Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szomszéd milffel - de már négyesben

Beküldő:Bogyó

Krisztával, a szomszéd milffel jó négy hónapon keresztül dugtunk hármasban. Egy kicsit piás estén jöttünk össze egy szállodában a nejem ötletére. Már régóta tetszett az ötven körüli csaj, és igencsak jólesett két nővel kefélnem hetente-kéthetente.
Krisztának akkor már 3 éve nem volt pasija, a műbránereit használta, hogy kielégüljön így végül is mi kisegítettük őt. Sűrű, drótszerű haja volt, imádtam beletúrni az ujjaimat, miközben szopott. De még jobban kedveltem a hatalmas, szőrös muffját, amit nem fazoníroztatott.
Ahogy elnéztem, a páromnak is tetszett, egy alkalommal elég heves csókot váltottak, de igazi akció nem volt közöttük.
Vagy egy félév telt el így, amikor Kriszta egyszer szólt, hogy három hónapra kiutazik Franciaországba, a cége központjában kapott munkát. Azt tudtuk, hogy beszél franciául, de sose beszélgettünk arról, mit csinál, milyen munkája van.
Eléggé lelombozott a dolog. Főleg, hogy annyira egyik pillanatról a másikra jött, hogy nem igazán volt módunk elköszönni úgy pedig egy jó nagy búcsúdugás kijárt volna...
Valamikor október végén szólt Éva, a párom.
- Képzeld, Kriszta hazajött, egy francia rendszámú autót láttam a háta előtt.
- Na, ügyes válaszoltam. Vett egy kocsit kint.
De tévedtem. Már másnap felhívta Évát és elújságolta neki, hogy nem egyedül jött haza, összejött egy pasival odakint. Tehát övé volt az autó. Éva rögtön mondta neki, hogy jöjjenek át. Így is történt. Hétvége volt, Kriszta gyerekei elutaztak, s ők valamikor nyolc óra körül beállítottak.
- Pierre mutatta be Kriszta az ürgét. Magas, sötétbarna hajú, nálunk pár évvel fiatalabb pasas volt, és látszott rajta, hogy az a fajta, aki a magunk korabeli nőknek igen csak bejön.
- Szerbusz köszönt tört magyarsággal, amin jót mosolyogtunk. Kiderült, hogy a nagyapja magyar volt, valamikor a múlt század közepén került ki Lyonba.
Nem véletlen, hogy Kriszta belezúgott. Évának rögtön is felkeltette a figyelmét.
A társalgás jókedvű volt, Pierre nem nagyon tudott magyarul, Kriszta fordított neki.
Amikor valamiért kimentem a konyhába, Kriszta is utánam jött. Nem tudtam megállni, hogy ne mondjam neki:
- Hiányzol.
- Ti is nekem. Nagyon. De tudod, Pierre-el nagyon jó a szex, majd elmondom, miért és ezzel visszament a szobába.
Mit mondjak, nem voltam elbűvölve a hallottaktól. De nem számítottam rá, hogy milyen hamar megtudom, miről beszélt Kriszta. Vacakoltam vagy tíz percet a konyhában, próbáltam nem gondolni arra, mit is tennék vele.
Amikor visszamentem, ő már Pierre ölében ölt, a férfi simogatta, Kriszta pedig láthatóan kezdett elgyengülni. Kiderült, hogy a beszélgetést a párom, aki akkor már megint becsípett, a szexre terelte. Mint aztán utólag kiderült, kiszúrta, hogy mekkora farka van a férfinak, és igencsak megkívánta. Arra léptem be, hogy Kriszta épp azt mondja:
- Elmondtam neki, és képzeld, tetszett is neki...
- Mit mondtál el? kérdeztem.
- Hogy mi hármasban...
- Ne hülyéskedj már válaszoltam. Miért kellett? Most mit gondol rólunk... meg rólad is?
- Nágyon jó szólalt meg Pierre, akinek Kriszta közben folyamatosan fordította, miről beszélünk.
- Képzeld el vette át szót Kriszta azt mondta, ő is szívesen benne lenne egy ilyenben, még sose csinált ilyet.
