Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Felhúzhatós játékautók. Második rész.

Beküldő:btvbt


- A királynő kastélyához. Ő egy afféle természet tündér, ő uralkodik a sziget állatai és a Basszandorok felett, semmiben sem korlátozza őket. A királynő azért van itt, hogy aki segítségre szorul, tőle kérhet segítséget, mi is azért jöttünk ide. Csak a királynő tud rajtunk segíteni.
- Mivel? - kérdezte Ildikó.
- Azzal a dologgal ami a kastélya egyik tornyának a legfelső emeletén van. Oda kell eljutnunk és használni kell azt a dolgot.
- Mit? - kérdezte Málna.
- Egy eszközt. - felelt István.
- További részleteket is tudni szeretnénk az eszközről. - jelentette ki Ildikó.
- Majd ha odaérünk meglátjátok. Mondta az indián.
Némán sétáltak tovább. A nap továbbra is hét ágra sütött-
Az erdőben fácánok hangját hallották.
Málna vette észre a macska termetű fekete állatot, pontosan előttük volt az ösvényen.
Ildikó egykedvűen nézte. - Csak egy Basszandor. - Jegyzete meg, ránk biztos, hogy nem veszélyes.
Azért megállt. Mindannyian vártak talán elmegy.
Málna jól megfigyelte az állatot, úgy nézett ki mint egy fekete macska. Észrevette, hogy a Basszandor a hátsó két lábára áll, meglehetősen biztosan, cseppet sem dőlt se jobbra, se balra, magabiztosan állt két lábán.
- Olyan mint egy macska - jegyzete meg Tamás
A Basszandor lábai közt hirtelen nőni kezdett valami és egyre nagyobb lett.
- Te jó ég, ez egy gigantikus fasz. - csúszott ki Ildikó száján, és dermedten nézte a látványt. A fasz közel egy méteresre megnőtt, makk alakú volt a kalapja és rózsaszín színű. A bőre lassan lecsúszott így az egész makkot látták. Ildikó, dermedten nézte.
- Mi van veled, Ildikó? Ez csak egy nagy fasz. - mondta Málna.
A történelemszakos tanárnő nem válaszolt, mint akit hipnotizáltak elindult a Basszandor felé.
Málna, felkiáltott. - Ne engedjük a közelébe, ki tudja, hogy mit tesz vele ez a csúfság.
De már későn szólt, a Basszandor farka megremegett és fehér, nyálas, ragadós tejszerű anyag spriccelt ki , egyenesen Ildikó arcába. A Nő rögtön elájult. A Basszandor fasza még mindig köpköd, húzzuk el Ildikót. - mondta Izgatottan Málna. És próbált nem ránézni a köpködő gigantikus faszra. Tamás ás Málna elhúzták Ildikót a Basszandor közeléből.
Tamás letört egy ágat azzal közelebb lépett az állathoz és teletorokból üvöltötte. - Tűnj el innen te dög! A Basszandor farka lassan kicsi lett. Az állat egy ugrással eltűnt a fák között.
Ildikó, kinyitotta a szemeit.
- Van zsebkendőtök? - kérdezte
A kezében rögtön megjelent egy papír zsebkenő. Még a szemembe is jutott geci. - mondta és nagyot sóhajtott.
- Gondolj tiszta ruhára, megjelenik és át tudsz öltözni. Szerintem ez a geciszerű folyadék teljesen ártalmatlan. - vélekedett Málna.
Megjelent a ruha, pontosan olyan, amit Ildikó viselt farmer nadrág, farmer kabát. A fiatalok félre vonultak a történelem szakos tanárnő átöltözött. Azért egy törülközőt is kért amivel letörölte magáról a gecit.
- Túl vagyok életem első Basszandor támadásán. Igazán, büszke vagyok magamra. Bár kihagytam volna ezt az élményt jelentette ki.
Már látom a királynő kastélyát. - mondta Tamás
Ildikó nagyot nevetve megjegyezte, hogy érdekes, hogy a legkisebb veszi először észre a kastélyt. Tényleg kastélyszerű épület volt. Három szintes. Négy magas toronnyal. Hatalmas angolpark vette körül, szökőkutak, medencékkel.
- A királynő, igazán tud élni. - jegyezte meg Tamás.
A kastély kapuja, nagy vaskapu volt. Egy csengő volt. A kapu jobb oldalán, felette egy felirat.: csengess ha el akarsz merülni az érzékek birodalmába.
Kérdően egymásra néztek. - Nyomjuk meg a csengőt, rég szexeltem már. - mondta Málna. És Nem várva a többiek válaszára megnyomta a csengőt.

A hang megszólal.

Nagy Béla,ült az íróasztala mögött. A ráncok sokasodtak a homlokán. Fekete színű öltönyben volt, fehér ing, nyakkendő. Felállt a tágas irodája ablakához lépett. Embereket látott. Terepszínű ruhában voltak, és magas akadályokon másztak át. - Mintha csak egy légiós filmet néznél, ugye? - mondta egy mély hang.
Béla hirtelen hátrafordult és nem látott senkit. Zavartan rágyújtott egy cigire.
- Igen, főnök, mintha csak egy légiós regény lenne. - válaszolt.
Hirtelen kivágódott az egyik ablak és az üveg apró szilánkra tört. - Mi a faszra vársz? Szerezd meg az eszközt, ha nem sikerül. Élve megnyúzlak. - mondta a hang dühösen. Az összes ablak kivágódott, az iroda tele lett szilánkokkal. Béla kihajolt az ablakon és lekiabált.
- A kurva életbe. Ne ácsorogjatok, gyakorlatoztok, mindjárt közétek lövök, lusta disznók.
Leült az íróasztala mögé, csodálkozó arccal bámulta a remegőkezét. Nem tudta a cigit a szájába tenni, annyira remegett a keze.
Elővett egy papír lapot, a lap is remegett a kezében. A fejlécére egy szó volt írva: Szerződés.
Kotorászott az asztalfókában, talált egy kis csomagot, benne fehér porral, a port kiöntötte az asztalra és egy a padlóról felvett üvegdarabbal csíkot formázott belőle az asztalon. Megfogta újra a papírlapot majd dühösen lerakta. Újra kotorászott a fiókban, talál egy másik lapot, letépett belőle egy darabot és szívószálra hasonlító csövet tekert belőle. Annak segítségével felszívta a fehér port az orrába. Türelmesen várt. Nem kellett sokat várni érezte, ahogy az eufóriától remeg a teste, hátradőlt a székében. A kék szeme, piros színű lett. - Bekapcsolta a magnóját az íróasztalon és beszélni kezdett. - Tulajdonképen, mi a fasztól félek? Most átgondolok mindent ebben a tudatállapotban ha visszajöttem visszahallgatom.
- Nagyon rég volt már. Velem is mint sokan másokkal kibaszott a hatalom, nagyon kibaszott, nem sikerült a vizsgám, ezért megakartak ölni, és ez nem vicc. Jöttek értem, hogy vigyenek és nincs menekvés. Nem akartam meghalni, de nem ám. Nem akartam, hogy a szeretteim meghaljanak, mert nekik sem sikerült a kibaszott vizsga, kicsit sem feltűnő, hogy senkinek sem sikerült a családban. Tehetetlen dühöt éreztem, emlékszem ültem a nappaliban és vártam az autót ami majd jön értem. Akkor történt. Kivágódott egy ablak és megszólalt egy mély férfi hang.
- Én segíthetek neked, nem fognak se neked, se a családodnak ártani a hatalom emberi, ezért egy szívességet kérek tőled. El kell menned egy helyre és el kell hoznod nekem valamit. Én nem mehetek oda ezért küldelek téged. Egyedül nem járhatsz sikerrel, társakra lesz szükséged. Szerez társakat. Van egy hely, energiaburok védi, oda nem léphetnek be a hatalom emberi, ott fogtok felkészülni a küldetésre. A szeretteid is ott lesznek. Teljes biztonságban. Az én erőm is véges, nem vihetek mindenkit oda, nem menthetek meg mindenkit akinek nem sikerült a vizsga. De ha megszerzed nekem az eszközt akkor, a hatalom megbukik és véget ér a kibaszott vizsgáztatás. Most meny ki az utcára. A családoddal ülj be egy robot autóba, az autó tudja, hogy merre kell menni. De kezdetben neked kell irányítanod, két embert vehetsz fel az autóba. Ők is veled mennek az energiaburokba, ők lesznek a csapatod. Siess. Minden úgy történt ahogy a hang mondta, gyakorlatozunk ez energia burokban biztonságban vagyunk és közben az idő is telik, annyira telik, hogy pár nap és indulni kell a küldetésre, egy másik világba.

