Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bugyik a Fogason

Beküldő:Boldog Pár


Bugyik A Fogason.
Igaz történet.
1980-ba kezdődött minden. Mi hatan fiúk jó barátok vagyunk. A Vili, és a Béla egy utcában lakott velünk, a Péter a kertszomszédunk volt, és a másik utcában lakott, a Laci és a Feri is. Az általánosban egy osztályba jártunk, majd a gimiben hárman is a Bélával és a Péterrel osztálytársak voltunk. Közösen jártunk hatan szórakozni táncolni, vagy valamelyikünknél ahol nem voltak otthon a szülők buliztunk táncoltunk piáztunk. 1980-at irtunk akkor húsz évesek voltunk és akkor a barátnőink is már megvoltak vagy fél éve. Egy tánc mulatságon ismertük meg őket és ők is hamar nagyon jó barátnők lettek. Az én barátnőm Ági, a Vili barátnője Marika, a Béláé Zsuzsi, a Péteré Kati, a Lacié Éva, és a Feri barátnőjét Editnek hívták. A lányok Kati kivételével egy évvel voltak fiatalabbak mint mi a Kati velünk volt egyidős. A Katinak hatalmas mellei voltak, a lányok 160-165-cm magasak voltak és 55-58-kg, egyedül a Marika volt egy kicsit alacsonyabb 158-cm szőke, kékszemű, és csak 53-kg. Úgy nézett ki mint egy 16-éves kislány. Sokszor el is kérték a személyiét, hogy elmúlt e már 18-éves. Mint akkor a lányok nem hordtak melltartót egyedül csak a Kati a hatalmas mellei miatt. Az Ági már valósággal az élettársam volt mert a hétből három, négy napot ott aludt. 1980-van januárjában volt a Vilinek a születésnapja és náluk ünnepeltük meg a kis házban, ami két szobából konyhából kis étkezőből és fürdőszobából,és ott bent WC-ből állt. A szülei azt kiszokták adni albérlőknek. Hamar jó lett a hangulat mindenkinél a pálinkától, a bortól, a sörtől, a pezsgőtől. Egyszer csak a Béla egy lassúszám közben elkezdet smárolni a barátnőjével a Zsuzsival majd elkezdte simogatni a fenekét a melleit. A Vili ekkor megszólalt. Ott a szoba. A Béla és a Zsuzsi el is indult a szobába, majd kis idő múlva követte a Péter és a Kati, majd a Laci és az Éva is. Hamarosan mi is elkezdtünk szex szelni a másik szobában. A Vili a Marika a Feri meg az Edit egymás mellett az ágyon mi meg a kanapén. Aztán amikor már túl voltunk az első meneten akkor igaz a lányok bugyit húztak mi meg gatyát és úgy mentünk ki a fürdőszobába, a WC-re. Senki nem volt szégyellős. Aztán még egy menetet lenyomtunk igaz akkor A Vili a Marika, a Béla és a Zsuzsi volt velünk egy szobába. A leeresztett redőnyön beszűrődő fénynél jól lehetett látni, hogy a Zsuzsi és a Marika szopik vagy a Béla éppen nyal. Mikor hajnalba hazamentünk meg is kérdeztem az Ágit.
