Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szexkalandok 5.

Beküldő:Pisálógecko

Niki mellbimbói megmerevedtek ahogy az utasításokat olvasta. A turistahajó utaskísérőjeként a különleges szolgálat egyáltalán nem volt része hivatalos munkaköri leírásának. Miután a titkos megbízás miatti izgalmán úrrá lett, apró darabokra tépte a papírt és papírzsebkendőkbe csavarva tette a szemetesbe hogy kollegái még véletlenül se olvashassák el. Ellenőrizte magát a tükörben és elégedett volt a látvánnyal. Perfekcionista lévén kisimította az egyenruhája ráncait. Kívülről nézve maga volt a megtestesült jó modor, belül azonban tűz égette és vadul vert a szíve. A puncija benedvesedett és biztos volt benne hogy a feladata elvégzése után bugyit kell majd cserélni. A mellbimbói pedig mereven álltak. Niki a női öltözőkben híres volt a testéhez képest nagy mellbimbóiról. Néha zavarban is volt miattuk, de olyan jó érzés volt amikor szopogatták őket, hogy ez bőven kompenzálta a kényelmetlenséget. Amikor végzett, elhagyta a szobáját hogy eleget tegyen szupertitkos szobaszervíz szolgáltatásának.
Costa Rica partja közelében jártak. Még csak kora délelőtt volt, de a hajó fedélzete már forró volt a napsütésben. A már kint levő utasok egy része a medencében hűsölt, mások a napon barnították magukat. A többség még a reggelijét fogyasztotta az ebédlőben. Niki elmosolyodott magában amikor eszébe jutott hogy milyen reggeli vár rá hamarosan.
Az utasok nagyobb része idősebb házaspár volt. A hajó a vagyonosokat célozta meg. Niki viszonylag rövid utaskísérői pályafutása alatt arra jött rá, hogy a gazdag utasok jók borravaló adásában, de magasabb szintű szolgáltatást is várnak el. A jelen esetben Niki örömmel állt rendelkezésükre.
A fedélzeten haladva érzékszervei élesebbé váltak. Észrevette itt-ott a felé irányuló lopott pillantásokat és mosollyal viszonozta őket. Mint a legtöbb nő, Niki is érezte amikor a férfiak felmérték. Azt is meg tudta mondani hogy melyik nő néz rá más szemmel. Örömmel fogadta mindkét nem érdeklődését.
Egy bizonytalan pillantású férfi került az útjába. A lány már az arckifejezéséből tudta hogy kérdése lesz, ezért mosolyogva várta az érdeklődést.
-Meg tudná mondani meddig lehet reggelizni? Masszázst szeretnék előbb igénybe venni, de nem akarom lekésni egyik étkezést sem.
-Reggelit 11 óráig szolgálunk fel. Jó étvágyat hozzá és remélem a masszázst is élvezni fogja! -felelte udvariasan Niki.
A férfi megköszönte a választ és elváltak. Normál esetben Niki nem is foglalkozott volna vele többet, de jelen állapotában azt gondolta: *8220 Oh, igen...sok ennivaló van a hajón. Nem csak te vagy az egyetlen, aki nagyra becsüli a finomságokat.
Folytatta útját. Egy kolleganője jött vele szembe kezében egy nagy kupac törölközővel.
-Segítsek? -kérdezte Niki.
A munkatársa elmosolyodott és a fejét rázta.
-Kösz, de nem! Már majdnem végeztem. Borzalmas meleg van, izzadok ebben az egyenruhában. Ebédnél találkozzunk! Vannak új pletykáim!
Niki beleegyezett az ebédnél találkozásba és elköszöntek egymástól. Egy törölközőket hurcoló utaskísérő-társ látványa teljesen hétköznapi volt, de a lány most továbbgondolta a dolgot: *8220 Egy törölköző jó választás. Ideális mindenféle szennyeződés...vagy testnedv feltakarítására. Szerencse hogy a mosógépek és mosószerek ipari erősségűek a hajón. De ha minden kötél szakad, a nyelv is alkalmas bizonyos kiömlések feltakarítására.