Nagy Béla, felállt az íróasztaltól, kikapcsolta a magnóját és nem az ablakhoz lépet hanem az ajtóhoz. Ideje közölni a többiekkel, hogy holnap bevetés lesz. Lemenet az udvarra egy nagy darab szakállas férfi jött elé, és egy vékony, magas mosolygós kopaszodó férfi terepszínű ruhában voltak. - Sándor és Sziki holnap reggel 6 kor mindenki teljes harci felszerelésben legyen az udvaron Holnap lesz a küldetés. Kurvák bejöhetnek ma este, legalább ma este érezzék jól magukat a fiúk.
A nagy darab szakállas férfi tisztelgett és vigyázva vágta magát. Béla, hangosan felnevetett. - Nem katonák vagyunk, ne tisztelegj. Tolvajok vagyunk, el kell lopni, valamit, valakinek, érted valakinek. Nem ismerem az illetőt, csak a hangját hallom . Néha, kurva mély a hangja van és nem tudom, hogy ki a fasz lehet? De megmentette az életem és a családom életét és a te életed is, Sándor. Az ujjával megbökte a nagydarab férfi mellkasát.

Az energia burok ami védte őket láthatatlan volt, egy sok szobás emeletes ház és egy magas kerítéssel elzárt udvar állt a rendelkezésükre.
Úgy érzem, hogy felkészültünk főnök. - mondta a nagy darab szakállas férfi.
Béla idegesen válaszolt - Ne szólíts engem főnöknek, más itt a főnök nem én.
- Akkor, hogy szólíthatlak?
- Bélának.
- Béla, úgy érzem magam, mintha a piszkos 12 című filmben szerepelnék.
- De, mi csak hárman vagyunk.

Győr ez a kisalföldi város pezsgő volt, sok színház működött. Az emberek vidámak, boldogok voltak, nem kellet senkinek sem unatkozni. Szinte minden kívánság teljesült, aki kurvákra vágyott, számára jó megoldások voltak a bordélyházak, aki horgászni akart voltak tavak. Kívülről nézve, minden szép és jó volt. És volt egy hely a város szívében, ami energiaburokkal volt védve, ott gyakorlatoztak Béla és az emberei.
Ugyan kívülről minden szép és jó volt, de belülről, már nagyon zavaró tudott lenni a három évenkénti vizsga. És ebből már nagyon sok embernek elege lett és amikor nagyon sok embernek elege lesz a dolgok menetéből akkor megindulnak a változások akár társadalmi szinten. Az energiaburok alatt érezni lehetett, hogy az emberek változást akarnak. Ketten ültek egy kör alakú asztal mellett. Nagy darab szakállas és egy vékony magas kopaszodó.
Kinyílt a legénységi szoba ajtaja, Nagy Béla jött be, gondterhelt arccal, úgy nézett ki, mint aki napok óta nem aludt. Ő is leült az asztalhoz, így már három férfi ült a kör alakú asztal mellett.
- Nem mi vagyunk a kerek asztal lovagjai, de ha kell azok leszünk. - mondta a szakállas nagy darab férfi. Mindenki helyeslően bólintott.

Béla, végig nézett a társaságon. Kertvárosi emberek voltak egy ács, és egy kőműves. A szakmáját senki sem gyakorolta, elvégre már ők is abban a világban lettek felnőttek, ahol az intelligens robotok dolgoznak az emberek helyett. Viszont gyerekként, megtanulták ezeket a szakmákat.
Csupa tisztességes ember, nyílt, tiszta tekintettek emberek, akik lázadnak az elnyomó rendszer ellen, a nevelő rendszer ellen. Milyen dolog az, hogy három évente vizsgázni kell? Béla, dühöt érzett, ahogy eszébe jutott a vizsga. Érezte, ahogy a düh elindul a feje felé, ha eléri robbanni fog. Próbált másra gondolni, eszébe jutott a felesége, mikor először randiztak. Dühöt érzett a vizsga miatt. Eszébe jutott a szeretője, mikor a hitvesi ágyban hancúroztak, kedves emlékek voltak a számára, elfelejtette a vizsgát, a küldetést és felidézte, ahogy a szeretője leszopta . Nem is hallotta amit Sándor a nagy darab szakállas férfi mesélt mellette.

- Átadnám a szót Bélának. - mondta Sándor.

Béla, kiesett a kellemes álmodozásból.
- jól szop a csaj. - mondta
Értetlenkedő arcok néztek rá.
Köszönöm. Egyetértek veled Sándor, ha kell a kerekasztal lovagjai leszünk. Ha kell mások leszünk. Ma este átbeszéljük újra a stratégiát, tudom, fiúk, hogy már unalomig ismeritek. De ez nagyon fontos. Csak egyszer, ismétlem, egyetlen egyszer próbálkozhatunk, ha hibázunk akkor végünk van. Értitek?

