Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Első szopásom &*8211; a kamionos

Beküldő:Gerati


Eljött a szép napsütéses péntek délután, amikor nagyihoz indultam pestre.
Már nagyon vártam, imádtam nála lenni. Beterveztem aznapra mozit, szombatra meg vidámparkot. Elbúcsúztam anyutól, és siettem a buszmegállóba a fél kettes járat elé, de nem volt ott senki, így azt hittem előbb elment.
Úgy 2-3 perc múlva egy külföldi kamion tért le az útról a megálló mögötti parkolóba.
Sofőrje egy magas, vékony, barna vállig érő hajú ember pólóban, és rövid bőszárú nadrágban bement a megálló melletti boltba cigit venni.
Én afféle mindenre kíváncsi kisfiúként persze oda is ténferegtem megnézni az akkor vadonatúj Scaniát.
Kicsit később a férfi kijött, és látta, ahogy bámulom a gépet. Én el akartam slisszolni a megállóba, de ő megkérdezte, mert egész picit beszélte a magyart, hogy tetszik e a gép.
Miután bólintottam, mosolyogva körbevitt a gép körül, magyarázott valami számomra érthetetlen nyelven, majd mutogatott a fülkébe, hogy bent - bent.
Örültem neki, és bár 12 évesen is furcsállottam ezt a meghívást, de mikor kinyitotta az ajtót, beszálltam a kísérő oldalra. Ő utána becsukta az ajtót, átment a vezető felöli oldalra. Beszállt, majd elmutogatta, hogy kicsit odébb gurul, hogy ne legyen útban a bolt előtt.
Előrébb mentünk úgy 20-30 métert, ahol újra leállította a gépet. Rágyújtott egy cigire, nekem is adott, de én nem cigiztem még, így erősen köhögtem tőle. Nevetett, de nem sértő, inkább kedves módon, majd adott egy kisdobozos narancslevet, amitől elmúlt a köhögés, de még könnyezett a szemem.
Így is láttam a könnyeken keresztül, ahogy a buszom épp elmegy mellettünk. Ajjaj, gondoltam, és elmutogattam, hogy rajta kellene lennem. Ő elmutogatta, hogy nem baj, ő is pestre megy, így elvisz engem is, csak pihen még egy kicsit.
Kénytelen kelletlen, de bele egyeztem, mivel legközelebb 2 óra múlva lett volna busz, és amúgy is kíváncsi is voltam, hogy milyen érzés menet közben kamionban ülni.
Akkor mivel túlzottan nem tudtunk társalogni, zenét keresett a rádión.
Nagyon tetszett belül a gép, tátottam a számat mikor hátul elhúzta a függönyt, és láttam, hogy ott egy jó nagy fekvőhely van. Ez a 80-as években nem volt túl gyakori kis hazánkban. Levettem a cipőmet, és feltérdeltem a kettőnket elválasztó dobozra, hogy jobban lássam. Volt a fekvőtérben lámpa, beépített hangszóró, és italtartó is. Tátott szájjal ámultam a pazar felszereltség láttán. Persze rögtön kiszúrtam a kispárna alól kikandikáló pornó magazinokat is. Látta, hogy nagyon nézem, így mosolyogva bólintott, hogy kivehetem.
Volt ott mindenféle, én kivettem a felső 3-at, majd előre fordulva törökülésben ültem tovább a doboz tetején. A legvastagabbat azonnal lapozgatni kezdtem, ő meg elvette a másikat.
Nem ezek voltak az elsők az életemben, de azt megfigyeltem, hogy csak a kopasz puncik, de még inkább a férfiak ágaskodó fasza köti le a figyelmemet.
A kezemben levő magazinban pedig abból különösen formásak voltak.
Ahogy nézegettem a puncikat meg a faszokat, szőrtelen kukacom azonnal felpattant, mint a rugó, majd rövidesen már fájdalmasan keménnyé változott. A hegye kitolta a nadrágomat, nem győztem a magazinnal takarni. Fejemet lehajtva tartottam, mintha csak az újságot nézném, de fél szemmel a mellettem ülő sofőrre pislantottam.
Hátradőlt az ülésben, ő is elvett egy pár újságot, és cigizve a kinyitotta az egyiket. Aztán a nadrágjában valami megmozdult. Elképedve lestem, ahogy mintha az egész nadrágja életre kelt volna.
