Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Terka néni, a takarító

Beküldő:PeterBangs


Terka néni nem volt szép nő. Alacsony, kövérkés, vastag bokájú és combú asszony volt, lötyögős felkarokkal, és rövid nyakkal. Viszont kedves volt, amit az arca is tükrözött, és ami nem elhanyagolható, hatalmas mellei voltak! Óriási, telt, súlyos mellek, amit a Teremtő is arra szánt, hogy játszadozni lehessen velük. De Terka néni mindig csak egy gombot hagyott nyitva a fehér köpenyén, és olyan melltartót viselt, ami nem engedte még csak sejteni sem a mellbimbói formáját sem. Csendes ember volt, alig észrevehetően járt-kelt, tette a dolgát, mindig minden csillogott utána.
Történt egy nyári napon, hogy egy kis technikai malőr miatt bent kellett maradnom a cég műhelyében, aminek a lemez falai és üvegezett teteje jótékonyan emelgette a higanyt a hőmérőben. Péntek lévén már az a kevéske ember is lelépett az irodákból, ami volt, és Terka néni megjelent, hogy csillogóvá varázsolja utánuk a helyiségeket. Leszaladt a műhelybe, megnézni, hogy van-e még valaki, vagy kezdheti a műhelyhez tartozó szaniteregységekben a munkáját? Látván, hogy még bent vagyok, egy Jól van, Angyalom, dolgozzál csak, majd visszajövök! -kel már el is viharzott. Pár perc múlva végeztem a műhelyben, és indultam lezuhanyozni, hogy elkezdhessem a hétvégét. A langyos víz visszahűtötte a felforrt agyamat, és túlhevült testemet. Terka néni pedig idő előtt végzett az irodákban, és mint jó takarítónő, belülről kezdve és kifelé haladva, rám nyitott a zuhanyzóban, miközben éppen a félmerev farkamat szappanoztam! Egy darabig állt, kicsit mosolyogva alaposan megszemlélt, majd kilépett az ajtón. Nem volt zavarban. Én letudtam a dolgot ennyivel, látott már sok nő meztelenül, eggyel több vagy kevesebb már ugyan nem számít. Nagyjából tíz perc múlva már éppen végeztem volna, amikor újra nyílt az ajtó, és Terka néni megjelent ismét. Majdnem dobtam egy hátast, mert anyaszült meztelen jött be, és a világ legtermészetesebb módján közölte, hogy a női részleget már kitakarította, nem akarja újra összepacsálni, inkább itt lezuhanyozna, és ha végeztünk (!!!), akkor majd itt is megcsinálja azt a kis maradékot. Akaratlanul is elkezdett meredezni a faszom Terka néni mellei látványától és a még soha nem látott, igencsak csinos puncijától. Teljesen csupaszra volt borotválva! Beállt a szemközti zuhanykabinba, és megengedte a vizet, miközben engem nézett, mit szólok a mutatványhoz. Volt is mit nézni mindkettőnknek, mert a faszom olyan kőkeményen vágta magát vigyázzba, hogy majdnem elrepedtek az erek rajta, Terka néni pedig szorgalmasan mosta a punciját és a melleit, huncutul mosolyogva felém. Aztán egyszer csak megszólalt:
-Angyalom! Segítenél? A hátamat nem érem el...
Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak bólogattam, és óvatosan kiléptem a csúszós járólapra, hogy a következő lépéssel a szembeni kabinban lehessek. Eddigre ő már háttal állt, és a feneke mögött lóbálta a tusfürdőt. Kivettem a kezéből, de a kezét nem húzta előre, hanem tenyérrel felém tartva, a fonákával szappanozta a hátsóját. Nyomtam belőle egy adagot, majd elkezdtem szétkenni a hátán, aminek hatására nagyot sóhajtott. Kezeim siklottak a hátán, vállán és a nyaka felé, amikor egy kicsit hátrébb tolta a fenekét, és a hátul lévő kezével megfogta a meredező farkamat. Közelebb húzott és elkezdte fel-le húzogatni a kezét rajta, pumpálta a farkamat. Majdnem elájultam, annyira jó érzés volt, amikor egyszer csak a farpofái közé süllyesztette, és úgy dolgozott rajta! A kezeim elindultak előre, majd a mellei alá, és a hatalmas bimbókon kezdtek el dolgozni. Mennyei érzés volt a hatalmas emlőket símogatni, gyúrni, de szemmel láthatóan ez nem csak nekem esett jól. Lassan lement a vízzel a tusfürdő, megfordítottam Terka nénit, és elkezdtem szopogatni a bimbóit, és kezem is a lába közé csúszott. Már csatakosan nedves volt, és könnyen elnyelte egy, kettő, majd végül 3 ujjamat, közben hüvelykujjal a csiklóját ingereltem. Lejjebb hajoltam, hogy belenyalhassak, de visszahúzta a melleire a fejemet:
