Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lányommal kenyában basztam

Beküldő:Lányommal


Kettesben a lányommal elutaztunk télen Kenyába, mert melegre és napsütésre vágytunk. Sem a férjem, sem a barátom nem tudott velünk jönni, mert sok munkájuk volt. Két hétre fizettem be egy utazási irodánál, teljes ellátásra egy 5 csillagos szuper szállodába, közvetlenül az óceán partjára.

Hideg februári napon repültünk el a meleg nyárba. Jó hosszú volt a repülőút, és amikor megérkeztünk ránk szakadt a trópusi forróság. Légkondis busszal vittek minket a várostól elég messzire lévő szállásunkra.

Fantasztikus luxus fogadott minket. Szuper, tengerre néző, légkondis szobát kaptunk, két hatalmas ággyal. A tengerparton kókuszpálmák alatt lehetett heverészni a napozóágyakon. A homok fantasztikusan fehér volt, a tenger azúrkék és meleg.

Két napig csak napoztunk, hogy szép barnák legyünk. De a harmadik nap már odafigyeltünk a pasikra is, akik természetesen állandóan körülöttünk sündörögtek. Persze nem volt csoda, hogy bámultak, mert csak mi ketten voltunk férfiak nélkül. Ráadásul a parton mindketten tangabugyis fürdőruhát hordtunk, sőt a napozáshoz a melltartót is levettük, úgyhogy ezzel egy kis feltűnést is keltettünk.

Mint már említettem, előző történeteimben, karcsú, lányos testű nő vagyok negyven éves, de harmincnak sem nézek ki. Szerencsés alkatom van, kis kerek mellekkel, kerek seggel, karcsú derékkal, hosszú combokkal, feszes sima bőrrel. Imádom a férfiakat, imádok dugni, akár többel is egyszerre. A lányom ugyanolyan, mint én vagyok, csak fiatalabb kiadásban. Neki is szőke haja van és szőrtelen puncija. És különben is mindenben engem utánoz, főleg azóta, hogy többször is szeretkeztünk együtt a barátommal és a lányom fiújával négyesben.

Sokan azt hiszik, hogy a nővére vagyok, annyira hasonlítunk egymásra.

A lányom 17 éves, de már megőrül a férfiakért. Pár hónapja vesztette el a szüzességét, és az óta egyfolytában kefél. Amióta aztán a barátjával és az én barátommal egyszerre dugott, nem lehet vele bírni. Állandóan viszket a puncija.

Volt egy néger fiú, Obu, szép magas intelligens srác, aki a szálloda egyik vezetője lehetett. Őt teljesen elbűvölte a lányom. Állandóan körülötte legyeskedett és leste, miben lehetne a segítségünkre.

Italokat hozott nekünk a partra és állandóan Dórikával beszélgetett angolul. Nem sokat értettem belőle, de láttam, hogy nagyon beindult a kiscsajra. De Dórika is rágerjedt a fiúra. Állandóan azt hallottam tőle, hogy szerintem mekkora farka lehet a srácnak, merthogy azt hallotta, a négereké hatalmas. Mondtam neki, ne találgasson, nézze meg. Biztos megmutatja a pasi, ha szépen kéri.

Nem mondom, nekem is tetszett a fiú, bár még sosem volt dolgom négerrel, én is kipróbálnám.

Nekem egy nagyon jóképű, fiatal magyar pasi, akit Péternek hívtak, udvarolgatott, még az sem zavarta, hogy a felesége ott van.

Igaz, hogy a kissé molett, de jó alakú asszonyka is, egy néger pincérrel incselkedett gátlástalanul.

Feküdtünk a tengerparton lányommal, és kidumáltuk mindenkit, főleg a pasikat. Már nagyon jól esett volna egy kiadós kefélés. Éreztem, hogy nem bírom sokáig.

Esténként, a vacsora után, a bárban a medence mellett, gyűlt össze a csapat és hangulatos világítás mellett hideg italokat ittunk, miközben egy zenekar forró zenét játszott. Vérpezsdítően meleg éjszaka volt. Az ital kellemesen a fejembe szállt.

Táncolni kezdtünk. Mindenki a táncparkettre penderült. Dórika Obuval, a néger sráccal táncolt. Én Péterrel simultam össze. Testünk egymásnak préselődött, ahogy a zene ütemére ringatóztunk a tömegben. Éreztem egyre keményedő férfiasságát a hasamnál. A fülembe suttogta, hogy nagyon tetszem neki, és hogy milyen csodás testem van. Keze lecsúszott a seggemre és azt simogatta tánc közben. Rajtam csak egy vékony fekete tüllruha volt és fekete tangabugyi. Az izzadságtól a ruha teljesen rám tapadt. Mellbimbóim meredeztek.

Szinte teljesen meztelen voltam. Amikor becsókolt a nyakamba, a vágy elöntötte a testemet. Lenyúltam és nadrágon keresztül megmarkoltam a farkát. Felnyögött és maga után húzott. Kimentünk a tengerpartra. Csak a hold és a millió csillag világított. Egy partra húzott bárkánál megálltunk és átöleltük egymást. Vadul csókolózni kezdtünk, miközben egymást vetkőztettük. Pillanatok alatt meztelenül simultunk egymáshoz. Ekkor Péter nekidöntött a bárkának és elém térdelve benyalt a puncimba. Kéjesen raktam szét a lábaimat, utat engedve nyelvének.

Kezeivel belemarkolt a popsimba és nyelve a csiklómon táncolt. Nem bírtam tovább és kértem, hogy most, azonnal basszon meg. Beállt a combjaim közé és merev farka becsusszant az alaposan nedves puncikámba. Nem volt nagy farka de kellemesen vastag. Csodásan dörzsölte a hüvelyemet miközben kefélt. A melleimet szívta, harapdálta finoman, keze a seggemet markolászta. Ki voltam éhezve, úgyhogy nagyon gyorsan elélveztem! Lábaim remegtek, amikor a csúcsra jutottam. Lihegve megpihentem, majd térdre rogytam.

Az arcom előtt meredezett Péter farka. Bevettem és szopni kezdtem. Nyelvemmel a makkot nyalogattam, ujjaimmal a heréket és a fasz törzsét simogattam. Péter megfogta a fejemet és szájba baszott. Néha a torkomig csúszott a farka. Ő sem bírta sokáig, farka rángatózni kezdett, majd hatalmas adag gecit lőtt a számba. Ami nem fért bele az lecsorgott a mellemre. Addig szoptam, míg az utolsó csepp ki nem jött. Félrefordultam és az egészet kiköptem. Ezen Péter jót nevetett. Aztán begyalogoltunk a tengerbe és megfürödtünk.

Fantasztikusan meleg volt a víz, jólesett felhevült testemnek. Lemostam magamról a sok ondót.

