Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ildikó, a családbarát MILF

Beküldő:MILFhunter

Az öcsém sokat járt le a játszótérre játszani az anyukámmal, és volt egy másik család, aki szintén ugyan így az anyuka, az öcsémmel egykorú fiával lent volt. Olyan sokat jártak le együtt, hogy egyik pillanatról a másikra család barátok lettünk. Mi négyen vagyunk a családba ők pedig hárman vannak, az anyuka, a fia és a férje, aki egy jól menő ügyvéd. Teltek az évek, majd olyan jóba lettünk, hogy járkáltunk egymáshoz, öcsémmel kifejezetten sokat jártunk hozzájuk konzollal játszani. Az anyukát Ildikónak hívták, egy negyven éves bombázó MILF, mint általában minden gazdag férfi felesége. Nagy kerek mellek, formás fenekek és gyönyörű lábai. Sokszor amikor átmentünk hozzájuk játszani, Ildikóval beszélgettem, mert a férje sokat dolgozott és ritkán volt otthon. Szerettem vele beszélgetni, ugyanis épp akkor ébredezett a szexualitás bennem és így jó érzés volt vele beszélgetni. Feltűnt, hogy gyönyörű lábai vannak, a lábujjai formásak voltak. Mai napig imádom a női lábakat, pontosan Ildikó miatt. Mindig résen voltam amikor haza ért munkából és öltözött át, hátha megtudom lesni a gyönyörű testét ruha nélkül. Bár mindig csak az az napi melltartóját találtam meg a fürdőszobában. Ez ment egy évig, majd amikor 18 éves lettem azon a nyáron anyáék kitalálták, hogy menjünk le a Balatonra együtt nyaralni a két család. El is jött a nyaralás, leértünk az apartmanba, természetesen a két család külön szobába volt, de volt egy közös tér és folyosó is a szállásunkon. Este, amikor mentem zuhanyozni, próba szerencse révén bekukucskáltam a kulcslyukukon hátha látok valami érdekeset. Nem hittem a szememnek, Ildikó pont akkor vette át a nadrágját és láthattam a gyönyörű seggét. Úgy felállt a farkam, mint az állat, zuhanyzás közben ki is vertem mert majd felrobbant. Másnap reggel közös reggeli után mentünk le a balcsiba fürdeni.
Mindenki elment átvenni a fürdőruháját, amikor is Ildikó hívta az anyukámat valami miatt. Én átöltöztem, indulásra készen álltam sétáltam kifelé, amikor is elmentem a szobájuk mellett. Az ajtó tárva nyitva, és Ildikó egy szál bikini alsóban áll, anyukám mögötte próbálja ráadni a bikini felsőjét. A gyönyörű kerek nagy melleit végre láthatom. El se hittem. A 18 éves kamasz farkam egyből merevedni kezdett, gyorsan tovább is mentem. Úgy állt a farkam, hogy nem tudtam, hogy fogok így lemenni a partra. Majd nagy nehezen sikerült lecsillapítanom. Leértünk a partra és mindenki ment fürdeni. Egyedül Ildikó maradt a parton napozni. Kint maradtam én is egy kis ideig a távolból néztem tökéletes testét. Egybe láthattam a kerek melleit, a formás fenekét és a gyönyörű lábait. El is kezdett merevedni a farkam. Tudtam, hogy ez így nem lesz jó és gondoltam felmegyek az apartmanba kiverem, hogy a nap hátralévő részében ne legyen ezzel problémám. Szóltam is Ildikónak, hogy felugrok az apartmanba egy 10 percre, nemsokára jövök. Ildikó nagy dohányos, kissé rekedt izgató hangja van. Válasza az volt, hogy Rendben, menj csak nyugodtan , majd mosolygott egyet. Felértem a farkam úgy állt, mint még soha. Leültem az ágyra és elkezdtem verni a farkam. Nem telt el 1 perc, kinyílt az ajtó és belépett Ildikó. Természetesen nagyon kellemetlen volt, ahogy bejött és ott ültem álló farokkal. Majd ez a párbeszéd kezdődött:
- Te mit csinálsz?
- Öö semmit, semmit
- Nincs semmi baj, ez természetes dolog. Észre vettem már egy ideje, hogy figyelgetsz a szemed sarkából. A fiúkban ilyenkor ébred fel a szexuális vágy
- Erre nem tudtam mit felelni.
- Szép nagy farkad van, megnézhetem közelebbről?