- Nem mi vagyunk a piszkos tizenkettő, nem mi vagyunk a kerekasztal lovagjai, de bármik leszünk a siker érdekében. - mondta Béla.
A férfiak ujjongásba törtek ki.
- Lássuk a részleteket. - folytatta Béla. - Mint már jól tudjátok, egy négy toronnyal rendelkező kastélyba kell behatolni és az egyik toronyból ellopni az eszközt. Tudjuk, hogy az egyik toronyban van, mert a hang tájékoztatott. Viszont, nem tudjuk, hogy melyik toronyban. Hárman vagyunk így nem jut minden toronyra ember. A kastély előtt fogunk megjelenti. Előjelzések szerint a hold világítani fog. Ami még lényeges, fontos, hogy a kastélyban buli lesz. Ne kérdeztek, hogy milyen jellegű nem tudom. Ne kérdezzétek, hogy kik lesznek a buliban , mert nem tudom. Ne kérdezettek, hogy hogyan nézz ki a királynő. Mert nem tudom. Egyet tudok, ellopjuk az eszközt vagy mindannyian meghalunk.
Kinyílt a legénységi szoba ajtaja. Béla szülei jöttek, be, fiatalosan kinéző idős korú emberek.
- Béla, mi is veled megyünk. - mondta az idős férfi.
Bála zavartan válaszolt
- Apu, te nem jöhetsz, maradjatok itt anyuval az energiaburok alatt, ha sikerrel járunk akkor megfog bukni a vizsgáztató rendszer.
- Szeretlek Béla - mondta az idős asszony.
- Én is téged, anyu.
Átölelték egymást, puszit adtak egymásnak.
- Késő van., mennyetek aludni, holnap ilyenkortól már itt lesz az eszköz. Amivel a főnök legyőzi a rendszert. - mondta Béla, és könnyes szemmel nézte a legénységi szobából az ajtón át távozó szüleit.
- Mesélnél nekünk a főnökről, Béla? - kérdezte a nagy darab szakállas férfi.
- Csak a hangját halottam, annyit tudok róla, hogy megmentette a szüleim és engem miután megbuktunk a vizsgán, ennyi elég nekem, egy életre lekötelezett.
A magas kopaszodó, vékony férfi emelte fel a kezét, mintha csak iskolában lenne és jelentkezne. - -- - Milyen ruhát vegyünk fel, holnap? - kérdezte.
- Olyan ruhát, amit buliba vennénk fel, lazát, színeset, van jó illatú kölni azzal is bekenjük magunkat. Természetesen a buliban hölgyek is lesznek, de remélem senkinek sem kell mondani, hogy a küldetésünk a legfontosabb. Nem ismerkedni, bulizni megyünk. Az eszköz nem túl nagy méretű, a főnök szerint egy férfi ember könnyen elbírja. Amint meg van az eszköz, mindenki kimegy a ház elé szépen elindulunk az erdőbe és a féreglyukon keresztül és visszakerülünk ebbe a világba. A főnök utasítását követjük, az eszközt lerakjuk a földre, kör alakban körré állunk, megfogjuk egymás kezét, koncentrálunk az átkerülésre és itt leszünk. Ez a dolog egy erdei tisztáson fog megtörténni.
- Van még kérdés? - Kérdezte Béla, és szétnézett a legénységi szobába. Senki sem jelentkezett.
- Akkor mehetünk aludni, holnap reggel 6 kor ébresztő. Holnap nappal, mindenki. megkapja a báli ruháját, a kölnijét, este 8 órakor pedig indulunk a bevetésre.
A kastélyban.
Málna megnyomta a csengőt és Ildikó felkiáltott a húgát Eszter látta kapuhoz közeledni.
- Hogy a fenébe kerültél ide? - kérdezte István.
Egy cigi lógott a szájában. Felül egy bikinit viselt, alul rövid szoknyát, kicsit bizonytalanak tűnt a járása.
- Hát te, hogy kerülsz ide? - tette fel a kézenfekvő kérdést Ildikó is.
Eszter miközben a kaput nyitotta ki nevetve válaszolt. - Lecsúsztam a Pacsirta hegyről és István megmentett. Szerintem a világvége vihar fújt ide.
Mindannyian bementek az udvarra. A Kastély sárga színű volt. Sárga színű és különböző formájú virágok voltak, rendezett sorokban a kastély előtt, a medencék a szökőkutak követék egymást. A kerítés teljesen körbekerítette a kastélyt, erős öntöttvas kerítés volt, fekete színű. Vékony szálakból állt, így tökéletesen át lehetett rajta látni. Mikor mindenki beért. Eszter becsukta a kaput. Ildikó, megfigyelte, hogy a húga valószínűleg részeg, nagyon nehezen talált bele a kulcsával a kulcslyukba.
- Mutatkozunk be . -Mondta Eszter vidáman. - Az én nevem, Eszter és Ildikó húga vagyok.
- Tamás vagyok. -
Eszter felnevetett. - Te olyan picurka vagy, hogy észre sem vettelek.
- 190 centiméter magas vagyok. Ez neked kicsi?
- Málna vagyok, Tamás barátnője. - mondta a rövid vörös hajú csaj, Megnyomta a barátnője szót. Egyszerűen zavarta, hogy Tamást lenézik és mellé állt.
Ildikó is megszólalt. - Engem pedig már ismersz kedves húgom.
- Kerüljünk beljebb. - javasolta Eszter. És elindultak a kastély bejárata felé, két nagy oszlopot láttak, és egy nagy ajtót.
- A királynő, most nincs otthon, de este biztos, hogy itt lesz, ugyanis nagy bulit fog tartani. Már készülődnek az inasok, terítik az asztalokat. Hűtik a sörös hordókat.
- Szóval lehet inni sört a szigeten, ezek szerint nem jól kértem. - jegyezte meg Tamás.
.
- Pista, este mi is bulizni fogunk? - kérdezte Ildikó.
- Egészen biztos. - válaszolt István.
- Fürödjön, mindenki le, az emeleten több fürdőszoba van, utána ebédeljünk és készüljünk az estére - javasolta Eszter. Majd hozzá tette - Én nagyon fáradt vagyok , ezért kicsit lefekszek. Eszter felment az emeletre az egyik hálószobába.
Ildikó, félrevontra Istvánt - Milyen ördögi tervet eszeltél ki? Miért vagyunk itt?
- Azért, hogy táncoljunk Ildikó. - válaszolt.

A négy torony nagyon magasnak tűnt.
Tervem szerint este pontosan éjfélkor bekapcsolom az eszközt amivel tudom programozni az egész világot. És akkor visszatérhetünk Győrbe.
- Ebből egy szót sem értek. És szerintem nem tudod, hogy mit csinálsz. - jegyezte meg Ildikó lemondóan.
- Este mindent meg fogsz érteni - mondta István.
- Talán, még azt is, hogy miért nincs közted és egy kupac lószar közt különbség?
- Talán még azt is.
A négytornyú, sáraga falú kastély az erdő közepén volt, kellemes levegőt hozott a szél, befújta a nyitott hálószoba ablakokon, ahol a fáradt vándorok pihentek. Málna és Tamás egy szobában. Miután lezuhanyoztak, mindketten természetesnek gondolták, hogy egy szobában fognak pihenni várva az esti bulit. Feküdtek a kényelmes ágyon és nézték a sáraga színű plafont.
- Itt szinte az összes fal színe sárga. - jegyzet meg Tamás
Málna nem válaszolt. mindketten rövid sortban voltak és trikóban. Málna, még a melltartóját sem vette fel, ezt is természetesnek érezte, és örömmel látta, hogy Tamás úriemberként viselkedik, nem esik ki a szeme a mellbimbók látványától. Egy úriember, minden helyzetben úriember marad. Málna, nyugodt lehetett Tamás mellett melltartó nélkül is. A fiatal férfi miközben nézte a sárga színű plafont elgondolkodott, nem is olyan régen még egy síron szeretkezett valakivel, igaz csak álmában. Nem is olyan régen, még sűrűn váltogatta a szexpartnereit, vagyis erkölcstelenül élt. És ez már a múlt, itt fekszik mellette egy fiatal kívánatos csaj, és hetek óta nem látott meztelen nőt. Ennek ellenére, nem támadja le.
- Szép a plafon. - jegyzet meg Tamás.
- Nekem annyira nem tetszik. - válaszolt Málna.
- Értem
- Miért is tetszene egy sárga plafon?

Egy másik hálószobában Ildikó egyedül volt. Nézett ki az ablakon csodás rálátása volt az angolparkra, mivel a harmadik emeleten volt. Érdeklődve nézte, hogy a fű mennyire zöld és, hogy a munkás emberek, milyen szorgalmasan viszik ki a székeket minden asztal köré. Négy szék került minden asztal mellé. Észrevette, hogy kis halmokban vágott, hasogatott fákat is raknak le, fölé pedig kampót helyeznek. Minden bizonnyal este bográcsozás is lesz, talán verseny is. Egy nagy táblát is látott, filc tollakat mellet. Nem tudta, hogy a tábla miként fog hasznosulni. Vajon mit írnak rá, majd este?
Kellemes zene szűrődött be a nyitott ablakon keresztül, egy francia sanzon. Ildikónak, jó kedve lett a zenétől, pár hang elég ahhoz, hogy jó kedvünk legyen. Hátrafordult, az István állt mögötte.
- Hát te mióta vagy itt? - kérdezte a nő.
- Nem rég jöttem be.
- Pista, te játszol velem
- Csak amíg engeded addig.
- Este mi fog törtnéi? - kérdezte Ildikó.
- Éjfélkor be fogom kapcsolni az eszközt . És akkor helyre áll a rend a mi világukban.
- Este mit vegyek fel?
- Mondanám, hogy semmit. a királynő szexbulikat szokott tartani, senki sem fog túl sok ruhát viselni.
- A tábla miért van a parkban?
-Ne legyenek kétségeid, a parkban lévő tábla egy számláló lesz. Arra fogják írni, hogy hányan dugták meg a királynőt.
- Ugye, csak viccelsz?
- Én, mindig. Belőlem mindig dől a hülyeség. Egyébként simán leugorhatnánk innen a harmadik emeletről, elrepülhetnénk a fák felett. A közelben vannak, gyönyörű hegyek, megnéznénk a hegyi kecskéket, a tiszta vizű forrásokat. Éreznénk a tenger felől áramló sós víz illatát. A sziget úgy van programozva, hogy tudunk repülni.
- Inkább sétálni szeretnék. Egyébként, szerintem te semmit sem tudsz a programozásról - mondta zavartan Ildikó.
- Úgy is jó. Gyere sétáljunk egyet. - Válaszolt az István. Majd udvariasan maga elé engedte a nőt és mind a ketten elindultak a földszintre. Sok embert láttak, hordák ki az asztalokat továbbra is, dekorációkat raktak fel.
Ildikónak feltűnt egy tábla az erdő szélén. Vigyázat az erdőben Basszandorok kószálhatnak. Minden kedves erdőlátogatónak felhívjuk a figyelmét a következőkre.
A Basszandorok macska nagyságú négy lábú állatok. A következőképen vadásznak. Meglátják a zsákmányuk, akkor a hátsó két lábukra állnak és a faszuk elkezd nőni, akár egy méteresre is megnőhet. Ez a pszichológiai fegyverük, aki meglátja a gigantikus ágaskodó faszt, ledermed így könnyűszerrel el lehet kapni. Ráadásul, mag mennyiségű gecivel lekodácsolják az áldozatuk, aki így rövid ideig semmi sem lát.
Ildikó rántott egyet a vállán és úgy mondta. - Én, cseppet sem félek a Basszandoroktól, már átestem a tűzkeresztségen alig tudtam kifürdetni magam a sok geciből.
Eltűntek a fák között, beszélgetek, nevetek, felmentek a hegye nézték a tengert. Hátrafordultak és látták a négy tornyú kastélyt. És az ajkaik összeértek.A buli