Amikor kifelé mentünk, láttuk a holdfényben, hogy az egyik pálma alatt egy párocska tevékenykedik. Gondoltuk, meglessük őket. Óvatosan közelebb settenkedtünk és megláttuk Péter feleségét a néger pincérrel. Mind a ketten meztelenek voltak. A csaj a pálmafába kapaszkodott, kidugta a seggét és a pasi éppen hátulról farkalta.

Látható volt, ahogy a hatalmas fekete fasz keményen kúrja a fehér pinát.

Ránéztem Péterre, de ő csak mosolygott és azt mondta, hogy nyitott házasságban élnek, nem zavarja, sőt élvezi a látványt. Közben a felesége hangosan elélvezett és aléltan rogyott le a homokra. A fasz hangos cuppanással jött ki belőle. A néger fickó lehúzta a farkáról a kotont, és a szájába nyomta a dákóját. Megfogta a csaj fejét és szabályosan szájbakúrta. A kis töltött galamb vinnyogva szopott, majd megmarkolta a pasi tojásait és masszírozni kezdte. Ettől aztán beindult az élvezés, hatalmas sugárban spriccelt a geci a csaj szájába, arcára, hajára, nagy melleire.

Láttam, hogy Péter farka áll, mint a zászlórúd. Jól felizgult az látottakra. Mit mondjak, én is! Hívtam, hogy menjünk vissza a bárkához. Amikor odaértünk, behajoltam és széthúztam a seggem partjait. Péter mögém lépett és már nyomult is belém a kőkemény farka. A lökéstől ráborultam a bárkára és átadtam magam a farkallás élvezetének. Így hátulról mélyen belémhatolt és méhemig nyomult a felizgult hímtag. Amikor ujjával a seggembe hatolt és azt izgatta, vinnyogva elélveztem. Lábaim remegtek, de azt mondtam neki, ha akar seggbe dughat, csak tágítson még egy kicsit.

Benyalt, majd először két ujjal, aztán hárommal ujjazta a segglukamat és már éreztem is a végbelemnél a kőkemény farkát. Lelazítottam az izmomat és néhány lökés után tövig a seggemben volt. Péter izgatottan nyomta belém, miközben a csípőmbe kapaszkodott. Feszített és kéjesen izgatott, ahogy járatta bennem a dákóját. Néha összeszorítottam a végbelemet, gyorsítva a kielégülését. Nemsokára meg is lett az eredménye, mert Péter hörögve telefröcskölte a seggemet a gecijével. Addig járatta bennem, míg puha nem lett.

Ahogy kivette, éreztem, hogy az ondó szivárog belőlem. Beszaladtam a tengerbe mosdani.

Felvettük a ruháinkat és visszamentünk a bárba. Már kevesen voltak és teljesen részegek. Mi is ittunk egy hideg koktélt. Körülnéztem, de a lányomat nem láttam sehol. Fáradt voltam, elbúcsúztam Pétertől és a szobámba mentem. Dórika persze sehol. Már félálomban voltam, amikor megjött. Csak annyit mondott, hogy szerteszét kefélte a néger srác és már el is aludt.

Másnap, aztán amikor a tengerparton napoztunk, Dórika elmesélte az éjszakai kalandját.

Tánc közben annyira felizgultak, hogy egy bungalóban kötöttek ki, ahol aztán a srác minden szögben megbaszta. Teljesen oda volt, hogy mekkora farka van Obunak, és hogy tud nyalni és kefélni. Éppen ezt ecsetelte, amikor a srác megjelent és két jeges koktélt hozott nekünk. Nem volt szolgálatban, úgyhogy csak fürdőnadrág volt rajta. Önkéntelenül is a farkát néztem, amely jól kirajzolódott, amikor mellénk guggolt. Tényleg tekintélyes mérete volt, még így nyugalmi állapotában is. Arra gondoltam, milyen lehet egy néger fasszal baszni, ki kéne próbálni.

Iszogattuk az italt és figyeltem a fiatalokat. Mivel keveset értek angolul, amikor Obu elment, kérdeztem a lányomat, hogy miről volt szó. Elmondta, hogy délutánra randevút beszélt meg a sráccal. Természetesen a szobánkba.

Dórika persze azt szerette volna, ha én elmegyek valamerre, hogy ne zavarjam őket. De engem izgatott a néger fiú és mondtam, hogy szórakozzunk vele mind a ketten. Vitatkoztunk egy kicsit, de végül is Dórika beleegyezett, hogy hármasban csináljuk.

Ebéd után a szobánkba mentünk és lezuhanyoztunk.

A minibárból hideg italokat ittunk, és meztelenül heverésztünk, amikor Obu megérkezett.

Belépett, és látszott rajta a meglepődés, hogy engem is ott talált. Nagyot nézett, amikor meztelenül melléléptünk és két oldalról megcsókoltuk. Ekkor esett le nála a tantusz. Mindkettőnket átölelt és visszacsókolt. Jó vastag ajkai voltak és nyelvével mélyen becsókolt a számba, miközben a melleinket markolászta. Ezekután levetkőztettük. Amikor a nadrágját letoltam, előpattant a hatalmas ébenfekete farka.

Volt vagy 28-30 centi! Csak pornófilmekben láttam eddig ekkorát! Átvillant rajtam, hogy a lányom ezzel kefélt tegnap! Kezembe vettem, egy kicsivel vastagabb volt, mint a barátomé, na de a hossza! Mikor lehúztam a bőrt, előbukkant a vörös makkja. Izgató látvány volt! A heverőhöz mentünk, és a fiút magunk közé ültettük. Dóri egyből rábukott a faszra és szopni kezdte. Én egy kicsit csókolóztam a fiúval, majd a melleimet a szájába raktam. Mohón tapadt a bimbóimra, szívta, nyalta, harapdálta. Egészen bepörögtem, és én is lebuktam a lányom mellé.

Most már felváltva szoptuk, nyaltuk a hatalmas rudat. Alig fért a számba. Nyelvemmel a vörös faszfejet nyalogattam, Dórika meg a törzsét harapdálta. Obu belemarkolt a hajunkba és fejünket a faszához szorítva adta át magát a szopatás élvezetének.

Ezt műveltük egy darabig, majd a fiú felállt és minket egymás mellé négykézlábra állított az ágyon. Egy darabig a seggünket simogatta, benyúlva a lukacskánkba, majd felváltva nyalni kezdte a pinánkat. Nem csak a farka, de a nyelve is nagy volt! Mélyen behatolt a hüvelyembe és a végbelembe.

Eszméletlenül jól csinálta!

Aztán amikor már mind a ketten ziháltunk a kéjtől, mögénk térdelt, farkára húzott egy kotont és felváltva belénk nyomta. Életemben nem volt bennem ekkora fasz! Úgy éreztem, szétreped a méhem a nyomás alatt, de nagyon élveztem! Néhány lökés után a kivette belőlem, és a lányomba nyomta. Dóri hangosan nyögött, amikor tövig belemerült a hatalmas rúd. Hanyattfeküdtem mellettük és néztem, ahogy a srác izmos fekete teste ráborul a lányomra, miközben a farka, mint a dugattyú ki-be jár a szép kis fehér testében.

