Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Susan cigi helyett szopik

Beküldő:sasszopon


Susan, a feleségem és én 10 éves házasok vagyunk. A szexuális életünket átlagosként tudnám leginkább leírni, mert csak a normális dolgokat csináljuk. Amikor megkívánta, egy kicsit simogatta a farkam, aztán egy kicsit megnyalogatta a makkomat és egyből szétlökte a combjait várva a behatolásra. 10-20 percnyi húzogatás után beleélveztem és ezzel részemről lezártnak tekintettem az aktust.
37 éves kora ellenére Susan nagyon jól néz ki. Rövid, szőke haja van, szép zöld szemei, kerek feneke és nagy mellei (kicsit megereszkedtek, de nem csoda: 92 D-sek). Méghogy nem a méret a lényeg... Nincs okom panaszra, de valami azért hiányzik. Susan nagyon konzervatív felfogású, nem nyitott az új dolgokra. Már sokszor kértem, hogy szopjon, eddig eredménytelenül. Mindig azt mondta, hogy a szopás arra való, hogy felállítsa a faszomat, de aztán irány a puncija! Állandóan arról álmodoztam, hogy a szájába vagy a fenekébe élvezek...
Azt sem akarta, hogy kinyaljam és az anális szex teljesen ki volt zárva. Ráadásul hetente csak egyszer dugtunk, de nekem többre lett volna szükségem. De mit tehettem volna? Az a heti egy nem volt annyira rossz, ezért nem is reklamáltam.
Susan szenvedélyes dohányos volt. Az a fajta nő, aki naponta 1-2 dobozzal szív és egyszerűen nem tud dolgozni, enni, vagy koncentrálni cigarettázás nélkül. Nagyon sokszor próbált egyedül leszokni, de nem sikerült neki.
A dohányzás lassan kikezdte az egészségét ezért közösen úgy döntöttünk, hogy befejezi. Jelentkezett egy elvonókúrára és megkért, hogy az első foglalkozásra menjek vele. Az orvos elmondta, hogy két szenvedélyéről kell leszoknia: a nikotinról (arról, hogy egy bizonyos mennyiségű nikotin van a vérében) és a cselekvésről (arról, hogy mindig van valami a szájában). Az első problémát kezdte először kezelni: felírt neki pár nikotintapaszt. Azt javasolta átmeneti megoldásként, hogy tartson cigarettákat a szájában, de ne gyújtson rá.
Ez elég jól működött egy ideig. Susan komolyan vette, és többé nem gyújtott rá. A tapaszok is használtak, de a cselekvésről sokkal nehezebb volt leszoknia. Egy éjjel egy külvárosi hotelben aludtunk. Éjfél körül azt kiabálta, hogy most már el akar szívni egy cigit végre. Felkeltem és láttam, hogy éppen rágyújt. Közbeléptem. Már volt rajta egy tapasz és leszívta az első slukkot. Ledobta a cigit és elsírta magát. Megöleltem és megpróbáltam megnyugtatni. Rámkiabált:
- Nem bírom tovább!
- Nyugodj meg, drágám, minden rendben lesz!
- Nem lesz! Nekem egy cigi kell! Most!
- Ne tedd, drágám! Eddig kitartottál. Ne tedd tönkre magad!
- De mit csináljak? Másra se tudok gondolni? Mit akarsz tőlem? Mit csináljak?
- Keféljünk.
- Ezt most komolyan mondod? Hát... OK. Talán az megnyugtat. Csak vedd le a bokszeralsód. De ha nem működik, elszívok egy kibaszott cigit!!!
- Rendben, édesem. Csak nyugodj meg.
Elkezdtem vetkőzni, mint mindig. Ő levette a melltartóját, a bugyiját és elkezdte a szokásos módon nyalogatni a péniszemet, csak hogy felálljon . Hirtelen észrevettem, hogy valam nincs rendben. Egy kicsit szopta is. Hú! Ezt eddig nem csinálta. Mi a fene folyik itt? - kérdeztem magamtól.