A páromnak se kellett több. Felállt, odament a fotelben ülő Pierre-hez, a szemébe nézett és egy mély nyelves csókot adott neki. Kriszta arrébb húzódott, rám nézett, majd felemelkedett Pierre-ről, és odajött hozzám:
- Nem bánod? kérdezte.
- Nem válaszoltam. ha te nem bánod, hogy az új pasid...
- Azt hiszem, Éva megérdemli, hogy ő is kapjon valami újat, elég rendes volt velem, amikor... tudod...
Bólintottam, és bámultam őket.
Pierre ült a fotelben, és miközben Éva csókolta, kezdte, a férfi lassan simogatni kezdte őt. Először a vállát, aztán a hátát, a derekát... láthatóan nagyon érzékien csinálta. Hát igen, a franciás szerető...
De mindez még semmi nem volt. Éva az ölébe térdelt, csókolgatni kezdte a nyakát, majd kihúzta az ingét a nadrágjából, és a mellkasa, a hasa következett. Eközben Kriszta hozzámbújt, simogattam sűrű haját, és figyeltem, mit szól mindehhez. Úgy láttam, tetszik neki, kis rezzenéseiből azt vettem ki, kezd felizgulni. Nem mondom, nekem is kezdett felállni a farkam.
- Most figyelj szólt Kriszta.
Éva ekkor már Pierre nadrágját oldotta meg. Ha kicsit bepiált, nagyon el tudta magát ereszteni. Pierre széttárta a combjait, és Éva benyúlt a nadrágjába majd egy pillanatra megmerevedett. Felállt, Pierre fölé hajolt, és egyetlen mozdulattal lerántotta a férfi nadrágját akinek kibukkant hatalmas szerszámja.
Éva csak ennyit mondott:
- Húúúha...
Pierre farka legalább másfélszer hosszabb volt, mint az enyém, és vastag, eres eddig ilyet csak filmeken láttam.
- Na... mit szólsz? mosolyodott el Kriszta.
- Hú, bazd meg... - nyögtem ki. - Ezt te be bírtad venni?
- Naná nevette el magát. Isteni jó.
Ezt Éva is láthatóan így vélte. Másodpercekig csak bámulta, majd hozzáért, megmarkolta, és mint akit áramütés ért, megrázkódott.
- Akarom nyögte, és már rá is hajolt, hogy a szájába vegye. Már nem kellett felállítania a dákót, mereven állt az égnek.
Alig jutottam szóhoz. De nem az zavart, hogy a párom egy idegen farkat, így bekap, hanem az, hogy ez a farok sokkal nagyobb, mint az enyém.
- Figyelj szóltam Krisztához ezek után az én farkammal nem sok mindent tudsz kezdeni.
- Nyugi válaszolta. Tudok... - és elmosolyogta magát.
Valamit odaszólt Pierre-nek, ő nevetve válaszolt, és azonnal kezelésbe vette a páromat, aki ekkor már vadul szopta a farkát. Felemelte, felállt, és odaültette a helyére a fotelbe, és pillanatok alatt lehámozta róla a ruhát. Éva teljesen elgyengült, Pierre letérdelt, és széttárta a párom combjait. Egy-két másodpercig nézte az elé táruló pinát, majd ráhajolt és elkezdte csókolgatni, puszilgatni.
Én ekkor tértem magamhoz. Benyúltam Kriszta bugyijába, éreztem, hogy már csurom nedves ő is. Nem kellett egy perc, már mi is akcióba lendültünk. Ugyanúgy tettem, mint Pierre, letérdeltem Kriszta elé és elkezdtem nyalni.
- Gyertek, menjünk be a hálóba szólalt meg Éva.
Ekkor már mind a négyen meztelenek voltunk. Mikor felálltunk, akkor látszott, hogy Pierre-nek tényleg hatalmas farka van. Éva odanyúlt, úgy mentünk be, hogy végig fogta a farkát a pasasnak, mint aki sose akarj elengedni, nehogy valaki más rákapjon.
A hálóban azonnal hanyatt dobta magát, és magára húzta a férfit. De Pierre lassabban haladt, nem tette be neki, hanem újra csókolgatni kezdte a párom testét, melleit, combjait. Meg kell mondani, Éva ahhoz képest, hogy már ötven elmúlt, nagyon jó teste volt.
