Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Fasz ünnepe a discoban

Beküldő:fasz ünnepe


Egy diszkóban vagyunk és iszogatunk. Kicsit becsiccsent mindegyikünk és külön utakra térünk. Te bemész táncolni én meg a pulthoz ülök dumálni egy csajjal. Nagyon jó kis csaj, Neked is tetszik.
Te közben a tánctéren összeismerkedsz egy palival. Elég merész táncot táncoltok, de nem szólok semmit, hagyom, hogy szórakozz. Én egyre jobban összemelegedek a csajjal, te meg a fiúval. Később megbeszéljük, hogy te is össze akarsz jönni a fiúval meg én is a csajjal. Ti egyre közelebb kerültök egymáshoz és elkezdetek csókolózni. A srác a fenekedet markolja, te meg csókolgatod a nyakát meg mindenét. Kis idő múlva nem talállak sehol és elkezdek aggódni érted. Szólok a csajnak, hogy ne haragudjon , de nekem mennem kell haza, de ő erősködik, hogy elkísér, az házunk ajtajához érve egy óvatlan pillanatban megcsókol a lány és elkezdünk hevesen csókolózni, pedig én annyira nem akartam, de már nem bánom és bennem van az a tüske is, hogy te is biztosan ezt teszed valahol a sráccal. Megkérdezem a csajt, hogy ha már eddig eljött, nincs-e kedve bejönni. Igent mond és már haladunk is a hálószoba felé, de onnan furcsa hangok jönnek ki. Kinyitom az ajtót és ott fekszik meztelenül a srác, te is meztelen vagy és szopod a farkát és láthatóan nagyon élvezed és nagyokat nyögsz hozzá.
alig térek magamhoz. Mellettem a lánynak is földbe gyökerezik a lába. Ti észre sem vesztek minket, annyira bele vagytok merülve a dologba. Mi meg sem bírunk moccanni.
Hallom, hogy mondja Neked a gyerek, hogy most fog elmenni és egy hatalmasat élvez a szádba. Ekkor fordulsz hátra és látod, hogy ott állunk a lánnyal. Rám mosolyogsz kielégülten és direkt, hogy lássuk, felénk fordulva ráülsz a gyerek farkára és elkezdesz rajta fel-le mozogni és közben hatalmasakat nyögsz és végig kajánul mosolyogsz felénk. Lovaglás közben odaszólsz Nekem, hogy ,,Kicsim szeretném a te farkadat is és a barátnőd punciját is kielégíteni
Ránézek a lányra, de őneki nem nagyon tetszik a dolog, pedig én benne lennék, mert nagyon izgat már, ahogy látom, hogy bassza a puncidat a a srác és, hogy csúszkálsz rajta.
A lány azt mondja, hogy elmegy, de te utána szaladsz, hogy rábeszéld és mire kimegyünk a konyhába a lány már azt asztalon fekszik és te nyalod a punciját ő meg hatalmasakat nyög.
Gyorsan leveszem a ruhám és hátulról beléd hatolok, immáron ágaskodó farkammal és keményen elkezdelek baszni, amit nagyon élvezel, de közben fojtatod a punci nyalást is, majd egy kis idő után átveszi a nyalást, a srác hatalmas farka, amit el kezdesz szopni. Tövig bekapod és élvezed a szopást meg, hogy hátulról kúrlak. Közben a lány elkezdi nyalogatni a melleidet.
Kis váltással hátra fektetünk és most engem kezdesz el szopni a srác meg nyalja, majd bassza a pinádat. Eszméletlenül megdug és utána beléd élvez, majd kicsit juttat a hasadra is, aminek élvezed a melegét. Nagyon élvezi mindenki a játékot és te még kéred, hogy mindenki veled foglalkozzon.
Mi lefekszünk, te feltérdelsz és kézzel elkezded verni a farkunkat és közben az előtted álló lány pináját nyalod elég erősen. Mikor szólunk, hogy mindjárt elmegyünk, szólsz a csajnak, hogy feküdjön le, minket fölé állítasz és mondod, hogy élvezzünk rá mindenhova, majd te lenyalod róla és a végén a szádból átadod az ő szájába, hogy ő is élvezze.
Kis idő után én lefekszem és te térdelve fölém hajolsz. Berakom a faszom a puncidba és el kezdelek a dugni a srác meg a popódba helyezi a szerszámát és így dugunk meg, addig amíg el nem élveznünk. Egy kis idő után én átpártolok a másik lányhoz, hogy ő is kapjon valamit és őt kezdem el kefélni, téged meg a srác vesz kezelésbe.
Én hátulról dugom a csajt te meg lovagolsz a gyereken és közben egymásra mosolygunk és nem tudjuk letagadni sem a gyönyört, amit átélünk. Szeretem, ahogy a másik srác dugja a puncidat és te élvezed nagyon, szeretem nézni, ahogy puncit nyalsz és élvezem, ahogy élvezel mindenkit.
Hatalmas élményben volt részünk négyen és biztosan még sokat fogunk összejárni, hogy hatalmas orgiákat rendezzünk.
Még kicsit kényeztetjük egymást, simogatlak titeket lányok ti meg simogatjátok a farkunkat meg szopogatjátok, csókolózom veled is a másik lánnyal is, ti is csókolóztok érzékien a fiúval, a csajjal és még nyalogatjuk egymást, majd mindannyian álomba szenderedünk

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (72)        Nem tetszik (78)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7889 X olvasták el.