Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Beavatás

Beküldő:György


Laci már 15 éves múlt és a nyári legkedvesebb élményét mesélem el. Javában tartott a vakáció, és bizony sokat gondolt a nőkre vágyódva, de félszeg fiú volt nem mert kezdeményezni. Az idősebb nőkről ábrándozott, a gyönyörű szőrös asszonyi pináról.... Míg egy nap rámosolygott a szerencse. Nem messze tőlük lakott egy már 60-as de gyönyörű asszony, akinek mindig megcsodálta a páratlan szépségét. Bár beszélték, hogy a testéből él, és az arcán kissé nyomot hagyott a mestersége. Laci épp arra ment, mikor Olgát látta vele szemben:
- Szia Laci, ha van egy kis időd segíthetnél nekem, butort kellene átrendezni, és ketten meg tudnánk csinálni.
Laci szinte remegett a vágytól, mikor nézte a jól sminkelt kozmetikázott arcot, a hatalmas melleket, karcsú alakot.
-Ráérek Olga néni, és segítek is örömmel.
_Akkor gyere és máris megcsináljuk.Laci mohón szívta magába Olga illatát, amint mentek fel a lakásba. Ott Olga elmondta mit kell csinálni, és együtt megcseréltek pár bútort, majd Laci feltakarított.
-Nagyon drága vagy fiam, köszönöm neked.Mit adhatok neked ezért?-kérdezte Olga.
-Szeretném látni Olga nénit ruha nélkül.
-Micsoda? És miért akarod?
-Mert még soha nem láttam meztelen nőt, annyira szeretném egyszer egy asszonyi testet látni.
-Nocsak - nevetett Olga -azt hiszem mást is akarsz, de megteszem neked, utána beavatlak.
-Már alig várom -suttogta Laci.
Olga bezárta az ajtót, leengedte a redőnyt majd vetkőzni kezdett.Érzéki módon bújt ki a ruhából - majd Lacihoz szólt:-vetkőzz te is. Laci már le is vetette a nadrágot, pólót, gatyát és egyszál meredt fasszal állt Olga előtt.
-Szép faszod van, ma nem marad érintetlenül - szólt Olga vetkőzés közben, majd a bugyit lehúzva állt Laci előtt, aki már egész testében remegett. Beleveszett az idős nő szépségébe, akinek már kicsit ereszkedett a teste, a nagy mellei is lógtak a súlyuknál fogva.
-Lacikám, nekem az ágyra kell feküdnöm, hogy a pinámat jól megmutassam, mert így nem látod csak a szőrt. Azzal Olga hanyatt feküdt, és a lábait felhúzva mutatta meg Lacinak a pináját.
-Látod, ilyen a pina, a szeméremajkaimat nézd, és a hüvelyt, ezt az alsó lyukat, ide kell a faszt tenni, és döngölni ami belefér. Itt a kis lyukon pisilek, és legfölül a csikló, ami már jól dúzzadt, mert izgalomban vagyok. Ezt kell az előjáték során nyalni, puszilni, és baszás közben is lehet a kézzel fogdosni.
-Lacikám most mutatok neked egy igazi baszást, mert jön egy kuncsaftom, te gyere át a leselkedő fülkébe, itt jól látsz majd mindent, utána veled fogok baszni ameddig csak akarod.
_Nagyon jó lesz Olga néni -lihegte Laci, de közben már Olga letérdelt és bekapta a faszát, és szopni kezdte, de rövid idő múlva Laci elsült, Olga lenyelte a gecit - nagyon finom ízű, de most menj be, mert jön a vendégem, és fel kell készülnöm.
Laci belépett a fülkébe, ahol egy kis vödör is volt, a kémlelőnyíláson feszülten figyelt. Csöngettek, és Olga beengedte a vendéget, egy magas úriembert.
-Szervusz Tomi, már nagyon vártalak, alig várom, hogy szétbaszd a pinámat és a seggemet.
Laci felelet helyett hosszan megcsókolta a száját, és levette róla az otthonkát, és ő is gyorsan vetkőzött, álló fasszal szemben Olgával.
-Megszoplak azért-mondta Olga.
-Tudod ma egy tárgyalásom lesz, csak egy menetre jöttem, de nem akartalak kihagyni.
