Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Cici az űrből 02 Befejező rész.

Beküldő:Tamas


A kukoricatábla felett megjelent egy lyuk, ami barlang szájra emlékeztette Nikit. Tudták, hogy a féreglyuk bejárata. János is észrevette a lyukat, remegett a teste az izgalomtól , szóval igaz, hogy jönnek a földönkívüliek. A lyuk nyilván egy féregjárat be és kijárata. A férfi szélesen vigyorgott mint az elmebetegek, nem törődött vele, hogy nem palástolja az érzelmeit, az arca egyre jobban eldeformálódott, vigyorgott és hangosan nevetett. Rázkódott a teste a nevetéstől de a pisztoly csöve még így sem mozdult el továbbra is Niki fejére volt tartva hajszál pontosan.
A férfi megtántorodott pedig nem volt részeg. És akarata ellenére elindult a lyuk felé. A lyuk szívta. A fegyver kirepült a kezéből és repült a lyuk felé. Eltűnt a pisztoly. Niki hangosan sikított. János szemében rémületet láttak. István mozdult meg elsőként.
Segítsünk ennek a szerencsétlennek, fogjuk meg nehogy elnyelje a lyuk.- Üvöltötte.
Tamás és István, próbálták vissza tartani, de a lyuk ereje nagyobb volt.
Tömeg vonzás, gravitáció, mi a faszom ez? kérdezte Tamás.
NetWarew - üvöltötte János, ahogy a torkán kifért. Ez volt az utolsó szava mielőtt elnyelte a lyuk. Elengedték kénytelenek voltak elengedni, ha nem így tesznek akkor Istvánt és Tamást is elnyeli a lyuk. Egyikőjük sem tudta, hogy a NetWarew mit jelent és, hogy János miért pont ezt a szót üvöltötte. Ez még különösebbé tette a dolgot.
A szem becsukódott, a lyuk eltűnt.
Niki összetépte és elégette a szerződést, majd üvegből ivott bort.
Féreglyuk van a kukorica tábla felett foglalta össze a lényeget Niki. A féreglyuk okozta az anomáliát a kukoricával.
Mindannyian, vagyis Niki, István és Tamás, Lion továbbra is aludt A kukorica kupacra néztek. Várták, hogy a kukoricák saját maguktól lemorzsolódnak és zsákokba töltik magukat. De semmi sem történt. Ezen jót nevettek.
Egy papír lapot sodort a szél az asztalra. Rá volt írva a következő: Itt van a kukoricatábla felett a féregjárat bejárata ami a mi univerzumunkba vezet, nagyon fontos, hogy háborítatlanul tudjuk használni. Kérünk benneteket, hogy írjátok alá a papírt, hogy erről senkinek sem fogtok beszélni. A féreglyuk a jövőben teljesen láthatatlanul fog működni, soha semmi jelét nem fogjátok tapasztalni annak, hogy a lyuk működik. A hallgatásért cserébe gén módosítjuk a mindenkori kukoricákat, ezáltal nagyra fognak nőni a kukorica csövek. Királynőnk vagy Niki, de elfogadjuk, hogy nem akarsz hazatérni. -
Elégé primitív módon üzennek nekünk a földönkívüliek. jegyezte meg Tamás.
Ez volt a titok, egy féregjárat Ismételte meg Niki.
Van valakinek tolla? kérdezte Tamás.
- Nekem van. - mondta Niki..
Niki írta alá a papírt először majd követte a példáját István és Tamás is.
Miért írod alá a papírt, mikor királynő lehetnél?- kérdezte István.
Mert melletted lehetek csak királynő és mert veled akarok élni. Válaszolt Niki.
Megcsókolták egymást.
Most mihez kezdünk ezzel a papírral? kérdezte István.
Mikor ezeket a szavakat mondta a papír eltűnt.
Erről a féreglyukról álmodtam gyerekként mondta Niki.
Én más lyukról mondta Tamás és nagyot nevetett.