A céja közelében egy formás középkorú nő állította meg. A nő bikinit és széles karimájú szalmakalapot viselve szívószállal itta egy frissen megnyitott kókuszdió tartalmát.
-Elnézést kisasszony! Nem tudja mikor kötünk ki?
-A tervek szerint délután 6 körül. Épp időben egy Costa Rica-i naplementéhez és vacsorához.
-Köszönöm! Én csak...olyan izgatott vagyok...de mindegy. Nem kellene ennyit csacsognom. Csak imádom...ezeket az utakat.
Niki úgy látta hogy a nő többet akar mondani, de tétovázik.
-Olyan édes és ártatlan vagy. Egyáltalán lehetsz alkoholos italok közelében? -folytatta a nő.
Niki elnevette magát és azt felelte:
-Jócskán a korhatár felett vagyok, úgyhogy igen, lehetek felnőtt italok és tevékenységek közelében.
-Ohh...ha egyszer lesz időd elmesélhetnéd a titkodat hogy hogyan őrizted meg a vonzó fiatalságodat.
-Örömmel. -felelte kicsit elpirulva Niki majd folytatta:
-Mellesleg elragadó ez a fürdőruha. Az egyedülálló férfiutasok szerencsések lehetnek ha közel kerülhetnek egy ilyen energikus nőhöz.
A nő ragyogott a dícséret hallatán.
-Nagyon köszönöm! Tényleg kedves vagy. Remélem még találkozunk!
Ahogy a párbeszédük véget ért, Niki nem tudta eldönteni hogy a nő hunyorítását az erős napfény okozta-e, vagy flörtölésről volt szó. Remélte hogy az utóbbi. A nő folytatta itala szürcsölését és a napozóágyak felé indult. Újabb tipikus baráti szóváltás az utasokkal, de a lány gondolatai nem voltak tipikusak: *8220 Olyan természetesen szívtad azt a szívószálat. Hosszú, de könnyen bevetted. A sok gyakorlás teszi? Flörtöltél velem vagy csak a nap tűzött a szemedbe? Ha flörtöltél, könnyen megtalász. Bárhol, bármikor. A szolgálataim mindig elérhetőek.
Végül a magánkabinokhoz ért. A 378-as ajtajának kilincsén ott lógott a *8220 Ne zavarjanak! tábla. A jelen esetben ez persze azt jelentette hogy senki ne akarjon bemenni, kivéve a lány a különleges takarításra. Niki a szolgálati mágneskártyájával feloldotta a zárat és lassan kinyitotta az ajtót. A harmadik alkalom volt hogy ezt csinálta, de semmivel nem volt könnyebb az elsőnél. Ideges volt és zihált.
A kabint elsötétítették, de a nem tökéletesen összehúzott függönyök résein betűző fény elég volt ahhoz hogy Niki mindent tisztán lásson. Halkan becsukta maga mögött az ajtót. Levette a cipőjét és a zokniját, majd a mezítláb befelé indult a szőnyegen. Egy szót sem szólt, csak követte a hátulról jövő hangokat. Nyilvánvaló volt hogy két ember szeretkezik: a háló felől sóhajok és lihegések hallatszottak. A zajok erősek voltak, de nem vadak. Nem olyan volt mint egy pornóvideó. Inkább úgy hangzott hogy egy boldog házasságban élő pár kellemes perceket él át. Bár valószínűleg volt bennük valami vadság, ha jelezték hogy igényt tartanának Niki szolgáltatására.
A szoba a szokott volt: a bőröndtartókon nyitott csomagok, az asztalokon -főleg női- kellékek szétszórva. Két családi fotó kitéve emlékeztetőként az otthonra. Néhány ruhadarab szétszórva, a többség a szekrényben.
Az ágyon szeretkező pár negyvenes éveiben járhatott. Teljesen meztelenek voltak. Niki leült egy székre az ágy mellé és nézte ahogy dugnak. Azon gondolkodott hogy vajon észrevették-e a szobaszervíz megérkezését, vagy érdekli-e őket egyáltalán? Talán élvezik a nézőközönséget?
