Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya fia a munkahelyen

Beküldő:Pisálógecko


Dr Szuhai Nóra komoly gondban volt. Az egyik hűtőt nem állították be megfelelően és a benne levő minták használhatatlanná váltak. Egyszerű technikusi figyelmetlenség volt, de a helyzet most nem volt egyszerű. Nóra a labor hivatalos vezetőjeként felelt azért, hogy minden rendben működjön. Még komplikáltabbá tette a dolgot, hogy esélyes volt a Kutatás és Fejlesztés részleg hamarosan megüresedő posztjának betöltésére. Egyike lehetne annak a néhány nőnek, aki valaha ezt a címet viselte. Most nem jöhet szóba semmilyen kudarc.

A munkát a tervek szerint pontosan 10-kor kezdték volna. Egy óra múlva. A halasztás nem opció. Igazából egyetlen kémcsőnyi sperma is elegendő lett volna ahhoz, hogy az aznapra tervezett méréseket elvégezzék és időt nyerve beszerezzék a hiányzó mennyiséget. De honnan vegyen? Kellett valaki, aki hajlandó egy kis mintát adni. Azon gondolkodott hogy kihez fordulhatna, de tétovázott. Ez nem illett hozzá. Soha sem volt az a típus, aki nem találja a szavát, de kicsit sok volt neki megkérni egy beosztottat, hogy maszturbáljon gyorsan egy műanyag pohárba. Egyszerűen nem tudta megtenni.

Azután eszébe jutott valami. Lehet, hogy nem illendő, de legalább egy kivitelezhető terv volt. Egy percig még elgondolkodott azért rajta, de nem talált jobb megoldást. Egyetlen férfi volt az épületben, aki fiatal és tesztoszteronnal teli volt...és ami a legfontosabb: képes volt titkot tartani. Az idő könyörtelenül telt és Nóra elszánta magát. Zsebre vágott egy üres kémcsövet a hozzá való fedővel és elindult két szinttel lejjebb levő céljához.

A fiú laborfelszereléseket pakolászott amikor Nóra odament hozzá. Néhány kapcsolatát igénybe véve pár hónapja juttatta be ide a fiát gyakornokként. Mások is voltak a laborban és a nő remélte, hogy nem fog feltűnni, ha rövid időre ellopja.

-Beszélhetnénk egy percre? -kérdezte Gábor vállát megérintve.

-Persze, csak ezt gyorsan befejezem.

Amikor Gábor végzett, kimentek a folyosóra.

-Egy kis...segítségre lenne szükségem!

-Mi a baj?

Nehezebben ment, mint Nóra korábban gondolta, de arra jutott, hogy a nyers célratörés a legjobb. Ismerte a fiát. Tudta, hogy okos és van benne egy kis hajlam a vadságra. Biztos volt benne, hogy húszas évei elején járó életerős fiatalemberként nyitott lesz. Egyszer véletlenül maszturbáláson kapta és mindketten szégyellték magukat, de ez most más. Ez orvosi szükséghelyzet. Gábor meg fogja érteni, hiszen ő is hasonló területen készült dolgozni.

-Tönkrementek a mintáink. Használhatatlanok.

-A spermamintákról beszélsz?

-Igen. Egy óra múlva kezdenünk kellene és ilyen gyorsan nem tudjuk berendelni a donorokat. Nekem pedig sürgősen másik minta kellene, mert az előléptetésem függhet a dolgok sima haladásától.

-Meg fogják érteni. Úgy értem .nem a te hibád volt, ugye?

-Nem, de attól még én vagyok a felelős.

-Ezt miért mondod nekem? Lenne elég tennivalóm

Nóra nagy levegőt vett.

-Ismerem a feletteseidet. Megmondtam nekik, hogy fél órára kölcsönveszlek. Vedd úgy, hogy extra pihenőidő.

-Kezdek zavarba jönni.

-Tőled akarok spermamintát. -mondta a nő halkan, nehogy más meghallja.

-Micsoda?

Gábor hangja erősebb lett a vártnál, pont akkor, amikor két orvos is a folyosón sétált. Ez nem megfelelő hely ehhez a beszélgetéshez. - gondolta Nóra. A kutatásnál mindenki tudta, hogy ők anya és fia. Ha kiderülne, hogy mire kéri Gábor-ot, nem tudna itt többé senki szemébe nézni. Karon fogta a fiát és egy irodába vezette, ami egy másik kutatási vezetőé volt. Nóra-val jó barátnők voltak és a nő tudta, hogy nem lesz belőle gond. Bezárta maguk mögött az ajtót és elhúzta a sötétítőket.

