár - felelt. - Pedig jó lenne...
Megdöbbentem. Mi van?
Megfogta a kezemet, visszatette a combjára, és rászorította.
- Ilyen nincs - gondoltam, és egy pár másodpercig ott hagytam a kezemet a combján. Ő érzékelte a bizonytalanságomat, finoman, de határozottan megfogta a kézfejemet, és feljebb húzta a combján. A szövetnadrág alatt éreztem, hogy megremeg a combja. Ekkor már bennem is volt valami kíváncsiság, még feljebb toltam a kezemet - és ő nem tiltakozott, kicsit széjjelebb tárta a lábait. Amikor az arcára pillantottam, észrevettem, hogy lehunyja a szemét, és valahol máshol van.
Megállította a kezemet.
- Várjon. - mondta. - Mindjárt négy óra, bezárom a raktárat. Jöjjön fel az irodámban.
Pár perc volt még négyig. Még egy utolsót simítottam a combján, elfordultam, és elmentem a nagy redőnyös raktárkapuhoz, ahol volt egy kávéautomata.
Pár srác még tett-vett ott, de már ők is készülődtek.
- Nem jössz? - kérdezték
- Á, még várom a számlát - válaszoltam, és nyomtam magamnak egy kávét.
Ahogy kiléptek a kapun, az elkezdett lecsukódni. Persze, jutott eszembe, központilag zárnak mindent az irodából.
Felmentem a vaslépcsőn, a raktárcsarnok végében volt az iroda.
Amikor beléptem, Erika az asztala mögött ült. Ahogy meglátott, hátratolta magát a gurulós széken, és felém fordult. Ekkor már csak a köpeny volt rajta, a nadrág nem. Lassan széttárta a lábait, és ekkor kiderült - már bugyi sincs rajta.
Kis híján elröhögtem magam, mert a szitu olyan volt, amint amikor Sharone Stone az Elemi ösztönben csinálja ezt a kihallgató szobában.
Nem sok kellett, hogy mondjam is neki, de ekkor elakadt a szavam: megláttam a világ legszebb pináját. A hosszú, vékony combok között finom, fekete szőrrel, vagy inkább pihékkel fedett szeméremdombot láttam, de a szőr nem vastag muffként fedte, hanem engedte, hogy alatta az az izgató két ív látszódjon. Középen pedig rózsaszínen bújt ki a kisajak. Valami hihetetlenül gyönyörű volt.
Erika kérdően rám nézett.
Csak ennyit tudtam mondani:
- Gyönyörű...

Éreztem, hogy kezd felállni a farkam, de most semmi mást nem kívántam, csak azt, hogy megcsókolhassam azt, ott a lábai között.
Úgy, ahogy voltam, felöltözve letérdeltem, ő még jobban széttárta a combjait, én pedig ráhajoltam a pinájára és megcsókoltam.
Felnyögött, felemelte a csípőjét és a kezével széthúzta a nagyajkait. Az egész pinája kinyílt, a gyönyörű, nedves hüvelye előttem volt, és felette mint egy kemény kis mag, a csiklója türemkedett ki. Rátapadtam a számmal amitől megrázkódott és felnyögött.
Innentől nem volt megállás. Finoman hozzáértem az érzékeny kis ponthoz, majd ütemesen nyalni kezdtem.
Erika teste megfeszül, miközben nyögdécselt.
- Ez fantasztikus... csináld még, még...
Én pedig lefetyeltem, nyaltam a csiklóját. Néha a nyelvemmel letévedtem a hüvelyéhez is, a nedvessége elárasztotta a nyelvemet, a szájamat.
A kezeimet a combjára tettem, majd a feneke alá nyúltam, és megemeltem a csípőjét. Ő erre válaszul a fejemre tette a kezét, és finoman rászorította a pinájára.
- Nyaljál, nyaljál ki, kérlek, nyaljál ki.
Én pedig egyre gyorsabban nyaltam a csiklóját. Nyaltam már néhány pinát, de ez kimondhatatlanul finom volt.
Apró kis rándulásokkal jelezte, hogy ízlik neki a dolog. Egyre hangosabban lihegett, majd egyszer csak megdermedt. Megfeszítette magát, és a következő pillanatban rángatózni kezdett az egész teste.
- Istenem - kiáltotta, - elélvezek...