Ekkorra már eléggé kettős érzés támadt bennem, mivel szinte felrobbant a kukim, és nagyon szerettem volna látni végre élőben is egy igazi felnőtt faszt, ugyanakkor viszont legszívesebben elszaladtam volna.
Ő is figyelhetett engem, ahogyan izgek-mozgok, és takargatom magamat, de nem láttam, mivel magasabban volt a feje az enyémnél.
Egyszer csak megdermedtem ahogy éreztem, hogy gyengéden ráteszi a meleg tenyerét a tarkómra, majd lassan megsimogatta a fejemet, ami némileg megnyugtatott. Mivel nem húzódtam el tőle, fejem simogatása lejjebb vándorolt, és elkezdte gyúrogatni a tarkómat, majd csuklóját a jobb vállamon pihentetve morzsolgatni kezdte a fülcimpám. Ez úgy két-három percig tartott, amitől majdnem elélveztem.
Hát igen ez még gyerekként is félreérthetetlen helyzet volt, valamit tennem kellett.
Nagyon furcsa érzés volt, mivel éreztem, ahogy valaki megkívánja, hogy kedvére tegyek, bármit is akar. Ugyanakkor az a valaki egy felnőtt, és tudja, mit akar. Nagyon felizgatott testileg és lelkileg is egyaránt.
Széjjelebb nyitottam a magazint, majd úgy helyeztem el a térdemen, hogy ő is láthassa amit csinálok. Az egyik képen egy közelről fotózott teljes oldalt betöltő fasz meredezett, lassan odanyúltam, és megsimogattam. Aztán tétován felemeltem a fejemet, és rá néztem.
Ő rám mosolygott, ballal nadrágjában domborodó lőcsre tette, majd megkérdezte: - nézni HMMM?
Én bólintottam bár még nem tudtam pontosan mit is akar valójában, de azt azért tudtam, hogy az tetszeni fog nekem is.
Akkor jobb kézzel átkarolta a vállam, és magához húzott gyengéden, fejemet félig a mellkasára, félig az oldalára fektettem, ő meg a jobbal az oldalamat simogatta, ballal a nadrágján keresztül elkezdte masszírozgatni a farkát, közben nézte mit csinálok.
Akkor már láttam a dudorból mekkora. Ahogy egyre keményebbre masszírozta, egyben igazgatta is az útját a nadrágjában, hogy kiegyenesedhessen. Mivel rövid szárú nadrág volt rajta, csak kicsit elhúzva a szárát hamarosan megjelent a óriási vöröslő gombaszerű makkja a combja mellett. Fitymája eresen feszülve félig rá volt még húzódva, húgycsőnyílása enyhén meg volt nyílva.
Én közben Buksira gondoltam, hogy ez legalább akkora, mint neki van, és hogy most itt lesz a lehetőség, hogy valaki mást is láthassak elélvezni.
Odanyúlt, megfogta és kijjebb húzta a hatalmas faszt.
Mintegy 10cm-rel túlért a nadrágszárán. Nagyon lassan két ujjal hátra húzta a fitymáját, aztán ugyanolyan lassan teljesen előre tolta. Makkja előtt két ujjával megfogta a fitymát, és kis ideig rázogatta jobbra balra, majd körkörösen a faszát. Aztán újra nagyon lassan húzogatni kezdte megint le-fel a bőrt. Én meg akkor már annyira bámultam az előtűnő, majd ismét elbújó hatalmas csillogó vörös makkot, hogy levegőt is majdnem elfelejtettem venni.
Akkor megfogta a jobb kezemet, én meg mivel nem ellenkeztem, lassan ráhelyezte, és rászorította az ujjaimat, hogy érezzem, ahogy forrón lüktet.
Hihetetlen volt, ahogy a mai felnőtt szememmel is óriási, mintegy 20-22cm-es faszt megfogtam, de nem érte át a kezem. Ő meg, ahogy fogtam, gyengéden a kezemre kulcsolta az ujjait, és így visszakézből rejszoltatta magát velem lassan. Úgy 6-7 húzás után elengedte a kezem, hogy egyedül folytassam, de amint elengedte, azonnal elbizonytalanodva túl lassú és gyenge lettem. Így aztán visszanyúlt megerősíteni még 3-4 húzásra, hogy milyen erőt, és gyorsaságot akar.
