Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nővérem megtanított dugni... folytatás

Beküldő:Bogyó


Ott tartottam, hogy végre megdughattam Orsit, a nővéremet. Előtte már hetek óta nyalakodtunk (mármint én nyaltam), ő pedig többször leszopott. Aztán egyik este meglestük anyát és a pasiját, ahogyan a nappaliban kefélnek - és utána már nem volt mese, mi is dugtunk egy hatalmasat.
Ez volt életem első dugása, Orsi igyekezett megtanítani, mit csináljak.
Arra nem számítottam, hogy amikor készen lettünk, anya is bejön. Kiderült, ő már régen tudott arról, hogy mi egymással hancúrozunk, a nővérem mindent elmondott neki. Azt is, hogy már szeretné, ha végre jól megbasznám.
Ahogy beszélgettünk, észrevettem, hogy anyu egyre csak nézi a farkamat. Ő is, Orsi is egyre izgatóbb témák felé tereli a szövegelést. Persze, könnyű volt nekik, hiszen ők már egymást nem egyszer kényeztették az ágyban. Nem voltam benne biztos, de úgy éreztem, anya is szívesen kipróbálná velem. És igazam volt.
Ahogy ott ültünk hármasban, anya a köntösében, ami alatt jól láttam, hogy nem viselt semmit, Orsi meztelenül, törökülésben, hogy látszódjon a pinája, kezdett felállni megint a farkam. Egyszer csak anyu odanyúlt - de nem a farkamat simogatta meg, hanem a combom belső oldalát. Ez valami isteni volt.
- Anyu - szóltam - mit akarsz?
- Ugyan már Bencus... látom, amit látok.
Ekkor már éreztem, hogy itt valami jó következik. Úgy látszik, a mai nap az enyém - gondoltam. Nem csak először dughattam életemben, de anyámat is megkefélhetem - futott át az agyamon.
Az az igazság, ez már régóta járt a fejemben. Főleg, amikor először láttam őket Ferkóval szeretkezni, amikor kinyalta anyut. Csodás teste van, imádom a nagy, súlyos melleit, és azt, ahogyan elélvez az orgazmustól. Nem is nagyon tiltakoztam hát.
De Orsi sem akart kimaradni a jóból, láttam rajta.
- Hagyd anyu, majd én - azzal feltérdelt és a farkam fölé hajolt. A bal kezével megfogta finoman, a nyelvét végighúzta a hímvesszőm alján, lenyalta róla a spermát, és a saját puncija nedvét, ami még rajta csillogott. Amikor a farkam hegyéhez ért, rábukott és bevette a szájába a makkomat. Istenien tudta csinálni.
Anyu élvezettel nézte, széthajtotta a köntösét, megláttam a melleit, a csodálatos melleit. A kezével elkezdte simogatni őket, és lassan, nagyon lassan széttárta a combjait.
Egy perc sem telt el, és megszólalt.
- Na, hadd lássam, hogy tanított meg Orsi nyalni...
Azzal egy szempillantás alatt az arcom fölé térdelt, úgy, mint a pasija fölé akkor, amikor meglestem őket. A kezével odanyúlt a pinájához, széthúzta a nagyajkait, és ráereszkedett a számra. Gyönyörű látvány volt, ahogyan a csiklója kidudorodott. Nem kellett mondani, mit csináljak, már kezdtem is nyalni. Felnéztem, és alulról láttam a gyönyörű melleit felettem. Isteni látvány volt. felnyúltam, megfogtam őket. Mióta vártam már ezt a pillanatot.
Közben Orsi tovább játszott a szájával a farkamon.
Csodálatos volt: anyámat nyaltam, a nővérem szopta a farkamat.
Ebben a pillanatban kinyílt az ajtó, és Ferkó, anya pasija jött be. Nem tudtam felnézni anya combjai közül, csak a hangját hallottam:
- Gyönyörűek vagytok - mondta, és hallottam, ahogy oda megy az ágyon térdeplő nővérem mögé. Nem tudom, mit csinálhatott vele, csak annyit vettem észre, hogy Orsi hangosan felnyög, és abbahagyja a farkam kényeztetését.
Anya hátranézett, de láttam, hogy semmi kifogása a dolog ellen. Egyszer csak elkezdett remegni.
- El fog élvezni - gondoltam magamban.
De nem.
Felemelkedett a számról, és ugyanazzal a mozdulattal hátracsúszott. Közben a pinája nedve elöntötte az arcomat. Odanyúlt a farkamhoz, a makkomat odatette a pinája bejáratához és egy pillanat alatt rácsúszott. Valami csodálatos élmény volt. Amikor felnéztem, láttam anyát, az egész testét, a gyönyörű, imádnivaló melleit, és a pináját, ahogyan lassan tövig befogadja a faszomat.
Megállt egy másodpercre, behunyta a szemét, látszott rajta, hogy nagyon élvezi. A makkomról hátrahúzódott a bőr, talán még soha nem éreztem ilyet.
