Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Gruppen egy baráttal első látásra.

Beküldő:Laci Erika

Gruppen egy baráttal első látásra .
Egy igaz történet.
Most találtam rá erre az oldalra és leírom a mi igaz történetünket is. Én 43-éves picit pocakos férfi vagyok, a feleségem Erika 42-éves 165-cm-ter magas 56-kg csinos nem túl nagy mellű de gyönyörű kerekfenekü nő. Egy lányunk van aki 20-éves és már férjezett. A feleségem császármetszéssel szülte így a puncija a mai napig jó szűk és még most is rettentően lucskos. 19-évesn ismertem meg akkor már nem volt szűz, 20-éves volt amikor elvettem feleségül. Előttem három barátja volt. Sokat beszélgettünk arról hogyan veszítette el a szüzességét,és még ma is beszélgetünk elevenítjük fel a régi időket mindig az ágyban és persze mind a ketten fel is izgulunk az elbeszéléstől. Erika 17-évesen veszítette el a szüzességét, és akkor mindjárt szopott faszt is amit a mai napig imád, és imádja lenyelni a gecit. A seggének a szüzességét én vettem el, és azóta is minden baszáskor megbaszom a seggét is, és attól is el szokott élvezni. Már akkor is főleg rengeteg pornó újságot néztünk közösen, és a mai napig sokszor nézünk közösen pornó filmet. A filmekben ami látunk azt át is vesszük. A mai napig hódolunk élvezettel a pisi szexnek, a seggnyalásnak a finom szadó-mazó szexnek. Kikötözöm az Erikát elkorbácsolom a seggét, finoman a pináját, nőgyógyászati kacsával tágítom a hüvelyét, és nagyon régóta élvezzük a szerepjátékos szexet. Az orvos-beteg, tanár-diák, szerelő-pénznélküli háziasszony, lebukott takarítónő, STB-STB. A lebukott takarítónőhöz mindig felhasználjuk a fotókat amiket csinálok, róla. Azok elöl maradtak és ő meg találja és elkezdd rá maszturbálni én rányitok lebukik, aztán jön a szex. A fotókat a mai napig pont ezért fényképezőgéppel készítem és papíralapú képeket hívatok elő Pest egyik kerületében. Ott nem ismernek minket. A pornó filmeket átbeszéljük és már milliószor jött szóba a gruppen szex. Mindig megkérdezte Erika, hogy nem lennék e féltékeny rá ha egy másik férfivel szeretkezne előttem. Előttem szopná a faszát az illető baszná a seggét a pináját, inná a pisijét. Az ágyban szeretünk mindent a nevén nevezni. Biztosan nem, mert tudom, hogy nem elakarsz elhagyni hanem élvezni akarod a faszád, inni akarod a gecijét, a pisijét, és mivel engemet is izgatna tudod, hogy örömet szereznél vele nekem mondom mindig. Mindjárt vissza is kérdezek, hogy ő féltékeny lenne ha engemet egy másik nővel látna szeretkezni, perverzkedni.
Ő is mindig azt mondja, hogy biztosan nem. Már 22-éve élünk ilyen boldogan. Tavaly nyáron kezdődött minden amit most leírok. Az elkészült képeket nézegettem a kocsiban ülve mikor valaki megkopogtatta az ablakot. Kinéztem és egy volt kollegám, egy barátom Ernő volt akivel egy bankba dolgoztunk. Ernő 37-éves sportos férfi. Ernőről minden barátja tudta, hogy nagy nőcsábász többször is mesélte mikor söröztünk, hogy amikor Svédországban volt kint egy évig többször is volt gruppenenzni. Hát te Lacikám kérdezte amikor leengedtem az ablakot. Fotókat nézegetek. Beülhetek én is megnézhetem. Hú gondoltam magamba, igaz az Erikát nem ismerte, de mit szólna ő ha megtudná, hogy idegeneknek mutogatom a fotóit, futott át az agyamba. Fölül pont olyan képek voltak amelyikeken nem látszott Erika arca csak a kopasz pinája különböző pozícióban, az egyik képen egy BB pezsgősüveg volt a pinájában, és a feneke hátulról, szintén különböző pozícióban, és volt egy fotó ahol a pezsgősüveg a seggében volt. Tudod mit oda adom ezeket neked mert nagyon sietek aztán majd vissza hozod a jövő héten mondtam. Átadtam KB 6-8 képet. Este mikor otthon az ágyban nézegettük az Erika meg is kérdezte. Hol a többi. Mindent elmeséltem neki még Ernőről is. Tudod mit. Amikor vissza hozza az Ernő meg is kérdezem hogy tetszett amit a képeken látott. A következő héten el is jött az