A négytornyú kastélyban este 8 órakor kezdődött a buli. Francia sanzon szólt az éjszakában. Begördültek a hintók, úgy néztek ki mintha csak a mesékből léptek volna elő. Négy ló húzta őket, cilinderes férfiak ültek a bakon. És olyan hölgyek szálltak ki a hintókból, akik simán lehettek volna egy pornófilm főszereplői, mélyen dekoltált ruhák, falatnyi rövid szoknyák.
Egy öregasszony, rikácsolt. - Finom a söröm, az erdei varázsló ajándéka. És egy táskából kínálta a sörét.
- Van még időnk éjfélig, addig táncoljunk. - mondta István.
Ildikó, nagyot bólintott a fejével és mosolygott. A történelemszakos tanárnő testhez simuló sárga színű ruhát vett fel, mélyen kivágottat a combjait jól engedte látni, a férfiak nagy örömére. Mindenki találhatott kedvére való ruhát a szobájában. István, világos kék színű öltönyt viselt és fehér inget.
Ildikó engedte, hogy a férfi vezesse. A francia sanzon dallamaira, lassan, összebújva táncoltak. A négytornyú kastély megtelt bulizó emberekkel.
Eszter az emeleten kézen fogva vezetett egy jóképű férfit, benyitottak egy hálószobába, majd gyorsan elnézést kértek a zavarásért. Az ágyon egy nő lovagolt a szeretőjén.
A királynő este tíz órakor érkezett meg. Ő is egy hintón gördült be. Kifejezetten alacsony, duci nő volt, világos barna haja a válláig ért. Mélyen kivágott ruhában. Páran összesúgtak a háta mögött, hogy ilyen ruhában simán kiállhatna sz utcasarokra.

Az energiaburok alatt készülődött a csapat. A három ember.

- Elégedett vagyok veletek, látom, hogy a frakkotok zsebébe raktatok díszzsebkendőt, oda fogjuk elrejteni a titkos adó vevő készülékeinket. Amivel tudjuk egymással tartani a kapcsolatot. Most kiosztanám a készülékeket. Gyufás skatulya méretűek, nem kell semmilyen gombot nyomni rajtuk, a psziché energiák működteti, elég csak rá gondolni. Tulajdonképen a telepátiát erősíti. Fiúk, akkor ne szaporítsuk tovább a szót induljunk a bevetésre. - mondta Béla.
Sziki felelte a kezét, úgy jelentkezett mint egy diák tanórán.
- Tessék Sziki, segíthetek? - kérdezte Béla, előzékenyen.
- Inni szabad?
- Mértékkel, igen.

A szekrény teljesen átlagosnak nézett ki, ütött , kopott, mindannyian bementek a bútorba, összezsúfolódtak a benti sötétben, majd Béla , becsukta az ajtaját. - Semmi se történt. - jegyzete meg Sziki.
Béla, nem törődött a megjegyzéssel, kinyitotta a szekrény ajtaját és körte ciciket látott táncolni. Egy hálószobába jutottak, ahol is az ágyon, Eszter lovagolt a szeretőjén. A csapat tagjai elnézést kértek, miután sorban mindenki. ki jött a szekrényből és kisiettek. Sajnálták, hogy meglátták őket,
- Lehet, úgy gondolják, hogy buzik vagyunk, azért voltunk a szekrényben. - jegyezte meg a magas, vékony, kopaszodó férfi.
- Sziki, a szeretkező pár egymással van elfoglalva s nem velünk. Már este 8 óra van, gondolhatják, hogy részegen bebújtunk a szekrénybe. Este 8 órakor már lehetnek részegek. Így biztos, hogy nem keltettünk feltűnést. Egyébként, ihatunk is, tegyünk úgy mint a valódi bulizók. - utasított Béla.
Sándor a nagydarab szőrös férfi, nem szólalt meg.

István és Ildikó a tánc után kisétáltak az angolparkba. Kellemes, mediterrán este volt.
- A lényeg önmagunk. - mondta István
- Ezt, most miért mondtad?
- Csak úgy. De legalább piros szívet nem rajzoltam a cicidre. - válaszolt a férfi.
Sétáltak, feltűnt neki, hogy sok részeg van már. Egy magas, vékony testalkatú, kopaszodó férfit láttak, frakkban. A férfi egyik kezében sörös korsót, a másikban pálinkás poharat fogott. Hallották, hogy a körülötte állók, Szikinek nevezik az illetőt.
- Ildikó, mesélnél nekem az elmúlt negyven évedről? Hogy kerültél kapcsolatba az ezoterikával?
- Tudni akartam, hogy hol vannak a válaszok. És már tudom is, kedves Pistám, már nagyon is tudom. A válaszok bennem vannak. Te is mesélhetnél, hogy hogyan kerültél kapcsolatba ezzel a világgal?
- A sziget királynője a feleségem volt.
Ildikó csodálkozóan felhúzta a szemöldökét és úgy válaszolt - Ezt, nem hittem volna.
- Nyugi régebben több hajam volt, és kifejezetten nagyon voltak a mellkasomon a szőr szállak, ez volt a szexepilem. Kerestem és a királynőt találtam meg. A neve, Orsolya. Orsi, egyik este megjelent a szobámba. Ez már rég volt. Épen pornóvideót néztem, ő felajánlotta, hogy segít. Nyugi csak hülyülök. Belőlem mindig dől a hülyeség. Az áruházban találkoztam vele, ő is, én is toltuk a bevásárló kocsit. Az első mondata amit mondott nekem, ez volt. - Mindannyian felhúzhatós játék autók vagyunk.
Szó, szót követett és hamar kiderült, hogy van egy eszköze amivel programozni tudja a saját szigetét. Nagyon érdekesnek találtam. Többször találkoztunk, kezdetben egy szekrény segítségével jöttem át ide, később már elég volt rá gondolnom és már meg is jelentem itt.
- Szét mentetek?
- Igen. Egyik este részegen húsvágó bárddal széttakartam loccsantani a fejét. Nyugi csak hülyülök.
Egy valamit elhatároztam, hogy az eszközt átviszem Győrbe a mi világunkba és úgy programozom azt a helyet, hogy ott is lehessen teremteni. Akik készítették , ők gondoskodtak róla, hogy át lehessen vinni. A hatósugara amin belül működik a hatása, egy Győr nagyságú városhoz ideális.
- Kik alkották meg az eszközt?
- A tököm tudja. Az a fő, hogy működik és ma este az enyém lesz. Tudom, hogy melyik toronyban van. Tudom, hogy ma este többen is megpróbálják megszerezni, de az enyém lesz érzem.
Ildikó, látott egy hullócsillagot. - Pista, kívánj valamit. - kiáltotta.
- Azt kívánom, hogy Ildikó változzon varangyos békává.