Nem volt zavarba a többiek előtt? Csak az első percekben aztán láttam, hogy a Marika elkezdi szopni a Vili farkát és akkor már feloldottam. Aztán mikor már ők is keféltek a látvány is, és a halk nyögések, és sikolyok is inkább izgatóak voltak. Szerdán a szokott közeli presszóban találkoztunk mi fiúk, a lányok csütörtökönként szoktak ugyan ott trécselni. Az első kör konyak, és sör után mindjárt arra terelődött a szó, hogy hogyan is éreztük magunkat a hétvégén, és a lányok mit szóltak az egymás előtti szexhez. Mind a hatan azt mondtuk, hogy hatalmas volt és a lányok is jól érezték magukat ahogy feloldódtak. Csütörtökön mikor megjött az Ági este az ágyban mindjárt meg is kérdeztem, hogy beszélgettek e a hétvégéről. Igen jóformán másról nem is, és mindenki azt mondta szuper és izgató volt. A hétvégén megint a Viliéknél voltunk és a tánc és a piálás után megint egymáselőtti szex volt egész éjszaka. A következő hétvégén nálunk voltunk. Megint tánc pia aztán szex. Akkor viszont olyan történt amire nem is számítottunk. Nekünk három szobás étkezős fürdőszobás a házunk. Mi az Ágival, a Bélával és a Zsuzsival, a Péterrel, és a Katival kint piázgattunk mikor kijött a Marika és rohant a WC-re de még bugyi sem volt rajta. Hú szólalt meg mindenki. Mikor kijött csak annyit mondott ott állva pucéran. Majdnem bepisiltem. Hú de te pucér vagy és milyen szép hamvas a punci szőröd. Olyan szőke, hogy alig látszik mint egy kislánynak szólalt meg az Ági. Tudod mit mi is dobjuk le a bugyinkat mondta a Zsuzsinak, és a Katinak ti meg a gatyátokat. Mire kijöttek a többiek már pucéran voltunk. Mikor ezt meglátták ők is ledobták a bugyit és a gatyát így ittunk, meg táncoltunk tovább. Most lehette csak látni milyen szép szőrös volt minden lánynak a pinája, és az Editnek kilógó hatalmas szemérem ajakit, és hogy a Péternek jó nagy a farka, az enyém az 17x5-cm-teres volt a Lacié meg jó hosszú de vékony mint a Gyulai kolbász. Aztán megint a szobákba és a szex. Azután a hétvége után aztán az első menet után már mindenki mezítelenül táncolt piázott. Otthon mindig megbeszéltük milyen volt az este. Aztán egyszer mikor hazamentünk és feküdtünk egymás mellett az ágyban és simogattuk egymást az Ági megszólalt. Tudod rettentően izgató volt látni ahogyan mellettünk a Kati szopja a Péter hatalmas farkát. Te is szopnád a hatalmas farkát? Kérdeztem hirtelen. Hát igen mondta félénken az Ági, de te mit szolnál hozzá. Én semmit inkább izgatna de mit szólna a Kati és a Péter. Hát a Péter eltudná dönteni melyikünk szopik jobban mondta nevetve Ági. Szerdán mikor össze jöttünk el is mondtam a fiúknak, hogy az Ági mit mondott.
Feri elkezdett nevetni. Már mi is beszélgettünk erről az Edittel. Ti is? Kérdezte Béla, hát már mi is mondta mindenki. Akkor csak meg kell szervezni de úgy, hogy ne legyen harag, hogy melyik lány kivel van. Ekkor fel dobta a Laci, hogy amikor együtt vagyunk és már eltel egy kis idő akkor valaki dobja be. Lányok bugyit a fogasra. Ők kimennek leveszik felakasztják és utána majd mi kimegyünk és akinek behozzuk a bugyiját az a partnerünk egész este. A barátnőnkét úgysem vesszük le mert hát úgy is látjuk milyen bugyi van rajta. Így nem lesz harag. Azt márt tudtuk, hogy a lányok mind szopják a faszt de azt is megbeszéltük, hogy mind a hat lány szereti lenyelni a gecit is és az is kiderült, hogy a Kati és az Editen kívül a többi lány az szűz volt. Akkor meg inkább előttünk játszón másik férfi farkával mint esetleg titokban mert hát biztosan nem csak egy faszt akarnak megismerni. A Katinak és az Editnek is csak két fiújuk volt a Péter és a Feri előtt. Este mindent el is mondtam az Áginak. Neki rettentően tetszett az ötlet majd elkezdett nevetni. Szóval ők is szeretik lenyelni a gecit. Hát igen mondtam. Egyből oda nyúltam a pinájához és éreztem, hogy tiszta lucsok. Mi van? Már felizgultam a gondolattól mondta és ekkor odahajolt és egyből leszopott. Másnap mikor hazajött a cukiból elmondta, hogy a többi lánynak is tetszik az ötlet, és ők sem lesznek féltékenyek mert hát őket is mindig felizgatta az egymás előtti szopás, kefélés. Izgatottan vártuk a hétvégét. Szombaton a Viliéknél voltunk a hangulat már jó volt mikor megszólalt a Feri. Bugyikat a fogasra. A lányok elkezdtek mosolyogni majd kimentek és egyszerre jöttek vissza. Tovább táncoltunk még ittunk egy kicsit mikor kiment a Béla és amikor vissza jött a kezében a Kati bugyija volt. Átölelte és elindultak a szobába. Utána Péter az Edit bugyiját hozta be Vili a Zsuzsi bugyiját, aztán a Feri az Ágiét én is gyorsa kimentem, hogy velük legyek az ágyon mert szerettem volna mindent látni, én az Éva bugyiját hoztam be Laci meg a Marikával volt. Gyorsan az ágyon voltunk az Ági már akkor szopta a Feri farkát. Én elkezdtem nyalni az Évának aki már rettentően lucskos volt , majd az Éva elkezdte szopni a farkamat. Jól szopott az Éva is. A Feri elkezdte baszni az Ágit és ekkor ült bele a faszomba az Éva és kezdett el rajta lovagolni. Pillanatok múlva hallottam az Ági lihegését és tudtam, hogy el fog élvezni. A Feri tovább baszta az Ágit, Éva ekkor rám hajolt és a fülembe súgta. Ha élvezel szóljál mert a számba kérem. Éva is elkezdett gurgulázva élvezni. Jóformán egyszerre élveztünk el a Ferivel. A Feri az Ági szájába én meg az Éva szájába. Mikor kimentünk már kint volt a Péter és az Edit, meg a Béla és a Kati.