István ránézett a fekete hosszú hajú nőre és levert egy boros üveget az asztalról.
Niki, királynő lehetnél a csillagok közt. Miért nem mész el? kérdezte
Ezzel fogsz szekálni?- kérdezett vissza a csaj és nagyot nevetett. És megszorította a kezével a férfi nemi szervét a farmernadrágon keresztül.
Szeretlek téged István, te fontosabb vagy nekem, mint a királynősség. De hányszor mondjam el?
István bólintott egyet a fejével és érezte, hogy Nikinek nagyon erős keze van.
Ez fáj cicám. mondta István. És leborult az asztalra és elaludt.
A csaj az asztaltól néhány lépést ment majd megállt. Próbált a faház mögé menni de az egyensúlyát vesztve vissza tántorgott a sörpadhoz és néhány boros üveget leverve ráfeküdt az asztalra és elaludt.
Tamás oda ült Niki mellé.
Ne aludj cicám, ketten maradtunk, a többiek kidőltek. mondta.
Niki kinyitotta a szemeit.
Miért szólítasz cicának?
Mer olyan cicás vagy. mondta Tamás.
Lion ezzel egy időben leesett a székéről, nem ébredt fel, aludt tovább füvön.
Én sem bírom már sokáig. válaszolt Niki. Miközben feküdt az asztalon.
Szerintem, te nagyon jól bírod az alkoholt.
Niki nézte a füvön fekvő Liont.
Hát nála jobban bírom. állapította meg.
Ismerős vagy nekem, állandó vendéged voltam Bécsben a bordélyházban. mondta Tamás
Kérlek ne kísérts engem ezzel, egyébként én is megismertelek téged. válaszolt Niki. - Szenvtelen hangon. Majd hozzá tette. Mielőtt megkérdeznéd. Igen űzöm még az ipart.
Tamás ivott egy pohár vodkát és simogatta a műanyag poharat.
Sok nővel lefeküdtem, de elvárták, hogy pénzt adjak. Valódi barátnőre vágyok.
Milyen nőre vágysz?
Akivel egy hullámhosszon vagyok. válaszolt Tamás.
Niki semmit sem válaszolt. Feküdt az asztalon és nézte a csillagokat. Valamelyik csillagrendszerben királynő lehetnék, ha igazság volt azon a kibaszott papíron amit aláírtam. gondolta és lehunyta a szemeit.
Álmában egy ágyon feküdt meztelenül.
A királynőnek a legjobb jár. mondta egy izmos, jóképű férfi.
Kurva vagy királynő vagyok? kérdezte Niki hangosan.
Szerintem kurva. mondta Tamás.
A távolból kutya ugatást hozott a szél, egy vonat hangját is hallották. Niki feküdt a sör asztalon. Tamás ült a padon és nézte a nőt. István és Lion továbbra is a füvön aludtak. A csaj kinyitotta a szemeit és megszólalt.
Kevés időm van. mondta Niki.
Mindannyiunknak kevés az ideje. mondta Tamás.
Úgy értem, hogy mindjárt reggel. mondta a csaj.
Niki leszállt az asztalról és bement a faházba. Nem fog ő beszélgetni egy férfival aki ráadásul a régi kuncsaftja. Belülről becsukta az ajtót és lefeküdt az egyik ágyra rögtön elaludt.
Tamás a kukorica kupac mellé ment és lefeküdt, szinte rögtön elaludt. Az álmok mezején jártak különös dolgokat tapasztaltak amire nem fognak emlékezni de a DNS emlékezni fog, az infók egyenesen oda jutnak és ha nem is vesszük észre minden nap változunk.
Késő délután Lion kelt fel elsőként a körül nézett és senkit sem látott. Megnézte, hogy a faház be van e zárva? Be volt. A motorjához ment felült rá és elindult a faluba.
Tamás a kukorica kupac mellet ébredt fel. Felállt kicsit leporolta a ruháját. Úgy döntött, hogy az összegyűjtött fáért majd egyik este visszajön. A biciklijét megtalálta a faház mögött, felült rá és ő is elindult a faluba.
Niki kijött a faházból rögtön feltűnt neki, hogy István a sörpad alatt fekszik.
Niki egy puszival felébresztette a férfit.
Remélem, hogy minden közös éjszakánk ilyen izgalmas lesz. mondta István.
Én nem csak remélem, én tudom. válaszolt Niki.
Öröké veled akarok lenni. mondta István.
Én is veled. Súgta Niki.
A Skodával elindultak a faluba.
Nyugi, majd lassan vezetek. mondta Niki és elnevette magát.
Niki megállt a földúton. Kikapcsolták a biztonsági öveiket. Átkarolták egymást és csókolóztak.
István, van egy titkom. mondta Niki.
Arról van szó, hogy mit dolgozol Bécsben?
Szóval tudod. mondta Nikoletta.
Láttam a fényképed a bordélyház oldalán.- válaszolt a férfi.
Ki szállok a szex iparból. jelentette ki Niki.
Szeretem az őszinteséged. mondta István. És szorosan átölelte a szerelmét.
Én is szeretem a te őszinteséged. válaszolt Nikoletta.
A kukorica tábla, a faház, a világ a helyén volt. Egy valaki hiányzott a világból János akit elnyelt a féreglyuk. A férfi tettei, álmai, minden dolog ami hozzá kapcsolódott nem létezett többé. János gyermekei és az idegenlégiós szolgálata is eltűnt. A jelen gyökeresen megváltozott az eltűnések miatt. Ez azonban senkinek sem tűnt fel.
A Skoda jobb első fényszórója felgyulladt a fényben János és az ő emlékei tűntek fel , pár percig tartott a jelenés. A fizikai világtól így búcsúzott el János, azonban a búcsúját senki sem látta.