Görcsbe rándult és egy hatalmasat sikoltott. A pináját rászorította a számra, a nyelvem a kemény csiklójára tapad. A combjait még jobban kitárta és szinte magába húzott. Még néhány nyalást adtam neki, amikor felrántotta a fejemet.
- Elég... - mondta
Ahogy felnéztem, láttam, hogy egyfolytában remeg az orgazmustól... és arca... az arca megszépült a kielégüléstől. A szeme könnyben úszott, bepárásodott a szemüvege. Csodás látvány volt az egész nő. Ilyen szép orgazmust még életemben nem láttam.
- Hú... mit tettél velem - szólalt meg.
Felemelkedtem.
- Gyönyörű voltál - szólaltam meg.
Ekkorra már nagyon mereven állt a farkam.
Erika rápillantott. Oda nyúlt a nadrágomhoz, egy szempillantás alatt kibontotta, és a hosszú, ujjaival kiemelte a farkamat. Nézte, nézte, és megszólalt:
- Gyere. Érezni akarom magamban. Basszál meg...
Felállt a székből, hátratolta, és hátat fordítva nekem ráhajolt az asztalra. A köpenyt felhúzta, és elém tárult a feneke. Vékony, fokhagymagerezd segge volt, de izmos, és nagyon kívánatos. Alatta pedig ott feketéllett a gyönyörű szőrrel fedett pinája.
Mögé álltam, ő hátranyúlt és a keményen meredező farkamat a hüvelye bejáratához illesztette. Mielőtt bármit tehettem volna, hátramozdult, és szabályosan felnyársalta magát a farkamra.
- Uhhh... - jött ki a torkomon.
- Basszál meg kérlek, basszál meg - nyögte.
Nem kellett kétszer mondania. felhajtottam a köpenyét, hogy minél jobban lássam a testét, és elkezdtem szépen lassan tömni. A pinája még mindig nedves volt az előző orgazmustól, a farkam könnyedén járt ki-be belőle.
Nem először keféltem már ilyen pózban, de mindig zavart, hogy meg kellett rogyasztanom a térdemet, hogy be tudjam tenni a farkamat. Itt most ilyenről szó sem volt: a hosszú combjainak köszönhetően pont a legjobb magasságba került az az édes puncija, minden fáradtság nélkül tudtam tömni.
Éreztem, hogy nem sokáig bírom.
- El fogok élvezni - nyögtem.
- Nem baj, gyere, nem lesz semmi baj.
Ekkor rágyorsítottam, eszméletlen tempóban kezdtem baszni. Ő ütemesen lihegett, az arcát oldalra fordította, láttam, hogy szemét becsukva élvezi, ahogy kefélem.
Talán három-négy percig tartott, amikor ismét megfeszült a teste, szabálytalanná vált a lihegése.
Éreztem, hogy nincs megállás, el fog sülni a faszom. Megmarkoltam a csípőjét, tövig toltam neki - ebben a pillanatban felsikoltott, és elkezdett rázkódni a teste. Hátranyúlt, megfogta a csípőmet és nem engedte, hogy kihúzzam a farkamat. Erőteljesen belöktem tövig és elkezdtem tölteni. Sorozatosan spricceltem belé az ondómat, miközben őt is elérte az orgazmus, éles sikolyokkal élvezett.
Legalább nyolc-tíz adagot lőttem bele,
az utolsónál amennyire csak lehetett, tövig nyomtam, és minden cseppet beadtam. Éreztem, hogy a pinája lüktet belülről, kipréselte belőlem az összes gecit.
Csodálatos volt. Néztem a fenekét, a testét - csak lassan csitult le az élvezése. Az arca kisimult, halkan lihegett, de még nem engedte kihúzni a farkamat.
- Várj, még érezni akarom.
Lassan vettem ki, éreztem, hogy csorog ki az ondóm a hüvelyéből.
Ő megfordult, átkarolta a nyakamat, és megcsókolt.
- Csodálatos volt - mondta.
- Te voltál csodálatos - válaszoltam.
Erre rám nézett, őszinte meglepetés volt az arcán.
- Ez most komoly?
- Igen, Erika. - válaszoltam. - Azt hiszem életemben még ekkorát nem élveztem.
A vállamra tette a fejét, éreztem, hogy finoman rázkódik.
- Köszönöm, István.
Így hozott össze egy nagy dugás a csúnya lánnyal.
A többiről majd máskor...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (128)        Nem tetszik (118)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 22387 X olvasták el.