Tisztában voltam vele, hogy majd valamikor a végén lőni fogja a gecijét, és egy picit tartottam is tőle.
Mindenesetre a pillanatnyi élvezetes tevékenységem eltörölte bennem az előzetes viszolygásomat, ahogy elképzeltem, ahogy a gecijét ha akarja a kezemre, vagy a számba fogja lőni.
Úgy 2-3 perc múlva, ahogy már sokkal magabiztosabban kezeltem a méretes faszt, amit halk nyögésekkel jutalmazott. Éreztem göcsörtös keménységét ahogy melegen siklik a kezemben, és néztem, ahogy most már miattam csúszkál a fitymája le-fel a makkján, és érdeklődéssel szívtam magamba a felőle áradó fem túl erős dezodorral keveredett férfi illatot.
Közben a simogatása lassan lejjebb vándorolt a csípőmre. Még mindig törökülésben voltam, ahogy nekidőltem, kukackám meg szinte visított, hogy rejszoljak magamnak is. Odanyúltam balkézzel a testem alatt, hogy legalább megszoríthassam kicsit a makkomat.
Természetesen ő ezt azonnal észrevette, abbahagyta a simogatásom arrébb tolva a kezem nem hagyta, hogy a pöcsömhöz érjek.
Nem mertem ránézni, szinte büntetésben éreztem magam, így inkább csak folytattam játékomat .
A kezemben szinte már forrt a fasza, szabad bal kezével a tövéig visszahúzta a nadrágja szárát, így láttam, hogy nincs alsónadrág rajta.
A nadrágszárat felhúzva kibújtatta a zacskóját is, széttette a lábát, így most már a teljes fasza mindenestül szabadon volt, utat engedve játszadozásomnak.
Visszatért csípőm simogatásához, közben lenyúlt, és combomat oldalra kifordította. Így kénytelen voltam törökülésből félig oldalfekvésbe átmenni.
Kényelmetlen volt, de mikor elengedtem a faszát, hogy elhelyezkedjem, ő ellenben azonnal megfogta a csuklómat, és visszakényszerítette kezem az eddigi feladatra. Annyit azért elértem, hogy most alulról fogtam meg a faszát, mintha magamnak fognám, így nem kellett visszakézből rejszoltatni.
Akkor már tudtam, hogy a fasz húzogatását semmilyen körülmények között nem hagyhatom abba, és ez még jobban felizgatott. Tetszett ez a félig-meddig kiszolgáltatott szerep.
Jobb lábamat a kísérő ülésre raktam, ő meg a pólóm alá nyúlt, és a hasamat simizte most már.
Egy darabig két ujjal előre toltam a fitymát, majd húztam vissza, csodálva makkja méretét, alakját, és színét. Aztán lelkesen markolva a zacskójától a makkjáig siklattam a kezem. Később már nem volt érdekes az ütem, csak arra kellett vigyázni, hogy jól szorítsam a fasz derekát . Ő nyögött, és éreztem, ahogy a simogatása végre-valahára közeledik a pöcsöm felé, közben izgatottságomban egyre erősebben szorítottam neki.
Aztán minden átmenet nélkül végigcsúsztatta kezét a hasamon, be az alsónadrágomba, szétnyitotta az ujjait, így a pöcsöm két ujja között kandikált kifelé. Majdnem elélveztem, ahogy összébb szorította az ujjait, és így pöcsöm derekát satuba fogva közeledett makkocskám felé.
Éreztem, hogy annyi elő nedv jött már ki belőlem, hogy az alsógatyám teljesen elázott.
Közben megfigyeltem, hogy az én játékomnak is megvan a maga hatása a már lila makkon, mivel egy szép kövér csepp jelent meg derék sofőrünk teljesen összeszűkült húgycsőnyílásán.
Ekkor elengedve a pöcsömet, nedvemtől ragacsos kézzel odanyúlt, és csuklómnál fogva levette a kezem a faszáról. Felsőtestem elfordította, hogy hanyatt feküdjek a dobozon, lábaim kinyújtva az anyós ülésen, fejem a jobb combján a térdéhez közel, és néztem mit akar.
Először azt hittem kifele figyelve látta, hogy jön valaki, ezért fektet el, hogy ne látszódjak.
