Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ez hosszú lesz

Beküldő:kiss pimpili


Már kora gyermekkoromban rászoktam az önkielégítésre. Ha tehettem, bárhol, bármikor letoltam a nadrágom és húzogattam a fitymám, míg végül erős viszketős érzés nem tört rám, majd jóleső zsibbadás. Persze a szüleim megbüntettek, megvertek ha rajtakaptak, vagy akik látták, értesítették őket. Ennek ellenére egyre gyakrabban, napjában többször csináltam, s ez volt a legkedvesebb időtöltésem. Később az iskolában is foglakoztatott a dolog, mondjuk egy-egy matematika dolgozat közben. Természetesen itt az osztályteremben nem vetkőzhettem, de benyúltam a pad alatt a nadrágomba, és a feltűrt fitymám alatt a makkom símogattam ujjaimmal. Ez az érzés is mennyeinek számított... Később, már érettebb koromban sokszor éjjel is felébredtem, és félálomban vertem a farkam. Az ébredés oka egy intenzv, vissza-visszatérő álom volt, ahol a tündér (egy szőke szép kislány) kényszerített erre, vagy ő maga tette ezt velem, s én csak fekve tűrtem, hogy játszon a farkammal, akaratom ellenére is, sokszor a viszkető érzést követően is. Ez az álom sokáig kísért, a történet még felnőtt koromban is kísértett.
Nemrég elhatároztam, hogy megpróbálok végleg megszabadulni ettől a sokszor kellemetlen emléktől. Először a barátnőmmel próbálkoztam. Meghallgatta ugyan az elképzelésem, a vágyam, de fanyalgott, s mikor a szerepébe lépett volna kelletlenül ügyködött, s közel sem az általam elvárt élményt nyújtotta. Másodszor meg sem próbálkoztam vele. Ehelyett a bdsm, filmekre kaptam rá. Nem múlhatott el nap egy-két film nélkül, és ilyenkor persze nönkielégítettem is. Idővel azonban már ezek a foglalkozások sem tudtak kellően megkönnyebülést hozni, viszont érlelték bennem az elhatározást, hogy önmagamon is kipróbálnám ezt a fajta szexet. Titkon hetekig nézegettem, válogattam a hirdetésekben s végül rászántam magam, felhívtam egy tetszetős, törékeny szöke nőt, egy dominát, akiről az volt az érzésem megfelel majd a célomnak. Kedvesen mosolyogva fogadott, megkérdezte tudom-e mit szeretnék. Felnevetett miután végighallgatott. Talán nem pont így, de kipróbálhatjuk, hogy velem milyen lesz... Persze arra készülj fel, hogy itt az történik, amit én akarok... Nekem is fontos a fájdalmad , a szenvedésed, de fokozatos leszek, vigyázni fogok rád... Ha észreveszem, hogy túlzásba esnék, azt elhagyom... Ha viszont látom, hogy élvezed, fokozni is fogom a dolgot. Most vetkőzz le, lássalak...
Meztelenül álltam előtte, lelógó karokkal, terpeszben, ahogy kívánta. Megszorongatta a heréim és a farkam. Megrándulva felnyögtem. kicsit kicsi... mosolygott, de ez nem lehet baj... Elkötözöm... és elfenekellek, szép a segged, nekem tetszik.
Néztem ahoyan megnyújtja a zacskóm és elszorítja, a golyőim is szétválasztva, s a félmerev farkam is elkötözi egy fekete zsinórral.
Jó, most térdelj az ágy elé, hajolj rá felső testtel, nyújtsd előre a karod a fejed fölé, told ki a hátsód utasított, a zsinór végét rángatva. Engedelmeskedtem, s egy tükör meredt elém, amiben láthattam magam a nevetségesnek hitt helyzetben. (folytatom)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (69)        Nem tetszik (77)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-06-02 23:29:59
Sunyiló
Jobb, ha nem folytatod...

2019-05-10 19:57:34
Anti
Ez mi? Irás. Szánalmas. Ne folytasd könyörgöm.


Ezt a szex történetet 20253 X olvasták el.