- Akarod? kérdeztem Krisztát.
- Naná...
De engem nem hagyott nyugodni a gondolat.
- Figyelj nekem nincs akkora farkam, mint neki, jó lesz így?
- Igen... Van valami, amit te sokkal jobban csinálsz, mint Pierre. Szeretném, ha először megbasznál és utána kinyalnál. Ebben sokkal jobb vagy.
Korábban, a hármas akcióink során párszor valóban kinyaltam.
- De először megdugjalak?
- Igen. Azt akarom, hogy belém élvezzél, és utána nyaljál ki.
Közben Pierre, aki már Éva punciját csókolgatta ránk nézett, mert a nevét hallotta. Kriszta mondott valamit, mire megszólalt tört magyarsággal:
- Megbászlak mondta Éva felé fordulva.
- Igen, igen, igen suttogta a párom, és megmarkolta Pierre farkát.
- Megtanítottam pár magyar szóra mosolyodott el Kriszta.
Nem bírtam tovább várni. Ráhajoltam a pinájára ekkor tűnt fel, hogy azt a hatalmas szőrös muffot, amiért úgy odavoltam, kiritkította, fazonra vágta. De bántam is én. Végre újra érezhettem a finom pináját, nem törődtem semmivel.
A combjai közül felnéztem, láttam, hogy oldalra fordítja a fejét, és Éváékat nézi. Odanéztem én is... Pierre ekkor már rajta feküdt a páromon, és kezdte betolni neki a farkát. Abbahagytam Kriszta nyalását, és mindketten őket figyeltük. Pierre nagyon lassan, nagyon óvatosan mélyítette be a szerszámját. Nem gondoltam volna, hogy Éva képes lesz befogadni azt, de ahogy beljebb jutott, Éva arcán egyre szélesebb mosoly látszott.
- Úhhh... ez csodálatos sóhajtott.
Pierre tövig belehatolt, és megállt. Eközben már az én farkam is állt, de nem mozdultam. Most először láttam, hogy valaki más bassza a páromat, lenyűgözött a látvány. Egy pillanatra odanéztem Kriszta arcára, és ugyanezt láttam rajta.
Éva átkarolta a combjaival Pierre-t, aki lassan elkezdett ki-bemozogni belőle. Éva minden újabb és újabb behatolásnál felnyögött.
Ezt már Kriszta se bírta, megmarkolta a fenekemet és egyetlen mozdulattal magába rántott. Attól féltem, hogy Pierre nagy farkától tágasabb lesz a hüvelye de erről szó sem volt. Forró, nedves volt, és szorított, puhán, de határozottan. Mint régen is...
- Basszál meg suttogta Kriszta, és nem kellett kétszer mondania. Akkor erővel kezdtem baszni, mint még soha, izgatóan hatott rám, hogy mellettünk a páromat egy másik férfi tömi.
Mindkét csaj kezdte elveszteni az önkontrollját. Egy pillanatra ugyanabban az ütemben basztuk őket, de Pierre hatalmas farka Évának nagyobb élvezetet nyújtott, mint az enyém Krisztának.
- Várj - szólalt meg. - Megfordulok.
Ezzel lecsusszant a farkamról, négykézlábra állt, és hátulról kínálta fel magát. Egy pillanat alatt már be is toltam neki a farkamat a forró pinájába. Megmarkoltam a seggét és elkezdtem vadul hágni. Eközben mindketten Pierre-t és Évát néztük, ahogy vadul kúrnak.
Nem kellett két perc, és Éva is elért a csúcshoz.
- Basszál, basszál, basszál nyögte, és Pierre, aki ezt a szót már jól ismerte, teljesítette is az óhaját.
Egyszer csak Éva megmerevedett, becsukta a szemét, egy hatalmasat sikoltott, majd irtózatos erővel elkezdett rángatózni a teste. Elérte az orgazmus. Pierre pedig csak baszta, baszta tovább.
Én sem bírtam tovább... tövig nyomtam a farkamat Krisztába és több adag ondót belepumpáltam a pinájába. Még ekkorát talán sose élveztem, mert ez volt az első alkalom, hogy láthattam a páromat, ahogy valaki más megbassza. Kriszta felemelte a fejét, remegni kezdett, éreztem, hogy összeszorul a hüvelye elérte őt is az orgazmus.
