Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyós segitséget kért

Beküldő:szellem


Anyósomék lakás felujjitásba kezdtek. Apósom nem sokat segített mert mindig el kellett valahova utaznia. Ezért én voltam aki segítettem neki. Egyik nap nagyon meleg volt, így póló nélkül festettem a fürdőt. Anyósom főzött, feleségem pedig otthon volt. Nem volt kedve semmit csinálni ilyen melegben. Engem viszont az ígéretem fogott ezért mentem segíteni. Éppen kész lett az ebéd, gyorsan le is ültem enni. Közben beszélgetésbe elegyedtünk. Elmesélte, hogy már elég régóta nem voltak együtt apóssal és hiányzik neki az érzés. Eléggé meglepett, hogy egy ilyen dolgot velem beszél meg és nem a lányaival. Megkínált egy felessel amit gyorsan lehúztam és csak akkor vettem észre, hogy anyósomon egy lenge felső van amiben kilehetett venni mellének alakját. Ki töltött nekem még egy felest. A nagy melegben gyorsan elkezdett hatni az alkohol. Gondolkozni kezdtem amit mondott. A fantáziámban már láttam magam előtt gyönyörű napsütötte barna meztelen testét. Éreztem ahogy megkeményedik a farkam. Gyorsan terelni akartam a gondolataimat, de a tekintetem Ildi combjaira tévedt. Most vettem észre, hogy mini szoknyában van. Elkezdtem tűnődni rajta, hogy van-e rajta bugyi vagy nincs. Ildi észre vette ahogy nézegetem a combját.
Kérsz még valamit Petikém?- kérdezte.
Hírtelen felkaptam a fejem és rázni kezdtem.
Petikém én viszont szeretnék még kérni tőled valamit.
Mond csak mit szeretnél?-kérdeztem nagy érdeklődve.
Hát... Egy nagy dolgot szeretnék kérni. Szóval ugye már mondtam, hogy Sanyi és köztem az elmúlt 6 évben nem volt semmi. Ezért kérném, hogy vedd elő a farkadat és basszál meg.- mondta teljes nyugalommal.
Annyira meglepett amit mondott, hogy köpni nyelni nem tudtam.
De hiszen a lányod a feleségem.-feleltem össze zavarodottan.
Ildi nem felelt inkább közelebb húzódott és a kezét a farkamra helyezte.
Ahogy érzem te is akarod.- felelte és a másik kezével felhúzta a felsőjét.
A mellei formásak voltak és nagyok amitől jobban megkeményedtem. Nem volt mit tenni ráizgultam. Szét nyitotta combjait és elém tárult gyönyörű rózsaszín puncija. Ebben a pillanatban felpattantam a székről és letoltam a gatyámat. A farkam ahogy kirobban a nadrágból arcon csapta Ildit.
Úristen a lányom nem hazudott tényleg nagy farkad van.- mondta és már nyomta is be a szájába.
Szopni kezdte amilyen mélyen tudta. Én meg gondoltam nem fogok finomkodni rámarkoltam a fejére és dugni kezdtem a száját. Éreztem ahogy egyre közelebb vagyok. Lehúztam a fejét a farkamról felültettem az asztalra és nyalni kezdtem. Neki nem kellett sok főleg ahogy én nyaltam. Néhány perc telhetett el mire hangos nyögések között élvezett el. Nem is tétlenkedtem feláltam és már toltam is be a farkam a nedves puncijába. Először megjárattam benne aztán elkezdtem dugni. Közben rám szolt.
Azt akarom hogy megbasz úgyhogy ne finomkodj dugjál meg rendesen.
Nem feleltem neki hanem ahogy kérte egyre gyorsabban és keményebben basztam. Ismét élvezni kezdett a puncija egyre szűkebb lett és ahogy elélvezett már alig lehetett megmozdulni úgy össze szorította. Lassan kivettem a farkam a puncijából. Én még nem voltam közel. Láttam ahogy a nedve végig folyik a fenekénél. Nem hagytam, hogy leszálljon az asztalról hátra döntöttem a seggéhez igazítottam a farkam és benyomtam. Hangosan felsíkoltott. Itt is megjárattam a farkam és amikor már elég jól mozogtam benne baszni kezdtem. Élveztem ahogy sikoltozik és hogy hangot ad az élvezetnek. De lassan nekem is eljött az időm. Kikaptam a farkam Ildit letérdeltettem magam elé a fejét a farkamra húztam és szopatni kezdtem. Egyik pillatanban akkorát szívott a farkamon, hogy bele élveztem a szájába. Sok sperma jött ki alig bírta lenyelni. A végén csak annyit mondott, hogy nagyon köszöni és, hogy megismételhetnénk. Azóta gyakran járunk össze és még nagyon sok mindent tapasztaltunk együtt.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (191)        Nem tetszik (147)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-02 20:35:39
Julius
El elveztem


Ezt a szex történetet 44880 X olvasták el.