Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Én a Milf, és egy tini fiú

Beküldő:enzimke

Végre elérkezett a december vége amikor az egész család síelni ment! Amikor odaértünk először lepakoltunk a férjem és a két gyermekem lefeküdt aludni. Így én egyedül mentem le a bárba ,hogy elfogyasszak egy kávét. Lementem a bárba és leültem egy asztalhoz. Velem szembe egy család ült 2 szülő meg egy nagyon helyes fiú. nem lehetett több 18-nál. Megkaptam a kávémat és elkezdtem facebookozni hát igen próbáltam ez a menő anyuka lenni. Láttam ,hogy néha néha odasandít a fiú nézi a mellem az arcom. Bevallom ennyire fiatal fiúval még nem igen volt dolgom. Jól esett, hogy néz ez természetes ,de nem különösebben izgatott fel vagy semmi különleges reakciót nem váltott ki belőlem. A felizgatni nem is jó szó sokkal inkább nem indította be a fantáziám. Eltelt 2-3 nap és a fiú még mindig nézett reggeli közben síelésnél vacsinál. December 31-e volt. Hazaérve a síelésből én egyből levetkőztem és magamra tekertem egy törcsit mert itt így szokás meztelenül saunázni. Mivel ma csak 7-ig van Szauna ezért gondoltam bemegyek még egy órára férjem addig edzeni megy a gyerekek meg Hát ők a szobában voltak. A Szauna nagyon kicsi volt ahogy beléptünk egy kis tusoló kabin volt és egy öltöző azaz egy szoba ahol fiúk lányok egyaránt tartózkodhattak, de nem tartózkodott bent senki. A Szaunaban is csak egy nő és egy fiú ült szintén meztelenül. beléptem. Levettem magamról a törülközőt a 4 napja borotvált puncim így láthatóvá vált.felmentem a sarokba és szépen leültem lábamat kinyújtottam és nekidőltem a falnak. Csak akkor eszméltem fel ,hogy a fiú aki ott ül az a fiú aki mindig néz. velem szemben ült! pont. lábát ő felhúzta. és kicsit széttárta! A nő egy középkorú nő volt aki lent ült szépen diszkréten. A nő hamar kiment kb 2 percre rá mire bementem.Láthatóan régóta bent volt mert a feje már vörös volt. Szememet becsuktam és úgy próbáltam relaxálni. Egyszer csak kinyitottam a szememet és láttam h lába leengedve és az én lábamhoz ér farka pedig áll! Igen nagy kb 18-19cm-s lehetett a farka. Férjemnek csupán 15 volt és azért van az a helyzet amikor az a 3 cm igen sokat jelent főleg ebben az időszakban amikor peteérésem van. A fiú elvörösödött. Én is azért.

Bo bo bocsánat- hebegte

Semmi baj. Láttam ,hogy már néztél! Már többször is és ez teljesen természete dolog és igen nagy a fark -elakadtam. nem nagyon akartam ezt kimondani de sikerült.

Tessék? Hát köszönöm ,de de ha ilyen szép és szexy nő megdícséri a a

Farkad- segítettem neki.

Igen. szóval akkor nem nagyon fog lankadni.. felültem és odaültem mellé most

Szóval hány éves vagy?

17- válaszolta

Nagyon fiatal vagy még.

Hát igen Lennék azért néha idősebb.-válaszolta.

Miért?

Mert akkor érettebb nőkkel lehetnék. Nem szeretem a velem egykoró lányokat. Jó persze eliszogat elszorkozgat az ember velük de kapcsolatra nem nagyon jók.. a másik meg ha csak egy-két alkalmas szex -itt megállt

Hallgatlak.

Nem vagyok egy kihasználós típus ne érrts félre.szóval nyilván el kell kezdeni mindig minden valamikor senki se profi ,de akit én eddig kifogtam azok hát mind elég szarul csinálják

Tudod.. tényleg nagyon nagy a farkad.. férjemnek nem ekkora.. kissebb. És nagyon ritká elégít ki. Most meg peteérésem van és már nagyon kívánnám a szexet. -elnevetem magam.- Sajnálom nem tudom ,hogy miért mondok neked ilyeneket.

