Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kórházi ellátás

Beküldő:Edoardo

Több, mint 20 éve történt, amikor egy balesetet követően a kórházban tértem magamhoz. Alig múltam 18 és akkor még nem voltam lánnyal.

A kórház betegszobája 3 fős volt. Ketten voltunk elhelyezve: Egy 28 éves focista és én.

A baleset miatt a jobb karomat és vállamat műtötték, amiket rögzítettek. Az első néhány napot az ágyban kellett töltenem. Erősen korlátozottan tudtam mozogni. A jobb karomat nem tudtam használni a ballal pedig ügyetlen voltam még. Napok óta nem volt lehetőségem kiverni, pedig akkoriban napi 2-3 alkalommal is megtettem. Vártam a lehetőséget, hogy saját lábra állhassak és könnyítsek magamon.

A harmadik nap mindenkinek segítettek tisztálkodni. Nekünk egy negyvenhez közeli, kicsit molett, dús keblű nővér jutott. Egyszerű köpeny volt rajta, harisnya nélkül. A melltartó és a bugyi átlátszott.

A szobánkhoz saját tusoló tartozott. Kellően nagy volt, hogy mozgássérültek is használni tudják. Először én mentem a tusolóba a nővérke segítségével. Gumipapucs, egy alsónadrág és a klasszikus kórházi köpeny volt rajtam.

Ott álltam a tusoló alatt. A nővérke először a kórházi köpenyt vette le, majd leguggolt, hogy kibújhassak az alsónadrágból. Lenézve tökéletes rálátást kaptam a dekoltázsra és a melleire. Ahogy a keze hozzáért a hasamhoz és az alsónadrágból kiléptetett, már el is kezdett meredezni a farkam.

Zavarban voltam, ő szemmel láthatóan nem. Ahogy felállt, az ujjbegyeivel végigsimított a testemen, a bokámtól a jobb mellbimbómig.

Megengedte a vizet és szappant vett a kezébe. A jobb karomat és a vállat nem érhette víz. A bal karomat is fel kellett tartanom, így ki voltam szolgáltatva neki.

Először a felső testem szappanozta be, majd a belső combokra tért át. A farkam lüktetett az izgalomtól.

A kézi tussal lemosta a habot a hasamról és a farkamról. A meleg víz hatására már szinte feszült a lüktető farok.
Letette a kézi tust. Leguggolt és felnézett rám. Jobb kézzel megfogta a farkamat, a ballal a fenekembe markolt. Kettőt húzott a farkamon és éreztem, hogy közel vagyok. A harmadik húzással egyidőben a mutatóujját egy határozott mozdulattal benyomta a végbélnyílásomba. Olyan helyen érintett meg, amitől azonnal eldurrantam. Lüktető farokkal élveztem el. A mag a csempézett falon landolt, úgy 40 centire. Remegtem, pedig akkor még alig csinált velem valamit.

Fel sem tűnt, hogy a focista a résnyire nyitott fürdőszoba ajtónál áll. Mosolygott és belépett. Láthatóan már volt tapasztalata a nővérkével. Neki is vállműtétje volt.

A nővérke felállt, engem a tusoló falához közelebb állított és a focista mögött becsukta az ajtót. Levette a focista kórházi köpenyét. Mást nem is kellett, mert sem alsónadrág sem papucs nem volt rajta.

A kézi tussal elkezdte mosni a focistát, miközben a bal kezével élvezettel szántott a srác szőrös mellkasát. Szappant vett a kezébe és a focista mellén és hasán lévő szőrt habosításra használta, majd a farkát vette célba. Szappanos kézzel kezdte verni a pillanatok alatt merevvé vált farkat, majd szabaddá téve mind a két kezét, az egyik kezével verte a focista farkát, a másikat a fenekére tette. Szinte rögtön benyomta először a középső, majd a mutató ujját a focista fenekébe. A focista felhörgött.

A nővérke közelebb húzott engem. Ott álltunk mind a ketten a nővérke előtt, feltett karokkal, álló farokkal. A jobb keze a focista fenekén, a bal keze az enyémen volt. Leguggolt és csak elmosolyodott.

Szinte azonnal berakta az ujját a fenekünkbe és valami észvesztően jól használta őket. Mind a kettőnknek ott meredt a farka a nővér előtt.

Először a focista farkát vette a szájába és intenzíven mozgott rajta. A focistának felakadt a szeme is. Aztán én jöttem. Sosem szoptak le azelőtt. Ahogy bevette a szájába, élvezet volt látni, hogyan nyeli el a makkot. Jó volt érezni a farkam a szájában és az ujját a fenekemben egyszerre.

Felváltva szopott bennünket. Először én élveztem el. Fantasztikus érzés volt a szájába élvezni. A farkam még lüktetett, amikor a focista farkát kapta be. A focistáé rövidebb, de vastag volt. Mélyebben be tudta kapni. Ahogy erősebben kezdett szopni és az ujját minden addiginál mélyebbre tette, a focista is elélvezett. Aznap nem kaptunk tőle többet.

Még négy napot töltöttünk a focistával a kórházban. Előbb ő, majd egy nappal később én is hazamehettem. A baleset pozitív hozadéka volt, hogy a kórházban életem legjobb szopását kaptam meg. Mindemellett életemben először lefeküdtem egy nővel és sikerült más olyan élményekkel gazdagodnom, amire nem gondoltam volna.

Ezekről talán majd később


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (62)        Nem tetszik (54)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-05-31 20:19:25
Anyám nem adott nevet
A seggedet mivel törölted ki ha kiverni sem tudtad majom


Ezt a szex történetet 17720 X olvasták el.