Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A zsarolók és a nejem

Beküldő:A kőbányai szopó


Hazafelé tartottunk a tengerpartról, ahol nyaralni voltunk a feleségemmel. Nem indultunk korán, csak reggeli után, így esteledett mikor még messze járva a határtól a hegyek közé értünk. Egy autó állt az út szélén bekapcsolt elakadásjelzőkkel, és mellette egy fiatal lány volt. Félrehúzódtam és megálltam. Amikor kiszálltunk az autónkból és odamentünk megkérdezni, hogy segíthetünk-e, hirtelen két férfi fogott közre bennünket, és azt láttuk, hogy a harmadik éppen beszáll az autónkba. Minket betuszkoltak az idegen kocsiba és máris indultunk. Hamarosan egy erdei földútra tértünk, és egy faházhoz hajtottunk. Ott szó nélkül bevezettek minket egy szobába, ahol már várt ránk a harmadik férfi.

Ekkor szólaltak meg először és közölték, ha viszont akarjuk látni az autónkat, szót kell nekik fogadnunk. Engem gyorsan egy székhez kötöztek, a feleségemet pedig felszólították, hogy vetkőzzön le. Mivel nem akarta megtenni, ketten lefogták, míg a harmadik a rúgkapálás ellenére gyorsan és rutinosan megszabadította a ruhájától. Éva hiába tiltakozott, csak azt érte el, hogy egy hatalmas pofont kapott. Figyelj te ribanc mondta az egyik vagy azt teszed, amit mondunk és akkor nem fog fájni, vagy úgy csináljuk, hogy csak nekünk legyen jó. Mikor Éva a könnyeit nyelve bólintott a lány odalépett hozzá és egy székhez vezette. Leültette úgy, hogy közben a lábait széles terpeszbe kellett tennie, majd borotvát és habot vett elő. Bekente a punciját, majd leborotválta csupaszra. Mikor végzett kivezette a szobából, és csak később tudtam meg, hogy elvitte fürdeni.

Miután visszajöttek a szoba közepére állították és kezét a plafonról lelógó kötelekkel megkötötték, a lábait pedig terpeszbe állva a padlón lévő kampókhoz rögzítették. Ott állt a szoba közepén kifeszítve. Az ismeretlen férfiak körbejárták, és végigtapogatva mustrálgatták. A lány sem maradt tétlen, Ő is kivette a részét a tapogatásból. Miután feltérképezték minden porcikáját, eloldozták, és az ágyhoz vitték. Kezét, lábát széttárva hanyatt kellett feküdnie. Ha ügyes leszel nem fog fájni és neked is jó lesz mondta a lány majd elkezdte simogatni a testét. Az arcától haladt a nyakán keresztül, míg a melleihez nem ért. Láttam, hogy bármennyire is nem akarja, Évának jól esett a simogatás, főleg akkor mikor a lány a melleit kezdte el masszírozni. Először csak gyöngéden masszírozta körbe-körbe, majd az ujjai közé vette a mellbimbót és azokat dörzsölgette, húzogatta. Éva behunyt szemmel tűrte és egyre nagyobbakat sóhajtott. A lány a balkezével a mellét izgatta, a jobb keze tovább vándorolt lefelé Éva testén, míg el nem ért a frissen borotvált puncijához. Mondanom se kell a látvány nem csak az idegen férfiakra hatott, én is éreztem, hogy a farkam el kezd ágaskodni. A lány már a szájával izgatta Éva kitárult és egyre jobban benedvesedő pináját.

Már a másik keze is a nedves résben mozgott, és nyelvével a csiklóját izgatta. Éva teste meg-meg rándul, és halk sóhajok hagyták el ajkait. Egyszer csak a lány abbahagyta, a nyalást és ruháit gyorsan ledobva odatérdel Éva fejéhez. Lenyúlva széthúzta punciját és szájához nyomva szólt neki, hogy nyalja. Az első bátortalan nyalás után Éva nyelve elmerült az ajkak között, és szaporán járt fel-alá. A lány megfordulva 69-es pózba helyezkedett és miközben fenekét nyomta oda nyalásra, Éva lábát felhúzta maga mellé, és izgatni kezdte csiklóját. Nem is láttam hogy hogyan, de egyszer csak egy vibrátor volt a lány kezében, amellyel simogatta Éva lucskossá vált punciját, majd egy hírtelen mozdulattal betolta a hüvelyébe, és ott mozgatta. Éva a nyalás közben egyre hangosabban sóhajtozott, és már közel járt az orgazmushoz, amikor a lány kihúzta a vibrátort, amely az élvezet nedveitől volt nedves, és odatette Éva fenekéhez. Ekkor Éva tiltakozni kezdett, mire a férfiak odalépve villámgyorsan lefogták úgy, hogy mozdulni sem tudott, a lány pedig lassan betolta a fenekébe a vibrátor végét, majd rövid pihenő után egyre beljebb és beljebb tolta. Éva hangosa sírt a fájdalomtól. Amint a vibrátor szinte eltűnt a fenekében a lány megállt és várta, hogy elmúljon Éva fájdalma. Mikor izmai fellazultak lassan elkezdet a vibrátorral játszani, és közben ujjával Éva csiklóját simogatta, saját pináját pedig Évával nyalatta.