-Azt neee... Nem szeretem, ha nyalnak.
-De szopni azért ugye szeret, Terka néni?
-Nem. Azt sem szeretem. -ütött mellbe a válasza. Itt ma nem lesz cumiztatás...
-Viszont azt szeretem, ha a fenekembe élveznek! Ugye megteszed a kedvemért?
A sokadik meglepetés ért ezzel a mai napon! Visszafordítottam a fal felé, ő megtámaszkodott a csempén, én pedig a büszkeségemet tövig nyomtam a lucskos, meleg, puha, öreg pinába.
-Jajjj, de jó farkad van! -nyögött fel- Mintha egy darab beton lenne! Szeretem a kőkemény, fiatal faszt! Remélem, sokáig bírod!
Döngettem hátulról, csak úgy rengett a nagy valaga Terka néninek. A mellei meg himbálóztak, hol a hasának csapódtak, hol a csempének, előre nyúltam néha, hogy érezhessem a nagy, tehetetlen tömeg önálló mozgását. Közben magamat szemléltem a helyzetben: egyszerre volt undorító, perverz és őrjítő! Egy nagyanyám korabeli, majdnemcsúnya nőt kefélek, ráadásul a munkahelyemen! De nem érdekelt. Csak a pillanatnyi élvezet vezérelte az agyamat. Előrenyúltam jobb kézzel a pinájához, és a csiklóját kezdtem dörzsölni. Nyögött, szinte önkívületi állapotban, és ellenütemben mozgatta a csípőjét. Kisvártatva meg is jött a kellő hatás, hüvelye hullámokban húzódott össze, tolta kifelé a fenekét, hogy mélyre menjen a farkam, úgy élvezett el. Csatakokban folyt a leve, hüvelye kitágult, alig éreztem, hogy a farkamhoz érne. Kihúztam belőle, és Terka néni megfogta a farpofáit, széthúzta, úgy kínálta fel ánuszát a folytatáshoz. Nem is voltam rest, a leveitől csöpögő faszomat szépen, egyenletes nyomással bevarrtam a seggébe. Hát ez valami irtó jó volt! Alig egy perce dolgoztam benne, éreztem, hogy hamarosan elmegyek. Kettőt-hármat löktem még rajta, és belerobbantam a fenekébe. Éreztem, hogy a spermám messzire lövell a végbelébe, és azt is, ahogy a gyűrűs izmait meg-meg feszítve kifeji farkamból az összes gecit. Lihegve roskadtam a hátára, miközben szorító ánuszából puha gumibránerként húztam kifelé a puhuló, rugalmasan nyúló faszomat. Végül kint voltam, egy csepp ondó nem maradt a farkamban, szépen kidolgozta belőle az öreglány. Megfordult, majd anyáskodón lefürdetett. Miközben a farkamat mosogatta nagy gonddal, megkérdeztem, hogy miért nem szeret szopni?
-Angyalom! Nem nem szeretek, hanem még soha nem szoptam! Azt sem tudom, hogyan kell!? A mi időnkben nem volt divat az ilyesmi!
-És mégis? Nem próbálná ki? Ha olyan sokan csinálják, rossz csak nem lehet!
Farkammal a kezében nézett rám, majd megvonta a vállát és hirtelen bekapta a faszomat. Nagyon finoman csinálta, született tehetség volt! Nem is kellett mondani, hogy mit csináljon, érezte, hogy mi esik jól. Egy pillanat alatt keményre szopta a faszomat, és már élvezettel nyögött, nyalta-verte. Heréimet morzsolgatta közben, és egyre mélyebbre nyelte be a cerkámat. Ahogy éreztem, hogy közel a csúcs, megkérdeztem, hova szeretné, hogy spricceljek?
-Petikém, ha már eddig elcsábítottál, félbe ne hagyasd velem! Persze, hogy a számba!
Erre már nem fogtam vissza magamat, a második adaggal teleraktam a száját! Felnézett rám, majd a farkammal a szájában nyelt egyet-kettőt, és kiszívta a maradékot. Diadalmasan egyenesedett fel, én meg remegő térdekkel, hálásan néztem rá.
-Ha tudtam volna, hogy ez ennyire jó, nem ellenkeztem volna ilyen sokáig!
-Persze, hogy jó, Terka néni! Ahogy a nyalás is jó!
-Na, Petikém, azt már majd máskor megmutatod, mert elszaladt az idő, péntek is van, nagyon jó is volt, de már mennem kell, jönnek holnap az unokáim! A legnagyobb lány neked való korban van, taníthatnád akár! A recepción, a telefonos füzetben megtalálod a számomat.
Ezzel kilépett a fülkéből, felkapta a törölközőt, és kiment a zuhanyzóból...
Az unokák látogatása alatt nem zavartam, de hétfőn már délelőtt felhívtam, és mivel szabadnapos voltam, elmentem hozzá. Hogy mit csináltunk akkor? Azt majd a legközelebbi történetben elmesélem!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (120)        Nem tetszik (88)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-04-17 14:11:34
Barri
Élveznem én is


Ezt a szex történetet 25191 X olvasták el.