-Nekem kell a minta és te vagy az egyetlen szóba jöhető jelöltem egy órán belül. Ha te nem vállalod, akkor mást kell megkérnem, de ez nem fog megtörténni.

-Miért?

-Nem fogom megkérni egy munkatársamat, hogy maszturbáljon!

-De engem igen?

-Otthon úgyis állandóan csinálod és tudom, hogy nem fogsz róla beszélni.

Nóra a köpenye zsebéből elővette a kémcsövet.

-Jézusom! -nyögte a fiú.

-Van negyed órád. Tudod mit? A kutatási közreműködésért adok 200 dollárt. Ha a hónap végén előléptetnek, akkor megduplázom. Vedd úgy, hogy a munkád része! Most pedig rajta! És semmi kifogás!

A fiú kezébe nyomta a kémcsövet és távozni készült.

-Várj!

-Mondtam, hogy semmi kifogás!

-Nem tudom megtenni!

-Miért nem? - kérdezte a nő.

-Azért, mert...tudod .mielőtt reggel munkába jöttem....kézbe vettem és elintéztem

-Micsoda?

-Mit vársz? Csak így tudok a munkára koncentrálni.

Nóra elgondolkodott egy pillanatra, majd azt mondta:

-OK .de most fiatal vagy és erős a libidód. Biztos, hogy fel tudod magad pörgetni.

-Talán. De nem történt olyan régen.

Nóra körülnézett a szobában. Fájt, hogy ezt kellett tennie a barátnőjével, de felkapta az annak asztalán levő képet, amin a nő a férjével a tengerparton állt. A nő csinos volt a bikinijében. Nóra a boldog pár képét a fia orra elé nyomta és azt mondta:

-Használd ezt! Tudom, hogy a főnököd és a barátnőm, de valljuk be, hogy ugyanakkor izgató milf is.

A fiú pár pillanatig tanulmányozta a képet, majd azt mondta:

-Csinos, de nem igazán az én típusom.

-Milyen a típusod?

-Jobb, ha nem tudod. És nekem is jobb. Nincs valami...jobb?

Nóra tudta, hogy a fia a pornógyűjteményre gondol, amit a donoroknak szoktak felajánlani, de az a részleg túl messze volt. Volt azonban valami kivitelezhetőbb. Azonnal bevethető és garantáltan merevedést vált ki Gábor-ból. *8220 Tényleg ennyire kétségbeesett vagyok? - gondolkodott el a nő, majd meg is válaszolta magának a kérdést. Igen. Tényleg ennyire kellett neki a minta. Nóra szétnyitotta a köpenyét és megmutatta begombolt blúzát és térdig érő szoknyáját. Minden vonala tökéletes volt és tudta, hogy Gábor néha lopva megnézi. Nagyon is tudta, hogy milyen a fiú típusa. Felsóhajtott és azt mondta:

-Egy dolgot megmutatok. Vagy fent vagy lent megmutatom magam, azután végezheted a dolgod.

-Most viccelsz? -kérdezte a fiú hitetlenkedéstől tágra nyílt szemmel.

-A munkában soha nem viccelek és ez fontos. Válassz gondosan, mert ez az egyetlen alkalom az életben, amikor ezt felajánlom!

-Istenem

-Tudom, hogy érdekel. Térjünk a lényegre! Fent, lent vagy a hátsómat, amiről tudom, hogy néha megnézed.

Gábor elvörösödött, amikor meghallotta, hogy közel sem volt olyan ügyes és észrevehetetlen, mint gondolta. Elgondolkodott a lehetőségeken, majd azt mondta:

-Én...ummm Legyünk őszinték! Akármit mondok, dühös leszel. Inkább válassz te!

Nóra vállat vont.

-Van benne valami.

Az agya gyorsan járt. A legkevésbé tolakodó megoldás a popsija lett volna, de nem tudta hogyan reagálna rá a fiú. A keblei szintén jó választások lettek volna, de azokat az évek folyamán Gábor itt-ott látta félig-meddig. Talán megfelelőek lennének, de a blúz gombolása és a melltartóval való vesződés csak vinné az időt. Maradt tehát a puncija. Normál esetben dühöngött volna ha Gábor valaha is megpillantotta volna, de most szorította a kényszer. És ha őszinte akar lenni magához...szórakoztató és izgató annak gondolata, hogy a fiút a nemi szerve látványával kínozza.