Mi egy hete itt vagyun és nem tudtam kiverni szerintem tudom mit érezhetsz.. -felült.

A maradék pár percre csak néztünk előre. Nem szólaltunk meg csendben mardtunk. Ő néha megnézte a puncimat ,amit csak felülről láthatott. Majd feláltam és kimentem! Követett ő is valószínüleg már ő se bírta én leűltem egy kicsit a padra ő is így tett még mindíg álló farokkal.

Fuh neked aztán jó sokáig áll -jegyeztem meg

Hát igen nem lankad könnyen- közölte. - Csak ha rosszul csinálják.

Elmentem lezuhanyozni. Jó hideg vizzel. Ránéztem az órára 18:28 volt. Majd egyszercsak a popsimnál éreztem a fiú farkát lábam közé csusztatta a farkát és átkarolt

Ezt nem szabadna.. Szeretem acsaládom.. és mé a neveet sem tudom- mondomat

Bálint. És a tiéd?- kérdezte mikozben a hasamat majd a melleimet simogatta és egyből utána már a nyakamat csokolgatta és finoman harapdálta farka lábam kozott be-ki járkált és folyamatosan a puncimhoz dörgölőzött.

Anita. feleltem majd egy nagyon sóhajtottam- Ah huristen de jó de nem nem helyes Bálint nem helyes

Nem kell tudnia senkinek róla.- kezével közben megfordított és meztelen teste az én meztelen testemhez ért. kezével a popsim masszírozta. Én néhányszor nyogtem de végül átöleltem és én si simogttam a hátát illetve a popsiját! Nagyon beindított ahogy a farka a puncimhoz ér és egyre nedvesebb lettem.

Mivan ha bejön valaki?

Nem jön.- felete- de gyere azzal felkapott a vállára és bevitt az öltözöbe. ott rázárta kulccsal a zárat és megcsókolt közben kezével a mellemet simogatta a bibóimmal jászott. először megin csak a testem mellett volt a kezem. Az első csók után elhúztam a szám de aztán egyre többször hatolt bele a forro nyelve a számba és én is visszacsókoltam. *8220 nincs megálj gondoltam kezem már a hasát simogatta és egyre lejjebb ment. Farka felett 2-3 cm ször volt heréi szőrmentesek voltak. Kezével ő a puncimhoz sietett majd elkezdt masszírozni és simogatni O formát leirva a kezével. Isteni érzés volt. még mindig egy Szekrénynek támaszokdva álltunk. Egy kis idő után megfogtam a farkát. Ő ettöl egy kicsit felnyögött. benyálaztam a kezem és elkezdtem neki huzogatni a bört. le-fel-le-fel szépen óvatosan de azért érzékien. Keze egyre jobban a csiklómat izgatta. Ami amugy is elég érzékeny volt. Közben vegig csókolóztunk. Másik keze hol a popsimon hol a mellemen volt. Egyre jobban beindultam és akartam a farkát. A fejemből kiment minden gondolat csaknezen a szép farkan járt az eszem. elkezdtem csókolgatni a nyakát majd a hasát vissza a mellkasára aztán a kezembe fogtam a farkát miközben leguggoltam de még ujra az alhasát csokolgattam majd a heréjéve kezdve egy kicsit megnyaltam nyalogattam a heréit közben a farkát vertem. elépető érzés vol hallani ahogy nyög a falnak dőlve. Majd attam a farka hegyére egy puszit. és végul elkezdtem nyalogatni heréig és vissza a bőrt teljesen visszahúztam így a makkját nyalogattam és néha a számba is bevettem aztán egy idő után már csak szoptam jó mélyre beengedtem a trokomig! Közben másik kezemmel a puncimat simiztem. Kezével a fejemet fogta és néha mégjobban rátolt farkára. Majd odament a padra leült és én alába közé és folytattam a szopást jó bő nyállal csináltam és folyamatsoan nyögött. Egy kis idő után elengedtem számmal a farkát és ő felfektetett a padra és elkeudte nyalni a puncim. A csiklóm körül nyaldosott és én is elkezdtem nyögni. Nagyon jó érzés volt. Ujjával néha az ánusom körül simogatott amitől mégjobban beindutam és vegül másik kezén lévö 2 ujját belémtette! elkezdtett ujjazni és mási kezével az anusom körül izgatott. Nem kellett ezt sokáig tennie puncim tágult 3-4 ujjap is majd 5 ujját és kezét is belémtolta.ki be huzogatta. másik keze még mindig az ánusom melletti részt izgatta majd egy nagy nyögést követően egy óriási orgazmusom volt. Spriccelős. Ilyen még sosem volt.