A férj volt felül és a lábak összekulcsolódtak. A bal könyökére támaszkodott, jobb kezével pedig a nő arcát fogta gyengéden. Niki nézte a férj intenzív lökéseit. A két homlok összeért és a pár szenvedélyes csókolózásba kezdett. A nő lábujjai kezdetk begörbülni. Láthatóan az orgazmus küszöbén állt. A férj fölé helyezkedett és még erősebben kezdte dugni. Niki ekkor látta meg tisztán a feleséget és nagyon vonzónak találta. Hirtelen bevillant a nevük. Thompson-ék. Ahogy felismerte őket, izgalom áradt szét az ölében. Az út alatt váltottak néhány szót. Niki élvezte hogy mindig új embereket ismerhet meg és Thompson-ék sem voltak kivételek ez alól. Annyit tudott meg róluk hogy mindketten orvosok. Egyszer elmenőben hallotta ahogy a nő telefonon tanácsokat ad valakinek. Kedves és közvetlen hangon beszélt a szükséghelyzetben levő pácienssel. A férj is beszállt a társalgásba további tanácsot adva. Mindketten udvariasnak, nyíltnak és nem követelőzőnek tűntek. Most viszont teljesen meztelenül szeretkeznek előtte.
Mrs Thompson hirtelen nyüszítő hangot hallatott, majd férje oldalát megmarkolta és az orgazmus remegése kezdte rázni a testét. Mr. Thompson felmordult és kétséget kizáróan beleélvezett a feleségébe. Utána még lihegve feküdtek egymáson egy kicsit és csókolózva élvezték a gyönyör utóhatását. Niki élvezettel nézte a romantikus szeretkezés végét. Melegség öntötte el és biztos volt benne hogy bugyija elején nedves folt jelent meg. A férj végül az oldalára fordult és felfedte az asszony meztelen testét illetve saját ernyedt péniszét. Mindkét nemi szervet nedvek fedték. Csillogtak a hüvelynedv és sperma keverékétől. Niki izgatottan megnyalta az ajkát.
Nyilvánvalóan tudtak a jelenlétéről, de még nem figyeltek rá. Hozzászoktak már egy harmadik ember figyeléséhez? Vágyva arra hogy őt is bevonják, Niki megköszörülte a torkát, majd udvariasan mosolygott.
Mr Thompson nézett rá először. A feleség csukott szemmel és mélyeket lélegezve transzban maradt. A férj azt suttogta neki:
-Simogasd a csiklód édesem! Szeretném ha meleg és nedves maradnál! Gondolj piszkos dolgokra a vendégünk kedvéért! Annyira tele vagy spermával .szinte kicsordul a tökéletes puncidból.
A feleség engedelmesen széttárta a térdben behajlított lábait és simogatni kezdte magát.
-Köszönöm hogy eljöttél! Nyilván te vagy a takarító-lány. -mondta a férfi könnyedén Niki-nak, mintha semmiségről lenne szó.
A lány szemérmes mosollyal azt válaszolta:
-Így is mondhatjuk.
-Új vagy?
-Milyen téren?
A férfi elmosolyodott és felesége hasát cirógatni kezdve azt mondta:
-Vegyük először a hivatalos munkádat! Nagyon fiatalnak tűnsz.
A feleség magához tért és kinyitotta a szemét, de csak a mennyezetre bámult. Niki nehezen tudta elszakítani a tekintetét a nő combjai közti hipnotizáló látványról.
-Már 26 éves vagyok. -mondta a lány, örülve a hízelgésnek.
-A copfod fiatalossá teszi a megjelenésed.
-Köszönöm Mr Thompson!
-Ahh...tudod a nevünket. -mondta a férfi lenyűgözve.
-Jó memóriám van és élvezem az utasok megfigyelését. A kérdésére válaszként: majdnem egy éve dolgozok ennél a hajózási cégnél. Korábban hotelben voltam recepciós, úgyhogy van gyakorlatom mindenféle vendéggel és az igényeikkel.
A férfi bólintott és azt mondta:
-Elég higgadtan kezeled ezt a szolgálatot.