Közben a szemem sarkából láttam, hogy Ferkó mit csinál a nővéremmel. Orsi még mindig négykézláb térdelt, Ferkó pedig hátulról nyalta a pináját. A nővérem csak nyögött, behunyt szemmel élvezte, amit csinál vele a férfi.
Anyám pedig elkezdett mozogni a faszomon. Sokszor láttam már videón a lovaglóüléses dugást, de anyám nem úgy csinálta. Nem fel-le mozgott, hanem előre-hátra hintázott. Éreztem minden mozdulatánál, hogy a farkam megnyomja a hüvelyének a falát - főleg, amikor úgy mozgott, hogy az elülső falát masszírozta a vesszőm, akkor láttam rajta, hogy élvezi nagyon. Persze - gondoltam, az a bizonyos G pont.
Eközben Orsiék is akciózni kezdtek. Ferkó felállt Orsi mögött, aki négykézláb maradt. Megfogta méretes faszát, odaillesztette a nővérem puncijához, és finoman odasúgta neki:
- Gyere, kívánlak.
Orsi hátramozdult és egy pillanat alatt rácsúszott Ferkó faszára. Behunyta a szemét, láttam rajta, hogy amíg tolja be neki a farkat, egyre jobban élvezi.
- Hú, de jól csúszik - mondta Ferkó - hát persze, már meg lettél ma egyszer baszva, kicsi lány...
Anyára néztem, de láttam rajta, neki semmi kifogása az ellen, hogy a pasija a lányát dugja. Sőt, élvezte a dolgot, amikor meglátta, hogy Ferkó hogyan tömi hátulról Orsit, még jobban rákapcsolt a mozgására.
Talán öt percig dugtunk így - vagy jobban mondva anyu dugott engem - amikor éreztem, hogy a pinája kezd egyre szorosabb lenni. A szemét becsukta, egyre jobban lihegett.
Egyszer csak megfeszült a teste, hátrafeszítette magát, a mellei előremeredtek és egy hatalmas sikoly hagyta el a torkát.
Elkezdett rángatózni, teljesen elvesztette az önuralmát. Elérte az orgazmus.
Ebben a pillanatban Orsi is felsikoltott, őt is megrázta a gyönyör. Láttam, hogy Ferkó mélyen benyomja neki a farkát, elkezd hörögni és beleélvez a pinájába.
Anya még percekig remegett, reszketett, majd rám omlott - elernyedt, mintha elvesztette volna az eszméletét. Eltelt egy kis idő, mire magához tért és megszólalt.
- Jaj, Bence, ez nagyon jó volt - mondta.
A farkam még mindig keményen állt benne, simogattam a hátát, és nem tudtam, mit mondjak.
Közben Orsi és Ferkó szétváltak. Láttam, ahogyan Ferkó kihúzza a farkát Orsi hüvelyéből és utána csorog kifelé a gecije.
Már nagyon el akartam én is élvezni, de anya nem mozdult.
- Te még el se élveztél... - mondta.
- Nem - válaszoltam.
Anya ekkor leszállt rólam, a farkam mint egy íjvessző pattant ki a hüvelyéből.
Közben Orsi és Ferkó lefeküdtek mellénk az ágyra. Oldalvást feküdtek, Orsi befészkelte magát Ferkó ölébe, úgy néztek minket.
Anya feltérdelt, és szólt:
- Gyere, kúrjál meg hátulról - és négykézláb ereszkedett.
Nem kellett kétszer mondani. Láttam már eleget ilyet videón. Mögé térdeltem. Gyönyörű látvány fogadott: anya segge és széttárt combjai között ott feketéllett a szőrös pinája, kinyílva, a hüvelye nedvesen tárult ki. Mögé térdeltem, ekkor anya hátranyúlt, megfogta a farkamat és bevezette a pinájába.
- Megbasszalak? - kérdeztem.
- Igen, igen, kérlek, basszál meg - válaszolt halkan.
Megmarkoltam a seggét, és eszméletlen tempóban elkezdtem baszni. Egyszer csak anya hátranyúlt, megfogta a csípőmet.
- Várj - mondta.
Megálltam, ő pedig valami csodát tett. Éreztem, hogy a hüvelyét kétszer-háromszor összeszorítja, szinte marokra fogta a faszomat. Nem is gondoltam volna, hogy ilyet egy nő tud csinálni.
- Na, milyen - kérdezte?
- Csodálatos vagy, anya. - válaszoltam. - Mindjárt elélvezek.
- Nem baj, gyere, alig várom.
Ekkor oldalt néztem, és láttam, hogy Orsi keze mélyen a combjai között van, a csiklóját masszírozza, miközben minket néz. Látszott rajta, hogy nem messze van már a gyönyörtől.
Beindultam. Elkezdtem vadul baszni anya pináját, és talán két perc sem telt el, irtózatos erővel lőtt ki a gecim a farkamból. Tövig benyomtam, reszketve, hangosan hörögve töltöttem tele a finom, csodás hüvelyét.
Mellettünk Orsi is felsikoltott.
- Áááhhhh - és ő is elélvezett, remegett, rázkódott a teste.