Ekkor a Feri odalépett az Edithez szájon csókolta és megszólalt. Szeretlek. Érzem megkaptad az adagodat mondta nevetve. Igen nevetett az Edit. Én is megcsókoltam az Ágit. Tudtam, hogy ez most fontos, hogy érezze azt, hogy szeretem. Az este a Feri még kétszer baszta meg az Ági és én is kétszer basztam meg az Évát. Boldogan egymást átölelve mentünk haza hajnalba. Otthon az ágyban mindjárt rá is kérdeztem hogy érezte magát. Hát először egy kicsit furcsa volt mikor elkezdtem szopni a Feri farkát de aztán láttalak benneteket és feloldódtam és nagyon izgató, és jó volt. És nem voltál féltékeny kérdezte az Ági? Én nem, és te? Én sem. Most is felvagyok izgulva az át élt élményektől mondta az Ági. Oda nyúltam és tocsogott a pinája odahajoltam elkezdtem kinyalni a Feri által baszott pináját majd úgy megbasztam majdnem elájult. Szerdán mindenki azt mondta rettentően izgalmas és izgató volt. Csütörtökön ugyan ezt mondta az Ági is, hogy minden lány rettentően jól érezte magát. A hétvégén a Péter éknél volt a bugyi a fogasra. Az Ágit most a Péter vitte el én a Zsuzsut vittem magammal a többieknél is másik pár alakult ki mint előző hétvégén. Az Ági csak úgy nyögött sikongatott a Péter hatalmas és vastag faszától. Aztán lemértük, Péternek 21x5-cm-es fasza volt, a Lacinak is 21-cm-es volt de csak épp, hogy 4-cm-ter vastag. Így éltük már hónapok óta a boldog életünket, és már mindegyik lányba járt minden fiú fasza. Szerencsére egyikünknél sem volt féltékenység. Aztán az egyik hajnalba mikor haza mentünk az Ágival az ágyban megszólalt. Mi lenne ha minden baszás után cserélnénk. De hogyan kérdeztem. Hát a fiúk leírják a nevüket egy papírra és mi lányok kihúzunk egy nevet, ha ugyan azt húzzuk ki akivel előtte a szobában voltunk akkor azt vissza tesszük. Így egy este te is több lány tudsz megbaszni te is mondta. Ez igaz, és te is több faszt tudsz kiszopni mondtam. Hát igen nevetett az Ági. Szerdán el is mondtam a fiúknak. Csak annyit mondtak. OK. Csütörtökön a lányok is annyit mondtak. Ez kurva jó. A hétvégén már így csináltunk. Az Ágit a Béla, a Vili és a Laci baszta és szopatta meg, én a Marikát, a Zsuzsit, és az Editet basztam és szopattam meg. Teltek a hetek boldogan, grupenezve. Az egyik csütörtökön az egyik jó barátomtól most is kaptam egy COLOR CLIMAX jó vastag pornó újságot. Este az ágyban elkezdtük nézegetni. Hát abban volt minden. Segg nyalás, seggbe baszás, egymás le és szájba pisilése, és kopaszpinájú lányok nyaltak egymásnak. Láttam, hogy az Ági rettentően fel van izgulva csak úgy álltak a bimbói és ekkor megkérdeztem. Tetszik? Igen és melyik. Hát mind. A lányok is? Igen . És ki is próbálnád?