Ernő. Addig nem is beszélgettünk róla. Erikán egy rakott kockás inkább mini szoknya és egy fehér blúz volt. Melltartót még most sem hordott. Ernő mikor megjött bemutattam a feleségemnek. Ernő hozott két üveg pezsgőt pont BB-t, és az Erikának meg egy doboz Raffaellót. Leültünk a kinyitható rekamiéra. Elkezdtünk beszélgetni közben pezsgőztünk. Erika kettőnk közözz ült. Ernő elmondta, hogy még mindig nőtlen mert nem talált igazán olyan nőt aki ha megígér valamit azt be is tartja, benne van mindenbe, és bevállalós is de ez így nagyon jó, mert sok a szabadideje. Ekkor szólaltam meg. Na és hogy tetszettek a képek? Nyugodtan mondhatod Erika előtt. Tudod amúgy ő eléggé bevállalós. Hát csodálatosak, szuper az a BB reklám mondta nevetve, és az a popsi az valami csodálatos, és isteni lehet élőben is. Nem is bírtam ki, hogy ne nyúljak magamhoz. Ekkor éreztem, hogy az Erika finoman meglöki a lábamat majd fel állt és megszólalt. Hát ha szeretnéd látni élőben itt van nézd meg és felhúzta a kis szoknyáját. Egy ki csipke fehér tanga bugyi volt rajta. Elővillant a csodálatos fenek. Ez élőben még csodálatosabb. Meg is simogathatom szólalt meg Ernő. Szerintem igen mondtam. Elkezdte simogatni Erika fenekét az Ernő majd megint megszólalt. Meg is puszilhatom. Biztosan mondtam.
Ernő ekkor oda hajolt és elkezdte puszilgatni a feleségen fenekét, és közben néha a pinájára is adott egy puszit. A faszom már kőkeményen állt és láttam amikor Ernő elvette a fejét, hogy a bugyi már át van nedvesedve tehát a feleségem is fel izgult. Na és, hogy tetszik élőben? kérdeztem. Csak a nadrágomra kell nézni és rámutatott a sliccére ami már csak úgy dudorodott. Én megnézhetem ? kérdezte a feleségem. Hát persze ha szeretnéd. Ekkor az Erika Ernő elé térdelt elkezdte lehúzni a cipzárját és elővette a faszát. Jól látszott, hogy nagyobb és olyan vastag mint az enyém. Nekem 17x5-cm-es a faszom este lemértük az Ernőé 19-cmter hosszú volt. Erika ekkor megfogta és megkérdezte. Én is megpuszilhatom neked? Ha szeretnéd, és ekkor Erika elkezdte puszilgatni. Tudtam, hogy segítenem kell ezért felálltam és megszólaltam. Várjál drágám lehúzom az Ernő nadrágját, hogy jobban hozzáférjél és megcsókoltam majd elkezdtem lehúzni a nadrágját Ernőnek. Mikor lehúztam akkor még nagyobbnak látszott mert az Ernőnek levolt nyírva a szőre úgy 1-cm-terersre. Ekkor a feleségem hirtelen a szájába vette és elkezdte szopni, és a tojásait simogatni. Tanári szinten szopik szerintem szólaltam meg. Mit tanári egyetemi szinten. Ilyen jól még senki sem szopott nekem, és hamarosan megfeszült a hasa és elkezdett a feleségem szájába élvezni. Erika az összes gecit lenyelte fel állt és megszólalt. Levetkőzhetnétek ti is, és kinyithatnád a rekamiét én elmegyek fürödni. Mire megágyaztunk a feleségem megfürödve mezítelenül be is lépett. Utána én fürödtem meg, mikor beléptem a feleségem és az Ernő éppen csókolódzott. Fel állt az Ernő és elment fürödni. Ekkor kérdezte meg a Feleségem. Nem haragszol rám. Nem drágám már úgy is rengetegszer beszéltünk erről és örülök neki, hogy pont egy barátommal kezdjük el. De drágám talán még jobban kell neki adni mindent mint nekem. Most ő az első. Mikor az Ernő belépett már félkeményen állt a farka, és ekkor megszólaltam. Tudod nekünk ez az első, és emlékszem, hogy te sokszor meséltél a Svédországi életedről, de mi mind a ketten szeretjük a perverzitásokat, a seggnyalást, a pisi szexet, a finom szadó-mazót, Erika a kikötözést. A feleségem ekkor odahajolt és elkezdte megint szopni Ernő faszát majd négykézláb térdeltette és elkezdte kinyalni a seggét. Utána az Ernő kezdte el kinyalni a feleségem lucskos pináját én közben elkezdtem szopatni. Az Ernő is elkezdte kinyalni Erika seggét majd ráfeküdt és elkezdte megbaszni. Erika hamarosan már hangosan sikongatva élvezett. Utána az Ernő elkezdte seggbe baszni nekem közben szopott Erika. Egyszer csak megszólat az Ernő.