De nem.
Néztem az arcát ahogy mosolyogva megfogja a fejemet és a fasza irányába fordítja. Belélegeztem a fasz jellegzetes illatát, és akkorra már azt sem bántam volna, ha minden gecijét a számba lőve arra kényszerítene, hogy az utolsó cseppig lenyeljem.
Úgy gondoltam azt akarja, hogy azonnal bekapjam neki, de tévedtem. Ehelyett mintegy közvetlen közelről figyelhettem, ahogy egyik kezével a fitymáját húzta le olyan erővel, hogy az már szinte recsegett. Néztem, ahogy a makkja alsó felén a fitymafék mentén szépen lassan csordul le a sűrű elő nedv. Egyik ujjával felfogta a cseppet, szájához emelte, lenyalta, majd csettintett egyet a nyelvével.
Aztán jobb kezemet rátette újra a lőcsre, de még mindig nem tudtam mit akar kihozni azt viszont igen, hogy most mi a dolgom.
Elég kényelmetlen hanyatt fekve visszakézből rejszoltatni, de a látvány kárpótolt. Az arcomhoz közel egy 22-es eres derekú, ahogy megy fel-le a fityma, lélegzetelállító.
Kis idő múlva megfogta a kezem, abba hagyatta a rejszoltatást, és a fitymáját már velem húzatta erősen hátra. Megint elkezdett lefele folyni egy csepp, de most a másik kezem is felemelte a faszához, és az én ujjammal fogatta fel. Aztán még mindig mosolyogva lassan a számhoz érintette az ujjam, jelezve mit akar.
Most elengedhettem a faszát, becsuktam a szemem, és lenyaltam az ujjam.
Rosszabbra számítottam, de valójában nem éreztem különösebb ízt, csak egy enyhén ragacsos állagot egy kevés mellék ízzel.
Ő mosolygott, én meg őt utánozva csettintettem egyet.
Erre felnevetett, és a fejem megint a fasza felé fordítva a hátra tolta térdére, karjaimat elhelyezte a testem mellett, mintegy jelezve hogy azt akarja, hogy ott maradjon.
Nagyon kíváncsi voltam, és felizgatott már a tudat is, hogy egy felnőtt férfi akarja, hogy a faszát szopjam. Engedelmesen kinyitottam a számat, várva hogy mi fog történni.
De nem történt semmi sem.
Odanyúlt, és gyengéden feltolva az állam becsukta a szám, majd lehúzva kinyitotta.
Ezt többször megismételte, ettől rájöttem, hogy ő fogja kinyitni a szám, ha akarja.
Úgy éreztem magam mint egy bábú, amivel azt csinálnak amit akarnak.
Ezután baljában a faszát két ujjal lenyomva becélozta a számat, jobb kézzel lassan húzta felé a fejemet.
Ahogy közeledett a szám felé egyre jobban éreztem a makkon a maradék elő nedve enyhe illatát. Mikor már csak egy centi volt hátra becsuktam a szemem, és éreztem, ahogy egy selymes érintés lassan szétfeszíti a szám. A makk éppen hogy csak elfért benne, ha kicsit nagyobb lett volna, talán be sem tudta volna tolni az egészet.
Először a nedv gyengéden ragacsos, majd a faszok jellegzetes semmihez nem fogható ízét éreztem. Bár először nem volt kellemes, de fél perc alatt megszoktam. Éreztem, ahogy a torkomig nyomja, majd kicsit visszahúzza. Így néhány centit tudta csak mozgatni, én meg ösztönösen elkezdtem szívni-szopni. Nem voltam a szopásban már teljesen gyakorlatlan, hiszen buksinak már nagyjából egy hete minden nap kétszer is kivertem, és akkor jó negyed órán át cumiztam is a faszát. Mindazonáltal méretes emberi fasz akkor járta be először a számat.
Éreztem, hogy ez már teljesen más történet lesz, és nem csak a méretkülönbség miatt, mint amikor anno a kis barátom forró kukiját kaptam be, de a faszok rángása, és a makkok selymes simogatása ugyanaz az érzés volt.
Úgy 2-3 percig hagyta, hogy cumizzak neki, és kúrogatta a számat lassú, rövid csípőmozgással, közben kiadagolta a húgycsövéből a maradék elő nedvét.
