Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Feleségem és kolégája.

Beküldő:Szexi

Sziasztok.
Egy hete történt az eset, a feleségem szolt, hogy megy fel hozzá egyik kolégája délelött kávézni. Nem volt semmi gond a részemröl mert amugy is egy fajta nyitott házasságban élünk és tudtam, hogy amúgy is tetszik a pasi de mivel családos nem tudja mit engedhet meg magának. Mindent elmesélt amint elment a kolégája:
Kopogtatott, beengedtem, leült kávézni, kimentem a fürdöbe eés mikor jöttem ki az elöszobába várt és megcsókolt. Nekidöntött a falnak és ugy csókolóztunk és közben elkezdett simogatni mivel egy fürdököpeny volt rajtam és fehérnemü nem volt nehéz dolga. Puszilgatott a nyakamnál, a fülemnél és haladt lefele, melleim hasam, mig el nem ert a tangámig es kétfelöl megfogta és lassan kiléptetett belöle. Odahajolt és nagyon ovatosan és finoman elkezdte a puncimat nyalni, majdnem elvesztettem a fejemet annyira jol csinálta. Egy darabig csinálta majd felhuztam és én térdeltem le eléje és lehuztam a nadrágját aljoval eggyütt. Kezdtem nyalogatni a makkját egészen a tövéjig és vissza majd a számba engedtem. Lihegett is közbe az izgalomtol rendesen. Majd leültettem a földre és fölétérdelve beleereszkedtem a farkába, meglovagoltam. Ez igy ment egy darabig es kértem menjünk be az ágyhoz, bementünk és ott az ágynak döltem ö meg hátulrol felnyársalt és dugott míg el nem élvezett a hátamra. Én nem mentem el de annyira feldobott ami történt és ahogy, hogy nem is bántott. Felöltöztünk, megitta a kávét és elköszönt. Nagyon jo volt és meglepett, majd hivtalak téged, hogy elmeséljem.
Igy mesélte el a feleségem és jól fel is izgatott, este meg is kapta tőlem is az adagját :-)
Remélem tetszett.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (35)        Nem tetszik (55)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-29 16:23:33
baszos
Lehet hogy téged felizgatott engem egyáltalán nem de nem vagyunk egyformák kinek mi tetszik. Azért próbálkozz még nyugodtan és jobban ügyelj a helyesírásra!


Ezt a szex történetet 20268 X olvasták el.