Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Barátnőm nagynénjével

Beküldő:szellem

Barátnőm nagynénje Judit felhívta, hogy van valami csomag nála és elkéne vinni. Barátnőm engem kért meg mert otthon voltam szabin. Nem nagyon volt kedvem elmenni de hát nem mondtam nemet. Reggel 9 körül felhívtam Juditot, hogy mikor van otthon mert akkor átmegyek érte. Judit mondta, hogy menjek elé a szolihoz és akkor van nála is cucc és segíthetek haza vinni. Gyorsan össze kaptam magam és elindultam. Mire oda értem Judit már kint várt nem hittem, hogy ilyen gyors lesz.
Nahát Judit ilyen gyors voltál?
Nem, nem voltam bent sokan vannak.
Értem és akkor várjuk?
Nem induljunk el.
Átmentünk a buszmegállóba. Ez is egy forró nyári napnak ígérkezett. Napszemüvegben voltam, így jól megtudtam nézni magamnak. Egyberuha volt rajta ami csak a combja közepéig ért le. Kicsit áttetsző is volt. Rövid vörös haja, teltkarcsú alakja nagy mellei és formás kerek popsija mindig is megbabonáztak. Amikor felszálltunk a buszra Judit leült az ablak mellé, hogy én is letudjak ülni. Én inkább állva maradtam az ajtónál hátha megtudom kukkolni. Nagyon jól tettem, hogy nem ültem le. Lábait nem zárta össze így megpillanthattam a punciját. Csak pár megállót mentünk ezért nem élvezhettem ki a látványt de a farkam beindult. Amikor oda értünk hozzá bementünk azt mondta mindjárt jön le zuhanyozik mert folyik róla a víz. Kinyitotta az ajtót és kiszolt.
Hoznál nekem egy törölközőt.
Persze.- már fel is álltam és vittem neki.
Bekopogtam. Kiszolt hogy mehetek. Amikor bementem láttam, hogy a zuhany függöny be van húzva. Közelebb érve a kádhoz helyet kerestem ahova lerakhatom. Hírtelen elhúzta a függönyt.
Te nem akarsz lezuhanyozni? Elég meleg van.
Én azt sem tudtam mitévő legyek csak bámultam a testét és éreztem, hogy a farkam majd kirobban a gatyámból. Mindig is tudtam, hogy egy igazi szexéhes nő. Néhány percen keresztül lefagyva bámulta.
Na mi lesz már gyere.- Egyik lábát felrakta a kád szélére és kezével simogatni kezdte punciját.
Abban a pillanatba levettem a ruháimat és beugrottam mellé. Egyből elkapta a farkam én meg a pináját. Nagyon nedves volt.
Na ez igen szép farkad van. Remélem meg is ízlelhetem mit tud.
Nem válaszoltam. Smárolni kezdtünk. Néhány perc smárolás után lezuhanyoztunk. A kádból kiszállva folytattuk a csókolózást.
Na menjünk be a szobába és folytassuk ott.-mondta.
Bólintottam és elindultunk kifelé.
Amikor kimentünk az ajtón hirtelen neki támasztottam a konyhapultnak és hátulról bevágtam neki a farkam.
Nagyot nyögőt.
Nahát azt hittel csak én vagyok ilyen perverz.- mondta miközben ki-be járkáltam a pinájában.
Néhány percig dugtam a pulton. Aztán kivettem és ismét a szoba felé vettük az irányt. Amikor beértünk a szobába ledöntöttem az ágy szélére, letérdeltem elé és nyalni kezdtem. Az ujjaimat is bevetésre küldtem. Nyaltam és ujjaztam egyszerre. Hangosan nyögött, tépte a lepedőt és sikongatta milyen jó nyelvem van. Két ujjam volt benne a harmadik ujjammal elkezdtem izgatni a popsiját. mivel olyan nedves volt így könnyen bejutott két ujjam is. Élveztem a helyzetet két ujjam a pinájában kettő meg a seggében. Nem is bírta sokáig. A teste remegni kezdett tudtam, hogy elélvezett. Kihúztam az ujjaimat és abba hagytam a nyalást. Fel álltam de ennyi nem volt elég gyorsan három ujjamat vissza nyomtam a pinájába és ujjaztam tovább. Elég gyorsan csináltam aminek meg is lett az eredménye, a remegés nem maradt abba de éreztem, hogy spriccelni fog. Alig egy percig ujjaztam és már jött is, spriccelt a puncija. Abba hagytam de nem hagytam, hogy pihenjen már vágtam is be neki a farkam és gyors tempóval kezdtem dugni. Jó nagy hangot adott az élvezetének. Egy óvatlan pillanatban lelökött magáról és elém térdelt. Szopni kezdte a farkam jó sok nyállal. Élveztem ahogy szopja a dákomat. Bele túrtam a hajába ráfogtam a fejére és teljesen bele rá húztam a farkamra. Mélytorkosan szopattam. Elengedtem a fejét ő leszállt a farkamról és amennyi nyála volt ráköpte és verni kezdte.
A melledet is akarom.- mondtam neki.
Semmi akadálya.- felelte és már tartotta is bele köpött, hogy jobban csússzon.
Beraktam a mellei közé és dugni kezdtem, ő meg folyamatosan köpködte. Kihúztam a farkam és kutya pózban az ágyra mentünk beraktam a pinájába.
Nem kellet finomkodnom ezért egyből ráfogtam a csípöjére és már dugtam is. Hangosan csattogtunk Judit ismét hangos nyögésekkel tudta, hogy élvezni. kis idő múlva kivettem a farkam, már fordulni akart de nem engedtem. Laza mozdulattal bedugtam a seggébe. Kicsit szűkebb volt de nem érdekelt dugni kezdtem a seggét. Ő egyik kezével simogatta punciját. Miután jól megdugtam a seggét Ő akart lovagolni. Fel is ült a farkamra. Ringatni kezdte csípőjét először lassan aztán fokozatosan gyorsított. Tudtam, hogy nem bírom sokáig már így is közel voltam.
Judit ha így folytatott beléd élvezek.-mondtam neki.
Akkor tölts meg a geciddel. Hagy élvezem a forróságodat.- és még jobban rákapcsolt a tempóra.
Hírtelen átfordítottam misszionáriusba és folytattam ahol abba hagyta. Amikor már nagyon közel voltam Kikaptam a farkam fel térdeltem a fejéhez és verni kezdtem. Judit kitátotta a száját, Én meg mindet bele vertem. Le is nyelte nem finyázott ami nagyon bejött. Mindketten elfáradtunk. Gyorsan letusoltunk aztán mindenki ment a dolgára.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (50)        Nem tetszik (50)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 25750 X olvasták el.