Dóri nemsokára hangosan vinnyogva elélvezett és aléltan omlott hasra az ágyon. A srác kihúzta belőle a farkát és beült a fotelba, majd hívott engem. Odamentem hozzá, szemből az ölébe ültem és magamba igazítottam a rudat. Már a makkja is feszítette a puncikámat, hát még amikor a seggemet hintáztatva, egyre jobban belémcsusszant! A fiú, mohó vastag ajkaival a mellbimbóimat szívta, nyalta, harapdálta, miközben két kezével a csípőmbe kapaszkodva szinte ráhúzott a dákóra. Szétfeszítette a kis pinámat, de egyre beljebb csúszott.

Amikor már a hasamban volt, úgy éreztem, mint akit karóba húztak. Eszméletlen volt! Pinám megkezdte az útját fel-le a faszon, mely csodásan dörzsölte a hüvelyemet. Közben egy ujjal behatolt a végbelembe is. Élveztem, mint az állat! Zsinórban vagy háromszor élveztem el. Aléltan hanyatlottam a fiúra, de nem engedtem ki a farkát magamból.

Egyszercsak látom, hogy Dóri fényképez minket. Egy kis szuvenír anya vigyorgott rám te is csinálj majd rólunk! Meg akarom mutatni a barátnőimnek, hagy irigykedjenek!

Lemásztam a faszról, mely hangos cuppanással jött ki belőlem. Lábaim remegtek az előbbi orgazmusoktól. Dórika a kezembe nyomta a fényképezőgépet és azonnal elfoglalta az előbbi helyemet szétrakott lábakkal Obu ölében. Magába igazította a rudat, hintáztatni kezdte a fenekét és hatalmas fasz pillanatok alatt a tövig benne volt. Ez a lány jobban bírta, mint én! A kis feka belemarkolt a lányom feszes gömbölyű seggébe, szájával a mellbimbókra tapadt és tempós lökésekkel kúrta a lányomat, aki folyamatosan élvezett.

Csináltam róluk egy pár fényképet távolabbról, majd egy párat közelről, ahogy a fekete fasz behatol a kis pinába. Izgató látvány volt! Bár a puncim sajgott az előbbi menettől, de már megint éreztem a bizsergést a lábam között.

Egyszercsak Dórika lepattant a fiúról és elétérdelt. Obu lehúzta a kotont, a lányom meg bekapta a farkát.

- Most fotózz, anya! lihegte teli szájjal, én meg fényképeztem őket. Dórika szopott és két kézzel verte a jó nyálas faszt. Aztán, a fasz elkezdett rángatózni és a srác beleélvezett a lányom szájába.

Az első löketet még le tudta nyelni de a többi az arcára és a hajára spriccelt, és lecsorgott a mellére. Az utolsó cseppeket is kiszívta, majd vigyorogva szétkente magán a gecit.

Mind a hárman az ágyra heveredtünk. Obu középen, mi kétoldalról mellette, és az izmos testét simogattuk. A fiú a lányommal beszélgetett, aki lefordította nekem is, hogy mit mondott a fiú.

- Azt mondta, hogy szuper csajok vagyunk, nagyon szépek és hogy olyanok vagyunk, mintha testvérek lennénk. Tetszik neki a csupasz pinánk és a kerek seggünk. Kérdezi, hogy ha szervez egy bulit holnap estére, benne lennénk-e?

- Milyen buli lesz, kik lesznek ott, és hol lesz? Kérdezd meg tőle. válaszoltam.

Dórika fordított.

- Azt mondja, hogy az elnöki lakosztályban lenne, csak fehér vendég csajok és csak fekete fiúk a szálloda vezetéséből. Azt mondja csupa fiatal srác. Egy jó buli a mi szórakoztatásunkra. Anya, szerintem ki kéne próbálni! Képzeld, milyen szuper lenne!

-Felőlem, mehet a dolog, tetszik az ötlet, hogy sok néger fiúval szórakozzunk. válaszoltam.

Megbeszéltük, hogy akkor megszervezi a dolgot, és holnap napközben megkeres minket, hogy mikor és hol találkozzunk.

Ezekután Obu megcsókolt minket és eltűnt. Dórikával újból lezuhanyoztunk és a délutánt a tengerparton napozással és fürdéssel töltöttük.

Másnap délelőtt busszal egy városlátogatáson voltunk. Megnéztük az óváros, a múzeumot és még néhány nevezetességet.

Amikor visszamentünk ebédelni a szállodába, Obu már várt minket. Közölte, hogy a bulit megszervezte estére, az elnöki lakosztályba, amelyik legfelső emeleten volt.

Úgy beszéltük meg, hogy majd a vacsora után lemegyünk a bárba, és tíz óra felé felmegyünk.

A délutánt napozással és fürdéssel töltöttük.

A tengerpartról csak estefelé mentünk vissza a szobánkba.

Izgatottan készültünk az esti bulira. Lezuhanyoztunk, hajat mostunk, leborotváltunk minden szőrt és bekenegettük magunkat testápolóval. Én fehér tangát és fehér rövid laza ruhát vettem fel, a lányom ugyanezt feketében.

Melltartó nélkül is hegyesen meredeztek a melleink. Már szép barna volt a bőrünk a napozástól. A ruha kiemelte a barnaságunkat, bár a négerek mellet persze világítottunk. Illatosak voltunk és nagyon szépek.

Vacsora után a bárba mentünk, szokás szerint és pezsgőt iszogatva hallgattuk a zenét.

Péter táncolni hívott, de lepattintottam, hogy most fáradt vagyok, esetleg később. Nem értette, de legalább békén hagyott. Tíz felé kimentünk a mosdóba, de vissza már nem mentünk a bárba, hanem lifttel felmentünk a legfelső emeletre. Amikor kiléptünk, Obu már várt és bevezetett minket az elnöki lakosztályba.

Kellemes félhomály és jó zene fogadott minket. Amikor körülnéztem, hat néger fiút láttam és még két fehér csajt. Meglepetésemre az egyik Péter felesége volt. A másikat is láttam már a tengerparton napozni, de nem tudtam, hogy kicsoda.

Nagyon csinos, karcsú, kerek seggű, bronzvörös hajú, csaj volt, kb. velem egyidős.

Obu a kezünk nyomott egy-egy pohár pezsgőt és körbevezetve, mindenkinek bemutatott minket. Az összes fiú udvariasan felállt és mosolyogva bemutatkozott. Szép magas, jó alakú pasik voltak, mindegyik tetszett. Aztán a csajokkal is összejöttünk. Péter felesége, Edit ránk nevetett és cuppanós puszit adott az arcunkra, mint aki már régi ismerős. A negyedik csajról kiderült, hogy ő is magyar, Áginak hívják, egy másik csoporttal érkezett.