-Megoldjuk Tomi - mondta Olga, és máris négykézlábra ereszkedett, és puccsítva kínálta a pinát Tominak. Aki azonnal betette és keményen baszta, lökdöste a hüvelyt, kezével a melleit markolászta, és a nyakát csókolta. Olga hamarosan teljesen begerjedt, kivörösödött, és enyhén verejtékezett, de jól állta az ostromot.Majd Tomi hanyatt feküdt és Olga ráült a faszára, de látványosan megmutatta Lacinak a megtágult vörös pináját.Ütemesen mozgatta magát a kemény faszon, és jött a nedvesség a pinájából. Megállt, Tomira nézett, és lihegve mondta: Nagyon szeretlek drága kicsikém- és hosszan csókolta Tomit, aki ezalatt is lágyan nyomkodta a faszát. Olga arca kipirult, és megfiatalodott, csak az a két keserű ránc , és a szeme alatti sötétebb karikák látszottak, az állandó kéjelgés nyomai. Majd teljes erővel vágtázott Tomi faszán, és megvonaglott, rekedten tört fel belőle : MOST..élvezek. Párszor még görcsösen megrándult, és ernyedten nyúlt el Tomin. De Tomi nem ment el, mert visszatartotta, hanyatt fektette Olgát, a lábát felhúzta, és a kőkemény dákót betolta a megtágult nyákos hüvelybe.
-Jajj most hagyj pihenni kicsit- lihegte Olga- most nem kívánom még. De Tomi teljes erővel baszta, és Olga újra élvezni kezdte. A lábaival szorosan kulcsolta át Tomit, és erősen vonta magához. --Isteni a faszod...nagyon jó vagy...jajj mindjárt elélvezek újra-akadozottan törtek belőle a szavak. Tomi rendületlenül baszta, addig, míg Olga nagy hörgéssel, rángatózva elélvezett, de kissé tovább is, faszával belőtt a pinába, és ő is elernyedt, míg Olga elájult kis időre.
-Mennem kell édes -mondta Tomi, de Olga nem is szolt, még a kéj réveteg mámorában tobzódott. Tomi megtisztálkodott, és felöltözött, majd sietve elment. Olga továbbra is mozdulatlanul feküdt. Ezalatt Laci már kiverte a faszát a vödörbe, és az le sem lankadt, ugyanúgy állt tovább. Kilépett, és a hanyatt fekvő Olgához lépett, szinte magánkívül az örömtől. Gyönyörű volt ez a megdolgozott pina, az ajkai lógtak, és a megtágult hüvely is jól látszott, a csikló is vörösen duzzadt volt. Laci Olga fölé hajolt, megcsókolta az arcát, majd lefelé haladt a melléhez, és a legszebb részen, a pinán kötött ki. Nem törődött a gecivel, csak egy szivaccsal törölte ki, és boldogan csókolta , ahol érte.
Olga már újra a régi volt, és a faszt várta ismét, de hagyta Lacit ügyködni.
-Lacikám, jól csinálod, szívd meg a csiklómat - és széttárta combjait, Laci pedig mélyen becsókolt a lógó szeméremajkak közé - tedd a faszod a számba -szólt Olga, és Laci föléje ült, és a faszát már el is kapta Olga, de most csak finoman szopta.
- Laci, most tedd a hüvelyembe, és basszál ameddig tudsz. Laci megtette, és a kéj végig vonaglott a testén, nagy erővel nyomkodta a pinát.
-Nagyon jó, ha el akarsz sülni, akkor a számba kérem - lihegte Olga, és Lacit csókolta. Laci elég jól baszta, mert OLga már megint élvezett, de a fiú kivette, és Olga szájába spriccelt, aki gyönyörrel szopta a gecis faszt. Laci ellankadva borult rá, és rázkódott a kéjtől, az örömtől.
-Nagyon jó tanítvány leszel -súgta Olga, holnap a seggemet is megbaszod....
folytatása következik.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (110)        Nem tetszik (100)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-03-20 08:36:06
Sissego roman
Az elejen laci utana tomi:) amugy undrito a szörös pina meg ez a sztori is

2019-04-01 12:49:39
Toki meki hijab jihad
Tomi meg laci nem ugyanaz sissego


Ezt a szex történetet 17410 X olvasták el.