Aztán kihúzta a számból a sötétlila fényes makkot, a fasza meg kőkeményen csattant a hasán ahogy elengedte.
Rám mosolygott, én fel akartam ülni, de mellemre tette a kezét, és visszanyomott. Nem tudtam mi legyen, de ő oldalt fordult derékból, aztán két hüvelyk ujját csípőmnél a nadrágomba akasztva elkezdte azt letolni. Én engedelmesen megemeltem a fenekemet hogy könnyebb legyen a dolga.
Az én kis kopasz 12 centisem kőkeményen meredezett, átemelte a felette nadrágom, és combközépig letolta. Aztán nekiállt a hasam simogatni, majd szőrtelen szeméremdombomat.
Aztán áttért az ágyékomra, közben néha húzott egy-kettőt a faszán, de nekem nem szabadott csinálni semmit.
Már majd bele őrültem, annyira akartam, hogy a pöcsömet is megsimogassa.
Két ágyéksimogatás között megfogta a golyóim, amelyek már teljesen a pöcsöm tövébe húzódva várták, hogy lőhessenek. Nem is kellett volna sok, szerintem 15-20 húzás elég lett volna.
Persze ezt ő is tudta, így nem ért a hozzá, de egyre többet masszírozta a zacskómon keresztül a golyóimat, aztán már csak azokkal foglalkozott.
Amikor farkammal már követ törhettem volna, a golyóimnál fogva húzta le teljesen a fitymámat annyira, hogy az már szinte fájt.
Úgy fél percig húzhatta így, egyszer csak éreztem, ahogy faszocskám lüktetve csorgatni kezdi elő nedvemet.
Ekkor az egyik ujjával nagyon finoman a faszomhoz érve felfogta, majd a nem kevés anyagot az ujján a számba nyomta, hogy tisztára szopjam, közben elengedte a zacskómat.
Furcsa volt ez az egész, mivel magamtól sose kóstoltam volna meg sem az elő nedvemet, sem a saját gecimet, de így szinte már alig vártam.
Miután megtettem a farkam fölé hajolt, és éreztem, ahogy egy meleg száj fonja körbe a pöcsöm, és kiszopja enyhén lassú szívással, ami még a csőben volt.
Már szinte remegtem a kegyelemért. Ha három másodperccel csinálja tovább, biztos, hogy elmegyek.
Aztán intett, hogy vegyem le a nadrágom teljesen, és üljek fel.
Meztelen seggel, és kőkeményen álló pöccsel feltápászkodva beültem az anyós ülésbe.
A pólóm rendben volt, így az a néhány járókelő, aki éppen arra jött, nem is sejthetett semmit a történésekről.
Akkor már láttam mit akar. A kamion ablakát körbe lehetett belül függönyözni, amit meg is tettünk hamar. Így már izgalmas félhomályban, és teljes szabadság mellett biztonságban voltunk az esetleges kíváncsiak szeme elől.
A kormányt rátolta egészen a műszerfalra, ülését teljesen hátrahúzta, és megemelte, így tekintélyes helyet varázsolt a túloldalra. Levette a nadrágját, és immár ő is meztelen seggel volt.
Még körbe néztük egyszer a függönyöket, aztán intett, hogy másszak át hozzá.
Beültetett a sofőrülésbe, teljesen hátra volt döntve, szinte feküdtem benne. Lehúzta a pólóm, megsimogatta a mellkasom, hasam, gyengéden morzsolgatta, és csipkedte a mellbimbóm, és masszírozott mindenhol, de leginkább a combom belsejét, és az ágyékomat.
Aztán végre gyengéden megfogta a pöcsöm, és lehúzta a fitymám, és úgy tartva csak nézte a makkomat minden irányból.
Közben nagyon lassan de folyamatosan húzogatta a fitymáját két ujjal.
Az én makkom nagyon tetszett neki, néha felállt, és az ő makkjához dörzsölte az enyémet, utána a kormányra ült, nekem meg olyankor előrehajolva úgy két percig cumiznom kellett. Aztán mindig visszaguggolt, és megint a pöcsöm, de leginkább a makkom nézegette. Ez a játék mind a kettőnknek igen tetszett, úgy negyed órán át csináltuk .
