Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Elkaptuk a mind a hárman

Beküldő:Zsolti


Minden évben egy hétvégét együtt tölt a család a Balatonnál az unokabátyám nyaralójában. Jó sokan össze jövünk ilyenkor, kb tizenöt-tizenhatan. Idén se volt ez másképp.
Az unokanővérem gyerekei nem jöttek le a szüleikkel pénteken, mert valami sulis buliba mentek mind a ketten, ezért szombat reggel felugrottam értük Pestre, hogy nem kelljen vonatozniuk.
Velem tartott a szomszéd Józsi bácsi is. Ő egy hatvan év körüli pocakos fazon nagyon jó fej, minden évben amikor a Balatonnál vagyunk át szokott jönni és viccelődik-dumálgat velünk. Csomó jó sztoryja van, így legalább nem unatkoztam út közben.
Hamar felértünk Pestre, nem volt nagyobb dugó sehol. Kaptunk kulcsot a lakáshoz, így nem kellett csengetnünk sem.
Amikor bementünk, egyből meghallottuk a szobák felől a hangokat, amik összetéveszthetetlenek voltak egy dugás hangjaival. Nyögések, cuppogások... Össze is néztünk az öreggel, de ő mondta ki, amire mindketten gondoltunk:
- Te, ezek basznak!
Halkan haladtunk a lakás belseje felé, nehogy megzavarjuk őket. A tágas nappaliba érve, a kanapé háttámlájára támaszkodva találtuk Zitát, ahogy éppen a tesója hátulról döngeti.
Azt tudnotok kell, hogy Zita tizenhat éves, nagyon jó kis csajszi. Már évek óta nézegetem ahogy formálódik a kis teste. Nagyon jó bőr lett belőle: formás cickók, darázsderék, szív alakú segg, bársonyos bőr, helyes pofika.
A tesója Krisztián huszonkét éves, főiskolás. Még most is pattanásos, kicsit dagadt, arcán ritkás szakáll. Szóval nem egy Adonisz, nem is nagyon volt barátnője.
Szóval ezt a kettőt találtuk ott, ahogy éppen nagyban kefélnek. Mindkettő eléggé önkívületi állapotban volt, Kriszen látszott, hogy nemsokára el fog durranni. Zita meg hangosakat nyögve élvezte, ahogy a tesója hátulról tolja.
Megint összenéztünk az öreggel. Ő hamiskás mosollyal intett a fejével, hogy menjünk be, majd belépett a nappaliba. Én követtem és halkan szólaltam meg:
- Ti meg mi a fenét csináltok?
Csak Krisz kapta fel a fejét és bár a mozgást abbahagyta, de a farkát nem húzta ki a húgából. Hebegni-habogni kezdett:
- Mi... őőőő... semmi... csak....
Ekkor Zita is felnézett. Látszottak a szemein, hogy nincs igazán magánál. Először azt gondoltam, hogy talán részeg. Hangosan, szinte ordítva szólalt meg, hangján érződött, hogy valóban be van rúgva, méghozzá elég rendesen.
- Mi vaaaan, miért álltál le?! Basszál tovább, a kurva életbe!!! Baaaasszááál!!
Krisz engedelmesen mozogni kezdett, Zita nyögve-hörögve élvezte tovább a dolgot. Krisz pedig a kefélés közben vázolta a szitut:
- Nemrég ért haza, teljesen be van állva. Szerintem adtak neki valami cuccot, az ütötte ki ennyire. De totál be van gerjedve és dugni akart... Én meg ugye... hát ugye én is...
Félszegen vonogatta a vállát miközben tovább dugta a tesóját. Ekkor olyan történt, amire nem nagyon számítottam. A Józsi bácsi odalépett hozzájuk. Kigombolta a sliccét és elővette a farkát. Párat húzott rajta majd egyik kezével beletúrt Zita szőke hajába, majd annál fogva felemelte a fejét. Amint meglátta a kiscsaj az előtte álló farkat, már rá is bukott és szopni kezdte. Józsi Bácsi elégedetten csettintett a nyelvével és megcsóválta a fejét:
- Ejj, de ügyes a kicsike... Jóóól, van, ez az bébi, ne hagyd abba... Gyerünk Zsolti, szállj be te is, találsz még betömni való lukat rajta!