Niki egy pillanatig nem tudta hogy a férfi az utaskísérőségre vagy a másik dologra gondol.
-Köszönöm!
-Ez valami fétised?
Niki ösztönösen megnyalta az ajkát és azt felelte:
-Mondjuk úgy, hogy messze nem vagyok olyan ártatlan, mint amilyennek tűnök.
-Ez tetszik.
-Remélem nem túl nyilvános az érdeklődésem. Ez valami olyasmi amit jobban szeretek titokban tartani.
-Mi is támogatjuk a diszkréciót.
-Akkor egy oldalon állunk.
-Mit gondolsz a feleségemről? -kérdezte a férfi és a másik Dr Thompson mellét kezdte simogatni.
A nő rámosolygott a párjára és egyik kezével megérintette annak alkarját, miközben a férfi a bimbóit simogatta. A másik kezével folytatta csiklója körkörös dörzsölését.
-Gyönyörű. -mondta Niki az igazsághoz hűen.
-Szeretne többet hallani. Egy kicsit feszült szokott lenni az ilyen találkozások alkalmával, de ne értsd félre: imádja őket. Titokban vágyik rájuk. A bókjaid segítenek neki ellazulni és felkészülni arra ami jön.
Niki nyelt egyet és azt mondta:
-Nos...az idősebb nőket...nagyon..izgatónak találom.
-Folytasd!
A lány megnyalta a szája szélét.
-A felesége csodálatosan néz ki. Külön tetszik hogy orvos. Elnézést miatta, de tegnap véletlenül hallottam ahogy telefonon beszél. Tetszett a professzionalizmusa és visszafogottsága. Minden szempontból nagyszerű. Az pedig hogy most itt fekszik meztelenül...a különleges szolgáltatásra várva...egyszerűen megvadít.
-Mondd el hogy érzed magad annak látványától amit a feleségem lábai közt hagytam! -mondta a férfi nyíltan.
-Azt hiszem ezt ön is tudja. -felelte Niki elvörösödve.
-Szeretném tőled hallani!
-Benedvesedek tőle...a bugyim már szinte teljesen átázott.
-Mutasd meg nekünk! -mondta a férfi.
Mrs Thompson oldalra fordította a fejét és a lányra nézett. A tekintetük egybekapcsolódott és Niki látta a nő szemében az izgalmat. A lány ülve maradva az ágyra tette meztelen talpait és buján széttárta a combjait. Azután felemelte a szoknyáját hogy a pár jól láthassa a fehér bugyiját. Az elbűvölt közönség csak növelte a lányban a tüzet. Oldalra húzta a bugyiját és felfedte nedvesedését. Azonnal tudta hogy a párnak tetszik amit látnak. Miért is ne tetszett volna nekik egy fiatal, friss punci, ami csillog a leplezetlen női izaglomtól és aminek illata átjárja a kabint?
-A feleségem mellbimbója azt jelzi hogy a puncid látványa felizgatja.
A nő abbahagyta a maszturbálást és megszólalt:
-Ez nem fejezi ki teljesen amit érzek. Különleges lány vagy. Egyrészt végtelenül illedelmes, másrészt olyan mocskos.
Niki kihúzta magát és mellkasát előre nyomva azt mondta:
-Köszönöm Mrs Thompson!
-Innen is érzem a puncid illatát. -incselkedett vele a nő.
A lány elpirult.
-Elhiszem. A testem könnyen reagál és ez roppant izgató helyzet.
-Szeretnénk látni mi egyebet rejtegetsz az egyenruhád alatt. -mondta Mrs Thompson.
-Örömmel megszabadulok tőle.