Gyere feküdj végig szólt hozzám. Én végig feküdtem az ágyon ő kihúzta a faszát és Erikát bele ültette a faszomba. Egy párszor tövig bele ült majd mögé térdelt az Ernő és a seggébe kezdte benyomni a faszát. A feleségem felnyögött de kéjesen mikor becsúszott az Ernő fasz majd megszólalt lihegve. Ez isteni ez más mint amikor egy műfasz vagy a pezsgős üveg van bennem és a te faszod. Így basztuk a feleségemet mikor mind a ketten bele élveztünk. Utána a fürdőszobában mind a ketten bele pisiltünk a szájába. Az Ernő ott maradt és még kétszer töltöttük meg gecivel de most a száját, majd elaludtunk. Hárman aludtunk az ágyon. Erika középen. Ernő most területi képviselő és így kötetlen a munkaideje. Reggel megreggeliztünk majd kávéztunk és megbeszéltük, hogy minél hamarabb várjuk. Mikor elment az Ernő átöleltem a feleségemet megcsókoltam és megkérdeztem. Hogy érezted magad? Köszönöm neked csodálatos volt, és nem voltál féltékeny? kérdezte. Nem drágám rettentően izgató volt annak a látvány amikor láttam, hogy szopod az Ernő faszát, amikor baszta a pinádat a seggedet, ahogyan ittad a pisijét, mert én is ugyan úgy élveztem mint te válaszoltam. A hétvégén megint ott volt az Ernő. Megint csodálatosan éreztük magunkat. Sokat beszélgettünk közben és az Ernő elmondta azt is, hogy ilyenkor már az is megtörténhet, hogy én nem vagyok itthon és eljön valaki, és az természetes, hogy akkor ők szeretkeznek. Mikor elment megbeszéltük, hogy igaza van ha én nem vagyok itthon az már akkor természetes dolog ha már voltunk együtt, és azt is, hogy a neten keresünk partnereket főleg párokat, hogy nekem is legyen friss pina a faszomon. A hirdetésbe leírtam, hogy kezdő de egy bevállalós mindenbe benne levő pár vagyunk akik szeretik a perverzitásokat is. Hamarosan több pár is válaszolt. Elsőnek egy korunkbeli pár volt nálunk. Ők is hódoltak a pisi szexnek, szerretek segget nyalni. Nagyon jól éreztük magunkat és valóban nagyon izgató volt annak a látvány amikor te a másik nőt basztad, szopattad, mondta Erika. A következő pár is korunkbeli volt. Itt a nőnek hatalmas szőrös pinája volt de ugyan olyan perverzek voltak mint mi. Aztán a harmadik pár egy 28-és 32-éves pár volt. A 28-éves lánynak is teljesen kopasz volt a pinája de a nagy meglepetés az okozta amikor átölelte az Erikát és elkezdett vele csókolódzni, majd elkezdte csókolgatni a testét lefelé haladva majd elkezdte kinyalni a pináját. Ekkor szólalt meg a férje. Ti írtátok, hogy mindenbe benne vagytok. Igen mondta az Erika, és ekkor elkezdett ráfordulni a lányra és elkezdte ő is kinyalni a pináját. Szerettek ők is segget nyalni, pisit inni, és mindent.
Mikor elmentek Erika csak annyit mondott. Először meglepődtem mikor elkezdte nyalni a pinámat, és rettentően izgató volt az amikor én nyaltam az ő lucskos pináját Nagyon jól éreztük magunkat. Mára kialakítottunk egy baráti társaságot őt házaspárból, három szóló biszex lányból, és hat szóló férfiből. Közösen szilvesztereztünk. Akkor három házaspár, és még két szóló fiú volt nálunk. Aztán egyszer meghívtam mind a hat fiút egy hétvégére. Az is szupervolt. Azóta már többször előfordult, hogy én nem voltam otthon volt nálunk vagy szóló lány, vagy szóló fiú, vagy fiúk. Amikor haza mentem az Erika mindent elmesélt. Ilyen csodálatos lett az életünk a kölcsön adott fényképek és a feleségem bevállalóságának következtében.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (14)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-04-21 18:34:42
someboyyy000777
remek. remelem egyszer engem is athivtok...hol kell regisztralnom??


Ezt a szex történetet 11204 X olvasták el.