Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Chat-es randi1

Beküldő:Petracat

A történet valós. Fent voltam a chat-en és beszélgettem egy sráccal. Kb 2 óra társalgás és fotómegosztás után elhatároztuk hogy találkozunk.Késő estére beszéltük meg,hogy ne legyen feltünő senkinek.Találkoztunk a megbeszélt helyen,jól megnéztük egymást,majd Cs@abi feltette a kérdést,hogy van e kedvem felmenni hozzá. Naná hogy volt kedvem. :-)
fent voltunk a lakásán,töltött egy pohár finom bort,hogy oldja a feszkót. Pici dumcsi után elsétált az ajtóhoz,bezárta és visszajött. Kérdezte -csináljunk valamit? Erre én átöleltem,rámosolyogtam és megkérdeztem -mire gondolsz? és megcsókoltam.Hosszasan csókolóztunk állva,simogattuk egymást. Lassan lekerültek rólunk a ruhák,meleg nyári estén elég forró volt a szobában,de a hangulat még forróbb volt. Hanyatt fektettem a francia ágyon,ismét megcsókoltam,Ő simogatta a hátamat amit szeretek,és lassan haladtam lefele. Előttem ágaskodott kemény borotvált fallosza,amit végig nyaltam,majd bekaptam a makkot. Nyelvemmel táncoltam rajta,Cs@abi torkát mély sóhajok hagyták el. Hirtelen felült,én térdelve álltam előtte lábai között,- meg akarlak kóstolni,és bevette farkamat.Istenien csinálta,majdnem eldurrantam,de visszalöktem az ágyra. Folytattam tovább,eközben ütemesen járt a csípője. Izgattam a nyelvemmel,mélytorokra vettem neki,és segítettem a kezemmel.Ekkor megkérdezte ziháltan
-hova engedhetem?
-csak élvezd feleltem
vissza vettem a számba,pár mozdulat után éreztem hogy farka megdagad,teste megremeg és tele élvezte a számat. Finom volt nagyon az íze.
mellé feküdtem,megcsókoltam,hagytam hogy kifujja magát. Felpattant,majd a lényegre tért.Mohón szopni kezdte farkamat,ami picit kellemetlen volt,ekkor így szóltam.
-finomaaaan,lassíts,így hamarabb célba érsz.
néztem ahogy szopja a farkamat,szép látvány volt.
Mélyen bevette,majd kínozni kezdett a nyelvével.
És ekkor testem megfeszült,hangos nyögésekkel élveztem el,végig kiszívta belőlem spermám utolsó cseppjét. Mellém feküdt,picit csókolóztunk,majd elköszöntem tőle.Sajnos ez az egy talink volt,mert megismerkedett egy lánnyal aki később a felesége lett.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (43)        Nem tetszik (55)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-05-17 18:31:04
Heteroszexuális
Legalább írnád bele a címbe hogy buzi történet te faszzabáló

2019-05-20 14:39:16
Nem fontos!
A sztori elvilegesen egy lány szemszögéből jászódik le. Ez egy kitalált kis sztori, nagy bakik vannak benne. "Hirtelen felült,én térdelve álltam előtte lábai között,- meg akarlak kóstolni,és bevette farkamat.Istenien csinálta,majdnem eldurrantam,de v

2019-10-31 22:18:13
szebi
Szia szexi mutasd a puncid


Ezt a szex történetet 7598 X olvasták el.