Nevetve mesélte, hogy altatót adott be a férjének, hogy el tudjon szabadulni erre a bulira, az itt felszedett néger fiújával.

Obu odajött hozzánk és kivezetett minket a tetőteraszra. Hatalmas terasz volt, dézsákban pálmafával, műfűvel, arrébb egy kivilágított jacuzzival. A légkondicionált szoba után megcsapott a trópusi forró éjszakai levegő. Pillanatok alatt megizzadtam. Éreztem, ahogy a ruha a testemre tapad. Néhány fiú utánunk jött és a kiszűrődő zenére táncolni kezdtünk. Minden lány a pasijával kezdett Dórika Obuval, Edit a főpincér barátjával és Ági is gondolom a barátjával.

Csak én maradtam egyedül. De csak egy pillanatra, mert mellém lépett egy magas fickó és átölelt. Én is táncolni kezdtem. Egy lassú szám ment. A srác beszélt hozzám de nem értettem. Biztosan udvarolt. Mindenestre mosolygott és szorosan átölelt. Hozzásimultam és éreztem hasamnál a méretes farkát. Keze lecsúszott a fenekemre és azt simogatta. Testemet kellemes bizsergés járta át. Arra gondoltam, hogy ma éjjel ha minden igaz, alaposan meg leszek baszva, és ettől teljesen benedvesedett a kis pinám. A pasi keze közben becsúszott a ruhám alá, a seggem partjai közé.

Lenyúltam és megfogdostam a farkát a nadrágon keresztül. Ennek is hatalmas szerszáma volt. Kéjesen megborzongtam. Ahhoz képest, hogy életemben nem volt dolgom néger férfival, már a második fekete faszt fogdosom!

A szám végén a korláthoz mentem és lenéztem. A bárban nagy élet volt, sokan táncoltak és a medencében is fürödtek. A fiúm átölelt és a nyakamat csókolgatta, miközben a keze a popsimat simogatta. A többiek is odajöttek hozzánk.

A két srác, akinek nem jutott nő, italokat hozott.

Jéghideg pezsgőt kortyolgattunk, ami nagyon jólesett mindenkinek, mert eszméletlen forróság volt. A tenger felől lágy szél fújt, de az is meleg volt. Úgyhogy visszamentünk a légkondis szobába. Mi csajok a fotelokba ültünk, a fiúk meg mellénk a karfára. Ági is jól beszélt angolul, úgyhogy Dórikával együtt ők fordítottak mindent. A fiúk udvaroltak nekünk, hogy milyen szépek vagyunk, milyen szuper az alakunk, meg ilyeneket. Nem akarták elhinni, hogy Dórika a lányom, azt mondták, biztos a nővére vagyok, és csak velük szórakozunk.

Közben a pezsgő hatására, egyre emelkedett a hangulat. Újra táncolni kezdtünk, de most úgy, hogy minden számot más fiúval. Egymásután feszültek a hasamnak a merev szerszámok és lihegtek a nyakamba a pasik. A sok fogdosásától az amúgyis rövid ruhám teljesen felgyűrődött a derekamhoz, szabad utat biztosítva meztelen seggemhez, a tapogató kezeknek. Volt, aki elölről simogatta a tangán keresztül a puncikámat és nyelve mélyen a számba hatolt. Teljesen felizgultam, puncim már tocsogott.

A többieknél is gátlástalanul ment a fogdosás.

Ági mélyen kivágott ruhájából kibukkantak a mellei, és a fiúk a bimbóit szopogatták.

Amikor lejárt a cd, lihegve ültünk le jéghideg italokat kortyolgatva.

Obu betett egy új cd-t, melyről buja afrikai zene szólt diszkó stílusban. A lányom felállt, középre penderedett és a zene ritmusára táncolni kezdett. A csípőjét riszálta, a saját melleit és lábaközét simogatta, mint egy go-go girl. A fiúk meredten nézték és látszott a nadrágjukon, hogy a farkuk is mereven áll. Ági nevetve kigombolta a mellette ülő pasi nadrágját és előszedte a faszát, amely mint a rugó pattan elő.

Félkézzel verni kezdte. Erre aztán én is, és Edit is ezt műveltük. Obu és a mási két srác magának vette elő. Meg kellett állapítanom, hogy mindegyik méretes volt. A legkisebb is több mint 20 cm-es. Az pasimé tetejében jó vastag is volt. Most Obu odalépett a lányomhoz lehúzta róla a ruhát. Dórika kibújt belőle és tovább riszálta magát. Kis kerek mellei ugrándoztak a zenére, rózsaszín bimbói csak úgy meredeztek. Bőre csillogott az izzadságtól. Már csak a tangabugyi és a szandál volt rajta.

Ekkor odalépett a másik két fiú is, és elkapták.

Felemelték, és a dohányzóasztalra állították négykézláb. Obu eléállt és a szájába rakta a farkát, amit a lányom azonnal szopni kezdett. A másik kettő a testét simogatta, melleit és a seggét markolászta. Az egyik mögé kerülve lehúzta a pici bugyit és benyalt a lányom segge partjai közé, ujjai eltűntek a csupasz kis puncijában. Mindenki őket nézte. Hiába a kiscsaj volt a sztár, ő volt a legfiatalabb, legkeményebb húsú. Arra gondoltam, hogy még csak 17 éves, de már mennyire megszerette a faszt és mennyire szeret gátlástalanul baszni!

Ebben is rám hasonlít.

Közben általános lett a vetkőztetés. Pillanatok alatt mindenki meztelen lett. Én is kibújtam a ruhámból, a srác lehúzta a bugyimat és hátradőltem a fotelban. Széttártam a combjaimat és simogatni kezdtem a csupasz puncimat. A pasim beült a lábaim közé és benyalt a pinámba. Eszméletlenül jól csinálta! Alányúlt a popsimnak, megemelte a csípőmet miközben nyelve a csiklómon táncolt, majd mélyen behatolt a hüvelyembe és a popsim lukába. Teljesen felizgulva nyomtam a szájához az altestemet.

Közben párásodó tekintettel körülnéztem. Ági is ugyanígy nyalatott, Edit viszont ott térdel a fiúja előtt és szopott.

Dórika közben hátulról megkapta az első faszt! Aki eddig nyalta, most felállt, kotont húzott a farkára, és a lányom puncijába nyomta és baszni kezdte. Dórika lihegve ringott a két fasz között. Obu mondott valamit a harmadik srácnak, aki aztán eljött mellőlük és hozzám lépett. Merev farkával az arcomat simogatta, majd az ajkaim közé rakta. Felnyúltam és megmarkoltam a szép fekete rudat.