- Béla, támaszkodott az egyik bárpultnál. Megigazította a dísz zsebkendőjét, és telepatikusan üzent a társainak. Készüljetek, hamarosan éjfél lesz. Mindenki a tornyok közelébe.
- Sziki, túl sokat ivott, alszik egy bokor alatt. - mondta Sándor, a nagydarab szőrös férfi.
- Szerintem, te sem vagy mát szomjas. - válaszolt Béla. És idegesen megigazította a zsebkendőjét. Egy olasz zenét fújt felé a szél. Itt mindig fúj a szél, és mindig zenét hozz. - állapította meg.

Háromnegyed tizenkettő van. - jelentette ki István.
- Akkor most ellopod az eszközt.? - kérdezte Ildikó
- Ilyen hülyét is csak egy nő kérdezhet. Nem a komplett idióta eredi varászló söre miatt vagyok itt. Nincs bezárva a torony, simán felsétálunk a lépcsőn és a toronyszobába jutunk. Lift persze nincs. - jött a válasz.
István, előre engedte Ildikót. A nő örült, hogy nem miniszoknyát húzott. Az átlátszó tangabugyiját szerencsére úgy ahogy takarta a mélyen dekoltált testhez simuló szoknyája.
-Szeretnék neked valamit megígérni István.
- Mit?
- Sosem mondom el neked, hogy mennyire hülyének nézlek.
- Elmondhatod, engem más véleménye nem érdekel.
Sétáltak fel a lépcsőn. A torony kereken harminc méter magas volt. Sárga színű volt belülről is. Aki a kastélyt építette szerette a sárga színt.

Odaértek a torony szoba ajtajához. Az ajtó úgy nézett ki, mint egy panel lakás ajtaja. István rátette a kezét a kilincsre és az ajtó nem nyílt ki, belülről hangos beszédet halottak.
- Belülről bezárták az ajtót, valakik megelőztek bennünket. Mindjárt teremtek egy föld levegő, ballisztikus rakétát és kifüstölöm a betolakodókat.
A férfi hangosan kopogott az ajtón és üvöltött- A szoba pincér vagyok meghoztam a kaviárt.
- Egy férfi hang visszakiáltott a szobából. - Mi nem kértünk kaviár.
Ildikó lépéseket halott lentről, valaki jön súgta.
- Én is azt hiszem, hogy jön valaki, gyere bújjunk el, van itt egy nagy zöld virág és a levelei elég nagyok.
Két férfi jött fel a lépcsőn, fekete frakkban voltak, negyvenes éveikben jártak. Az egyik feltűnően vékony , magas , kopaszodó volt és láthatóan nagyon be volt rúgva.
- Az egyik férfi bekopogott az ajtón és megszólalt. - Béla vagyok az őrsvezető.
- Honnan tudjuk, hogy tényleg te vagy? - kérdezte egy férfi hang a szobából.
- Béla. idegesen válaszolt. - Az anyád picsája, te barom, engedj már be.!
A vékony, magas aki Béla mellett állt elővett a frakkja zsebéből egy flaskát. István látta, hogy egy gyufás skatulya méretű szerkezet kiesett a zsebéből a földre és ők nem vették észre. Az ajtó először résnyire, majd teljesen kinyílt, a két férfi eltűnt a szobában.
Nagy darab szőrös férfit láttak egy pillanatra a toronyszobában ő nyitott ajtót - Főnök, egyedül voltam itt, azért beszéltem egyes szám többes személyben, hogy aki kint van, úgy gondolja, hogy többen vannak itt.
- Sok a rizsa.

Málna és Tamás futottak lefelé a lépcsőn. - Még egy torony van. Ott kell lenniük. Biztos, hogy ott van István és Ildikó- mondta lihegve Tamás.
Futottak az utolsó toronyhoz, hamar felértek , a szoba ajtajához, szomorúan látták, hogy senki sincs ott. - Eltűntek, itt sincsenek -mondta szomorúan Málna.
- Itt vagyunk, a túlméretezett páfrány mögött. - jegyezte meg István.
- Mit csináltok ott?
- Az orális szex örömeiről csevegek Ildikóval
- István is Ildikó előjöttek a takarásól. István felvette a földre leejtett szerkezetet, forgatta a kezében. - Ez egy adó vevő készülék. Szerintem jól fog jönni.
István kopogtatót az ajtón.
A legnagyobb megdöbbenésükre kinyílt az ajtó, három részeg férfit, láttak és egy asztalt. Az asztalon volt az eszköz.
Nem tudjuk elmozdítani. - mondta Sziki.
- Talán azért nem, mert be vagy baszva. - válaszolt Nagy Béla.
István megszólalt. - Az eszköz annak a birtokába kerül aki el tudja mozdítani és aki be tudja kapcsolni, ez így fair.
Mindenki egyetértően nézett. A felvetés egyszerű volt és logikus. Tamás meglátott egy intelligens szopórobotot a sarokban, Érezte, hogy a robot összefüggésben áll az eszközzel.

- A robot intelligens, és tudja a dolgát, valószínű, hogy el fogja érni, hogy merevedésem legyen. Talán még el is élvezek és a szopórobot, kap egy kis tejet. - gondolta Tamás
Tamás levette a nadrágját, közben magyarázott. - Elvégre baszáshoz le kell vetkőzni,úgy kényelmes. Ne zavarjon ez a ruhadarab. Látta, hogy nyugalmi állapotban van a nemi szerve. Berakta a robot szájába, rögtön kéjérzete lett. Az inger folyamatos volt és elmondhatatlanul jó. Teszik, nem tetszik a robot jobban szopott mint sok hús vér nő.
- Fasz feláll , ész megáll. -jegyezte meg Málna.
- Okos a fiú, biztos, hogy nem véletlenül van a szopórobot közvetlen az eszköz mellett. Tamás, megértett valamit a technikai fejlődésből. Egy szopórobot vezette rá fejlődés lényegére. - mondta Ildikó.
Élvezte ahogy szopja a robot, cseppet sem csodálkozott azon, hogy kőkeményre merevedett a szerszáma. Nagyon élvezte, a kéjérzet kiült az arcára. A többiek szótlanul nézték, abban a korban mikor intelligens szopórobotok voltak az orális szex és egyáltalán a testiség teljesen természetes volt. Abban az értelemben is, hogy az emberek gyakran estek egymásnak mások előtt. Voltak parkok ahol szabadon lehetett szeretkezni. Ezért sem háborgott senki sem Tamás ágaskodó farkának a látványán.
- Élvezed? - kérdezte Ildikó
Tamás. nagyít bólintott a fejével.
- Ti, nők som fogjátok megtapasztalni, hogy milyen jóérzés mikor egy intelligens szopórobot leszív. Elmondhatatlanul jó.
- Hunyd le a szemeid és képzeld mag elé a barátnőd. Tudod akinek kifejezzen aranyos arca van és vállig érő narancs színű haja van. És tud énekelni.
- Nekem nincs ilyen barátnőm.
- Majd lesz.
- Inkább téged nézlek, Ildikó. Nagyon szépek a combjaid. Szeretném nézni a lábaid, mikor elélvezek.
- Szerinted miről énekel a barátnőd?
- A szerelemről. Mi másról énekelne? Minden a szerelméről szól, az egész élet minden fűszál és falevél.
Minden a szelemről szól és legyünk szerelmesek elsősorban saját magukba. - mondta István és nézte az időközben kidőlt földön fekvő három részeg férfit.
A fiú folyamatosan érezte a kellemes ingert, mikor a gép erősen szívott, halkan felsikoltott a gyönyörtől. Elmondhatatlanul jó érzés volt, ahogy a gép szívott. A robot nyelve is szépen járt körbe, úgy ahogy kell. Érezte, hogy elindult a tej a heréjéből.
- Elindult a tejem. - mondta Ildikónak.
- Rendben van, én pedig nem simogatom a puncim ahogy egy B kategóriás pornófilmen i csinálná egy nő hasonló helyzetben. De nem zavarlak, fröcsögjél csak.
Az elélvezés jól sikerült. Tamás kihúzta a faszát. Elégedetten nézett Ildikóra.
A nő megszólalt. - Most már be lehet kapcsolni az eszközt.
István, a kezébe vette az eszköz, ami egy laptopra hasonlított. - Ügyes vagy fiú, tényleg a szopórobot és a spermád volt a megoldás . A monitoron számsorok sorakoztak, nagyon sok szám. István némán nyomkodta a billentyűket. egyre közelebbről halottak az üldözők hangjait. - Ha ideérnek meghalunk. - gondolta Tamás és megvakarta a tökét.
- A sziget programozói futnak a lépcsőn felfelé. Na, de sikerült törölnöm őket. Úgy programoztam a szigetet, hogy senki sem tudjon lépcsőn felmenni ebben a toronyban.
- Hát ez igazán remek. - jegyezte meg Ildikó és friss levegőre vágyott.
Málna nézte Tamást és megkérdezte a fiútól. - jól esett, mikor a gép leszopott?
- Te biztos, h jobban szopsz. - válaszolt a fiú és elpirult.
István, megtömte a pipáját. - Most elszívjuk a béke pipát, annak örömére, hogy a tudomány diadala, megalkotta a szopórobotot, ami leszopta Tamás. Éljen a szopás.