Vigyorogva nézett rám, majd inkább Zitát bámulta, ahogy tövig benyeli a méretes dákóját, ami eléggé kikandikált a pocakja alól.
Az igazság az, hogy én is felizgultam a látványtól, de már a gondolattól is. Gépiesen vetkőzni kezdtem, miközben le se vettem a szememet róluk. Józsi bá elégedetten simogatta Zita szőke tincseit, Krisz meg egyre gyorsabban dugta a hugicáját. Látszott rajta, hogy tényleg nagyon kevés van már neki, kb akkor sülhetett el, amire én végeztem a vetkőzéssel. Nagyokat lökve spriccelte tele a kiscsajt én meg álló farokkal vártam, hogy kiszálljon belőle és átvehessem a helyét.
Sokszor voltam már gruppenben, mindig imádtam ha egy ilyen telegezizett picsát dughattam. Jó sikamlós és valahogy engem nagyon felizgat a dolog.
Krisz arrébb mászott és az egyik fotelbe lihegett tovább, én meg Zita mögé léptem. Csodás szív alakú segge csatakos volt az izzadságtól, puncijából még szivárgott a sperma amit Krisz benne hagyott. Nem sokat tököltem, egyből tövig nyomtam a faszomat.
Lehet hogy Krisznek valamivel kisebb a farka mint az enyém, mert hiába kefélte meg a kiscsajt, még mindig jó szűk volt a punci. De végülis mit várjon az ember egy tizenhat éves kis luvnyától?! Megfogtam a derekát és nekiláttam döngetni. Eleinte talán még kicsit finom is voltam, de Zita egyre jobban lökte rám magát, miközben kicsit megemelte a csípőjét és rendesen bepucsított. Baromi jó volt így látni a formás kis testét, nem is bírtam magammal és egyre keményebben és durvábban keféltem. Ő is nagyon élvezhette a dolgot, mert miközben Józsi bá faszát szopta elégedetten nyögdécselt. Amúgy az öreg is jól bírta időközben megszabadult az ingétől és bokáig tolta a nadrágját. Már nem csak a fejét simogatta a lánynak, hanem a hátát és a melleit is tapizta. Közben rendkívül elégedetten vigyorgott ahogy a szőke fej el-eltűnt a szőrös pocakja alatt.
Jó néhány percig dugtam így a kiscsajt, amikor láttam, hogy Krisznek ismét áll a cerkája. Gondoltam, átadom egy kicsit a helyem neki, had dugja még egy kicsit. Nagyot csaptam csaj seggére, majd kihúztam belőle a farkamat. Zita felkapta a fejét és körbenézett. Amint meglátta a tesóját álló farokkal a fotelben ülni, már tápászkodott is fel, hogy imbolyogva átmenjen hozzá. Krisznek fel sem kellett kelnie, Zita már fel is pattant az álló farokra és lovagolni kezdett a tesóján. Közben egy pillanatra sem engedte el az öreg farkát és amint megvolt az ideális pozíció ismét cumizni kezdett.
Én meg kicsit hoppon maradtam ugyan, de nem hagytam lankadni a farkamat. Vertem egy kicsit, majd pár perc után én is Zita fejéhez mentem, mert én is akartam szopatni. Józsi bá értette a dolgot és odébb lépett és hagyta, hogy az én farkamat is cumizza a kiscsaj. Tényleg jól csinálta, az enyémet is beerőltette tövig a torkába. Nem sokon múlt, hogy ne élvezzek el. Miközben engem cumizott az öreg farkát elengedte. Józsi bá sem volt rest, lassan megkerülte a lányt. Kicsit bámulta, ahogy cuppogva lovagol a kiscsaj a bátyja farkán, majd mögéjük lépett. Végigsimította a hátát, majd a formás seggét. Nevetgélve szólat meg:
- Hú, de jó kis csaj ez bazd meg! Micsoda kis picsája van! De jó formás segge... Hát ezt muszáj... Egyszerűen muszáj, nem hagyhatom ki...