Igen mindent. Na akkor gyerünk a fürdőszobába. Ott kopaszra borotváltam a pináját, és mivel kellett pisilnem megszólaltam. Most jön a pisi és el is kezdtem lepisilni a melleit ekkor megfogta a farkamat és elkezdte a szája felé irányítani. A maradék pisimet mind megitta. Majd megszólalt nevetve. Gyere kölcsönkenyér vissza jár. Befeküdtem a kádba és elkezdett a mellkasomra majd a számba pisilni. Rettentően izgató volt. Mikor bementünk megszólaltam. Pina nincs de itt a seggem és nyald úgy mintha pinát nyalnál. Négykézláb térdeltem és az Ági elkezdte kinyalni a seggemet. A nyalástól el is élvezett. Most fordulj meg és térdeljél fel. Mögé térdeltem és elkezdtem én is kinyalni a hamvas segge lyukát. Majd megszólaltam. Szóval szeretnél mindent kipróbálni? Igen válaszolta, és ekkor oda tettem a farkamat a segge lyukához és elkezdtem lassan benyomni. Nagyon szűk volt de egyszer csak az Ági felnyögött és éreztem, hogy bent van a seggébe a faszom. Nagyon lassan nyomtam egyre beljebb aztán mikor tövig benne volt megálltam majd elkezdtem ütemesen baszni a seggét. Csodálatos volt. Az Ági pillanatok múlva elkezdett élvezni egymásután sorozatban. Nem sokáig bírtam tartani magamat elkezdtem a seggébe élvezni. Mikor kihúztam pihegve megszólalt. Most is jöhetett volna a számba az édes gecid. Majd legközelebb mondtam és megcsókoltam. A hétvégén volt meglepetés mikor meglátták a kopasz pináját. Hú de szép mondta a Péter és elkezdte simogatni majd puszilgatni, és utána a többi fiú is, majd hirtelen az Edit lépett oda és ő is elkezdte simogat, utána a többi lány is elkezdte simogatni az Ági kopasz pináját és csak mondogatták. Ez kurva izgató és milyen sima. Utána elmondtam mindent a pisit, és a seggbe baszást is. Ekkor megszólalt a Béla, és mi is csinálhatunk mindent? Az Ági megszólalt. Hát igen úgy érzem így a feer. Az este aztán a Péter, a Vili, és a Béla is szájba pisilte és persze meg baszták a seggét. Hajnalban mikor hazamentünk az Ági meg is jegyezte, azt hittem, hogy a lányok is megpuszilják, de a seggem az igen csak fájt a Péter hatalmas faszától, de rettentően izgató volt, aztán a pisijük meg nagyon finom volt. Szerdán aztán kiderült, hogy csak azért nem puszilták meg, hogy vajon az Ági mit szólt volna hozzá. Akkor a hétvégén te kezdeményezzél és te vedd le az első bugyit. A hétvégén már minden lánynak kopaszara volt borotválva a pinája. Marika mint egy 14-éves kislány úgy nézett ki, az Editnek mag csak úgy lógtak lefele a hatalmas szeméremajkai. Aztán volt meglepetés mikor az Ági kiment és a kezében az Edit bugyijával jött be. Azt hiszem mindnyájan akarjuk. Ekkor kiment a Kati ő a Zsuzsi bugyiját hozta be.