Nagy Béla nem gondolkodott, előkapta a fegyverét és tüzelt, egyenesen István fejét vette célba. Az automata fegyver nem működött. . Mint egy ragadozó állat, nagyot ugrott és kitépte István kezéből az eszközt. Meglepve tapasztalta, hogy a férfi egyáltalán nem szorítja. István elesett és beverte a fejét. A két fiatal, Málna és Tamás. Leguggoltak István mellé.
- Ildikó, látta rajtuk, hogy sohasem vettek még részt harcban. Az ellenséget kellene likvidálniuk, erre István babusgassák.
Ildikó felsikoltott.- Kijózanodott, nagyon hamar ez a részeg ember.
- Csendben légy szuka! - üvöltött Béla.
- Sziki , nyisd ki az ajtót. A kopasz magas férfi is kijózanodott próbálta kinyitni az ajtót. Rohannunk kell, hamarosan üldözni fognak bennünket, a szekrény az erdőben van.
Sándor a nagy darab, szőrös férfi, továbbra is részegen feküdt.
- itt kell hagynunk, úgy tűnik, hogy nem bírja az alkoholt. nem cipelhetjük, túl nehéz. Nincs idő, vagy mi, vagy ő. A kurva életbe! - üvöltött Béla.
- Az ajtó nem nyílik. - mondta Sziki.
-Akkor ugrunk. - üvöltötte Béla.
Kiugrottak a toronyból a nyitott ablakon keresztül, lassan leereszkedtek.
- Az idiótája, elfelejtet átírni a repülés programját. Ezért tudtunk leereszkedni.
- És ha átírta volna?
- Akkor már halottak lennénk.
Rögtön az erdőbe futottak és bementek a szekrénybe és becsukták maguk mögött az ajtót. Csak ennyi történt, két férfi bement egy szekrénybe. - Nem vacakolunk az erdei tisztással, hogy körül álljuk az eszközt, egyébként is csak ketten vagyunk. Nem tudjuk teljesen körül állni.2.István , nem érzet félelmet, sokkal inkább nyugalmat. Nem fogom odaadni az önbecsülésem senkinek sem. - Ez járt a fejében. Teljesen jellegtelen szobában volt, bár ahogy jobban megnézte a falak réginek tűnő téglából voltak építve és hideg is volt. Egy várban vagyok. - Erre a következtetésre jutott.
- Az én váramban vagy. - mondta egy férfi hang.
- Jó tudni. - válaszolt István.
- Nyugodtan fáradj át a lovagi terembe bőséggel találsz kaját.
- Éhes vagyok, ezért átfáradok.
Kinyílt a szobájának és a falra szerelt nyilak mutatták, hogy merre induljon. A lovagi teremben magasított támlás székek voltak. Az ételt hamarosan hozta egy kellemesen bögyös nő. A ruha felső része mélyen ki volt vágva, a mellei szinte teljesen kibuggyantak. István, némi nyomást érzet a nadrágjában. Evett, ivott. Később a hang megkérdezte, hogy nőt igényel - e? István, igennel felelt, a bögyös nővel hajnalig szeretkeztek. Felriadt, rögtön tudatosult benne, hogy csak álmodott, nem várban van és ráadásul éhes is. Ildikót látta, a nő vállig érő barna haját, formás testalkatát. Már régen szerelemes belé. Angyalként látta a történelem szakos tanárnőt. Őrangyalként. Vizes borogatást rakott a férfi fejére, új ágyneműt húzott fel.
- A te házadban vagyunk?- kérdezte István.
- Sajnos nem. Továbbra is a szigeten vagyunk. - felelt a nő szelíden.
- Az eszköz?
- Alaposan megváltoztak a dolgok, Pistám.
István, nem érzet dühöt amiért Ildikó, Pistának nevezte.
- Szeretném igazságot. - mondta Ildikó
- Ez a célod? - kérdezte a férfi.
- Igen, ez a célom.Nagy Béla és Sziki., kilépet a szekrényből. Vissza kerültek Béla irodájába.
- Tedd le az eszközt az asztalra. - mondta a mély férfi hang, parancsolóan.
Béla, engedelmeskedett. Mi mást tehetnék? Bár végeredményben , minek félek egy hangtól?
Csak hang, befogom a fülem és nem hallom. - elmélkedett.
- És ha nem teszem le? - kérdezte kihívóan.
- Akkor megdöglesz. - válaszolt a hang.

