Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Jocó nyara

Beküldő:Joci

Húszas éveim elejét taposom.
Túl vagyok már mindenen elég korán elkezdtem lakásos lányokhoz járni, majd jöttek az útszéliek. Ezek tapasztalatok begyűjtése után a társkereső oldalak.

Nem csinálok reklámot az alkalmazásnak de húzni kell az embereket balra vagy jobbra, rövidíteni fogok a két szaftos sztorit átugorjuk rögtön a hihetetlen kategória következik.

Tavasszal igen nehezen és kemény munkával juttattam el egy korombeli lányt a csúcsra, mondjuk ki az a bizonyos kilincses mondás igaz rá. De bár hosszra átlagos felső határa de kimondottan vaskos a szerszámom, ennek extrázása a sok pillangó töcskölés amiben edzett technikát fejleszthettem ki, hiszen legtapasztaltabb tanárok segítettek.

Teltek a hetek a csaj kikopott alólam ,jött egy 40es elvált hölgy helyette,délelőtt ért rá az egyetem miatt én is szabad voltam ekkor. Sokat jártam hozzá, bevallom volt hogy anya szerepet töltött be, befizette a kollégiumomat stb.

Egyik délelőtti foglalkozásunk félbeszakadt mert a lánya sulijában tűzriadó volt és jött haza a kiscsaj, na ez kínos lesz,de nem baj én vagyok aki a routert jött beállítani.
Jön a lány én a routert állítom csak kikiabálok egy hellót.de észreveszek egy ismerős bokaláncot, levert a víz lány a szobájába, de a netet tényleg lelőttem. Jött panaszkodni majd megfordultam, az arca teljes sokk, mit keresek itt stb.

El lettem zavarva a kiscsaj által, de odakiabáltam egyet hogy amúgy anyuci puncija így is frissebb volt.

Utána büntiből hallhatta hetekig ahogy dugunk az anyucival fent a hálóban, és egyik este írt hogy a barátja kidobta úgyhogy ha nem undorodok tőle zavarjam le, este alatt megvolt anya és lánya, sajna külön. De úgy hogy anyuci punciját tele lőttem keményen majd a lánya a spermás-puncis faszomat szopta le majd dugtam meg, a kis csaj análba is szerette,megkapta, a csavar utána az hogy az anyja felébredt mikor a hálóba visszatértem zuhanyozni és mielőtt elmentem volna mondta hogy adjak egy jó éjt puszit, és elővette hogy bekapja, na de tudjuk hol volt előtte, azt meg is jegyezte fura íze van én meg a cigire fogtam hogy suliban fél doboz elment (amúgy nem dohányzom) elhitte.

Ezek után nem mentem többet inkább, mert nagyon meredek volt a lebukás veszélye.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (84)        Nem tetszik (66)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7480 X olvasták el.