Niki felállt a pár előtt és kisimította az egyenruhája ráncait annak ellenére hogy vetkőzni készült. Ez volt az első alkalom hogy csupaszon végezte el a kötelességét. Teljesen szükségtelen volt, mégis úgy tűnt hogy van értelme. A már amúgy is tabu helyzet még piszkosabbá kezdett válni. Az egyenruhájának először a felső, majd az alsó részét vette le. Amikor csak fehérnemű volt rajta egy pillanatig megállt és az ágyon fekvő párosra nézett. Mindketten őt bámulták. Niki a legjobbat akarta nyújtani ennek a kedves párnak. Nagy levegőt vett és levett magáról mindent. A mozgása nem volt különösebben érzéki és izgató, de nem is annak szánta. Egyébként sem volt képes ilyesmire. Az ő képessége az őszinteség volt. Láthatóan ideges és szégyenlős volt a szex terén, noha ő ajánlotta fel *8220 tisztító szolgáltatását bizonyos utasoknak. A vonakodása pedig sok embernek tetszett, köztük Thompsonéknak is. Végül ott állt a csupasz ifjú szépség: vékony test, nagy bimbók, kis keblek, nagy csikló és tökéletes copf.
-Azt hiszem ez lesz az utunk csúcspontja, de több fény kell hogy teljes szépségedben láthassunk. És te is jobban megnézheted hogy ma mit fogsz megtisztítani. -mondta a férj.
Nedves, lógó hímvesszőjével felkelt az ágyból és elhúzta a függönyt. A meztelen testeket napfény öntötte el. Mindannyian alaposan megnézték egymást, majd a férfi visszatért az ágyba és folytatta felesége kényeztetését. Niki mindkettőjüket vonzónak találta. A pár őt nézte miközben nyitott szájjal csókolóztak. Azután szétváltak és a lányra mosolyogtak.
-A napfényben még gyönyörűbb vagy. -mondta a feleség.
-Köszönöm! Én is ezt gondolom önről.
-És tetszenek a mellbimbóid. Olyan nagyok és szopogatni valók. -tette hozzá buján a nő.
-Köszönöm asszonyom!
-Egész délelőtt el tudnám őket nézni, de a barátainkkal van találkozónk fél 10-kor. Nem bánnád ha most rögtön kellene végrehajtanod a szolgáltatásodat?
Őszinte szégyenlősség hallatszott a nagyon mocskos dolgot kérő nő hangjában. Niki észrevette hogy a kérés kimondása pillanatában a nő megszorította az egyik mellbimbóját, miközben a férje a másikat szopta. Lehet hogy a hétköznapi életükben tiszteletreméltó szakemberek, de a hálószobában biztosan nem prűdek -gondolta a lány, majd nagyot nyelve azt felelte:
-Egyáltalán nem. A legnagyobb örömmel teszem.
A férfi felült és az ágytámlának dőlt. A térdeit behajlította és lábait széttárta. A nő ugyanilyen pózban a férje combjai közé helyezkedett és hátával neki támaszkodott. A férfi a nő térdei alá nyúlt és széthúzta a felesége lábait. Mrs Thompson teljesen kitárulkozva és mozgásra alig képesen feküdt ott. Az étel tálalva volt. Niki az ágy végén négykézlábra állt és lassan de biztosan kezdett előre mászni, szemét állandóan a díjon tartva. Tökéletes felállás volt: Mr Thompson felszolgálta a felesége spermaáztatta punciját Niki-nak.
-Biztos hogy képes vagy rá? Az íz nem jön be mindenkinek és nagyon zavarba jönnék ha a szolgálatod teljesítése közben hirtelen undor fogna el. -kérdezte a nő.
Niki elmosolyodott.
-Mrs Thompson, biztosíthatom hogy komolyan veszem a feladatomat. És mostani feladatom...egyféle belső takarítás. Szorgalmas dolgozó vagyok és szeretem a munkámat. Igazából örömet okoz.
-Akkor ne hagyd hogy megállítsalak!
Niki a meleg nektárt nézte amit ma reggel élvezni fog. Mrs Thompson karcsú, izmos lábai a legszebbek voltak amiket a lány látott. A nő nyilvánvalóan edzéseket végzett. Ahogy a lány közelebb ment, megérezte a krémes keverék illatát. A nedveket a barna szeméremajkak fogták közre és beljebb Niki látta Mrs Thompson hüvelyének rózsaszín villanását. Friss. Meleg. Ízletes. Niki nem tudott tovább ellenállni a feltálalt mennyei fogásnak.
-Hogy tetszik? -kérdezte a férj.
