Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Történetem a nővéremről

Beküldő:Roland283


Ez a történet amit elmesélek nektek, 3 évvel ezelőtt történt meg velem. Sosem felejtem el azt az estét. Roland a nevem. A történet az, hogy elmentünk a nyaralni Balatonra. Nos én, anyu meg a mostohaapám a nővérem, a húgom.A bátyám nem tudott jönni velünk. Emlékszem, hogy éreztem akkor a nővérem iránt valamit. Akkor még a húgom 8 éves volt, a nővérem 16. Nos szállást megkaptuk, bevittük a cuccainkat. Nos én segítettem a szüleim-nek bevinni a táskákat. Megvoltak a mi szobáink is. Én egyedül aludtam, apu és anyu együtt a kishugommal, a nővérem pedig egyedül. Egyik este leskelődtem a nővérem után, és pont olyan pózban illetve pizsamában feküdt, hogy ki kellett rá vernem. Nos az ajtó félig nyitva volt. És ügyetlen voltam és beestem azon az ajtón a nővérem erre egyből felébredt és észrevette, hogy rá maszturbálok. Bevitt a szobájába, becsukta az ajtót és azt mondta elbeszélgetünk. Elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok belé. Mire megkérdezte, hogy máskor is leskelődtem-e utánna.
Én azt mondtam hogy igen, ám a Vágy egyre jobban kitört belőlem, úgyhogy egyszerűen elmondtam neki gyorsan, hogy szép formás feneke, mellei vannak, szép arca, kedves szép vörös haja és kék szemei amiktől beindulok. Aztán megcsókolt. Annyira furcsa volt, mert még akkor sosem csókolóztam, és zavarba jöttem, mert nem tudok csókolózni. Elmondtam neki, mire ő azt felelte, hogy Megtanít rá. Aztán tudtam, hogy nincs visszaút. Azt mondta felkészít engem, hogyan csókolózzak, szeretkezzek a lányokkal. Na ekkor nagyon meglepődtem, hogy ilyen könnyen össze jött az, amire eddig vártam. Lehet, hogy az álmosság beszélt belőle, de nem érdekelt. Szüleim, húgom már aludtak. A nővérem levette a nadrágját, majd levette a bugyiját. Úgy beindultam rá, hogy egyre gyorsabban vettem a levegőt. A nővérem pedig mondta:
Ez itt a puncim. Megfoghatod. (Ekkor még mindig csak azon járt az eszem, hogy hogy adhatta magát ilyen könnyen) De gondolataimat elterelte az, hogy nővérem megfogta a kezem, és lassan rárakta a kezemet a puncijára. Olyan nedves volt. Tökéletesen nézett ki, borotvált puncijától nagyon felállt a farkam. Mondtam neki, hogy nem kellene ezt csinálnunk és hogy sose csináltam még. Erre a nővérem, Zsófi azt felelte, hogy őt a saját mostohaapánk erőszakolta meg, mikor 11 volt. Elmesélte, hogy mikor a strandon voltak, apu behívta őt a wc be, levette róla a ruhát, kinyalta a pináját, majd megszoptatta. Hát én nagyon ideges voltam, és értetlenül bámultam a nővéremre. A nővérem pedig folytatta, hogy csendben kutya pózban volt, amíg apu kefélte. A nővéremre erre nagyon felizgultam, és levettem róla a pólót, majd csókolóztunk tovább, és kérte, hogy ízleljem meg a punci ízét. Odanyomta az arcomat a puncijához. Megkóstoltam, először nem ízlett, de aztán megtetszett. Nyaltam, szívtam amíg ő halkan nyögdécselt. Megdicsért, hogy ahhoz képest, hogy sosem csináltam ilyet, egész jó vagyok. Majd szerettem volna, ha bekapná a farkamat is, hogy megtudjam milyen érzés. A nővérem megfogta a farkam, és kiverte nekem. Nagyon jó érzés volt. Rögtön elélveztem. De nem akartam abbahagyni, még akartam. Ahogyan a nővérem ott állt nedves puncival, mellekkell nem akartam abbahagyni. De megkérdeztem tőle, hogy nem furcsa az, hogy ő 16 én meg 14 vagyok. Ő meg azt válaszolta, hogy nem számít a kor. Erre csókolóztunk, a nyál éppen a melleire folyt, annyira fantasztikus érzés volt felnyalni a melleiről, hogy megközelitettem a farkammal a nővérem punciját, először nem mertem belerakni, csak simogattam, dörzsöltem a farkam a puncihoz, majd a nővérem benyomta a farkamat. Ekkor már a nővéremben voltam, annyira hangosan nyögtem, miközben mozogtunk, hogy befogta a számat, erre már nagyon beindultam, éreztem, hogy elélvezek, a nővérem kivette a farkamat a puncijábol, és a nyelvével apró mozdulatokat vetve csiklandozta a makkomat. Majd bekapta, és elkezdett szopni. Ekkor már éreztem...mindjárt...itt van a nővérem kivette szájából a farkam, én pedig az arcára, a mellére, vállára spricceltem. Annyira örültem, és meglepve éreztem magam, hogy kidőltem tőle. Majd abbahagytuk, és lefeküdtünk aludni, de előtte még csókolóztunk. Odabujtam mellé, és aludtunk. Felébredtünk, a nővérem pedig azt mondta: A tegnapi fantasztikus volt. De egy szót se senkinek. Hát ennyi a történet. Azóta a nővéremmel kétszer megismételtük.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (177)        Nem tetszik (123)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-10-28 12:42:31
Jani
Sok benne a nos


Ezt a szex történetet 38108 X olvasták el.