Sziki rohant be az irodába, láthatóan feldúlt volt, kócos volt a haja. Bélának eszébe jutott, hogy a fiatalkori szerelme is gyakran kócos volt, ez nagyon tetszett Bélának ezért gyakran eldugta előle a fésűt.
- Az előbb még itt voltál, most meg berohansz? Mi a fene történik itt? - kérdezte Béla.
- Megváltozott Győr programozása. - Jelentette ki Sziki.
- Még is mi változott?
- Amióta az eszköz átkerült a mi világunkban, nos, azóta mi is tudunk teremteni. Én például egy korsó sörre gondoltam és megjelent a kezemben. Kipróbáltam kézigránát, nem jelent meg.
- Csodás. - válaszolt Béla.
- Rakd le az asztalra az eszközt. - utasított a hang,
- És miért pont az asztalra?
Béla, alaposan szemügyre vette az asztalt, közönséges bútornak tűnt. Diófából készült.
- Szerintem, csak akkor lesz az eszköz a hang tulajdona, ha leteszed az asztalra. - mondta sziki
- logikusan gondolkodsz. - válaszolt Béla.
Sziki, nagyot nevetett.
Ketten nézték az asztalt, mindent lepakoltak róla. Pár dossziét, lámpát, néhány szivart, hamutartót. A dossziék csak díszek voltak. Felfordították. Alulról is megnézték.
Az eszköz a padlón volt, Béla a sarokba rakta le.
Kivisszük az asztalt az udvarra. - mondta Béla.
Majd kinyitotta az ablakot. - Úgy tűnik, hogy kifér. Gyere Sziki, inkább dobjuk ki. Kidobták, majd lesiettek. - A fészerben van fejsze, feldaraboljuk és elégetjük. - mondta Béla.
- Van a zsebemben, négy füldugó. - jelentette ki Sziki
- Remek, bedugjuk a fülünk és a kibaszott hangot, nem fogjuk hallani. Nem tudom, hogy miért került a zsebedbe a füldugó és, nem tudom, hogy hogyan? De mindegy is.
Bedugták a fülüket és Béla szét verte az asztalt. - Hozz ki gázolajat, lelocsoljuk és elégetjük.
Sziki, kihozott egy marnom kannában, olajat.
- Minek az olaj? Úgy értem, mire használtad?
Béla, látta, hogy Sziki beszél, de semmit sem halott a füldugótól.
Leöntötték asz asztalt és Béla pár papír lappot vett elő a zsebéből és meggyújtotta. Dohányos ember volt, mindig hordott magánál tűzet. Nézték ahogy teljesen elég az íróasztal, a füldugó továbbra is a fülükben volt. Béla, kivette a füldugót és a tűzbe dobta. Sziki is követte a példáját. Egymásra néztek, nem halottak a hangot. Csend volt, csak a tűz pattogását halottak, úgy éget az öreg diófa íróasztal, mint a zsír.
Béla, felnézett az ablakába és rohant fel a lépcsőn. Sziki utána rohant, benyitottak az irodába. nem volt az eszköz a padlón.
- Valaki ellopta, tisztán emlékszem, hogy leraktam a padlóra, tévedés kizárva - mondta keserűen Béla.
Sziki, széttárta a karjait. Ez bizony eltűnt.
- Senki sem látunk feljönni a lépcsőn, persze a tűzzel voltunk elfoglalva. De miért rabolna el valaki egy vacak számítógépet? Napjainkban egy számítógépet, mikor a hangunkkal bármit tudunk vezérelni, irányítani. Talán múzeumba akarja rakni? Nagy gond, hogy nem tudja, hogy a számítógép mire képes. Honnan is tudná?
- Van a lakás bejárati ajtaja felett egy kamera, visszanézhetjük a felvételt. - mondta Sziki.
- Ez remek ötlet. - válaszolt Béla.
Felsiettek a lakásba. Oda ültek a nagy képernyőjű tv elé. - Lássuk csak. - mondta Béla.
- Ki ment be a lakásom ajtaján az elmúlt 2 órában? - kérdezte Béla az intelligens tévétől.
Rögtön megjelent a válasz.
- Szöveg formájában értekezik velünk ,jobban szeretem a szöveges válaszokat a hangalapúnál. - magyarázta Béla.
- Egy macska, egy dolmányos varjú és egy meghatározhatatlan korú narancshajú nő, ment be az ajtón. - olvasták a képernyőn.
- Mekkora ökörséget ír. Dolmányos varjú, macska. A narancshajú nő, ki lehet? - Kérdezte Béla
A Narancshajú nő , futott a számítógéppel. örült, hogy sikerült megszerezni, a füst vezette el a géphez. Gyanús volt neki a füst. Sok éve várt már erre a kékes színű füstre. Már kislány korában megjósolták neki, hogy a füst vezeti el valamihez.
Látta, hogy a két férfi, az asztal elégetésével vannak elfoglalva a gázolaj szagát is érezte. A lakás ajtaja nyitva volt. Tudta, hogy eljött a tökéletes pillanat. Teljesen megbízott az intuíciójában. És cseppet sem kellett csalódni. A csalódás hülyék játékszere. Egy tudatos nő, eléri amit akar. Az eszközzel a kezében gyorsan haza sietett. Leült a konyha asztalhoz, kifújta magát. Nézte az eszközt, ami egy közönséges laptopra hasonlított. És megfogta a jobb csuklóját a bal kezével . És egy férfira gondolt. Rögtön megjelent a férfi a nagy méretű monitoron, ami a konyhába a falon lógott. Negyvenes éveiben járó, kicsit kopaszodó férfi. Terepszínű túrakabátot viselt.
- Szia, Narancs, régen beszéltünk már.
- Szia, Erdei varászló. Nálam van az eszköz, két férfi megtalálta én pedig elloptam tőlük. Beteljesedett a jóslat, amit kislány koromban mondtak nekem. Neked adom az eszközt erdei varázsló, téged illet. Evvel a gesztusommal kiegyenlítem a számlát, egyszer megmenteted az életem.
- A Basszandorok szigetén vagyok és úgy van programozva a sziget, hogy semmit se lehessen ide küldeni féreglyukakon keresztül. Személyesen kell idehoznod. Nyithatok neked egy csatornát amin keresztül ide tudsz jönni és magaddal hozhatod az eszközt.
- Az eszközt önmagában nem küldhetem el, de ha én is megyek akkor magammal vihetem?
- Igen. Így van programozva a sziget.
Úgy nézz ki, mint egy közönséges számítógép. - jegyzete meg Narancs
- Egyébként, hol találták meg az eszközt?
- Nem tudom. Ma este nem akarok menni. Más programom van.
- Jelez mikor neked jó. Ma hatalmas túrázást terveztem a sziget Északi oldalához. El is búcsúzok.
-Szia! -köszönt el Narancs.

3

A Basszandorok szigetén, a királynő felkelt az ágyából, úgy érezte, hogy jól kialudta magát. Kellemes volt a tegnap esti buli is, ez járt a fejében, tulajdonképpen nem is emlékszik arra, hogy hogyan került az ágyba. Utolsó emléke az éjszakáról, hogy finom koktélt iszik a bárban és figyeli, ahogy páran felmennek a toronyba.
- Tudtam, hogy el fogják vinni a laptopot. Pontosabban éreztem. Az intuícióm, nagyon ritkán csap be engem. Így kellett történnie. Enyhe déli szél fújt, a nap is felkelt már. A királynő úgy döntött, hogy kilovagol az erdőbe. Jól esik a mozgás, zuhany, alapos reggeli és már indulok is. - Gondolta.
Teljesen meztelen volt, a testén, ragyogott a napfény. Belenézet a tükörbe, szépnek látta saját magát.
- Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, hogy ki a legrondább? - Kérdezte a tükörtől és nagy ott nevetett. Kiment a fürdőszobába és lezuhanyzott.
Bejött a komornyikja, egy halk szavú asszony, mindig szürke ruhákban járt. Segített felöltözni a királynőnek. A reggeli, sonkás tojás volt. Jól lakva utasította a lovászát, hogy nyergelje fel a fekete csődör lovát. Pepita volt a ló neve. Gyönyörű, fekete Arab telivér. Csak a királynőnek fogadott szót, senki másnak. Reggeli után, levetkőzött és a komornyik segítségével felvette a lovagló ruháját. A csődör, már felnyergelve várta, a lovász fiú, egy félős 20 év körüli srác, félszegen mosolygott, a királynő nem vett róla tudomást. Felült a lóra. És az állat elindult.
- A gondolataival irányítja a lovat. - mondta a lovász fiú csak úgy magának és a királynő, elővillanó bokáján felejtette a tekintetét.
Kellemes volt az erdő. Ló és lovasa jól érezték magukat.
A Királynő észrevett egy csészealj formájú tárgyat, körülötte alacsony világos zöld színű ember formájú lényt látott. Hangosan felsikoltott.
A lény megszólalt.
- Békével jöttünk, meghibásodott a repülőnk ezért kényszer leszállást kellett végrehajtanunk. Kettő bajtársam meghalt. Egyedül én, éltem túl, a leszállást.
- Segíthetek valamiben? - kérdezte a királynő
- Hrunk vagyok és igen. Kellene a csodatévő számítógép, ami az egyik toronyszobában van.
- Honnan tudsz te erről? - kérdezte gyanakodva a királynő.
- Szóval, jól tudtam és ott van az eszköz. Az eszközt ismerik szinte az egész bolygón, azok akik már eljutottak a tudatosodás egy magas szintjére. Minél tudatosabb valaki, annál több mindenre tudja használni a gépet . Egyébként Hrunk a nevem. - válaszolta a lény.
A királynő várta, hogy felébredjen, de ez nem következett be.