-Nem vagyok szakács, de azt mondanám hogy ez a pite tökéletes lett. Látom ahogy a töltelék kiszivárog és ínycsiklandónak tűnik. A sűrű állagból ítélve az összetevők száz százalékosan természetesek lehetnek, de a biztonság kedvéért meg kell kóstolnom a készítményt. -mondta a lány, majd kinyújtotta a nyelvét és megnyalta Mrs Thompson puncijának külső részét.
Szép, hosszú nyalás volt. Elég nagy ahhoz hogy érezhesse a férfi krémjének és a nő mézének vegyes ízét. Niki visszahúzta a nyelvét és nyelt.
-Nos? -kérdezte a férfi játékos kíváncsisággal.
Niki cuppantott egyet és azt felelte:
-Pontosan olyan mint amire számítottam. Az összetevők kombinációja ízletes, ugyanakkor erősen édes. Díjnyertes ízkeveréket hoztak létre. A cégünk az utasok maximális kiszolgálását tartja szem előtt, úgyhogy kötelességem alaposabban megvizsgálni.
-Nagyszerű kulináris meglátásaid vannak. -kapcsolódott be mosolyogva a nő.
-Csak az őszinte véleményemet mondom.
Niki újra lebukott és lakomázni kezdett. Úgy nyalta a szeméremajkakat mintha fagyi lenne, bár ezt az ízt nem lehet megtalálni a cukrászdák kínálatában. Bárcsak meg lehetne! -gondolta a lány. A szájában ízlelgette a meleg keveréket és közben elismerően cuppantott néha. Amikor végzett a külső résszel, csak a punciban levő fehér töltelék maradt. Annak ellenére összefutott a szájában a nyál, hogy éppen most végzett a nyalással.
-Folytasd! Ne légy szégyenlős! -noszogatta a nő, amikor Niki túl sokáig bámulta a csemegéjét.
-Szégyenlősnek tűnök? -kérdezte a lány felnézve rá.
Azután előrehajolt és száját a tátongó nyílásra nyomta. Először csak az ajkait igazította úgy, hogy egy csepp se menjen veszendőbe, majd megkezdte szájával a varázslatos munkáját. Erősen szívni kezdett és szája megtelt Mr Thompson nedvével. A mennyben érezte magát az íztől. A sperma evése nem feküdt mindenkinek, de Niki imádta. Az, hogy étele egy férfi és egy nő ősi vágyának beteljesülése végén a nedveik keveredéséből született, csak még jobban izgatta.
-Nagyon jól csinálod. Tényleg szeretheted a munkádat...édes lány vagy! -dorombolta Mrs Thompson.
Niki nyelve könyörtelenül nyomult a nő puncijának mélyére hogy onnan is kiszedje az ízletes krémet. A lány puncija minden alkalommal megfeszült amikor Niki nyelt és érezte a torkán lecsúszó spermát. Mrs Thompson nyöszörgött és a lány haját simogatta. Az elfogadása mindkettőjük számára közösen örömtelivé tette a műveletet. Nem volt semmi megalázó ezekben a találkozásokban. Szenvedélyesek és konstruktívak voltak...előítéletektől mentes embereknek, akik fel akarták fedezni sötét kéjes oldalukat.
-Élvezz el kicsim! Engedd el magad és hagyd hogy megtörténjen! -suttogta Mr Thompson a felesége fülébe.
Niki érezte az orgazmushoz közeledő nő testének ismerős jeleit, miközben szorgalmasan nyalt. A nő combjaim nyugvó kezei érezték a remegést. Felnézett a bájos arcra és látta hogy az itt az idő.
-Ohhhh .- nyögte Mrs Thompson és megmarkolta a férje lábait.
Niki nyelve a csiklóra csúszott és tette amit kellett. Mrs Thompson vadul elélvezett.
A nő utána egy darabig csak ernyedten feküdt, Niki pedig könnyű puszikat nyomott a puncijára. Azután a nő azt mondta:
-Niki! Nézz rám! A férjemen kívül még soha senki nem volt velem ilyen gyengéd. Különleges lány vagy egy csodás adottsággal. Köszönöm!