Az esküvő

Egy nőre gondolt akinek rövid szőke haja van. Jó pár éve még szerelemes volt a nőbe, de a csaj férjezett volt és házinyúlra nem illik lőni. Titkos találkozások, titkos vágyak, végezetül a rádöbbenés, hogy nem kell titkolni semmit. Mindenkinek joga van szeretni, és mindenki szabadon dönthet, hogy kit akar szeretni. Ez persze sokszor nem tetszik a külvilágnak de a külvilág mit mondd sosem számít.
Nevetséges volt ahogy a a motorral próbáltad meg üldözni az ufót, szerintem nem kellene ilyet csinálnod. Lejáratod magad, kedves fiam. - írta egyszer neki az Anya . A múlt emlékei feltörtek Istvánban, a nők és a motoros ufó üldözések. A sok munkahely, mert a változatosság gyönyörködtett. De akkor ott ahogy sütött a nap Várárok falu katolikus temploma előtt a jelen színesebb volt és gyönyörűbb mint a múlt. István megrázta a fejét és nem értette, hogy a múlt emlékei miért törtek fel benne. Mikor a jelen várakozással teli.
Sára az 50 ess éveiben járó magas nő, kifejezetten exkluzív, alkalmi ruhába öltözött amibe csángó magyar motívumok voltak hímezve a fiához lépett.
István, remélem a nők terén nem fogsz változatosságra vágyni az esküvő után. mondta és elnevette magát. A fiatal férfi semmit sem válaszolt nézte az anyát és szorosan átölet határtalan szeretettet érzett feléje.
A katolikus templomban sok ember volt, teljesen megtelt Várárok falu temploma. A jelenlévők nagyrészt idős idős nénik és bácsik voltak. De volt néhány gyermek is. Ragyogón sütött a nap, kellemes idő volt. A levegőben virág illat úszott A helyi kocsmában nagy sürgés, forgás volt. Ott lesz majd a lakodalom egészen pontosan az udvarán egy katonai sátor alatt. Az asztalok a, székek már a helyén voltak. Az asszonyok Niki jó barátnői sütöttek, főztek természetesen teljesen ingyen, faluban így szokás önzetlenül segítik egymást az emberek.
A kocsma pult mellett alig voltak csak pár alkoholista de később ők is a templom elé mentek. És ott várták a falubelijüket Nikit aki örök esküdt fog fogadni a férfinak akit szeret. Nikit szerették a faluban, tudták, hogy a nőnek korán meghalt az édesanya. Falusi közösségben mindent tudnak egymásról az emberek.
István világos zöld színű zakót viselt fehér inggel és nyakkendőt is kötött. A fekete zakóját amit az anya vett neki egyszerűen nem volt képes felvenni. Várt a templomban az oltár előtt. Várta a nőt akibe szerelmes. Várta, hogy felhúzhassa az ujjára a gyűrűt az egymáshoz tatozás szimbólumát. A helyi kántor aki egy 60 as éveiben járó férfi volt orgonált J S. Bach, Airy on the G String című művét. Természetesen a kántor aki Sára jó barátja volt teljesen ingyen vállalta az orgonálást. Falusi közösségben ez így természetes.
Az édesapja vezette Nikit. Nagy darab szakállas férfi fekete öltönyben. Mentek a templomban szék sorok közt. Niki menyasszonyi ruhája hófehér színű volt. Merész dekoltázzsal így a push up nem maradott el. Niki láb villantással is borzolta a kedélyeket, a falusi normákba belefért a modern menyasszonyi ruha azonban az esküvő után még hetekig téma maradt a helyi asszonyok közt.
István nézte Niki fátyollal eltakart arcát. És nézte a kivillanó formás combjait.
A nagy darab férfi a lánya szemébe nézet majd elengedte Niki kezét.
Légy boldog Niki. mondta.
A nő szemében megjelent egy könnycsepp és úgy válaszolt.
Soha ilyen boldog még nem voltam Apu.
István megfogta Niki kezét.
Harmincas éveiben járó fiatalember tartotta a szertartást, katolikus pap volt. Tamás Atya volt a neve és Sára jó barátja így esett rá a választás. Örömmel mondott igent a felkérésnek.
Tamás Atya, szeretném ha te tartanád az esküvői szertartást mert te a barátom vagy. mondta Sára.
Fél évvel ezelőtt beszélgettek és már az oltár előtt állt az ifjú pár és Tamás Atya. Az idő látszólag, vagy tényleg gyorsan halad.
Béla a nagydarab, szakállas férfi nézte ahogy a lánya férjhez megy. Mellette volt Sára az ízig vérig falusi nő. Béla sosem gondolta volna, hogy Győri férfihoz megy férjhez a lánya. Szerette volna ha gazdag olasz férfihoz megy hozzá. De ott a templomban örült Istvánnak és támogatta a fiatalok ötletét, hogy faluban telepedjenek le közel a természethez. Legalább a kis unokák tudnak futkározni, forgalom alig van Várárok faluban gondolkodott el Béla.
Tamás Atya megszólalt.
István, akarod ezt a nőt feleségül venni?
Még meg gondolhatod magad. súgta Niki halkan.
Igen, felelt István
Nikoletta, akarod ezt a férfit férjül venni?- kérdezte Tamás Atya.
Igen válaszolt a nő.
Az Atya rájuk nézet egy fénysugár betört a templom ablakán egyenesen Niki arcába világított.
- Húzátok fel egymás ujjára az összetartozás és az örök hűség jelképét a gyűrűt. mondta Tamás Atya.
István felhúzta Niki ujjára a jegy gyűrűt és észrevette, hogy nincs műköröm. Niki is felhúzta István gyűrűs ujjára a jegy gyűrűt.
Csókoljátok meg egymást mondta az Atya.
A kántor elkezdte játszani Demjén Ferenc Most kell eldöntenem című dalát. Az orgona hangjai betöltötték a templomot.
Az ajkaik összeértek, érezték egymás nyelvét. A napok továbbra is követni fogják egymást, de van ami nem válik unalmassá.
Izgalmas vagy mondta István
Mindig izgalmas leszel a számomra válaszolt Niki.