Állt a faszom az ujjai közt kitartóan, mint a kő. Néha nyomogatta a derekát, vagy nyalintott a makkom aljára. Aztán miután látta, hogy nagyon epedek, lassan bekapta, és lágyan cumizni kezdte.
Hát isteni volt, ahogyan csinálta. Éreztem, ahogy a szájában a vákuum egyre közelebb visz, de én látni akartam, ahogy spriccelek, így mielőtt elmentem volna, kicsit kihúztam a szájából és a nyelvére spricceltem 1-2 hatalmas adagot, majd betoltam a szájába, és szívása közben még vagy 8-at lőttem.
Olyan hosszan azóta sem élveztem, és akkora adag gecit felnőttként is csak ritkán lőttem ki magamból, alig győzte nyelni. Mire vége volt remegett mindenem, aztán kihúztam, majd még visszadugtam a szájába, hogy szopja. Közben néztem, ahogy fölém hajol, és fasza lüktetve áll mint a cövek. gondoltam magamban mindjárt én fogok szopni, de nagyon elfáradtam.
Felállított, hogy leülhessen az ülésbe, de látta mennyire ki vagyok, úgyhogy az ölébe ültetett, én meg hanyatt feküdtem a testén, és pihegtem. Átkarolt, és egyik kezével simogatta elől az egész testemet, hasamat, az ágyékomat, mellemet, a másikkal pedig a már puha pöcsömet rejszolgatta folyamatosan.
Közben éreztem, ahogy a fasza a seggem alatt lekókadt.
Kis idő múlva éledezni kezdett a tudatom, és a pöcsöm ismét félkemény lett a folyamatos húzogatás miatt. Ez persze sofőrünknek is tetszett, és seggem alatt éreztem, ahogy kezd fickósodni. Ettől persze az én pöcsöm is egyre jobban felállt.
Felültem az ölében, szembefordított, és farkára rakta a kezem. Persze tudtam a dolgom, lassan rejszoltattam, ő meg engem kicsit gyorsabban, mert már nem voltam annyira érzékeny. Csak úgy csattogott a fitymám a kezében. Közben teljesen bekeményedett neki, ahogy nekem is, és szó nélkül elkezdte lefele nyomni a fejemet.
Leszálltam az öléből, elé térdeltem, ő teljesen előre csúszott az ülésben, és felült. Aztán se szó se beszéd megfogta a fejemet, és egy mozdulattal ráhúzta a számat a faszra.
Hátradőlt, elkezdte kefélni eléggé gyorsan. Igaz csak néhány centi volt a faszának a mozgástere a, de azt keményen bejárta. Nem vigyázott, mert tudta, hogy az ő fasza úgy sem megy le a torkomon, így majd meg fulladtam, mert minden lökésnél megütötte a makkja a torkom. Ettől persze elkapott az öklendezés, de nem engedte el a fejemet, csak baszta tovább a szám.
Néha megállt, akkor hagyta hogy két kézzel rejszoljak neki, és csodáljam farka nagyságát.
Érdekes hogy bár lelohadt a farkam, ez mégis nagyon izgatott ahogy nem akart rejszolni vagy bármi, hogy segítsen.
Cuminál nem érdekelte, hogy kapok-e levegőt, csak az, hogy elélvezzen, és engem használjon fel hozzá. Aztán úgy negyedórányi folyamatos szájba kúrás után éreztem, ahogy megfeszül a fasza.
Akkor abba hagyta a mozgást, csak erősen nyomta a torkomnak, és éreztem, ahogy a fasz vadul rángatózni kezd, és a torkomnak nyomott makkból szinte ömleni kezd a geci.
Mivel a makkját erőből nyomta a torkomnak, egyből a nyelőcsövembe lőtte, így mindet lenyeltem, csak egy jó perc elteltével húzta ki a számból akkor néhány csepp még kijött belőle, hogy megmutassa milyen is az íze.
Hát ez volt életem első szopása.
Később még sokat rejszoltam erre a napra emlékezve, de még aznapra közel nem volt még vége.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (115)        Nem tetszik (84)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-03-02 14:54:58
Gerati
Anti küldj privátot küldök pár novellát jobbakat