-Számomra volt öröm!
-Megtennéd ezt a kedvességet a férjemnek is? Szeretném ha ő is láthatná a tehetségedet! Az ő orgazmusa is olyan fontos nekem mint az enyém.
-Természetesen. A szolgáltatásom nem függ nemektől. Aki tiszta, kedves és gyengéd, az igénybe veheti és önök mindketten megfelelnek a kritériumoknak.
-Ez kedves!
A nő felült és kezei közé vette a lány arcát majd mélyen megcsókolta. Azután Mrs Thompson a férje mellé feküdt és a mellkasát kezdte simogatni. A férfi hímtagja még mindig nedves volt a nő hüvelyétől. A tövénél néhány spermacsepp látszott, a végéből pedig újabb adag szivárgott. *8220 A csodás krém forrása. -gondolta a lány.
-Újra kemény lesz? -kérdezte incselkedve Niki.
A férfi elmosolyodott.
-Attól függ. Az én koromban már egy kis időt vesz igénybe. De ki tudja? Te ügyes vagy és amit most láttam elképesztően izgató volt.
-Képes lesz még nektárt produkálni ha megmerevedik? -kérdezte a lány a férfi combját masszírozva.
-Azt hiszem ez az alaposságodtól függ.
A lány megérintette a hímtag tövét.
-Egy ösztönző cél. Ezt szeretem.
Előrehajolt és a szájába vette a péniszt. Elégedettség öntötte el amikor az ajkai és nyelve munkájától merevedni kezdett a férfiasság.
-Angyal vagy! -nyögte a férj.
A lány elengedte és azt mondta:
-A legtisztább dolog ebben a kabinban a spermája fehérsége. Lássuk tud-e még adni belőle! -Remélem elégedett lánnyá tudlak tenni!
Ez ígéretesen hangzott, úgyhogy Niki folytatta a szopást.
Mrs Thompson megszólalt:
-Niki kedvesem, a férjem egy bizonyos ütemet szeret. Segíthetek a kielégítésében?
Niki arra gondolt hogy a pár tökéletes összhangban van. Korábban egyszer sem fordult elő hogy ennyire részt akartak volna venni a munkájában.
-Örömmel veszem a segítségét! -felelte őszintén.
Nem volt szó féltékenységről és ez tetszett a lánynak. A Thompson-ok gondoskodtak egymás orgazmusáról. Nem volt bűntudat vagy megbánás, csak testi bajtársiasság.
-A copfoddal szeretnélek irányítani! -mondta Mrs Thompson.
Niki beleegyezően bólintott és folytatta feje fel-le mozgatását a hímvesszőn. Mrs Thompson Niki felé fordulva a férje arca fölé ült úgy, hogy a puncija annak szája elé kerüljön. Azután megmarkolta a lány copfjának tövét és gyengéden, de határozottan irányítani kezdte Niki fejének mozgását. A párja puncijának íze úgy hatott a férfira, mint instant Viagra. Pár perccel később a hímtag a lány szájában hirtelen megduzzadt és lüktetni kezdett. A férfi teste megfeszült.
-Élvezz a szájába! -mondta a nő miközben a férje nyalta.
Niki Mrs Thompson irányításával folytatta a munkát és pár pillanattal később forró spermalöketeket kapott jutalmul. A selymes folyadék megtöltötte a száját. A feleség elengedte a lány haját abban a pillanatban amikor a férj elélvezett, majd oldalra fordulva a párja mellé feküdt. Mindketten csodálattal nézték Niki-t.
A lány kitátott a száját és megmutatta hogy friss spermával van tele, majd becsukta ajkait és nagyot nyelt. A páros lenyűgözve figyelte.
-A reggeli szolgáltatásom végrehajtva- -mondta Niki mosolyogva és tisztára nyalta ajkait.
A pár egymásra nézett és úgy tűnt hogy valami szavak nélküli kommunikáció zajlott köztük, majd Mrs Thompson megszólalt:
-Niki kedves .olyan nagy örömet okoztál nekünk Viszonozhatnánk a szívességet? Határozottan megérdemelsz egy orgazmust.