Majd nyelvemmel a vörös makkját kezdtem nyalogatni. A srác belemarkolt a hajamba és mélyen a torkomig nyomta a farkát. Öklendeztem egy kicsit, mert ez is szép méretes volt, szinte kiakadt az álkapcsom. Közben a másik srác betérdelt a combjaim közé és faszát a pinámhoz rakta, majd szép lassan elkezdte belém nyomni. Csak vinnyogni tudtam, amikor a vastag szerszám behatolt a testembe. Fantasztikusan kéjes volt, ahogy feszített és dörzsölt. A végét már a méhemnél éreztem. Nagyon élveztem, ahogy a méretes fasz baszta a pinámat!

Az orgazmus több hullámban tört rám, és folyamatosan élveztem. Közben a fiúk cseréltek, akinek eddig szoptam, az térdelt be a combjaim közé és aki eddig kefélt, az most a számba rakta. Én meg csak élveztem, mint egy állat! Már vagy az ötödik orgazmuson voltam túl, amikor a srácok is eldurrantak. Számat, arcomat telespriccelte meleg gecijével az egyik, míg a másik a testembe durrant el. Még egy kicsit járatták bennem a farkukat, aztán kivették és otthagytak. Ahogy lassan magamhoz tértem körülnéztem, hogy mit csinálnak a többiek.

Editet éppen hátulról kefélte a pasija, Ági meglovagolta a faszt, a lányomat pedig a kanapén szendvicsbe kúrták.

Nem akartam hinni a szememnek! A seggében Obu igencsak méretes farka munkálkodott, miközben egy másik vastag fasz, alulról a puncijába hatolt. Eszméletlen volt látni a szép kis fehér testét, ahogy a két izmos néger közé szorult. A kiscsaj, szemlátomást fergetegesen élvezte a két hatalmas fekete fasz kefélését, mert sikongva folyamatosan élvezett. Az orgazmus egyfolytában rázta a testét.

Aztán a fiúk kirántották a farkukat és mindketten az arcába és a szájába spricceltek. Hatalmas adagot lőttek ki, teljesen beborítva a lányomat. Dórika nyeldekelt majd a maradékot szétkente magán. Aztán aléltan hanyatlott az ágyra.

Odamentem hozzá.

- Anya, ezt ki kell próbálnod! Életemben még így nem élveztem! Ekkora faszok! Úgy éreztem, szétrepedek, de tök jó volt, eszméletlenül! lihegte. Ekkor Ági is mellénk telepedett.

- Fantasztikus, hogy bírja a lányod! szólt oda hozzám, majd a lányomhoz fordult: Mekkora farka van a barátodnak kislány! Én még ekkorát nem láttam! Nekem is ki kell próbálnom! Ugye megengeded?

- Felőlem, ha akarod, a tied!

Edit is mellénk ült. A geci ott csillogott a nagy mellein. Lihegett. A fiúk újabb pezsgőket hoztak, ami most nagyon jól esett mindenkinek. Rengeteget ittunk.

Ági letette a poharát és odament Obuhoz, aki egy fotelben terpeszkedett. Betérdelt a lába közé és két kézzel felemelte a lankadtan is méretes faszt. Elkezdte harapdálni, nyalogatni a rudat, majd bekapta a makkot és szopni kezdett.

Pillanatok alatt merevre szopta, majd szemből beleült a fiú ölébe. Lenyúlt, széthúzta a pináját és seggét hintáztatva, rácsúszott a rúdra. Obu a mellbimbóit harapdálta. Egy másik srác mögé állt és a beolajozott farkát a nő seggéhez helyezte. Ági hátranyúlt, széthúzta a farpofáit és a fasz benyomult a végbelébe. Nagyot sikoltott, amikor az, áthatolt az izomgyűrűn és tövig belémerült. Ezután Ági csak hörögni tudott, amikor a két fasz tempósan baszni kezdte. Egy darabig így keféltek, majd váltottak.

Most Obu rettenetes farka járt a seggében miközben a másik alulról farkalta. A csaj hangosan élvezett. Mi lányok, túl az első meneten fáradtan néztük Ági tobzódását.

Ekkor nagy meglepetésemre nyílt az ajtó és egy hatalmas, legalább 2 méter magas, nagytestű néger férfi lépett be a szobába. Rájöttem, hogy már láttam, de akkor öltönyben volt. Most valamilyen népviseleti színes tógaszerű lepel volt rajta. A fiúk azonnal abbahagyták a kefélést, és a férfihez siettek. Három srác felkapta a ruháit és eltűnt a szobából.

A maradék három, úgy ahogy volt, álló fasszal, valamit magyarázott a Főnöknek és többször ránk mutattak. Gyorsan pergő párbeszéd alakult ki köztük. Aztán a Főnök elmosolyodott és letelepedett az egyik fotelba. Obu odajött hozzánk és magyarázni kezdett. Ági fordított.

- Azt mondja, hogy ő az igazgató, a nagyfőnök. Váratlanul jött vissza egy fogadásról és valakitől hallott a mi kis összejövetelünkről. Először dühös lett, de mivel nagyon szereti a fehér nőket, hajlandó megbocsátani a fiúknak, ha ő is részt vehet a bulin.

Obu azt kérdezi, hogy benne vagyunk-e a dologban?

- Miért is ne válaszoltam elvégre nem mindegy, kivel kefélünk?

- Szerintem is tök izgi vigyorgott a lányom olyan a pasi, mint egy törzsfőnök! Szerintetek mekkora farka lehet?

- Majd meglátjuk nevetett Ági én is benne vagyok a buliban!

- Nekem is tetszik a fickó, szerintem szép nagy szerszáma lehet! kontrázott Edit is.

Obu megkönnyebbülten fordult a főnökéhez, aki magához intett minket.

Mi lányok eléálltunk, ő meg előrehajolt és megfogdosta a testünket. Kéjes borzongás futott át rajtam, amikor megmarkolta a melleimet, a seggemet és ujjai behatoltak a puncikámba. Volt valami perverz a dologban, ahogy mustrált és fogdosott minket, mint régen rabszolgákat. Legjobban a lányom tetszett neki. Magához húzta, az ölébe ültette, és a kis mellbimbóit szopogatta, miközben a keze a combjai közt matatott. A lányom gátlástalanul benyúlt a lepel alá és megmarkolta a férfi farkát. Láttam, hogy kikerekedik a szeme!

A pasi elnevette magát és valamit odaszólt Obunak. Két fiú azonnal ugrott és egy asztalt hoztak. Felemelték Dórikát, és az asztalra fektették, szétrakott lábbal a Főnök felé, aki azonnal a combok közé hajolt és csókolgatni, nyalogatni kezdte a rózsaszín, csupasz kis pináját. Dórika nyögdécselve élvezte a nyalakodást és vágyakozva Obu felé fordult, aki merev fasszal áll mellette. A lányom felnyúlt és bekapta a dákót. Ott feküdt az asztalon szétrakott lábakkal és szopott.

A Főnök hátradőlt a fotelban és engem meg az Ágit maga elé térdeltetett.