A templomban mindenki felállt és tapsolt. Tamás és Lion egymás mellet álltak a legelső padsorban, mögöttük voltak az öröm szülők Sára és Béla. Niki és István immár mint házasok egymás kezét fogva kimentek a templom elé. Kint a kislányok virág szirmokat szórtak, hullottak a szirmok. István magához húzta és megcsókolta Nikit.
Béla egy virágcsokrot adott a lányának és átölelte. A fiatal nő a csokrot eldobta a háta mögé. Szállt a csokor a levegőben. Repült a csokor, Tamás és Lion nézték. Végül Tamás kezében landolt a magas fekete rövid hajú férfi hangosan nevetett.
Most már biztos, hogy lesz barátnőd. mondta Lion és hátba veregette Tamást.
Béla aduijából Hellmich Bolton When a Man Loves a Woman című zenéje szólt.
Az ifjú pár gyalog indult a helyi kocsmába ami nem volt messze a templomtól, egy utcányira csupán. Sétáltak és minden szembe jövő ember köszönt nekik. Falun köszönnek egymásnak az emberek állapította meg István. Várárok teljes lakosságát meghívták a lakodalomba. A kocsma ajtajában mindenki kapott üdvözlő italt.
A katonai sátor alatt hosszú asztalok voltak felállítva. Meleg déli szél fújt. Délután 5 óra volt.
Miután az összes vendég beért a sátorba István a zenészek mikrofonjához lépett, hogy mindenkit üdvözöljön.
Mindenkinek csodás estét kívánok. Remélem, hogy mindenki jól fogja magát érezni. Én remekül érzem magam, Ez életem legszebb napja.
Az ifjú házasok szülei Sára és Béla egymás mellett ültek.
Csodás ez az este. mondta Sára
Béla nagyot bólintott a fejével.
A mi gyermekeink a legcsodálatosabbak. mondta a férfi.
A lakodalomban szólt a mulatós zene, a menyasszonyi táncnál Lion átölelte Nikit és halkan a fülébe súgta Nagyon szép kukorica fog teremni az idén is.