2020-02-18 22:19:28
Anti
Akkárhányszor olvasom felizgulok és kiverem. Nagyon jo.

2020-03-02 15:38:53
Smargli Kings
Hova a kurva anyádba küldjön privátot te szerencsétlen szar??????

2020-03-02 14:41:18
Gerati
Szia Anti Küldj privátot, küldöm a folytatást

2020-08-14 09:03:37
Gerati
Hát mondjuk ide egy sorral lejjebb seggarcú Smargli Kings

2020-08-14 09:06:35
Gerati
Hát mondjuk ide smargli két sorral lejjebb segg arcú

2020-08-14 15:58:22
Smargli K
És ez privát te szerencsétlen?

2020-08-19 07:00:16
Gerati
Mondjuk nyitsz nickkel egy citromailt, és megadod azt a címet. Ha ott megtörtént az eszmecsere, csak megszűnteted a citromailt. Na most látom a döbbenetet ahogy bevillan a két kis kóbor agysejtecske közé:, hogy ja, hogy erre nem gondoltam. hi-hi

2020-08-19 07:02:58
Gerati
Ha bárkinek van hasonlóan bonyolult problémája küldök szívesen megoldást.

2020-08-19 10:30:49
Kulifaszi
Az még mindig nem privát

2020-08-19 10:31:53
Szajtroface
Van még citromail? Vidékiek használják azt ahol csak disco van meg rock

2020-08-19 13:01:28
Gerati
kamunévvel és adatokkal már az. Egyébként a célnak jó. Ha privát akarsz maradni tökéletes, vagy akár a gmail és a sok többi. Akivel csevegsz az nem tudja ki vagy.


Ezt a szex történetet 21067 X olvasták el.