Uristen Bálint. mondammmiután *8220 kijózanodtam Ilyen orgazmusom ennyire jó még sosem volt.

Semmit nem felelt csak mosolygott elkezdtem szopni újra. Most nem olyan hosszú ideig mint az előbb csupán egy kis ideig. Majd felfeküdtem a padra ismét ö elém lábamat széttártam és ö megfogtam majd belémhatolt. isteniérzés volt. Éreztem ahogy a vaginámba hatol a nagy forró farka és betölt 18 cm űrt majd be-ki ozog először szépen lassan aztaán egyre gyorsabban tulajdonképpen már tolt. Nagyon hangosak vopltak a csattanások ahogy a heréi nekem csapódtak. Majd egy kis idő után kutya pózban dugott tovább közben egyik ujjával a popsimba hatolt és azt dugdta az ujjával. Az elejáén furi volt mert soha nem volt még ilyenben részem. Később azonban izgalommal töltött el és még 2-3 ujját is belémtette. közben a puncimat baszta! Hamar megjött a 2. orgazmusom. Hát ilyen se volt soha még h két orgazmus. Amikor elég tág volt a popsim kivette puncimból a farkát és elkezdett análba dugni nagyon szépen finoman ami a lyikam fel nem vette a farka méretét és így már szépen engedte be-ki mozogni a farkát. Egy percig se fájt. Kezemmel hátranyúltam és a puncimat simiztem. Nagyon nedves volt. Ő egyre erősebben baszta a seggemet Majd kihúzta a farkát és újra a puncimba helyezte azt is elkezdte erősen baszni. ki be járkált a forro vaginámba a nagy frakta én nyögtem és hajamba túrtam mellemet simogattam.

Mindjárt -szólalt meg. Kihúzta a farkát a puncimból és én meg elétérdeltem és szopni vertem szopás közben vertem neki a farkát. Majd a heréjét is nyalogattam majd a heéje alatt is nyalogattam lözben farkén továbbra is húztam a bőrt.

Most -mondta erre újra szopni kezdtem és tényleg egy hetes forró spermája telelövelte a számat. rengeteg volt. kivette a számból a farkát én lenyeltem az össze ondóját és újra bekaőtam h tisztára szopjam a farkát. Miután ez megvpolt felálltam. megtöröltem az arcom

Ezisteni volt -szólalt meg

Tudom nekem is. Sokkal jobb vagy mint a férjem ,de köztünk kell ,hogy maradjon jó?

Persze! Ezt természetes.- felelte. Azzal kinyitottam az ajtót és lettusoltunk újr az óra 18:57 percet mutatott. Magamratekrtem egy törcsit és bementem a szobába. Amikor beléptem a szobába teljesen lefagytam

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (130)        Nem tetszik (78)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-03-21 04:24:52
Kubu
AHH KRISZTA EZAZZZZZZZZZZZ

2019-03-21 04:25:00
Armanda
Felizgatott, jó sztori volt

2022-01-25 06:12:27
Vereskandúr
Tökéletes sztori. Kegyetlenül begerjedtem tőle!


Ezt a szex történetet 30952 X olvasták el.