Majd odalépett hozzám és megfogta. A szívem megállt egy pillanatra. Itt áll előttem Ildikó, egy szál bikiniben és fogja a farkam. Hátralökött, majd elkezdte verni a faszom. Nem hittem el, hogy ez velem megtörténhet. Élveztem ahogy veri majd csak azt vettem észre, hogy bevette a szájába és elkezdte lassan szopni. Úgy szopta, hogy a nyál csurgott a farkamon végig. Pár perc szopás után felállt és elkezdett levetkőzni. Teljesen meztelenre levetkőzött, egy fél percig csak csodáltam a 40-es anyuka tökéletes testét, majd megkérdezte, hogy Mivan nem nyalsz ki? . Hátra feküdt, széttárta a lábait és a fejemet belenyomta a már szemmel láthatóan használt pinájába. Felállított, majd az arcomba nyomta a lábát. Nem értettem mit szeretne, de élveztem, ahogy a lába az arcomba van, mert imádtam a gyönyörű lábait. Elkezdtem nyalni a lábát, és a lábujjait szopgatni, bíztam benne, hogy ezt szeretné. Elkezdett felnyögni a rettentően izgató rekedtes hangjával, és láttam, hogy élvezi ahogy nyalom a talpát és a lábujjait. Miközben nyaltam a lábát megfogta a farkam és elkezdte a puncijához vezetni. Kérdeztem, hogy ez biztosan kellene?
Kint van a férjed! Majd csak annyit mondott, hogy bassz meg de azonnal, majd ezzel a mondattal becsúsztatta a nedves pinájába a merev farkam. Kúrni kezdtem. Először csak szép lassan ki-be majd egyre gyorsabban löktem. Úgy, hogy a mellei fel-le lobogtak a faszom pedig csattogtatta a punciját. Élvezte. Úgy nyögött, hogy féltem, hogy a szomszédból is átjönnek. Tépte a haját, és harapta a száját annyira élvezte. Miközben basztam, elkezdtünk smárolni. Majd mondta, hogy forduljunk meg és basszam seggbe, ugyanis a férje nem szokta. Átment a szobájukba, és bekente a seggét valami krémmel. Behatoltam. Nem hittem el, hogy 18 évesen egy 40 éves anyuka seggét kefélem. Éreztem, hogy nem kell sok, hogy ellőjek. Szóltam neki, hogy mindjárt elmegyek, majd kivette a farkam a pinájából. Hátra feküdt és elkezdte a lábával verni a farkam. A csúcshoz közeledve a szájába vette, szopta a faszom, mint egy kurva, majd a szájába lőttem eszméletlen mennyiségű gecit. Miután kiszívta a spermát a farkamból, lenyelte az egész adagot és tisztára szopta a faszom. Életem baszása volt- mondta. Annyira jót keféltünk, hogy megbeszéltük, hogy ha mindenki elalszik este kimegyünk az udvarra, és az udvar végén az éjszaka még egyszer meg baszom. Az eset után felöltöztünk és újra töltődve lementünk a balcsi partra fürdeni. Természetesen este a megbeszéltek alapján az udvar végén basztunk egy hasonlóan jót, mint a délután, annyi különbséggel, hogy most már a pinájába élveztem. A nyaralás után, mai napig néha-néha átugrom hozzá amikor a férje nincs otthon és jól meg baszom a nedves lucskos pináját. Ez után a nyaralás után döntöttem el, hogy megpróbálok minél több anyukát megkefélni, mert ők nyújtják az élményt nem pedig a fiatal lányok.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (77)        Nem tetszik (47)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-06-04 17:30:58
MILFhunter
Mint írtam a történetem végén, volt Ildikóval több kalandom azóta illetve több MILFet sikerült már bevinnem az ágyba. Ha tetszett a történet, nyomj egy likeot rá, és 200 likenál jön a következő!

2018-06-18 21:33:11
Ferenc
Nagyon izgató jó

2022-02-09 15:57:22
Kicsién
Birom hogy mindenki úgy adja elő, mint ha valami nagy baszógép lenne az első sexnél, közbe meg, piff puff kész. És a seggbe kúrás, vicc, első alkalommal amikor pinát kap az ember, a segg megse fordul a fejébe, örül ha túl éli ez első orgazmusig azt a 2mp

2022-02-17 01:11:09
Vereskandúr
Na hát benned dalnak a negatív élmények "kicsién" komám. Nekem a nővérem legjobb barátnője vette el /ő 17, én 14 akkor/ egy farsangi bulin a helyi művház könyvtárában. Én az asztalnál ülötámasztkodva, ő előttem hergelőn vonaglot a behallatszó ze


Ezt a szex történetet 32473 X olvasták el.