A Marika és az Éva lett a harmadik pár. Az Ági átkarolta az Editet és elindultak a szobába. Mi fiúk siettünk utánuk, hogy lássunk mindet. A lányok addig nyalták egymás pináját amíg mindegyikük háromszor el nem élvezett. Mi ott álltunk kőkemény fasszal és néztük őket. Csodálatos volt a látvány is. Utána persze névhúzás volt és mi fiúk jöttünk. Jöttek a bevonulások akkor volt csak igazán hatalmas punci nyalás mert több volt a lány mint a fiú. Az Ági meg is jegyezte, hogy legalább annyira szereti a pina nedvét, és a pisit, mint a gecit. Kérőbb megházasodtunk, mindenki elvette a barátnőjét, és jöttek a gyerekek, de így is megtudtuk oldani, hogy valamelyikünknél grupizzunk. Később aztán a Feri, és az Edit, majd a Béla a Zsuzsival, a Laci az Évával elköltözött Pestről a munkájuk miatt. Mi megbeszéltük az Ágival, hogy partnerkereső újságokban hirdetünk és ott keresünk biszex hölgy tagú párokat. Elkezdtek jelentkezni de néha bizony szóló fiúk is jelentkeztek. Sorba találkoztunk a párokkal még vidékre is elutaztunk. Mindenkinek elmondtuk, hogy imádjuk a perverzitásokat a seggnyalást és a pisi szexet is. A partnereink nagytöbbsége ugyan ilyen volt. Néha a régi csapatból azért össze jöttünk. Teltek az évek aztán elkezdtünk válaszolni szóló férfiaknak is. A negyvenes éveinkbe jártunk az Ági pinája még mindig kopaszra volt borotválva, már mikor inkább a fiatalabb fiúkat választottuk ki. Hát hatalmas parik voltak, mert volt amikor meghívtunk két-három fiatal fiút is. Közeledett az Ági 50.-születésnapja és akkor már hónapok óta volt egy fiatal fiú partnerünk. Zolika egy egyetemre járt és kollégiumba lakott. Ő imádott hozzánk járni volt, hogy egy héten háromszor is eljött. Többször volt olyan is, hogy én elutaztam reggel és ő ott aludt aztán mikor felkeltek utána aztán még rendesen megbaszta, szopatta az Ágit pedig csak ketten voltak. Vele többször beszélgettünk, hogy az Ági nagy álma, és vágy néger férfivel, férfiakkal baszna, szopná a csoki barna faszukat. Az Ági születésnapja előtt két héttel megpendítette nekem, hogy a kollégiumba vannak fiatal néger fiúk, és bizony szép nagy a faszuk és tudnák a szájukat tartani is. Rendben ez lesz a meglepi ajándék. Mivel nyolcadikán van a születésnapja beszéljen nyolc néger fiúval. Nyolcadika pont péntekre esett és előtte csütörtökön az ágyban csak annyit mondtam. Holnap a születésnapodon megkapod azt amire régóta vágysz. Mi az? kérdezte. Meglepi. Délután frissen megborotváltam a pináját. Estefelé megérkezett a Zolika a nyolc néger fiúval. Az Ági csak nézett. Ez a születésnapi ajándékod mert már rég óta vágysz rá, és mivel nyolcadikán születtél azért vannak nyolcan.
A Zolikával először mi csak néztük a hatalmas gruppent. Mikor az Ág benne ült egy hatalmas néger faszba, egy elkezdte baszni a seggét, egy meg szopatni aztán forogtak, és jött a következő, a következő. Később mi is beszálltunk. pénteken mindenki háromszor élvezett a szájába. A fiúk szombaton este mentek el addigra sokszor töltötte meg mindenki a száját gecivel, és pisivel. Mindenkinek többször is kinyalta az Ági a seggét is. Hát szét baszták a pináját, a seggét, és azt a faszszopó száját. Vasárnap reggel a kávét be vittem az ágyban, és csak annyit mondtam. Drágám pihenjél ma. Köszönöm a csodás születésnapi ajándékot, és jó hogy nem elsején születtem. Lett volna akkor egy kis bónusz rá, mondtam, de képzeld ha harmincadikán születtél volna. Hát abba azért még senki sem halt bele mondta nevetve. Hát igen úgy szét basztak ők nyolcan is, de nagyon élveztem. Máskor meghívhatjuk őket? OK mondtam. A fiúkat többször is meghívtuk az évek alatt. Mostanra az Ági több mint szász faszt szopott ki és baszott velük, de több mint hetven pinát is kinyalt már, és mi akkor megbeszéltük, hogy ha hatvan felett is találunk partnereket bizony mi akkor is gruppizni fogunk. Most is vannak fiatal, és velünk egykorú partnereink, párok és főleg szóló fárfiak. Így lett csodálatos az életünk a fogasra akasztott bugyi után.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (31)        Nem tetszik (26)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-07-26 09:42:36
Csapat
Szuper. Már mi is kipróbáltuk

2020-03-10 03:05:39
Tachion
Basszus!!! Kurvajoooo!!!! Az en barati korom mindigis nagyon prud es visszahuzodo volt.... barcsak ilyen eletem lehetett vol a....


Ezt a szex történetet 20037 X olvasták el.