Percek múlva, lassan kihúztam a farkamat, és éreztem, hogy a rengeteg geci, amit betöltöttem, csordogál ki.
Anya hasra feküdt, és mosolyogva nézett rám.
- Jó volt? - kérdezte
- Isteni volt - válaszoltam.
Anya Orsiékra nézett:
- És te? - kérdezte a nővéremet.
- Én is elmentem- suttogta, látszott rajta, hogy még reszket a gyönyörtől.
Ekkor Ferkó is megszólalt.
- Végre drágám... láthattam, ahogy valaki más megbaszott téged. Tudod, hogy milyen régen vágytam már rá, hogy lássam. Gyönyörű voltál...
Teljesen kimerültem. Anya és Ferkó felkeltek, anya még megsimogatta Orsi arcát.
- Aludjatok jól. Jó éjt - köszöntek el, és kimentek.
Orsi odabújt hozzám
- Jó volt? - kérdezte.
- Nagyon. Nem gondoltam volna, hogy ma kétszer is dugni fogok - válaszoltam.
- Igen, és előtte még le is szoptalak. Nem semmi, kisöcsém, háromszor sültél ma el...
- De te is háromszor élveztél el. Láttam, amikor kielégítetted magad.
- Igen, mert olyan jó volt látni, ahogy meghágod anyut hátulról.
Elmosolyodtam magamban. Ha tudná, nekem milyen jó volt.
De valami nem hagyott nyugodni.
- Figyu... melyikőnk kefél jobban? Ferkó vagy én?
- Ne hülyülj. Most basztunk igaziból először, te még sose dugtál meg senkit. Ahhoz, hogy ezt el tudjam dönteni, kell még párszor csinálnunk...
- Rajtam nem fog múlni - vigyorodtam el.
- És Attilával mi lesz? - faggattam tovább.
- Attilával? Már rég kirúgtam - válaszolt.
- Hogyhogy? Nem is mondtad. Mikor? És miért?
- Először is mert nagyon béna az ágyban. Nem tud baszni, és a világért ki nem nyalna. Úgyhogy repült, rögtön azután, hogy te legelőször kinyaltál. Másodszor meg... nekem te kellesz...
- Szeretlek, te...
Átöleltem. Ő hozzám bújt, és így aludtunk el.
Azóta már újra csináltuk négyesben.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (126)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-01-27 13:01:24
Razor
Jöhet a fojtatás, jó sztori!!

2019-01-28 20:01:50
Valaki
Nekem kicsit sántít ez a sztori de amm jo...

2019-01-31 11:09:23
Direkt
Kicsit morbid nekem ez az egész , várjuk a folytatást

2019-02-10 18:19:03
Valakii
Kell folytatás!!!

2019-02-13 23:48:41
Miklós
Elsőnek is szerintem gáz hogy a saját nővéredre izgulsz fel... ez betegség... másodjára full kamu szöveg full undoritó.. ha te az anyádra izgulsz fel, gratulálok okoska...

2019-02-19 23:25:48
Gáz
Úr isten... Te egy nagyon beteg élőlény vagy.. A saját nővéredre, de még az a kisebb baj. Viszont a saját qnyarra, aki megszult..Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy megérett az emberiség a pusztulasra.

2019-04-08 20:29:10
Ez jó kis történet ;)
Fuu hol is kezdjem igen az anyás rész hááát eléggé sántít de a tesókával dugni semmi gond de annyi hogy ti nem Boldvaiakz vagytok és orsi nem Hanyczei Orsi? egy igen nemet köszi ja és grat haver szépen összehoztad ;)

2021-08-18 12:04:20
Sheila80
Minek olvasol ilyet,ha undorítónak tartod?


Ezt a szex történetet 39677 X olvasták el.