Kihúztam a farkamat, ő megfordult és összeszorította a combjait, ne folyjon ki az anyagom.
Eközbem Éva lenyugodott, pihegett, Pierre pedig kivette farkát, ami még mindig keményen állt. Nem tudtam megállapítani, hogy ő is elment-e, de ekkor megláttam, hogy hatalmas mennyiségű geci folyik ki a párom combjai közül.
Kriszta elmosolyodott, amikor látta a meglepetésemet.
- Ez még semmi mondta -, neki is kétszer kell elsülnie legalább... mint a párodnak. És most nyaljál ki...
Behajoltam a combjai köz, ő rászorította a fejemet a puncijára. Éreztem a kicsorgó ondómat a számon, de nem zavart. Elkezdtem csókolgatni a pinája környezetét, majd a nagyajkait. Odanyúlt a kezével, a két ujjával széttárta őket, amik közül keményen kitüremkedett a csiklója. Nem tehettem mást rábuktam és elkezdtem nyalni. Ekkor arra lettem figyelmes, hogy mellettünk Éva megint erősen lihegni kezd.
Kriszta is észrevette, felemelte a fejemet:
- Odanézz - fordult Éváék felé.
A párom négykézláb állt, Pierre mögötte térdelt és szabályosan felnyársalta a hatalmas farkával.
Éva nyögött, lihegett, Pierre pedig a csípőjét markolva baszta hátulról. Nem tudtam levenni a szememet róluk, de Krisztát is most a látvány kötötte le. Nem telt el két perc, és Éva ismét rázkódni kezdett, tudtam, hogy most fog újra elélvezni. Pierre a vaskos faszára húzta Éva remegő testét, és hangosan hörögve kezdte belepumpálni a gecijét. Éva ezt megérezve egy hatalmasat rándult, szinte lepattant a francia bika farkáról és hasra fekve vonaglott a gyönyörtől sikoltozva. Pierre farka előremeredt, és valami hihetetlen mennyiségű ondót lőtt ki a párom seggére, hátára, egészen a tarkójáig. Még filmeken sem láttam ilyet.
Kriszta ebben a pillanatban megmarkolta a fejemet, rányomta a csiklójára és szinte visítva követelte:
- Nyaljál ki!!!
Én teljes erőmből nyalni kezdtem a csiklóját, és hogy még jobb legyen neki, először egy, majd aztán két ujjamat bedugtam a hüvelyébe. Felemelte a csípőjét és teljes erőből a számra nyomta a pináját. A két ujjam a saját ondómtól síkos hüvelyéből úgy járt ki-be, mint egy dugattyú. Alig kaptam levegőt, amikor egyszer csak elkezdett rángatózni a csípője, szakaszos sikongatások hagyták el a torkát, a fejemet még erősebben a csiklójára szorította és egy hatalmas hörgéssel elélvezett. Nem engedett el, a nyelvemnek tovább kellett járnia a pináján.
Amikor felemelkedtem, ők mind a hárman kielégülve feküdtek. Feltérdeltem, a farkam mereven állt előre az első alkalom volt, hogy egy újabb orgazmusra kész voltam ilyen rövid idő alatt. Kriszta észrevette, felemelkedett, rábukott a farkamra, és egy perc alatt elintézett: úgy leszopott, mint még soha. A kezemet a gyönyörű sörényébe túrtam, úgy irányítottam a fejét, ő pedig csak nyelte, nyelte a fehér anyagomat.
Innentől kezdve még sokszor voltunk együtt. Nem tudtam versenyezni Pierre farkának méreteivel, de ő mindkettőjüket becsülettel megbaszta, én pedig kinyaltam őket mindannyiszor. Így végre Éva is megkapta a jutalmát azért, hogy belement abba, hogy Krisztával dughassak...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (65)        Nem tetszik (55)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-09-28 15:34:13
Nyugger
Ezek a migránsok csak rosszat tesznek velünk! Meg tudjuk mi adni az asszonyoknak ami kell!


Ezt a szex történetet 13326 X olvasták el.