Edit pedig mögé lépve, lehúzta róla a tógát. A férfi kibújt belőle és kiderült, hogy alatta teljesen meztelen. Hatalmas, izmos ébenfekete teste volt, egy kis pocakkal, és alóla meredezett a farka. Megbabonázva néztük az irgalmatlan szerszámot. Nem volt olyan hosszú, mint Obué, de eszméletlenül vastag volt és eres. Ági azonnal odahajolt, lehúzta a fitymát előbukkantva a mélyvörös makkját és ajkai közé vette. Én is megfogtam, de ujjaim nem érték át. Ágival felváltva szopni kezdtük. Csak a makkja fért a számba, azt nyalogattam a nyelvemmel.

Ági meg a heréit harapdálta. Aztán váltottunk. Hatalmas golyói voltak. Félkézzel alányúlva finoman harapdáltam. A pasi nyögött és belemarkolt a hajunkba. Fejünket rászorította a nemi szervére. Most a faszát szoptuk egyszerre két oldalról. Már kőkeményen állt és a kidagadt erek lüktettek rajta.

Ekkor a Főnök elengedett minket, felállt és odalépett az asztalhoz, a lányom lába közé. Te jó isten, most mi lesz? gondoltam Ez meg akarja baszni a lányomat, ezzel az irgalmatlan szerszámmal! De mire ezt végiggondoltam, már nyomta is a kis pinába a faszát. Láttam, hogy Dórika lélegzete is elállt, amikor a makk eltűnt a rózsaszín ajkacskái között. Amikor aztán tovább nyomta belé, a kiscsaj nagyot sikoltott, és a fasz tövig beléhatolt. A pasi egy pillanatra megállt, majd lassan, tempósan járatni kezdte a farkát a lányomban. Dórika szeme kifordult. Azt hittem elájult, de hörögve megszólalt:

- Jézusom, de kurva nagy! Szétrepedek! Isteni! Nyomd belém! Még! Még akarom!

Élvezett, mint egy állat.

Egészen közel mentem és néztem a lányom szétkúrását. A karcsú kis teste teljesen eltűnt a hatalmas néger alatt, csak a lábai kalimpáltak kétoldalról. Teste rázkódott a folyamatos orgazmustól. Így még sosem láttam élvezni! Magamat simogatva álltam és már irigyeltem a lányomat, mert én is szeretem a vastag szerszámot.

A többiek is körbeállták asztalt és csak bámultak. Ági mögött egy srác állt és a nő seggét fogdosta, majd hátulról a farkát a puncijába nyomta. Állva kezdtek kefélni. Közben a Főnök kivette a lányomból a rudat, a kiscsajt négykézlábra állította, és hátulról baszta tovább.

Intett Obunak, aki a lányom elé állva farkát a kiscsaj szájába rakta. Dórika lihegve szopott és kidugott seggel élvezett. A Főnök kúrás közben a lányom kerek popóját paskolta, majd ujjaival a végbelét izgatta. Mondott valamit az egyik srácnak, aki ugrott és odahozta az olajos flakont. Olajat csepegtetett a kezére, majd a lányom seggét kezdte bekenni. Mostmár az ujja könnyedén csúszott be a végbelébe. Aztán váratlanul abbahagyta a kefélést és helyet cserélt Obuval. Odaállt Dórika arca elé és faszával a száját simogatta.

A lányom kinyitotta az ajkait és bekapta a makkot. A Főnök egy darabig szopatott, majd intett Obunak, aki a farkát a lányom olajosan csillogó seggébe kezdte nyomni. Dórika simán befogadta az ismerős dákót. Néhány lökés után, megint helyet cseréltek. A kis seggluk még tátongott Obu fasza után és rémülten láttam, hogy a Főnök egyenesen ezt célozza meg a dorongjával. Hatalmas tenyerével szétfeszítette a popsi két félgömbjét, és faszát a lukhoz irányította. Dórika hatalmasat sikoltott, amikor a fasz áthatolt az izomgyűrűn és behatolt a végbelébe.

A pasi odalöttyintett egy kis olajat és baszni kezdte a lányom popóját. Dórika sikoltozott, de a Főnök keményen tartotta a vergődő kis testét. Közbe akartam lépni, de egy srác hátulról lefogott, előredöntött, úgyhogy az asztalban tudtam csak megkapaszkodni, és már vágta is belém a farkát. Mostmár egészen közelről láttam, ahogy a Főnök, nagy eres vastag fasza, a kislányom seggét kúrja. A férfi rám vigyorgott és kihúzva a farkát a szájamba nyomta. Egészen kiakadt az álkapcsom, de szoptam, miközben egy kőkemény hatalmas fasz a pinámat kefélte.

Aztán a Főnök visszanyomta Dórikába, aki már nem sikoltozott, hanem legnagyobb meglepetésemre élvezett. Hörgött a kéjtől Obu faszával a szájában és mégjobban kidugta a seggét. Micsoda kis kurva ez a lány!

Ekkor a Főnök is elélvezett! Hatalmasat mordult, mint egy oroszlán és kirántva a farkát a lányomból, a seggére és a hátára locsolt több löketben. Hatalmas adag gecit fröcskölt szét, még az arcomra is jutott belőle. Odahajoltam és az utolsó cseppeket kiszívtam. A főnök megsimogatta a fejemet és magával húzott a fotelhoz.

A srác farka cuppanva jött ki belőlem. Leült és meg elé, a lába közé. Hatalmas szerszáma félkeményen lógott. Bevettem és szopogatni kezdtem. Még láttam, hogy a lányomat Obu leszedi az asztalról és lefekteti a kanapéra. A kiscsaj teljesen kikészült, amit nem is csodáltam.

A Főnök elégedetten simogatta a fejemet, és közben hideg pezsgőt kortyolgatott. Ági is mellémtelepedett. Mostmár felváltva szoptunk.

- Te kibírnád, ha ez seggbekúrna? kérdeztem tőle teli szájjal.

- Szerintem, ez be fog következni.

Szemlátomást a Főnököt a női segg érdekli a legjobban. Ha a lányod kibírta, mi is ki fogjuk bírni. De gyilkos egy szerszám! válaszolta Ági.

Ekkor a főnök lehajolt hozzánk és mondott valamit.

- Azt akarja, hogy egymással foglalkozzunk. fordította Ági te benne vagy? Én szeretem a nőket is, ha téged nem zavar, akkor gyere, nyaljunk egymásnak! Hadd örüljenek a fiúk!

- Már csináltam egy párszor, de mindig a férfiak kedvéért. Engem különösebben nem izgatnak a nők. válaszoltam, de átöleltem Ágit, aki egyből csókolózni kezdett, miközben a melleimet simogatta.