Rövid időn belül kéjes sóhajtások hagyták el Éva ajkát, de a lány nem hagyta, hogy elélvezzen, mindig megállt mielőtt igazán jó lett volna neki. Eközben Éva nyelvének munkálkodása meghozta gyümölcsét és a lány hatalmasat élvezett, a nyállal elkeveredő nedüvel beborítva Éva arcát. Az egyik férfi hanyattfeküdt, és Évának fölé kellett térdelnie. A férfi álló, igencsak méretes faszát lassan dörzsölni kezdte pinájához, majd bevezette a tágra nyílt hüvelyébe, és kezével irányítva lovagoltatni kezdte Évát, s közben melleit masszírozta. Hirtelen magára húzta a feleségem és széthúzta a fenekét, amelyben még mindig benne volt a vibrátor. Egy másik férfi odatérdelt Éva mögé és a vibrátort kihúzva elkezdte hátulról dugni feleségem fenekét. A harmadik sem maradt tétlen. Éva szájába akarta nyomni mereven álló faszát, de Éva nem akarta hagyni, minek eredménye egy újabb pofon és mellbimbóinak megtekerése lett. Éva sírt, de ezek után szó nélkül kapta be a faszt, és lassan szopni kezdte, minek hatására az még nagyobbra duzzadt. Közben az én farkam sem fért már el a nadrágomban, annyira izgató látvány volt, ahogy három férfi bassza a feleségemet. A hüvelyében és seggében mozgó farkak megtették hatásukat és Éva hamarosan élvezni kezdett. Bár nem sok hangot lehetett hallani, mivel még mindig a faszt szopta, de mikor az időnként kicsúszott szájából, kéjesen sóhajtozott.

A három férfi is kezdte elélvezni a dolgot. Legelőszőr a fenekét baszó lőtte teli gecijével, majd hamarosan a pinája is megtelt forró gecivel, miközben Éva is hatalmasat élvezett. A harmadik férfi Éva hajába markolva nagyot kiáltott, a torkáig nyomta faszát és bele élvezett a szájába. Éva mivel nem tudta elrántani a fejét kénytelen volt nyelni. Csak nyelte és nyelte a hullámokban érkező gecit, amely a szája sarkánál kicsordulva végig folyt állán. Mind három férfi tisztára nyalatta farkát Évával, akit ezután ismét a lány vett kezelésbe. Kezének és nyelvének hatására Éva hamarosan újra felizgult. Ekkor a három férfi más elhelyezkedéssel újra baszni kezdte őt, míg mind a hárman újra el nem mentek. Eddig ügyes voltál bébi mondták neki. Most lássuk tudod-e másképp is élvezni a baszást.

Egy furcsa asztalszerűséghez vezették, amelyre rá kellett hasalnia. A lábai a földön voltak, és az asztal lapjára csak a hasa támaszkodott, így mellei lefelé lógtak. A kezeit és terpeszben lévő lábait lekötözték a padlón lévő kampókhoz. Engem eloldoztak, és le kellett vetkőznöm. Faszom hasamhoz csapódott amint letoltam gatyámat. Gyerünk, baszd a feleséged mondták és mögé állítottak. A seggével kezd kiáltotta az egyik és ne húzd az időt. Éva feneke közben már majdnem teljesen össze húzódott, így neki is, nekem is fájt, ahogy megpróbáltam lassan behatolni. Nyöszörgésére röhej volt a válasz. Mi van kislány? Nem tetszik apuci farka? Nem elég jó? hangzott a kukkollók felöl. Segítünk egy kicsit - és a vibrátort egyetlen mozdulattal tövig nyomták pinájába. Várj lesz ez még rosszabb is mondták és míg én lassan mozogva hatoltam egyre beljebb és beljebb fenekébe, az egyik férfi rácsapott hátára egy pálcával. Éva a kíntól felugrott volna, de a kötelek nem engedték. A pálca felváltva csapott le ránk, és hátunkon piros hurkák kezdtek megjelenni. Egyszer csak az egyik ütés a melleit találta el.

Miközben éreztem, hogy a faszom és a vibrátor hatására kezdi élvezni a dolgot, Éva hatalmasat sikított és bepisilt. Pisije végigcsorgott a lábamon, melegítve azt. Újabb és újabb ütések érték testünket, de ennek ellenére egyre közelebb kerültünk a csúcshoz. Éva sikoltozással tarkított nyögései mutatták, hogy közel van az orgazmushoz, és én is éreztem, hogy a még soha nem próbált seggbebaszás hatására már nem sokáig tudom magam visszatartani. Mikor egy ütés egyszerre ért mindkettőnket golyóim összerándultak és elkezdték Évába pumpálni tartalmukat. A forró geci megadta az utolsó lökést Évának. Éreztem, ahogy izmai összerándulnak, és egy nagyot élvez. A végén rárogytam a hátára, és ott feküdtem, míg a farkam ki nem csúszott a seggéből. Ügyesek vagytok mondták. Ez lesz a hét legjobb filmje az Interneten. A tiltakozáshoz nem volt erőnk, és tudtuk, hogy hiába is tiltakoznánk az ellen, hogy a rólunk felvett filmet felrakják valamelyik honlapra.

Végezetül harmadszor is megbaszták Évát mind a hárman egyszerre. Ezek után visszakaptuk a kocsinkat, kivezettek a főútra és további jó utat kívántak. Sokáig tartott mire haza értünk. Nem tettünk feljelentést, mert azt sem tudtuk hol voltunk, és a félhomályban az arcukat sem láttuk valami jól. Azóta megpróbáltuk elfelejteni azt az éjszakát, és tudom türelmesnek kell lennem Évával, hogy újra élvezhessük egymás testét.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (139)        Nem tetszik (98)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 30623 X olvasták el.