Nóra a barátnője asztalához ment és oldalra tolta a rajta levő papírhalmot. Azután letolta a bugyiját és a köpenye zsebébe rakta. Eljött az igazság pillanata. Felhúzta a szoknyáját és csupasz popsival az asztalra ült. Végül szétnyitotta combjait és a szoknyája elejét felemelve megmutatta a punciját. A sötét szeméremajkak közt látszott a nedves és rózsaszín nyílás. Gábor szeme felragyogott. Semmi kétség nem volt afelől, hogy évek óta szerette volna ezt látni. A váratlan érdeklődéstől Nóra még nedvesebb lett, noha közben egy kis szégyent is érzett.

-Simogatni fogom magam. Nézd a puncim és maszturbálj a kémcsőbe! Kérlek, legyél gyors!

-Igen anya .úgy értem...olyan furcsa most *8220 anyának hívni téged!

-Akkor hívj Dr Szuhai-nek. Végülis dolgozunk. - mosolyodott el a nő a zavarban levő fia láttán.

-Igenis Dr Szuhai!

Gábor visszamosolygott, majd tétovázva kigombolta a nadrágját. A hímvesszője már félig merev volt és látványától Nóra megnyalta az ajkát. Az ígéretéhez hűen a nő a puncijára tette a jobb kezét és gyengéden simogatni kezdte magát. Egy normál maszturbálástól eltérően ez most nem a saját gyönyörét szolgálta, hanem Gábor izgalmát fokozta. De működött. A fia élvezte a látványt és furcsa módon maga Nóra is egyre jobban kezdte élvezni. Ahogy a fiú egyre jobban bámulta a punciját és egyre merevebb lett, Nóra is egyre jobban felizgult. Ez szokatlan volt. Évek óta nem izgult fel ennyire. Arra gondolt, hogy később majd meg kell ezt beszélnie valamelyik pszichológus vagy szexterapeuta ismerősével.

De addig is csak a maszturbálásával kell foglalkoznia. Az ujjai lassú körökben jártak, ahogy gyakran szoktak. Különösen figyelt a duzzadt csiklójára. Szeméremajkak, majd csikló. Előre és hátra. Ahogy az óramutató jár...a kedvenc technikája.

A fiára nézett és látta, hogy annak tekintete a puncijára tapad. A helyzet mindkettőjük számára izgató volt. Olyan vadul szorította magát maszturbálás közben, hogy Nóra amiatt aggódott, hogy véletlenül összeroppantja a másik kezében levő kémcsövet. A nő a fiú péniszére meredt. Olyan kemény...szinte vágyott már rá. Majdnem felnevetett arra gondolva, hogy este valószínűleg a fia hímvesszőjéről fog fantáziálni.

Hirtelen megszólalt a zsebében a telefonja. Elővette, jelezte a fiának, hogy maradjon csendben, majd fogadta a hívást.

-Igen .tudom...igen. Én is tisztában vagyok vele Nem, nem töröljük . Pár perc és lesz mintánk . Ne kérdezze! . Igen...Mindjárt ott leszek!

Visszacsúsztatta a telefont a köpenyébe és azt mondta:

-Igyekeznünk kell! Hamarosan szükség lenne a spermára és egy csapat technikus pánikol.

Gábor gyorsított és azt felelte:

-Próbálom, próbálom!

-Nem elég a puncim ahhoz, hogy újra elélvezz? - kérdezte a nő felvont szemöldökkel.

-Tudom, hogy túl sok információ, de reggel igen nagy adagot produkáltam. A puncidtól már így is jobban feláll, mint bármi mástól tenné.

Az a pillanat volt amikor a kutató és az anya szerep nem keveredett. A legtöbb nő feladta volna. A legtöbben el sem jutottak volna idáig a saját fiúkkal. Dr Szuhai azonban más volt. Az óra ketyegett, a puncija szinte csöpögött a nedvektől, a fia vadul maszturbált...egyetlen logikus megoldás maradt. Leszállt az asztalról és azt mondta:

-Dőlj a falnak! Kézbe veszem a dolgot.

-Hogyan?

-Egy orvosi technikával, ami fizikai és mentális stimulációval jár.

-Az meg mi?

-Szopni foglak. -felelte tömören a nő.

Gábor megmerevedett egy pillanatra, mielőtt a falnak támaszkodott volna. Átadta a kémcsövet az anyjának, aki térdre ereszkedett. Nóra csak néhány centire volt a fia merev hímtagjától. *8220 Gyönyörű! - gondolta. Félrelökte az agyában a tiltottság gondolatát és kézbe vette a péniszt. Ugyanabba a kézbe, amivel egy perce még a punciját simogatta. Fel-le kezdte mozgatni a kezét és a női nedveivel bekent férfiasság lüktetni kezdett. Nóra előrehajolt és a szájába vette a selymes és meleg szervet. Hangosan szopott és egészen a torkáig engedte a fiút tudva, hogy a férfiak ezt szeretik.

