Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A puncinyaló verseny

Beküldő:Klaudia


Sziasztok!
Én az igaz történetemet szeretném megosztani veletek.

Az egész akkor kezdődött, amikor úgy kb. fél éve jártunk a pasimmal. Én 19 éves voltam és még suliba jártam, Zoli, a pasim 24 volt, nagyon helyes, jóképű srác. A szülei elég jómódúak voltak, így a pasim már saját lakásban lakott, amit a szülei vettek neki, ő amúgy autókkal kereskedett. Nemcsak helyes volt, tetszett a magabiztossága is, és hogy van pénze.

A suli miatt hétköznapokon nem sűrűn találkoztunk, de általábam a hétvégéken együtt voltunk, többnyire én látogattam meg őt. Miután néhány hét randizás után bemutattam szüleimnek az új barátomat, megkedvelték őt, így néhány hónap múlva gyakorlatilag már nála laktam hétvégente. A barátomnak volt egy jó kis baráti köre, mindegyik kb vele egykorú, szingli srácok, együtt jártak edzésre, meg motorozni, stb.

Egyik hétvégén is a pasimnál voltam, amikor szokásos bulit szervezett a barátai meghívásával. Öt haverja jött el ezen a hétvégén, így összesen hatan voltak srácok, és egyedüli csajként. Minenki piálgatott -én is-, senki nem volt részeg, csak egy kicsit kapatosak voltunk. Én amikor iszok, mindig nagyon jókedvem támad, nevetgélek és felszabadulnak a gátlásaim. Hát ezzel nem csak én voltam így.... :)

Egyszer kimentem a konyhába hozni a srácoknak még sört, meg tettem-vettem a konyhában. Kb. 10 perc múlva mentem csak vissza és hallottam hogy valami puncinyalásról beszélgetnek és nagyon hevesen vitatkoznak , de hirtelen elhallgattak ahogy hallották hogy bejöttem. Kérdeztem tőlük hogy miről beszélek, mire kibökték, hogy mi volt a téma: arról beszéltek, hogy melyikük nyal jobban puncit.
Én tudtam hogy a barátom nagyon ügyes benne, de nem sok összehasonlításom volt, mivel ő előtte nem nagyon jártam senkivel, és természetesen a haverjait se tudtam hogy nyalnak.

Egyszer csak a pasim fölvetette, hogy mi lenne ha letesztelnék élesben, hogy melyikük a legjobb puncinyalásban. Mondom És ezt mégis hogy akarjátok letesztelni? Hogyhogy hogy? Hát rajtad bébi! -hangzott a válasz.
Az ötlet hogy öt idegen srác nyalja a puncimat nagyon izgató volt, bár kicsit meg is ijedtem, azt gondoltam, hogy biztos féltékeny lenne a pasim, főleg hogy ezek a legjobb haverjai. Mennyire tévedtem....

Természetesen úgy csináltam, mintha tiltakoznék ellene, de a barátom megnyugtatott, és azt mondta Dehát imádod amikor nyalom a pinádat. Mondom: Hát persze! Amikor te nyalod azt igen, de nem vadidegenek. - Dehogy vadidegenek, ők a legjobb barátaim, velük már csak nem leszek irigy? -és ezzel a mondattal le is zárta a vitát. Igazából nem tudtam mit mondani erre, és mivel én is egy kicsit spicces voltam, így elég könnyen meggyőzhető voltam bármiről abban az állapotban. Mellesleg annyira nem volt rossz gondolat, hogy egymás után 5 idegen srác belenyaljon a pinámba...

A srácok fantáziája egyből beindult. Az egyikük kitalálta, hogy feküdjek föl az étkezőasztal tetejére, így csak betérdelnek elém, és már egyből a puncim magasságában lesz a fejük. Ez tetszett. A pasim levette rólam a farmerom és a bugyim, majd fölfektetett a hosszúkás étkezőasztal közepére. Utána megfogta a combjaimat és föltolta őket egészen a mellkasomig, és azt momdta, hogy legjobb lenne ha átkulcsolnám a lábaimat ebben a pózban, így tényleg csak a gyönyör *251 hamvas puncim látványa lesz előttük. Ekkor gyorsan kerestek valami sálat, amivel bekötötték a szememet, amiből tényleg nem láttam ki semmit. Ez azért kellett, hogy ne legyek részrehajló amikor pontozom a srácokat nyalásban.