Balatonkenesére megyünk nyaralni - mondta István.
Jó hely - válaszolt Tamás és nagyot kortyolt az italából.
Béla csevegett Sárával. A nő szolid zöld színű estélyi ruhában volt, amivel kitűnt a lakodalmi forgatagból.
Tudod szeretek adni a megjelenésemre mondta Niki édesanya.
A nagy darab férfi bólintott.
A gyerekeink legyenek boldogok- mondta Béla
Boldogok néz rájuk. válaszolt Sára. A hangok szépek ha boldog ember hallgatja vagy adja ki a hangokat. Rajtunk múlik, hogy mi a szép. És hát a hangokkal teremtünk, a gondolatok a ki nem mondott szavak semmit sem érnek.

A Balatonkenesei strandon hét ágra sütött a nap. Sokan napoztak, élvezték a nyarat az emberek. A nászutasok megcsókolták egymást. Érezték a Balaton közelségét. Néhány vad kacsa úszott a part mellet. A ezer színű magyar tenger csodálatos nyári délutáni arcát mutatta. Niki monokiniben volt nagy, körte formájú mellei hozzá értek István mellkasához mikor átölelték egymást.
Kézen fogva futottak a Balatonkenesei Vakkbotyán strandon a strandolók nézték őket, ahogy futnak. Egymás kezét fogva nevetek és szaladtak a víz mellet. Niki olyan volt mint egy forgószél magával vitte, felkapta Istvánt. A nevetésüket messze vitte a szél. Megálltak csókolóztak, egymás szemébe néztek, fürödtek, napoztak élvezték egymás társaságát a nászútjukon. A nap szikrázó arany fényt vetett a vízre, nézték a naplementét és fogták egymás kezét.
-A férfi a szájába vette Niki mellbimbóját és gyengéden szívta és a nyelvével ingerelte.
Nagyon jól csinálod babám. mondta a csaj és kéjesen nyögött.
István a tenyerébe fogta a nagy, formás körte formájú ciciket.
Nagyon kívánlak mondta a férfi.
Szívd a bimbóim és ne beszélj, babám. mondta a csaj, és gyengéden megfogta a férfi nemi szervét.
A férfi szorgalmasan szívta a formás mellbimbókat.
Istenem, köszönöm a cicit az űrből. mondta és folytatta a szívást. Meleg déli szél fújt, kicsit belementek a vízbe.
István érezte, hogy a csaj megfogja a merev nemi szervét. Niki letérdelt István elé és a forró ajkai a férfi farkára tapadtak.
Úgy érezte, hogy az inger folyamatos. mert a nő nyelve folyamatosan mozgott, így ingerelte a férfit. Ha nem mozgott a nyelv akkor szívott. Miközben szopták arra gondolt, hogy ezt az érzést egy költő sem tudná szavakba önteni. Leírhatatlanul jó. És még arra gondolt, hogy minden álmunk teljesül. A Balatoni naplemente világította meg Niki arcát mikor leszopta Istvánt. Miután leszopták egy gazdátlan gumimatrac sodort a víz melléjük, Niki ráfeküdt a matracra mélyebben bementek a vízbe és mikor Niki puncija egy magasságban volt a matrac mellet álló István farkával a férfi bevezette a nemi szervét a nő hüvelyébe és szorgalmasan járatta benne. Niki miközben ringatózott a matracon élvezte a férfi lökéseit, és nézte István izmos testét. Majd a parton feküdtek egymás mellet, ahogy régen a faházban.
Epilógus