Simogatta a lány seggét és bár pontosan nem láttam, de gyanítottam, hogy a segglyukát izgatja. Engem eléggé lekötött Zita szopása...
Pár perc után az öreg a csaj mögé állt. Nagyot köpött a tenyerébe és benyálazta a csaj segglyukát. Zita is érezhette mi fog következni, mert abbahagyta a szopást és a galoppozás is. Behunyt szemmel várta, hogy felnyársalja az öreg. Ő meg egyik kezével megemelte a pocakját, hogy rendesen lássa mit csinál, a másikkal meg a lyukhoz illesztette a faszát. Lassan kezdett befelé nyomulni, amit a lány csukott szemmel tűrt, sőt a lihegéséből arra következtettem, hogy már most élvezi is a dolgot. Kicsit ráncolta a homlokát, meg vicsorított, de tűrte és még jobban homorította a kis testét. Az öreg meg nem bírta szó nélkül csinálni, halkan szinte suttogva beszélt:
- Jaj de finom vagy édes! Hú de fincsi kis csaj! Jó szűk vagy kicsi, de ez mindjárt változni fog, meglátod milyen jó lesz...
Aztán lassan teljesen benne volt - már amennyire a pocakja engedte. A hasát egyszerűen a csaj seggére tette majd elkezdte kefélni a seggét. Zita eleinte csak mozdulatlanul tűrt, majd miután az alatta lévő Krisz is mozogni kezdett ő is felvette a ritmust. Hamar összehangolták a mozgást.
Én már ettől a látványtól is majdnem elsültem, de miután Zita ismét kezelésbe vett, nem is bírtam sokáig, bár csak verte a farkamat. Mindannyian egyszerre mozogtunk és ahogy Zita felnézett rám azokkal a szép nagy szemeivel és amint megláttam bennük azt a magas fokú élvezetet amit éppen átélt, egyszerűen elsültem. Csak jött belőlem a sperma, nagyokat spriccelve terítettem be a lányt, nagy része az arcára és a melleire jutott. Bár még mindig fogta a fokozatosan lankadó farkamat, már nem nagyon foglakozott vele. Már csak a puncijában és a seggében lévő farkak élvezetére koncentrált. Egyre vadabbul mozgott, miközben az arca szinte eltorzult az élvezettől. Vicsorgott, harapdálta az ajkát, forgatta a szemeit. Józsi bá a lány formás kis melleit és s csípőjét tapogatta és közben egyre keményebben dugta seggét.
Krisz volt a következő aki elsült. Összerándult párszor, majd ismét telelőtte a húga punciját.
Józsi bá bírta a legtovább. Fura volt látni ezt az öreg pocakos fazont, ahogy vadul seggbe kúrja ezt a szép kis tini csajt. De Zita is élvezte, mert ő is hangosan sikongatva élvezett el - ki tudja hányadszor - mielőtt Józsi bá is nagyokat hörögve megtöltötte volna a seggét spermával. Még lökött rajta párat, elégedetten fújt egy nagyot és miközben lemászott róla hangosan dicsérte:
- Jaj, de jó voltál kislány! Hú, vagy huszonöt éve nem basztam ilyen jót... Nagyon ügyes voltál...
Zita is elégedetten vigyorgott és csak kapkodott levegő után. Józsi bá megfogta a csípőjénél és egyszerűen áttette a kanapéra. Krisz tágra nyílt szemekkel figyelte, ahogy a spermával borított testvére elégedetten vonaglik és lassú mozdulatokkal keni szét az anyagot a testén. Néha lenyalta az ujjára ragadt gecit és hozzá bújt a mellé telepedett Józsi bához, aki gyengéden cirógatta-simogatta a lányt.
