Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Haverom megdugta barátnőm

Beküldő:DerDevil


2 éve nyáron történt a dolog, amikor házibuliban voltunk haveromnál. Haverom osztálytársam volt és középsuliban sem távolodtunk el attól függetlenül, hogy nem egy suliba jártunk. Iszogattuk a hubertust és a pálinkát meg persze söröztünk, volt vagy 35fok még este is, és barátnőm rövid egybe ruhába jött estére. Eltelt pár óra és persze becsiccsentettünk szépen a meleg miatt, barátnőmet elvittem a szomszéd szobába mert már 1 hete nem kapott faszt. Lehúztam róla a bugyit és megdugtam a punciját, majd belevertem a szájába. A bugyiját nem adtam neki vissza, kérdezte is hogy miért nem, mondtam neki igy izgibb lesz az este a második menethez :) Mikor végeztünk nem tünt fel a társaságnak hiszen mindenki cigizett és ivott meg csak 15p volt az egész. Haver viszont kérdezte mikor elment tölteni italt barátnőm, hogy jó volt-e? Mivel izgatott mindig is hogy dugják a barátnőm, ezért csak annyit mondtam neki, próbáld ki te is mennyire és mutattam neki a bugyit :)
Ő kicsit zavarosan, de oda ment barátnőmhöz a konyhába, én hátulról figyeltem és láttam benyúl a szoknya alá a puncijához és simogatni kezdte. Barátnőm nagyon felizgult emiatt, de ellenkezett. De haverom folytatta és megfogta a kezét majd a fürdőbe vitte. Hivtak a többiek egy cigire menjek ki szóval nem akartam hogy lebukjanak kiugrottam, majd mikor elszivtam és visszamentem, benyitottam az ajtón, és haverom pont húzta ki a farkát a puncijából amiből dőlt ki a geci, teljesen teli nyomta. Nem verte ki vagy 3 napja, tehát volt bőven neki, majd mikor jött ki az ajtón azt mondta nagyon szűk puncija van, élvezném máskor is. Mikor bementem barátnőm szégyenkezett, de mondtam neki nem kell hisz én akartam neked egy kis pluszt. Majd hazamentünk és én is jól megdugtam még egyszer :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (81)        Nem tetszik (114)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-12-23 01:42:53
Szasza
Huu hát ez nem semmi &*128552;

2018-12-24 09:05:33
57kissas
a feleségem szereti, ha előttem szexel akár több pasival, de mivel öcsém nálunk lakik, így najdnem mindig van aki besegít kielégíteni, de van, hogy apsom is beszáll.

2019-01-02 16:30:12
Áron
Az én gyerekkori barátomnak a feleségemet "adtam kölcsön", akkor már két éve nem volt nővel...

2019-01-13 21:57:00
laci
Nagyon izgató!Én meg a haveromat,meg a nejemet vettem rá egy hármasra


Ezt a szex történetet 29270 X olvasták el.