Én is lenyúltam és a kerek seggét markolásztam. Nyelveink egymás ajkai közé hatoltak. A pasik körbeálltak minket. Sőt még a lányom is és Edit is odajött. A szőnyegpadlóra heveredtünk. Ági széttárta a combjaimat és a puncimat kezdte nyalogatni. Nagyon jól csinálta, úgyhogy gyorsan felizgultam, és megfordulva fölötte, én is nyalni kezdtem a pinusát. Finom illatos volt, és neki is teljesen csupasz.

Hallottam, a fitymák csattogását, ahogy a pasik a faszukat verik fölöttünk. Nem tudom miért, de minden férfit felizgatott, ha két csajt látott egymással szeretkezni. De legjobban beszállni szerettek közénk. Most is megjelent egy farok és a szájam mellett Ági puncijába nyomult. Nemsokára éreztem, hogy belém is csusszant egy másik. Most úgy nyalakodtunk, hogy közben minket is keféltek. Így már jobban szerettem én is. Ági csiklóját nyelveltem, miközben egy fekete rúd baszta. Ha kicsúszott, megszoptam és visszaigazítottam a csajba.

Ági ugyanígy szorgoskodott az én puncimnál. Egyre jobban élveztem és nemsokára egy nagyon kellemes orgazmusom volt. Ági is elélvezett.

A fiúk elvették a farkukat és talpra segítettek minket. A főnök is felállt és a teraszra terelgetett minket. Beült a pezsgőfürdőbe és mi meg mellé. Hatan fértünk el kényelmesen. Két fiú a szélére ült. Jéghideg pezsgőt ittunk és beszélgettünk.

Dórika volt a sztár. Persze megint a Főnök ölében ült és a seggbedugását részletezte.

- Először rettenetesen fájt, azt hittem beszarok és szétszakadok, de aztán eszméletlenül jó lett. Igaz, hogy még most is úgy érzem, mintha bennem lenne. Szerintem ülni sem tudok rendesen egy darabig. Életemben nem láttam ilyen vastag faszt! Ha barátnőimnek elmesélem, nem fogják elhinni! Tényleg anya, kéne csinálni egy pár fotót!

Ági közben fordított, a fiúk meg nevettek. A Főnök elküldte az egyik srácot a szobánkba a fényképezőgépért. Az nem nagy örömmel, de felöltözött és ment.

Mindenkinek nagyon jól esett a pezsgőfürdő a forró éjszakában. Lányom a Főnök farkával játszadozott a víz alatt, miközben a férfi szájához rakta a kis melleit.

A pasi egyenként bekapta a rózsaszínű bimbókat, és hegyesre szopogatta. A kis ribancnak nagyon tetszett a hatalmas testű férfi, akinek keze természetesen a lányom lábaközött matatott. Mellettem Obu ült és a lányomat nézte. Ági közben a farkát verte a víz alatt. Rámnevetett:

- Ennek van a legszebb farka a csapatban! Ezt hazavinném magammal!

Edit a mellette a medence szélén ülő srác farkával játszadozott.

Visszatért a fiú a fényképezőgéppel. Ledobta a ruháit és kijött a teraszra.

Megmutattam neki, hogy működik és kértem, csináljon egy pár képet, főleg a lányomról. Odaállt a medence mellé és fotózott. Én felnyúltam és a farkával kezdtem játszadozni. Pillanatok alatt mereven állt a kezemben. Odahajoltam és szopogatni kezdtem. Erről is készült kép. Ági is felültette Obut a peremre és bevette a hatalmas szerszámot. Villogott a vaku. Ági szopása minden szögből meg lett örökítve.

Dórika is szerette volna, ha a Főnök farkával lefotózzák, de a férfi nem ült fel a medence szélére, hanem mosolyogva befelé mutatott a szobába.

Így aztán kikászálódtunk a vízből. Letörölköztünk és bementünk. A fiúk farka mereven állt. Dórika el nem engedte volna a Főnök irdatlan lőcsét. Ahogy beértünk a lányom a pasi elé térdelt és kétkézre fogva a faszt szopni kezdett. Most én fotóztam le a lányomat.

Aztán a Főnök átvette az irányítást. Minket, lányokat a kanapéra ültetett egymás mellé, a fiúkat meg a lábunk közé nyalásra. Ő persze Dórikát tartotta meg magának. Obu Áginak nyalt, a mási kettő meg nekem és Editnek. Addig nyalakodtak, míg szép sorban el nem élveztünk.

Akkor aztán helycsere és nekünk kellett szopni. De mielőtt elélveztek volna, a Főnök utasítására, nekünk lányoknak, kidugott seggel fel kellett térdelnünk egymás mellé a kanapéra. Fejünket a kanapé háttámlájára helyezve, hátranyúltunk és széthúztuk a seggünket. Ekkor mögénk lépve mindegyikünk popsiját bekente olajjal, de olyan alaposan, hogy vastag ujjával benyomult a végbelünkbe is. Kéjes nyögésekkel fogadtuk a gondoskodását. Amikor jó síkosak lettünk, a fiúk mögénk léptek és beolajozott farkukkal a végbelünkbe hatoltak.

Mindenfelől hangos nyögéseket lehetett hallani, amikor tövig belénk érkeztek a merev faszok és kefélni kezdtek minket. Ebből csak Dórika maradt ki. Először nem értettem miért, de aztán világos lett. A Főnök, egy kis idő után, odalépett Edithez. A fiúja kivette a farkát és helyébe a főnök dorongja nyomult. A srác meg Dórikába hatolt. A fiúknak kellett előkészíteni a terepet a főnöküknek. Edit vinnyogva fogadta a gyilkos szerszámot. A férfi néhány lökéssel tövig belévágta és keményen kúrni kezdte.

Edit hörgött, de élvezte a rudat. Aztán Ági következett. Ő már nem bírta ilyen simán, sikított, amikor a Főnök seggbekúrta. De nem volt kegyelem, a férfi ráhúzta a faszára és járatni kezdte benne. Addig kefélte, amíg Ági félájult állapotba nem került a fájdalomtól és a kéjtől. Aztán én kerültem sorra. Hát sok fasz volt már a seggemben, de amit ezután éreztem, az mindent felülmúlt! Tényleg azt hittem szétrepedek, amikor belémhatolt ez az istentelenül vastag fasz! Kurvára fájt, annyira feszített! De az olajtól simán csúszott.

Mégis amikor tövig belémnyomta és tempósan kúrni kezdett, éreztem a nyomást a hüvelyemen és a kéj hullámai egyre erősebbek lettek. Lenyúltam és fél kézzel a csikómat dörzsöltem. Vinnyogtam de a pasi megmarkolta a csípőmet és kegyetlenül megbaszott. Már majdnem elélveztem, amikor kihúzta belőlem. Üresnek éreztem a testemet. Közben ő a lányom mögé lépett. Dórika széthúzta a popsiját és várta a támadást. A férfi finoman bevezette a faszát, csak miután a kiscsaj kéjesen hörögni kezdett, akkor kezdte keményebben farkalni.