Niki egy pillanatra meglepődött, majd bólintott. Az előző két tisztítási szolgáltatása nem járt *8220 borravalóval . Igazából nem is volt rá szükség. Niki pusztán a friss puncinedv-sperma keverék elfogyasztásától felizgult és a kabinjába visszatérve az utóízt élvezve maszturbált. Ez a nagylelkű ajánlat megerősítette a hitét abban hogy Thompsonék kiváló emberek. De még sohasem élvezett el idegenek előtt. De Thompsonék idegennek számítanak ebben a pillanatban?
Mrs Thompson átvette az irányítást.
-Feküdj hanyatt édesem és hajtsd a fejed a párnára!
Niki idegesen a férj mellé feküdt, a feleség pedig cirógatni kezdte az arcát. Azután a nő előrehajolt és gyengéden megcsókolta.
-A mellbimbóid mérete lenyűgöző...biztosan nagyon érzékenyek. -suttogta a nő, majd előbb megnyalta majd a szájába vette az egyik bimbót.
Niki nyöszörgött a kényeztetéstől. Eközben Mr Thompson a lány lábai közé helyezkedett és nyalni kezdte a punciját. Két tanult és elismert orvos azon dolgozik hogy ő elélvezzen - Niki el sem hitte hogy ez megtörténik vele.
-Nedves? -kérdezte Mrs Thompson.
-De még mennyire. A puncija szűk és finom. Pont olyan mennyei mint gondoltam.
-Ohh én is ki akarom próbálni! Niki, nyalhatlak?
A lány ködös mámorban úszott. Kezeit a feje fölé emelve markolt a lepedőt. Alig értette a feleség kérdését, de erősen bólintott. Mr és Mrs Thompson helyet cseréltek.
-Most már értem miért élvezted annyira.- mondta a nő kuncogva amikor orra a lány puncijához ért.
Azután kinyújtotta a nyelvét és benyomta a nedves nyílásba Egy kis ízlelés után kihúzta a nyelvét és ajkai közé vette a lány csiklóját. Két ujját a hüvelybe benyomva elszántan igyekezett megtalálni az érzékeny pontot. Amikor rátalált, lendületes ingerlésbe kezdett. Fél perc sem kellett hozzá, hogy Niki felkiáltva és vonaglással kiísérve elélvezzen.
Amikor a lány magához tért, az elégedett pár tagjait látta a két oldalán. Három szerető különleges pillanata volt.
De egyszer minden jó dolog véget ér. Először Mrs Thompson állt fel. Niki nézte ahogy a fürdőszoba felé tart és arra gondolt hogy pár perccel korábban még a nedveket nyalta a nő puncijából. Most pedig reggelizni indul a barátaival. A férj is felállt és Niki köszönettel gondolt arra hogy hagyta hogy élvezze az ízét.
Szeretett volna ugyan szex utáni álomba szenderülni, de egy vendég ágyában feküdni helytelen volt. Kinyújtózott mint egy ébredő macska és ő is kimászott az ágyból. Papírtörlővel megtisztogatta magát majd öltözködni kezdett. Észrevette hogy a pár mosolyogva nézi közben.
-Niki, ez csodás volt. Ilyen kiszolgálásban még sohasem volt részünk. mondta Mrs Thompson még mindig meztelenül.
-Számomra volt öröm. -mondta a lány professzionális hangon, miután becsatolta a melltartóját.
-Ha bármikor szükségük lenne valamire, ne habozzanak kérni! -folytatta.
Amikor tökéletesen megigazított egyenruhájában elhagyta a kabint a sperma íze még a szájában volt. A lány mosolyogva lépdelt a fedélzeten. Volt még néhány tennivalója és később a barátnője is várta ebédre. De mindenek előtt bugyit kell cserélnie és ki kell öblítenie a szájából a csábító aromát.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (80)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-07-12 21:47:45
Johny
Jó történet!Ilyen egy jó feleség!

2018-08-09 00:00:20
Mucus 82
Én is dugnék


Ezt a szex történetet 15192 X olvasták el.