Mi meg Krisszel összenéztünk és szinte egyszerre mondtuk ki:
- Most mi legyen?
Az öreg adta meg a választ:
- Mi lesz? Most ti szépen feltakarítotok, addig én megmosdatom a kicsikét...
Ezzel fel is nyalábolta Zitát, aki hangosan morogva jelezte, hogy nem tetszik neki, hogy cipelik, de nem szólt, hagyta hogy az öreg a fürdőbe vigye. Mi meg némi tisztálkodás után nekiláttunk a takarításnak. Jó darabig eltartott amíg úgy-ahogy feltakarítottuk a spermafoltokat, de nem sikerült valami tutira. De nem is nagyon törődtünk ezzel, mert hallottuk, hogy a fürdőben ismét rámászott az öreg a Zitára. Nagyokat nyögve keféltek, de mi sajnos nem jutottunk be, mert magukra zárták az ajtót. Legalább egy fél órát még bent voltak amikor végre kijött az öreg a megfürdetett kiscsajjal. Krisz utasításait követve a szobájába vittük, majd felöltöztettük a pizsamájába és ágyba fektettük. Úgy aludt ott, mint egy igazi kislány. Rózsaszínű tapétás szoba és a rengeteg plüss állatka még jobban ezt a hatást keltette.
Magára hagytuk és tanakodtunk mi legyen. Végülis megegyeztünk abban, hogy nem cipeljük le a Balatonra, hanem egyszerűen itt hagyjuk. Majd azt mondjuk a többieknek, hogy túl fáradt volt és nem akart lejönni.
Mi meg hárman kocsiba pattantunk. Út közben eleinte nagy volt a csend, de aztán Józsi bá benyögött valami poént és onnantól kezdve szinte egyszerre beszéltünk. Jól kibeszéltük ezt az egész szituációt, még nevettünk is rajta. Tanakodtunk, hogy vajon mire emlékszik majd a csaj. Azt biztos tudja majd, hogy jól meg lett baszva - hisz biztos sajog majd az alfele - , de arra is emlékszik majd, hogy ki dugta meg? Vagy hogy hol történt ez az egész? Vajon mielőtt hazahozták más is megdughatta?
Végülis abban egyet értettünk, hogy ha így el lett kábítva, akkor tutira más is megdugta az éjjel. Vagy mások is.
Hamar leértünk a Balatonhoz, a rokonság megértette miért nem jött Zita is. Estefelé hívta csak fel a lány a szüleit (pont ott voltam amikor felvették), úgy tűnt nincs gond és elhiszik, hogy nem volt kedve jönni a fáradtság miatt. Az anyja kicsit zsörtölődött is, hogy biztos becsípett az este azért nem jött le, de mi Krisszel és a szomszéddal tudtuk, hogy szanaszét lett kefélve, azért nincs itt.
A jó hangulatú hétvége után szétszéledt a család.
Kb két hónap után egyszer csak felhívott Krisz és elmesélte, hogy terhes lett húga. A kiscsaj nem tudja, hogy ki az apa, de mi Krisszel kiszámolgattuk, hogy kb azon a napon fogant, amikor mi is megdugtuk.
Gondolkodtam rajta egy csomót, hogy jól szétbasztuk ennek a kiscsajnak életét, de aztán pár nap múlva megtudtam Krisztől, hogy elvetették a magzatot. Zita meg nem mehet sehova a sulin kívül egész évben. Bár ha dugni akar, biztos meg tudja oldani...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (132)        Nem tetszik (110)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-08-21 00:35:31
MR. Unknow
fasza volt :D

2018-09-15 16:14:33
Ju
Ez aztán a jól felépített sztori! Nagyon jól írsz, ritka az ilyen gyöngyszem, köszönöm.


Ezt a szex történetet 47924 X olvasták el.