Közben hátulról hozzám megérkezett Obu. Hatalmas fasza, most kellemesen feszített, úgyhogy élvezni kezdtem. Hol a pinámba, hol a popsimba nyomult. Folyamatosan élveztem és arra gondoltam milyen jó lenne ha szendvicsbe raknának. Obu kitalálta a gondolatomat, mert alámfeküdt, én beleültem a dákójába. Mikor már a méhemig hatolt, szétfeszítette a seggemet és szólt a haverjának, hogy jöjjön. De nagy meglepetésemre a Főnök lépett mögém. Ami ezután következett, az maga volt az őrület! Életem leghosszabb fasza a kis pinámat kúrta, míg a legvastagabb a seggemet.

Így még életemben nem voltam kisámfázva! És hogy teljes legyen a kép, az egyik srác, Obu feje fölé térdelve a számba rakta a farkát. A fájdalom már rég elmúlt, helyette a kéj hullámai öntötték el a testemet. Folyamatosan élveztem, az orgazmusok egymásután érkeztek. Vinnyogtam, hörögtem a három néger közé szorulva, fasszal a számban. Teljesen önkívületi állapotba jutottam. Azt még láttam, hogy a lányom vigyorogva fényképez, azután köd borult az agyamra. Azt még éreztem, hogy a szájamban lévő fasz fröcskölni kezd és én nyeldeklem a gecit, mert már nem volt erőm kiköpni.

Aztán valószínűleg egy kis időre elájultam.

Amikor magamhoz tértem, az ágyon feküdtem és Ági paskolta az arcomat. Amikor kinyitottam a szememet, a kezembe nyomot egy pohár hideg pezsgőt és megkérdezte:

- Jól vagy? Minden rendben?

- Teljesen jól vagyok! Életemben nem élveztem ekkorát! válaszoltam, és mohón felhajtottam az italt Hát ez őrület volt! Rettenetesen szét vagyok baszva! A többiek?

- A Főnök beleélvezett a seggedbe és most szopatja magát, hogy újra kemény legyen, mert a lányod hisztizett neki, hogy ő is úgy akarja, mint te. Nézd!

Félrefordultam és láttam, ahogy Dórika a Főnök előtt térdelve szopja, míg Obu hátulról ujjaival a segglukát tágítja.

Aztán Obu mellémfeküdt az ágyra, Dórika ráborulva igazította magába a farkát, és kitárva olajosan csillogó kis kerek seggét várta a Főnököt. Aki mögé térdelve újra merev, irgalmatlan, eres faszát a lányom rózsaszínű rozettájához illesztette. Lassan de kímélet nélkül kezdte belenyomni. Áthatolva az izomgyűrűn tövig lökte. Dórika egy nagyot sikoltott de szemlátomást élvezte.

A két fasz, tempós lökésekkel kefélte a lányom punciját és popóját. Egészen közelről néztem, ahogy a kis izmos seggét szétfeszíti a hatalmasan vastag néger dákó. Arra gondoltam, hogy mennyit bír ez a lány! Aztán megkapta a harmadik faszt a szájába és ettől aztán már halkabban vinnyogott.

A Főnök vigyorogva megmarkolta a hajamat és fejemet lenyomta a seggéhez. Mint minden négernek, ennek is izmos, kerek fara volt. Egyből tudtam, mit akar, markolászni kezdtem a heréit és benyaltam a seggébe, miközben ő a lányomat baszta.

Most Ági fotózott szorgalmasan, közelről és távolról is megörökítve az akciót. Na, gondoltam, érdekes lesz, ha a fiúk ezt otthon meglátják!

Közben Dórika, már nem tudom hányadik orgazmusát élte át, folyamatosan hörgött és remegett a teste az élvezettől, amikor a férfiak szép sorban belédurrantak. Aléltan hanyatlott az ágyra, puncijából, seggéből és az arcáról csepegett az ondó. Melléfeküdtem.

Az éjszaka folyamán először Ágit is, majd Editet is partiba vágták. Mindkét esetben, a Főnök, mint az várható volt, a csajok seggére tartott igényt.

Mind a két csaj, úgy mint én, teljesen kikészült a keféléstől. Közben, nekem a lányommal, főleg az volt a feladatunk, hogy keményre szopjuk a pasikat az akciókhoz.

Hajnal felé már eléggé kikészültünk. Kábultak voltunk a sok italtól és a rengeteg élvezéstől. A fiúk a fotelokban terpeszkedtek, mi lányok meg az ágyon heverésztünk. Hallgattuk a zenét és iszogattunk.

Csak a lányommal nem lehetett bírni! Ott ült a Főnök előtt a földön és a lankadt farkával és a hatalmas herékkel játszadozott.

Szemlátomást nem bírt betelni a méretével. Mikor sikerült felállítania, azonnal szopni kezdte. Erre a többi pasinak is megjött a kedve, mert intettek nekünk, hogy menjünk oda hozzájuk. Ági Obura csapott le, Edittel megosztoztunk a maradék két srácon. Jó sokáig szopattak minket. Már görcsbe állt az álkapcsom, mire felállt a farkuk és mire eldurrantak. Már nem lőttek olyan nagyot, mint az elején, de szám így is tele lett gecivel. Most is kiköptem.

Ezzel vége is lett a bulinak. A Főnök megpaskolta a seggünket és közölte, hogy nagyon klassz csajok vagyunk.

Azzal elbocsátott minket.

Felkaptuk a ruhánkat a bugyimat sehol sem találtam és a szobánkba mentünk.

Kitettem a ne zavarjanak táblát és úgy, ahogy voltunk, az ágyra vetettük magunkat és azonnal elaludtunk.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (223)        Nem tetszik (167)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-02-07 18:45:00
imádom
Ez valami csodálatos volt ez lenne az álmom valóra válása ha ez velem is megtörténténne! Elélveztem amig végig olvastam!

2017-04-02 17:02:22
Klári
Tudnánk találkozni imádtam én is ki akarom probálni

2017-09-16 07:01:16
Ákos
Mármint a feketéket hölgyek?

2017-10-29 00:02:00
szabó krisztián
Ez eszméletlenül jó volt mire végig olvastam el élvezten

2017-11-26 20:23:35
billyboy
Jó kis történet.Tetszik.

2018-10-05 01:18:35
Stephen
Nagy ribancok vagytok! Szégyen!

2019-01-18 15:28:25
incest
Én a saját agyában szoktam, nem megyek azért Kenyába.

2019-05-22 10:07:26
Blumen
Eddig a legfaszább történet ha igaz képekkel igazolhatnád ;)

2021-08-28 11:27:55
Biboy
Roppant módon tetszett a történet, hogy a csajok ennyire oda voltak a hatalmas fekete faszokért! Magam is szívesen résztvennék ilyenben, mindkét oldalon...


Ezt a szex történetet 88544 X olvasták el.