Puncim csak úgy hívogatta a fiúk nyelvét, én meg már annyira izgatott voltam attól a gondolattól, hogy mindjárt 6 pasi fogja egymás után nyalni a pinámat.

Kis mocorgást hallottam, de nem lehetett tudni hogy melyikük térdelt éppen a lábam közé. Közben hallottam hogy suttogva mondják egymásnak a szabályokat , miszerint nem érhetnek a testemhez a kezükkel miközben nyalnak, csak és kizárólag szájukkal és nyelvükkel. Így biztosan nem tudom őket beazonosítani.

Az első srác elkezte szép lassan nyalogatni a csiklómat, de ezt túl direktnek találtam. Kérték hogy adjak rá egy pontszámot 1 és 10 között. Én 6-ost adtam rá.
A második srác nyelve jobban felizgatott: a csiklóm és a hüvelybemenetem közötti részt kezdte nyalogatni, rendkívül lassan és finoman, föl-le. Ez annyira felizgatott, hogy csak úgy ömlött belőlem a nedvesség. Ekkor bedugta nyelvét a hüvelyembe, jó mélyre. Azt hittem mindjárt elélvezek. Biztos látták ezt a többiek, és mondták neki hogy elég lesz, ennyiből már le tudom őt pontozni. Neki 8-ast adtam, mert bár jó volt, nem tudhattam, hogy a többiek mit tudnak.

Utána jött a harmadik srác, ő is belenyalt a pinámba, kicsit szivogatta a csiklómat, mire hangosan kéjesen nyögtem. Majd a negyedik, ötödik, és végül az utolsó srác következett.
Mivel egyiket se tudtam beazonosítani, azt hittem hogy az utolsó a pasim. Miután ő is nyalt egy darabig, neki 10 pontot adtam, de nem hagyta abba ezután, hanem tovább nyalt (biztos a többiek biztatták erre), nekem persze nem kellett sok, és akkorát élveztem a szájába, miközben megfeszült és rángott az egész testem, és hangosan felüvöltöttem. Ekkor még mindig nagyon finoman szivogatta a csiklómat, amitől teljesen kész voltam.

Pinámból folyt ki a nedvesség, majd egyszer csak egy cippzár hangját hallottam, majd egy kőkemény farkat éreztem a puncim bejáratánál amint megmártózik a nedveimben.
1000%-ra biztos voltam benne, hogy ez a pasim, így nyugodt voltam, és élveztem hogy a többiek előtt akar megdugni. Egyszer csak becsúszott nedves pinámba, a farok, és elkezdett nagyon lassan ki-be mozogni benne.
Ekkor valami érdekes dologra lettem figyelmes: szúrt a szőre, és mintha vastagabb is lett volna a fasz, mint amihez szokva vagyok. Mondom magamban: az én pasim nem is szokta magát borotválni ott lent . Erre gyorsan levettem a szemkötőt, és odafordítottam a fejem.

Azt hittem elájulok: a pasim oldalt állt, és az egyik haverja vastag, borotvált farka volt a pinámban, aki ekkor megfogta kerek fenekem és jól magára húzott, nehogy kicsússzon a farka belőlem. Látták hogy meglepődtem, így a pasim egyből mellém jött, elkezdett csókolni, miközben a haverja még mindig dugta a pinám. Odahajolt a fülemhez, és fél hangosan súgta, hogy Nyugi, nincs semmi gáz, ő lett a nyertes, ez volt a deal hogy a nyertes beléd élvezhet.

Erre eléggé ledöbbentem, ezekszerint a srácok ezt már előre megbeszélték egymással, amiről nekem fogalmam sem volt...

Úgy tűnt hogy a pasimat is nagyon izgatta a látvány, hogy az egyik legjobb haverja dugja a pinám, féltékenységnek nyomát se láttam rajta. Megnyugtatta a haverját, hogy szedek fogamzásgátlót, nyugodtan élvezzen csak belém.

Mivel párom haverja szingli volt és már pár napja nem ürítette ki a tárat, viszont a puncinyaló verseny eszméletlenül felizgatta, így mondanom se kell, hamar beleélvezett a pinámba az idegen farok.
Ahogy kihúzta a farkát, a forró geci csak úgy ömlött ki belőlem és folyt le a borotvált puncimon.