Minden évben hatalmas gyönyörű és egészséges kukorica fejek teremtek. A környékbeli gazdák csodájára jártak Niki és István kukoricásának, kérdezték, hogy mi a titok? A fiatalok úgy válaszoltak, hogy egyszerűen jó a föld. Sokan megakarták venni tőlük a földet ők azonban nem adták el. Egyik nap Niki eszébe jutott ha már ilyen csodálatos kukoricájuk terem minden évben, akkor vodka készítő kisüzemet hozzanak létre. A kukoricából remek vodkát tudnak készíteni. István támogatta az ötletet. Niki édesapja Béla kezdő alaptőkét biztosított a fiataloknak, mert biztos volt az üzlet sikerében. Gyorsan felépült a vodka készítő kisüzem. Elvégezték a szükséges tanfolyamokat és rövidesen már a saját vodkájukat kóstolhatták, akkor érte őket a hatalmas meglepetés. A vodka elmondhatatlanul finom volt. A földönkívüliek génmódosítása nagyon jó hatással volt a vodka minőségére. Sok külföldi nagy díjat nyertek a vodkájukkal, még a vodka őshazájában Oroszországban is.
A kukorica tábla mellett építettek maguknak egy takaros házat, A régi szerszámtároló faházat meghagyták. A nagy diófa mellett nyaranként egy fehér kecske volt.
Lelegeli a füvet így nem kell fűnyírózni. magyarázta István. A vendégeknek akik először látták a kecskét.
Hétvégenként meghívták a barátaikat és sörpadok mellett ülve saját vodkát ittak és bográcsoztak. Szólt a zene hajnalig. Minden évben megünnepelték a kukorica leszedését. Lion a barátjuk mindig segített nekik, és a vodkájuk nagy rajongója volt. Népszerűsítette az italt amerre járt.
Niki és István vodkája a legjobb. mondta olyankor.
A földönkívüliek állták a szavukat minden évben tökéletes termést hozott a kukoricás, még akkor is ha eső, vagy épen szárasság volt.
A világ egy másik részén a Pegazus óceánjáró hajó korlátjának támaszkodott Tamás. A hajó épen a Gibraltári-szorosnál úszott. Az Atlanti óceán irányából tovább úszva a földközi tenger felé. A férfi nézte az Atlanti óceánt, pincérként dolgozott a hajón pihenő idejében gyakran nézte a vizet.
A nap éppen eltűnt a horizont alatt. Delfinek tűntek fel, kiugrottak a vízből és eltűntek, hogy újra megjelenjenek. Követék a hajót, vagy az ösztöneiket. A nap végül lebukott , az óceánnak csodás illata van. állapította meg Tamás. A férfi elégedettséget érzet és ingert ami folyamatos volt, lehunyta a szemeit és úgy élvezte. A rövid szőke hajú bikinibe öltözött nő térdelt előtte . A csaj feje szorgalmasan bólogatott mint az olajfúró tornyok a texasi mezőkön.
Szilvi, te nem kérsz pénzt mint a kurvák. mondta Tamás és lenézett a csajra.
A szöszi felnézett a férfira és enyhén beleharapott Tamás nemi szervébe.
A férfi elmosolyodott. Végre van barátnőm. gondolta.
Szilvi miután végzett lementek a hajó egyik bárjába és Tamás fizetett egy Tell Blonde koktélt a csajnak.
Minden álmunk teljesül, nagyon kell akarni és ez mellett vállalni kell, hogy kifizetjük az árát.


vége


Utószó

Köszönöm szépen a Cicámnak, hogy felhívta a figyelmem arra, hogy a kukorica szárak vágnak és poros lesz aki szedi és bikini nagyon nem jó a kukorica szedéshez. És nem augusztusban érik be. Én úgy oldottam ezt meg, hogy a történetbe gén kezelt kukorica szerepel ami aztán már nem porzik és bátran lehet bikiniben szedni.

A liliom viszont teljesen jó, hogy augusztusban nyílik. János egyszer tűnik fel a mesében és rögtön végig vezettem a történetét. Lehetett volna úgy is, hogy István és Niki történései mellet párhuzamosan János is ki van tárgyalva.
Cicám, köszönöm a segítséged.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (57)        Nem tetszik (86)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5509 X olvasták el.