A finom, lassú nyalogatás lassan torkig hatoló szopásba fordult. Nem akartam megszólalni, nehogy megtörjem a pillanat varázsát, de egyre mélyebben és gyorsabban szopott. Elkezdett nyögni:
- Mmmmh... Mmmh... Mélyenmmmh... Még! Mmmmmmmmh... Én csak mmmh... Érezni akarlak mmmmh... A számban...
Élénken siklott a szája fel-le a faszomon. Tövig bekapta és felnyögött. Aztán keményen megragadta a seggem, nehogy ki tudjam húzni. A nyála folyamatosan folyt a golyóimra. Az egész ágy rázkódott.
Annyira meglepődtem, hogy egy szót sem tudtam kinyögni. Valami ilyesmit nyögdécseltem:
- Uh... ööö... édesem... Azt hiszem.... bele fogok... azt akarod, hogy...? Basszameg! Tökmindegy...
Most már én húztam magamra keményen a fejénél fogva. Amikor a farkam pumpálni kezdett, azt hittem, elájulok.
- Édesem... drágám... a szádba... a szádba élvezek... ohhh!
Egy hatalmasat lövelltem egyenesen a torkába. Egy kicsit lassított, de nem hagyta abba a szopást. Folytatta még 20-25 percig. Akkor a faszom újra merevedni kezdett. Ez a zsinórban már második szopás lassabb, finomabb volt és valahogy jobban ki tudtam élvezni. Simogattam és masszíroztam a melleit, miközben bókoltam neki. Nevetett, de egy szót sem szólt.
Csak szopott, nyalt és szívott.
Aztán másodjára is elmentem. Nem volt annyira erős spriccelés, de az orgazmus érzése sokkal intenzívebb és hosszabb volt. Végül hagyta, hogy kivegyem a szájából.
- Tessék, drágám. - mondta. - Ugye mindig is erre vágytál?
Megcsókoltam és egyből elaludtam. Egy szót sem voltam képes szólni.
Másnap reggel összepakoltunk és lementünk, hogy reggelit kérjünk és kijelentkezzünk a szállodából. Indulás előtt megragadta a karomat és mélyen a szemembe nézett. Egy szót sem kellett szólnia. Tudtam, mit akar.
Ledobtuk a csomagokat és berohantunk a szálloda aprócska mellékhelyiségébe. Azt sem láttuk, hogy férfi vagy női WC-be. Csak bementunk és magunkra zártuk az ajtót. Ráültem a csészére és elővettem. Ő elémtérdelt és nyögdécselve szopni kezdett. Szóltam neki, hogy csendesebben csinálja, de nem érdekelte.
- MMMMMHHHH! MMM MMM MMMMMMHH!
Ez még sokkal jobb volt, mint a legutóbbi. Elmúlt a meglepetés okozta sokk, így sokkal jobban tudtam élvezni. Belespricceltem a szájába. Mind lenyelte. Felhúztam a sliccem, megcsókoltam és nemsokára kijöttünk. Úgy éreztem, mindenki minket bámul.
Hazafelé kötöttünk egy nagyon fontos megállapodást:
- Édesem, megkaptad, amit akartál. Leszoktam a dohányzásról, de a péniszedre szükségem lesz, hogy a cselekvési ingert is le tudjam gyűrni. Ki ne merd venni a számból amikor szükségem van rá? Megyegyeztünk?
- Megyeztünk, de ha naponta kétszer a szádba élvezek, akkor nem tudunk olyan gyakran dugni. Helyette inkább kinyalnálak. Benne vagy?
- Benne. Szeretlek! Köszönöm, hogy így támogatsz és boldoggá teszel!
- Szeretlek, Susan.
Azt hiszem én vagyok a legboldogabb ember a világon. Teljesült az egyik álmom: a szájába élveztem.
Tudom, mire gondoltok most:
Mi van a másik - a seggbekúrós - álmoddal?


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (130)        Nem tetszik (99)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 12569 X olvasták el.