-Jézusom, anya - nyögte Gábor.

Nóra a combjára ütött és kiengedte a szájából a hímtagot.

-Dr Szuhai. Munkahelyen vagyunk, emlékszel? Még akkor is, ha technikailag ez egy szopás.

-Igen doktor! Istenem..ne hagyd abba Nagyon jól csinálod!

Nóra folytatta a szopást. Szürreális izgalmat érzett. Valami olyan valósult meg, amiről néha évek óta fantáziált. Minden trükkjét bevetette: szopott, cirógatott, masszírozott, a nyelvével játszott. Egyszer még a fiú zacskóját is a szájába vette. Kigombolta a blúzát és felfedte a bal keblét a sötét és merev mellbimbóval. Hallotta, hogy Gábor felnyög és a hímvessző megrándult a szájában. Simogatni kezdte a saját mellbimbóját lenyűgöző hardcore showt adva a fiának. Azután elengedte a mellét és keze a puncijára csúszott. Felnézett, ahogy szopás közben maszturbált. Gábor merev tekintettel bámulta az anyját.

A nő tudta, hogy a fiú többé nem fog úgy rá nézni, mint korábban. Talán nem is baj. Talán mégis. Bármi is lesz, még sohasem volt ennyire felizgulva egész életében. Átélt már egyet s mást korábban, de ez mindenen túl tett.

Két ujját magába nyomta a nagyobb hatás kedvéért. Gábor láthatott valamit, Nóra pedig a romlottság érzetétől még keményebben kezdett szopni.

A nő elélvezett. Nem tervezte, csak a dolgok természetes eredményeképpen megtörtént. Gábor szeme még nagyobbra nyílt az elélvező, szopó édesanyját nézve. Nóra a hímtagja lüktetéséből érezte, hogy a fiú is a határon van. Kiengedte a szájából és azt mondta:

-Így ni...most már jöhet.

Az egyik kezével vadul verni kezdte a hímvesszőt, a másikkal pedig a végéhez tartotta a kémcsövet. Éppen jókor. Nóra lenyűgözve nézte a tiszta kémcsőbe lövellő spermát. Újabb és újabb löketek. A fiú majdnem felkiáltott a kéjtől. Amikor az áradat elapadt, Nóra nem tudta magát visszafogni.

-Meg is kell ízlelni. Része az eljárásnak. -füllentette.

Elvette a kémcsövet és az ajkai közé vette a rudat. Szorosan megfogta a hímvessző alját, majd felfelé húzva a kezét a szájába préselte belőle az utolsó cseppeket. Ezt még kétszer megismételte, mire Gábor teljesen kiürült. Kinyújtva megmutatta a fiúnak a sperma borította nyelvét, majd nagyot nyelt. A sperma édesebb volt, mint várta. Eszébe jutott, hogy a fiúnak reggel gyümölcslé turmixot csinált. Újra megmutatta a most már tiszta nyelvét és csókot dobott a fiúnak.

-Ez kísérleti célból volt. Átmentél az íz teszten. Fontos lépés. Most pedig töröld meg magad! Nekem mennem kell.

-Igen Dr Szuhai! - mondta a fiú és kacsintott.

Nóra felállt és megigazította ruháját. Rátette a kémcsőre a fedőt és eltette. Egy papírtörlővel eltüntette a padlóról a saját lecsöppent nedveit. A folyosón jutott eszébe, hogy elfelejtette visszavenni a bugyiját, de azt gondolta: ördög vigye!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (290)        Nem tetszik (156)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-07-12 14:54:34
Oki
Ezt szivesen átélném!!!

2018-07-18 17:14:20
Andrew
Nagyon jó! Végre nem egy sablonos történet!

2018-12-28 17:01:35
Misi
nagyon jó! folytatás?

2019-06-12 22:11:25
Afro-paneli
Ez iszonyú jó lett. Mestermű! 5* :)

2019-11-02 17:03:56
Dezső
Nagyon jó! Reméljük folytatják! Kár lenne leállni. Mostmár mindegy nekik. :-)

2021-10-29 21:30:29
Georg24
Ez elég gyenge történet volt

2023-10-24 19:10:44
Tatami
Engem fölizgatott ki is vertem várom a folytatást!


Ezt a szex történetet 69582 X olvasták el.