A világos zöld színű lény nekitámaszkodott a csészealj formájú űrhajónak. Pihennem kell. - jegyzete meg.
A királynő felült a fekete színű csődör lovára és köszönés nélkül ellovagolt egyenesen vissza a kastélyába. Megfújatta a vészjelző kürtöt. Becsukták a kastély kapuit és felkészültek a támadásra.
- Honnan tudtad, hogy a lény ellenség? Miből jöttél rá? - kérdezte a komornyik.
A királynő tudta, hogy az idős halk szavú asszony, soha az életbe nem beszélt még ennyit egyszerre.
- Abból, hogy ő sértetlen volt a társai pedig meghaltak, Ő ölte meg őket, a kapzsiság hozta ide . Az eszközt akarja.
- De a gép már nincs itt.
- De itt van. Egy értéktelen vacakot vitt el, István és csapata. A valódi számítógép, nem a toronyban van hanem a pincében. És egyáltalán, nem úgy néz ki, mint egy számítógép.
- Megyek a pincébe, itt az ideje, hogy véget érjen a rémálom. És itt van az ideje, hogy felkészüljünk a támadásra.
A világos zöld lények egyre többen lettek és nagyon hamar rájöttek, hogy modern fegyverek nem működnek a szigeten.
Sándor. a nagy darab szőrös férfi, miután kijózanodott kilépet a toronyszobából és egy tüzes fáklya fúródott a bal szemébe rögtön szörnyet halt. Ő volt a szigeten kitörő háború első áldozata. A kastély folyamatosan ostromolták a zöld lények. A királynő egy gyertyát tartva sietett le a pincébe és a gyertya fényénél, látta az eszközt.

- Úgy tűnik, hogy sikerült visszaverniük a rohamot. A kastély jól védik az erős öntött vas kerítések, kapuk. - jegyezte meg Ildikó az egyik kastélyszoba ablakán kinézve.
István, feküdt az ágyban. - Jobban vagyok, már hála a gondos ápolásodnak. A fiatalok, hol vannak?
- Egy alagutat keresnek. Titkos járat, ami elvezet bennünket a szigetnek arra a pontjára, ahonnan visszajuthatunk, Győrbe.
- Málna, jött be a szobába.
- Elnézést, még kopogni sem tudok, annyira izgatott vagyok. Ruhát akartam elővenni a szekrényemből és felfedeztem, hogy a szekrényben van a titkos alagút bejárata. Igazából a szekrény hangja súgta meg, hogy ott van az alagút bejárata. Kislány korom óta halok hangokat a szekrényekből. Elmeséljem?
- Majd máskor. - válaszolt István.
Ildikó, István és a fiatalok nem késlekedtek. Rögtön, a Málna által javasolt irányba futottak, vagyis egyenesen a szekrényhez. Hamar odaértek, mert ugyanazon a szinten volt. Kinyitották a szekrény ajtaját és beléptek, pá fogason lógó ruhát kikerülve egy hűvös meglepően nagy alagútba jutottak. Futottak, ahogy bírtak . Majd leültek a földre pihenni. - Eszembe jutott, mikor iskolás voltam. - Kezdett egy történetbe Málta.
Tamás közelebb húzódott a fiatal csajhoz és hallgatni kezdte.
- Bakfis leányzó voltam, szeplős, duci, a fiúk nem vettek észre. Egyik nap sétáltam hazafelé, akkor Győr kertvárosi részében laktam, anyuékkal, olyan 13 éves lehettem. Sétáltam hazafelé, jöttek, mentek a biciklisem mellemet. Amikor az út szélén észrevettem egy mobiltelefont. Egy évtizeddel ezelőtt, aszért még voltak mobiltelefonok, akkor még nem volt a bőrünk alá ültetve az internet és egyéb finomságok. Rózsaszínű mobil volt, rögtön gondoltam, hogy csaj lehet a gazdája, esetleg egy buzi férfi. felvettem, láttam, hogy ki volt kapcsolva, már elindultam vele a közeli szemeteshez, oda akartam beledobni. 13 éves voltam és nem érdekeltek az olyan vackok, mint a mobiltelefon. Ahogy mentem a kukához, megszólalt egy hang, vékonyka hang, lenéztem és egy törpét láttam magam előtt. Hangosan sikoltottam. Oda futott hozzám pár felnőtt és kérdezték, hogy mi a baj Gondtan, hogy láttam egy törpét. Kérdezték, hogy hol? Válaszoltam, hogy itt van előttem. Hamar rájöttem, hogy ők nem látják, mivel nem akartam diliházba kerülni, ezért elvicceltem a dolgot, azzal, hogy túl sok horror filmet nézek, mikor anyu nincs otthon. Ezen jót nevettek felnőttek és magamra hagytak a törpével.
- Hogy nézett ki a törpe? - kérdezte a fiú
- Pont úgy ahogy te. Te voltál a törpe Tamás - válaszolt Málna.
- De, én nem lehettem.. .10 évvel ezelőtt. teljesen átlagos magasságom volt.
- Ne, kérlek ne beszélj, felesleges, tudjuk, hogy nem lehettél te. De még is te voltál, Tudom, felesleges győzködnöd, bármit is mondanod. 10 évvel ezelőtt, ezt említetted. Lehet, hogy másként működik az idő. Nem tudom.
- Miért mondtad ezt el nekem, Málna?
- Azért, hogy tud, egy nap talán az életed menti meg ez az információ.
A fiatal csaj felkapta a fejét és egy zöld színű hatalmas krokodilt látott. Majd hányingert érzett. Látta, ahogy a krokodil leharapja Tamás fejét. Majd tompán érezte, hogy valaki lökdösi hátulról.
- Menekülnünk kell. - kiáltotta István.
Futottak az alagútban. Félhomály volt és hideg, arra mentek amerre az ösztönük vezérelte őket. Elágazáshoz értek, jobbra fordultak és futottak tovább. Mikor semmi neszt, nem hallottak fáradtan lerogytak a földre.
- Mi történt ? - kérdezte Málna., és a szemeiből törölgette a könnyeket.
- A falból előjött egy krokodil és leharapta Tamás fejét. - válaszolt István.
- A falból?
- Igen, a falból.
- Most mi lesz? - kérdezte Málna.
- Mivel hárman maradtunk, lehetünk a hármak szövetsége. Röviden hármak.
Indultak tovább egy rácsos vas kapuhoz értek, pár perc múlva megjelent egy középkori lovagnak kinéző alak, páncél ruhát viselt. Szó nélkül elővett a zsebéből egy kulcscsomót és kinyitotta a kaput.
- Már várnak bennetek. A nő csak eszköz. - mondta a középkori katona.
- Ezt, miért mondta? - kérdte Málna.
Mindannyian tudták, hogy válasz nem fog érkezni, legalábbis akkor és ott nem.
- Ha nem követtek meghaltok éles a bárdom.
Követék a középkori lovagnak kinéző alakot. Vissza jutottak a kastélyba, egészen pontosan a királynő dolgozószobájába. A királynő, vagyis az alacsony, duci, vállig érő barnak hajú nő nem rég fújta be magát dezodorral. Érezték a szobában az illatot.
- Nem lehetne kinyitni az ablakot? - kérdezte Málna.
Hrunk a világos zöldek vezetője, egy rugós lövő eszközzel lőtte a kastélyt, egy nagyobb kő, betörve az ablakot a királynő feje mellett zúgott el.
- Tessék, már jön is be a levegő- jegyezte meg a Királynő a kitört ablak felé fordulva. Majd folytatta - Üljetek le, tudom, hogy el akartatok menni a szigetről, amint, látjátok ez nem sikerült. - mondta és elhúzódott a kitört ablaktól.
Foly köv.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (65)        Nem tetszik (73)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9438 X olvasták el.