Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családban marad.

Beküldő:Viki


Sziasztok. 20 éves lány vagyok. A szüleim elváltak 2 éve mert anyu több férfival is megcsalta aput.Apu elköltözött egy másik lakásba.Anyuval lakom.


Van egy barátom 1 éve.Jó a kapcsolatunk,jó a szex is vele.


Egy tavaszi napon történt hogy pénteken elutaztam egy barátnőmhöz másik városba,és vasárnap jövök haza.A barátomnak is mondtam hogy vasárnap este találkozunk.


A barátnőm nem érezte magát jól így már szombaton délben eljöttem tőle.


Hazaértem.A lakásba beérve nyögéseket hallottam.Gondoltam anyu valamelyik alkalmi partnerével szexel.Aztán egy ismerős férfi hang ezt mondta: -Veled jobb a szex mint a lányoddal.


A barátom hangja volt.Benyitottam a hálószobába. Anyum a barátom farkán lovagolt.Mikor megláttak,meglepődtek,és anyu felugrott a barátom farkáról. Mindenre gondoltam,de arra nem hogy a barátom pont anyummal csal meg.Sarkon fordultam,és elrohantam otthonról.


Utközben gondolkodtam hova menjek aki tudna tanácsot adni ebben a helyzetben. Elmentem apuhoz.


Becsöngettem apuhoz.Kinyitotta az ajtót,és látta hogy valami gond van.Leültünk a kanapéra. Elmeséltem neki hogy anyu a barátommal szexelt,és rájuk nyitottam.


Apu átölelt.Vigasztalni próbált.Kezei simogatása jól estek.Közel hajoltam hozzá. Egymás szemébe néztünk,és megcsókoltam.Vadul csókolozni kezdtünk,és közben egymást vetkeztettük.Nézte a meztelen testem,és a vastag farka bekeményedett.


Megfogtam hatalmas, kőkemény farkát. Felnyögött, amint finom kezemmel hozzáértem.


Lassan húzogatni kezdtem rajta a bőr, közben az arcát figyeltem. Csodálatos volt látni, ahogy élvezi a kézmozdulataimat.


Felé hajoltam és a nyelvem hegyével megérintettem fényes makkját. Hangosan felsóhajtott. Lassan izgatni kezdtem a nyelvemmel. Előbb csak a nyelvem hegyét érintettem a makkjához és lassan mozgatni kezdtem rajta a nyelvem. Aztán finoman a számba vettem és szopni kezdtem, először a hegyét. Majd, ahogy éreztem, hogy egyre jobban élvezi teljesen a számba vettem az egészet.


Fokozott tempóval szoptam, közben a kezemmel masszíroztam a golyóit. Hangosan nyögdécselt és sóhajtozott. Éreztem, hogy már nagyon közel jár a gyönyörhöz.


Erősebben kezdtem szopni, ennek hatására egy pár másodperc múlva élvezni kezdett. Fantasztikus volt ahogy rázkódni kezdett és az összes spermáját a számba spriccelte. Nyeltem, ahogy csak tudtam. Mindet lenyalogattam róla, az utolsó cseppig...

Ekkorra már én is teljesen be voltam indulva. Teljesen felizgatott az ahogyan az apám élvezett. A spermája íze a számban még inkább meghozta a kedvem egy kis szexhez. Az apám nem is tétovázott sokáig.

Egy kicsit kipihente magát, aztán már indult is a kényeztetésem.


Elém térdelt és szétnyitotta a lábam. Nagyon tetszett neki a borotvált puncim. Finom ujjaival simogatni kezdte. Lassan érintette csak a puncimat. Tudta, hogy ezzel még jobban felizgat. Aztán egyre erősebben kezdet simogatni. Majd mikor már szinte remegtem a kéjtől a nyelvét is bevetette. Lassan húzta végig a nyelvét és puncimat, majd a csiklómat kezdte izgatni. Fürge, meleg nyelvével ügyesen dolgozott a csiklómon. A kezével a hüvelyem bejáratával játszott.

Lassan befelé kezdte tolni az ujját a hüvelyembe.


Minden akadály nélkül becsúszott, hiszen már teljesen nedves voltam. Lassan mozgatni kezdte bennem az ujját. Körbe-körbe, majd ki-be. Nagyon ügyesen csinálta, látszott, hogy már gyakorlott benne. Közben a nyelvével megállás nélkül a csiklómat nyalogatta. Aztán, amikor már majdnem a csúcson voltam kivette az ujját, megfordított, négykézlábra állított és hátulról berakta a farkát. Nagyon jó érzés volt. Szinte szétfeszített az a hatalmas farok. Az első pár mozdulat még egy picit fájt, de aztán nagyon jó volt.


Lassan mozgott, közben előre nyúlt és a mellemet simogatta. Nagyon jól csinálta, ezt is.


Az ujjait mintha a női mellekhez formálták volna. Teljes határozottsággal dörzsölgette, nyomkodta. Egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott bennem. Ez nagyon jól esett. Aztán az egyik kezével előre nyúlt, megkereste a csiklómat és azt is simogatta. Ez a kettő együtt már annyira sok volt, hogy hatalmasat rándultam, hangosan kiáltozni kezdtem és egy hatalmasat élveztem. Már az apám sem volt messze a csúcstól.


Egyre gyorsabban vette a levegőt, hangosabban nyögött, aztán egy óriásit rándult a teste, felüvöltött és már lövellte is belém a meleg spermát. Annyira jó volt.


Kielégülve feküdtünk egymás mellett,majd megcsörrent a telefonom.A barátom hívott.Gondolkodtam hogy felvegye e.


Folyt.köv.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (175)        Nem tetszik (109)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-05-31 11:34:47
sex.75@freemail.hu
Nagyon jó történet izggató !!

2019-05-31 22:03:09
sex.75@freemail.hu
Nagyon jó ! Folytatása ?

2019-05-28 20:21:02
dani
Izgatonak talaltam: )

2019-05-31 06:17:58
Laci
Van már folytatás???


Ezt a szex történetet 48063 X olvasták el.