Barátom ekkor látta, hogy a haverjait hogy felizgatta a puncim látványa, és felkínálta a többieknek is. Azt mondta nekik, hogy ő nem irígy, kipróbálhatják ők is. Ezt persze nem beszélte meg velem, de én egy cseppet se bántam, iszonyúan felizgatott a gondolat, hogy az összes srác belém élvezzen egymás után.

Ekkor átadta a terepet egy másik haverjának, akinek nem kellett kétszer mondani. Lehúzta a sliccét, elővette a farkát és belemártotta a haverja lefolyó gecijébe, és azzal dugta be a pinámba. A haverja gecijét tunkolgatta, azt használva síkosítónak, nem mintha a puncim nem lett volna csupa nedves eddigre már.
Izgató volt a tudat, hogy a barátja gecijét bassza a pinámban. Nemsoká ő is beleélvezett, telepumpával pinámat még több gecivel. A másik négy srác ekkor már elővette a nadrágjából a farkát és maguknak veregették a farkukat, lassan, nehogy elsüljenek mielőtt a puncimba dugnák azt. A sok gecit a punciba élvezésre tartogatták.

Ahogy végzett az egyik, már vette is át a helyét a következő fasz. Úgy láttam kezdenek kijózanodni az izgató szituációtól, és mind menetre kész volt. Amikor a harmadik srác kezdte dugni a pinámat, a negyedik haverja a fejemhez állt, és a számba adta hatalmasra duzzadt faszát, amit én nagyon szívesen el is keztem szopni. Ahogy a harmadik is belengette gecijét a pinámba, az a srác ment őt felváltani, akit éppen szoptam. Jó keményre szoptam, így mikor berakta eddigre már csupa gecis pinámba a farkát, már nem sok kellett neki, jó hamar elsült. Csak úgy lüktetett ki a sok geci belőle.
Utána jött a következő a fejemhez, majd akit szoptam, az ment a pinámhoz dugni azt. Annyira jó volt érezni a sok gecit ahogy lüktet a srácok fasza és teli engedik forró gecivel a pinámat. Valamelyiknek hígabb volt, szinte olyan mint a víz, de valamelyiknek sűrű hófehér, leginkább sűrített tejre emlékeztetett.

A pasim maradt legutoljára. Szerintem őt is iszonyúan felizgatta a gondolat, hogy a haverjai gecijét is bassza a pinámban.
Először betérdelt a combjaim közé és elkezdte kinyalni a sok gecit belőle.
Na ez úgy felizgatott, hogy visítva élveztem el, még több gecit pumpálva ki magamból. Ezután betolta farkát a pinámba, és hagyta hogy pinám lüktetése szorítsa ütemesen. Pár perc múlva -szinte minden mozgás nélkül- hatalmasat élvezett lucskos pinámba.

Ekkor az egyik haverja jelezte hogy ő szeretne repetázni egy második menetre.
Én eddigre már nagyon elfáradtam, de nem tudtam mit tenni, újabb fasz csúszott belém, ezúttal jó hosszan és sokáig baszva puncimat, kiélvezve minden másodpercet. Miután belém élvezett másodjára is, azt mondta a pasimnak, hogy ezt minden héten megismételhetnénk. Persze nem ez volt az utolsó alkalom hogy megdugatott velük...

Pinámat azóta is rendszeresen felajánlja a haverjainak, amit a haverjai nagyra értékelnek -nem mintha eddig nem ő lett volna a legmenőbb srác közöttük...
Sokszor hétköznap is átjönnek hozzánk ha valamelyikük arra jár épp, csak hogy könnyítsenek magukon. Szerintem nem is akarnak barátnőt találni, kényelmes nekik ez a közös pina :D
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (125)        Nem tetszik (117)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-05-01 21:24:35
Space
Ez volt a egjobb történet amit olvastam várom a többi írásodat.

2019-04-26 19:13:56
csődör a pénisz fejlesztő
Ha ez igaz vagy ilyen nő vagy kérlek keress rá a nevemre első találat

2019-04-28 09:32:06
Joaddict
Nagyon jol irsz, szivesen vegigneztem volna ahogy vegigmennek rajtad es en is szivesen tele pumplanam a hamvas kis puncikadat a meleg gecimmel.

2019-05-08 00:10:50
Stephan
Kibaszott nagy kurva vagy. A pasid meg egy büdös csicska!

2020-07-10 23:31:23
Joker
Szívesen olvasnám a többi alkalmat is amikor így szétbasztak. ;)

2022-10-24 04:02:22
miki
Szuper


Ezt a szex történetet 25118 X olvasták el.